Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kulee
Link

Ez meg érdekes lenne, csak a két széle látszana, egyik oldalon a víz a másikon a hegy látszana, vagy nemtom^^

Kulee
Na visszaértem, és már vad hó sincs, dikk...😄
Háttér meg mind1 milyen, csak sötét legyen...

Prince23
na gyerünk már a háttérrel 😊 Még a Dragon Age is megkapta 😄

Palesz2
Elvileg most lesz a "bemutató" 17:40 re van irva.. 😊
De gyanítom nem fog mûködni, ahogy tavaly se... meg most elõzõleg a GTA se ment xDDDDD

http://www.modernwarfare247.com/popular-media/wallpapers VAN itt Sok Háttérkép.Tessék Úrak

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Palesz2
minek esik a hó ?😄

Lunatic83
már tudom melyik lesz a kedvenc single pályám 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

Kandurex
<#duhos2>

...végül is, ha valaki be scripteli, rajtam nem múlik 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Nah, most már több hó esik, és kisebbek is.

vérpocok
<#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Falcon87
Ja tényleg <#wilting>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kandurex
De hát nem is látnád, mert a háttérképnek a széle a lényeg, középen amúgy is kitakarja a fórum!

Lásd, mint a Dragon topik, igaz, ott a havazást megvariáltam: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088233849

Olyan hófúvás féle kéne sztem, sokkal sûrûbb mint ez, és köd is. Ja meg olyan effekt, hogy az írás tetejére rakódjon le a hó pár milliméter vastagságban.
Meg mondjuk a képernyõ alján végigtrappolhatna 2 percenként egy mikulás... ha nem nagy kérés. <#zavart1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Falcon87
Ez meg nem jó, mert nem havas :S
Ez, vagy ez jó lenne. De háttér keeell.

Falcon87

Falcon87
Nem lehetne úgy csinálni, hogy az egész topikban "essen"? Kár, hogy csak a bennernál ilyen. Ráadásul kéne egy új háttér is.

Synchronous
Eh, mi a kõ? Esik itten a hó? Amúgy is hideg volt itt a topikba, már meg hó is van...?<#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Kandurex
Szerintem van gravitáció is...csak kissé agresszív..😄

...nah, mindjárt cserélem, valami jobbra.

Szerk: Nah, így milyen?

Kulee
Meg nem is látszik, kõne neki egy sötét háttér.. De nekem mennem kell, remélem mire hazajövök, hózápor lesz...😄

Kulee
Ejha, kell neki gravitáció, és jó lesz ez...xD

NEOreg3
jó, én nem értek hozzá, csak kimásoltam a forráskódot😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kandurex
...hát,..kissé furcsa ez a hó 😄

Kandurex
Megnézhetjük...

NEOreg3
mint lehetõség

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
nem, ez csak a háttér volt, ha hópihe kell, akkor ez kódja:

szerk: baromi hosszú script volt itt 😊

SötétBarom
Mint lehetõség, vagy mint "objective"? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kulee
Aztán kéne egy sötét háttér is, hogy látszodjon a hó...😊

Kulee
No, ha én szólok a "moderátor figyelmébe" fórumon hogy ezt rakják be bannderba vagy mi, akkor van hópihénk?O.O

NEOreg3
csak moderátor, vagy házigazda tudja

Kulee
Aha, és azt hogyan?<#wilting>
Sry nem vagyok otthon e témában...😄

NEOreg3
ezt kell berakni a bannerba

<style type="text/css">
body {
background-image: url(http://háttérlinkje.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}
</style>

Prince23
Ja, én már rég megcsináltam volna, ha értenék hozzá

Kulee
Ki tud vagy hogyan lehet ilyet csinálni? Kéne már érte valamit tenni...<#nyes>

NEOreg3
egy pálya a singleplayerbõl, ahol egy repülõtéren civileket lõhettél halomra

SötétBarom
Removed. Mi vót?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mascarun
Makarovot? Nem úgy volt hogy most az oroszokkal is lesz küldetés, és azt Makarov õrmesterrel kell teljesíteni aki már az elõzõ részben is feltûnt?
Akkor gondolom ez baromság volt.

Prince23
Ide kötelezõ lenne egy ilyen stílusú, havas háttér. Fõleg hogy a téli szezonba jelenik majd meg😄

Pretorian
Jah..."a háború a gazdagok terrorizmusa, a terrorizmus a szegények háborúja" - én azért elitélem mind a kettõt természetesen. De más dolog a monitoron háborúzni, és más a való életben.

Egyébként meg a sok sirámkodó nyugodtan csekkoljon rá a "Conflict"-sorozatra, na abban található minden: népirtás, öncélú kegyetlenkedés, explicit dialógusok tömkelege, mégsem sir senki miatta.

Vagy ott van a WaW, ami ugye úgy indul, hogy egy japán katona égõ cigit nyom az amerikai hadifogoly szemébe, majd megöli.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kulee
SZépen megvan csinálva a topik, van hó, háttér, visszaszámláló, dikk...😄

Kulee
Ejj de morbid<#zavart2>
De milyen igényesen van megcsinálva, érdemes végigjátsuani a single részét is...<#ravasz1>

Kulee
Egyetértek<#taps>

Prince23
Tessenek figyelni, anno ezt magyaráztam én, hogy háttérnek : EZ legyen, majdnem ilyen stílusba. Ugye bár ezt a codot nagyon a havas páylákkal harangozták be... kéne ide is egy ilyen

ProGabe
"Másrészt felfoghatjuk úgy is mint egy újabb polgárpukkasztó jelenetet, hogy a népek vegyék már komolyan a terrorizmust."

ezt most nem gondolod komolyan, ugye? ha a CNN-en csak annyit mondanak, hogy "terrorism", az amcsiknak egybõl összeszûkül a seggük luka, és szaladnak be a pánikszobába. ennél már nem lehet komolyabb a dolog. a terrorista-fenyegetettség a kormányok legnagyobb fegyvere nyugaton

igazság szerint valószínûleg csak annyiról van szó, hogy elérték nálam ezzel az IW-sek, amit akartak. meg ugyebár így még nagyobb lesz a motiváció, hogy elkapjuk ezt a Makarovot, vagy hogy hívják. plusz ugye megcsinálhatom én úgy is ezt a küldetést, hogy nem nyúlok az egér bal gombjához

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Másrészt meg a terrorizmus pont, hogy mindig is a civilekrõl szólt, felesleges a homokba dugni a fejünket.

Nem értem mi a problémád, miért lépne ez túl bármiféle "határt", egy híradó többet árt mint egy ilyen fenomenális, remekül kidolgozott akció.
Másrészt felfoghatjuk úgy is mint egy újabb polgárpukkasztó jelenetet, hogy a népek vegyék már komolyan a terrorizmust.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tommygear
vice cityben van...
ProGabe
nincs olyan küldetés, hogy ölj civileket + ha valakinek magyarázni kell a GTA-k polgárpukkasztó mivoltát, akkor felesleges, mert úgysem foglya megérteni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
miért fricska a gta-ban az hogy halomra ölheted ott is a civileket?
ProGabe
szerintem teljesen jogosan. azért ez már tényleg túllép egy bizonyos határt. ausztráloknál lehet be is tiltják + úgy tudom át lehet majd ugrani ezt a részt

amíg a GTA-kban az ehhez hasonló dolgok csak fricskák, itt komolyan gondolták, ráadásul nagyon élethû is

Elvégre moderátor, kedvence a vérfürdõ <#eplus2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"