Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live: Lunatic HUN
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerintem csak szarul tudta az eladó, még a régi hírrõl tudott.
ha nem akkor már megyek is máshoz rendelni.
MJ rulz Pink Team The Only One
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
38 napja vágom a centit 😊
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Megrendeltem a játékot az 576-ban, és az eladó sráccal ahogy ma beszéltem, azt mondta nem lesz meg 10.-én a játék, ma mondták neki hogy csak 24.-én jön pc-re. Ez most csak az 576-nál van, vagy a pc-s offical késik ennyit? 😮
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
De mondjuk arra lehetett számítani hogy a multi lesz a lényeg,ami a hosszú (újabb 2 év?) szórakozást adja megint.
MW3... <#idiota>#idiota> Nem tudja v.ki hogy az a fegyó 1:21-nél benne lesz-e a játékban?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Alig várom már hogy megjelenjen !
PSN ID.: Beegabor
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
akkor majd várjunk a megjelenésig.
de én amugy azt hallottam, hogy pc-bõl abszolute kiszedik a host-olást, vagyis nem lehet a gépen szervert létrehozni, csakis a neten lévõ eredetikere belépni!!!
Akkor jegeljük a témát 10.éig...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elég hamar kipörgethetõ,de nagy élményben lesz részed😊
Én xboxos vagyok, netem nincs rajta mert drága (tudtom szerint, de ezért majd biztos jön az oltás, és várom is mert érdekel, remélem olcsóba is meglehet úszni^^)
Most megveszem 360-ra 12K-ért (jóesetben) hogy 6 órát játszak? Akkor fogok csak belejönni O.o
Ha multiznék még megérné, de így még fontolóra kell vennem...
Javítsatok ki ha nem így van, várom<#wave>#wave>
"Most már biztos, hogy a Dreamhack 2009 Winter lesz az elsõ Call of Duty Modern Warfare 2 torna függetlenül attól, hogy a játék hogyan sikerül. Összesen 8 csapat fog a LAN-on a töb mint 4000 Euro-s összedíjazásért megküzdeni. Ez a nyolc csapat négy ország, vagyis Svédország, Norvégia, Finnország és Dánia offline selejtezõibõl fog kikerülni a hónapban a játék megjelenése után."
nem biztos, de remélem nem lesz itt semmi gáz, csak a warez szopja be😉
ettõl még lehet bukta, de bánja kánya, 10rugó nem a világ egy kis pub hentért, az tuti jó lesz, max war nuku.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
dedicated szerver: kevesebb erõforrást igénylõ szerver, amit ha elindítasz, te nem játszol. elindítod a cod4-et, start szerver, és be lehet állítani, hogy ded vagy nem. kivették a dedicated-et, mert feltörték a gecibe, és tört szerverek futottak.
most vagy az lesz, hogy elindítod a szervert otthon, és Te leszel a host-oló, hozzád konnektálnak, ahogy pl most rögtön bármelyik coddal megcsinálom, és közben ott tolom én is a game-t.
vagy az lesz, hogy Te elindítod a game-t, és az iw szerver lesz a host, Te pedig az admin, vagy a harmadik verzió, hogy ezek mellett (valamelyik) lesz bérelhetõ dedicated szerver az iw-tõl. de az is lehet, hogy az iw leszerzõdik valamelyik szerverszolgáltatóval és közösen adják a dedicated szervereket pénzért.
a kép más aspektusból lett belinkelve, mint amire te válaszoltál most, ha pedig arra gondolsz hogy én nem értem, akkor melléfogtál.
ezen nincs mit nem érteni.
naná hogy lesznek szerók bakker, mivel akkor nem lenne multi-s játék, itt most arrol beszélünk, hogy te nem tudsz a pc-den otthon szervert csinálni...