Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
ne röhögjééé😄 mert ez biz ilyen játék lett. csak kár hogy 6 órás singlije van

Lunatic83
menj be az xbox360 topicba, és keresd meg IceAkos-t, tõlle veszel egy Gold feltöltõkártyát, azon lesz egy kód sorozat, azt begépeled, s onnantól kezdve Gold elõfizetõ vagy, vagyis egy évig mehet a multi... nem kell 1-2 hetet várni amíg a demokat letöltheted....stb...

Xbox Live: Lunatic HUN

Kulee
És ezt a netes dolgot hol lehet befizetni?

Seth
Én már tegnap túl voltam rajta XD , de valóban hasonló hatása volt

PSN ID.: Beegabor

loool mindenki így fog majd codozni XDD

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

vérpocok
Az a macska... <#idiota><#idiota><#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

extra sensory
Látom te már tolod... ehhez hasonló játékélményt kívánok. <#smile>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

ok kösz

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Snexi
lehetséges

cs szerintetek november 10-én a media markt-ba már kapható lesz?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Lehet a kis boltokban megint elõbb lesz.Múlt évben is az 5 a Platinum shop-ban (ami leginkább konzol bolt) asszem a hivatalos megjelenés elõtt egy nappal már volt,ráadásul nem rossz áron.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csuszi
nem hinném hogy úgy megy a rendelés hogy kérünk x. dátumra x db játékot. megrendelnek x darabot és érkezik amikor érkezik.
szerintem csak szarul tudta az eladó, még a régi hírrõl tudott.
ha nem akkor már megyek is máshoz rendelni.

MJ rulz Pink Team The Only One

Pretorian
Szerintem is errõl van szó. Viszont ha csak 24.-én lesz 576-ban MW2, akkor nem sokan fogják náluk megvenni, + még drágább is lesz, mint általában minden az 576-ban, szal ez bukó.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

én már vagy fél éve várom a játékot 😄 egyébként 1-2-3 napos csúszás szerintem mindenhol bele van kalkulálva, mert Európában a boltokban 13.-án jelenik meg 😊

Snexi
gondolom megkeverte õket a fake hír hogy késik és addigra rendelték meg

24.-és csúszást már elvileg cáfolták,jó 3 hete volt az téma.De nem megbántva az 576 eladóit,simán el tudom képzelni hogy õk még úgy vannak vele hogy csak akkor jön...

hát ajánlom neki, hogy a konzolos verzió ne késsen
38 napja vágom a centit 😊

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

bujcsik555
Hali!

Megrendeltem a játékot az 576-ban, és az eladó sráccal ahogy ma beszéltem, azt mondta nem lesz meg 10.-én a játék, ma mondták neki hogy csak 24.-én jön pc-re. Ez most csak az 576-nál van, vagy a pc-s offical késik ennyit? 😮

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pretorian
M249 SAW, szerintem biztosan, elsõben is volt.

Pretorian
Xbox Connect ezen a generáción nincsen? Csak a Live? Az full ingyenes volt, bár nem volt egészen "hivatalos"...

Pacal17
Fail. Egy évre 8000 ft.

Seth
Gold Live elõfizetés kell

HappyHunter
Boxon nincs ingyen multi? 😮

Be happy. :) Running!

Kulee
Kihangsúlyozom megint, hogy nincs netem, mert drágának tartom, persze ezen szeretnék változtatni idõvel, de a habi 3000 Ft nekem fájna...<#wave>

HappyHunter
Én szoktam így játszani 😄

Be happy. :) Running!

Hát én Hardend-en kezdtem el,de tuti nem lesz meg 6 óra alatt.Pl. a Brazil pályán alig bírtam haladni.Egy labirintus a pálya.Minden sarokból,tetõrõl,ablakból lõnek.És akkor még hol a Veterán szint?
De mondjuk arra lehetett számítani hogy a multi lesz a lényeg,ami a hosszú (újabb 2 év?) szórakozást adja megint.

Synchronous

MW3... <#idiota> Nem tudja v.ki hogy az a fegyó 1:21-nél benne lesz-e a játékban?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

NA sok érdekes dolgot irtatok amig én buszosztam
Alig várom már hogy megjelenjen !

Seth
Lehet solo-ban és coop-ban is nyomni

Pretorian
Áhh...egy csatában (és nem háborúban) nagyon ritkán esik meg az, hogy kettõ-háromnál több ellenfelet kell kiiktatnod akár közelharcban, akár tûzfegyveres összecsapásban, néha még a 2-3 is sok, van olyan katona, aki több csatában is részt vesz, és senkit sem öl meg. Az éjjel is látó, "golyóálló" gyalogságot pedig a tüzérség és a légierõ után szokták manapság bevetni, ha esetleg marad még felszámolandó ellenállás.

Kulee
A Spec Ops mód az nem netes? Eddig abban a tudatban éltem<#idiota>

Seth
2 ilyen pálya is van,ahol a 1:100 túlerõben van az ellen. 8-at futsz százon XD

Seth
Lehet intelt gyûjteni, vmi 45 van asszem. 😊 Akkor ott vannak az achievmentek,plusz a Spec Ops mód, ahol különbözõ küldetéseket kell végrehajtani csillagokért (hatvanvalahány db). Szóval azért ellehetsz vele. Aztán idõvel ha már tudsz netezni is,akkor nagyon jól fog jönni.

Sztem az kéne neked hogy a gép vég nélkül küldje rád a sok arab bácsit, hogy le se gyõzzed õket lõni, akkor beletelne 10 órába is míg egy pályán úgy ahogy átvergõdsz, mert azért valljuk be, egy valódi háborúban jóval több az ellenfél mint a MW-ben... sokkal több. <#awink>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

csuszi
én 10-ért veszem, de láttam 9-ért is, csak nekem megéri az ezres felárat, hogy tuti megkapom 10.-én.

Kulee
Iiigen, néha megállok megnézni a tájat, csinálok pár képet, leülök pihenni....<#nevetes2>

Seth
Ha komótosan haladsz lesz az 7 óra is XD, de annál már tényleg csak a nehézségi fokozat növelésével lehetne hosszabbítani.

vérpocok
Miért is nem elég 6 óra? Mi ez, valami kurva rpg, hogy 30 órás játékidõt adjon? Más fps-ek sem hosszabbak. Codnál ez egy elfogadható hossz sztem.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

DarkSector
jah oks.
akkor majd várjunk a megjelenésig.
de én amugy azt hallottam, hogy pc-bõl abszolute kiszedik a host-olást, vagyis nem lehet a gépen szervert létrehozni, csakis a neten lévõ eredetikere belépni!!!

Akkor jegeljük a témát 10.éig...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

valóban max 6óra a singel része...
elég hamar kipörgethetõ,de nagy élményben lesz részed😊
Bokafix2
Most végül is hány forint lesz a játék?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kulee
Ne csináljátok hogy 6 órás a játék, mert ide csinálok hármat<#ejnye1>
Én xboxos vagyok, netem nincs rajta mert drága (tudtom szerint, de ezért majd biztos jön az oltás, és várom is mert érdekel, remélem olcsóba is meglehet úszni^^)
Most megveszem 360-ra 12K-ért (jóesetben) hogy 6 órát játszak? Akkor fogok csak belejönni O.o
Ha multiznék még megérné, de így még fontolóra kell vennem...

Javítsatok ki ha nem így van, várom<#wave>

csuszi
😊 na ez is mellé...

"Most már biztos, hogy a Dreamhack 2009 Winter lesz az elsõ Call of Duty Modern Warfare 2 torna függetlenül attól, hogy a játék hogyan sikerül. Összesen 8 csapat fog a LAN-on a töb mint 4000 Euro-s összedíjazásért megküzdeni. Ez a nyolc csapat négy ország, vagyis Svédország, Norvégia, Finnország és Dánia offline selejtezõibõl fog kikerülni a hónapban a játék megjelenése után."

nem biztos, de remélem nem lesz itt semmi gáz, csak a warez szopja be😉
ettõl még lehet bukta, de bánja kánya, 10rugó nem a világ egy kis pub hentért, az tuti jó lesz, max war nuku.

DarkSector
nah akkor lehet nem vágom, de akkor ugyanoda lyukadunk ki, hogy nem lesz lan. Hisz simán dedikálás nélkül eddig se lehetett tudtommal cod4-ezni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mascarun

csuszi
ami a lényeg számodra: warez az nem lesz. 😊
dedicated szerver: kevesebb erõforrást igénylõ szerver, amit ha elindítasz, te nem játszol. elindítod a cod4-et, start szerver, és be lehet állítani, hogy ded vagy nem. kivették a dedicated-et, mert feltörték a gecibe, és tört szerverek futottak.
most vagy az lesz, hogy elindítod a szervert otthon, és Te leszel a host-oló, hozzád konnektálnak, ahogy pl most rögtön bármelyik coddal megcsinálom, és közben ott tolom én is a game-t.
vagy az lesz, hogy Te elindítod a game-t, és az iw szerver lesz a host, Te pedig az admin, vagy a harmadik verzió, hogy ezek mellett (valamelyik) lesz bérelhetõ dedicated szerver az iw-tõl. de az is lehet, hogy az iw leszerzõdik valamelyik szerverszolgáltatóval és közösen adják a dedicated szervereket pénzért.

DarkSector
várj lehet lemaradtam valamirõl, akkor most mégis csak lehet majd csinálni szervert???

csuszi
tudsz. csak Te is játszani fogsz. úgyhogy nem fogtam mellé😊

DarkSector
ha rám céloztál, akkor nem értem.
a kép más aspektusból lett belinkelve, mint amire te válaszoltál most, ha pedig arra gondolsz hogy én nem értem, akkor melléfogtál.
ezen nincs mit nem érteni.

naná hogy lesznek szerók bakker, mivel akkor nem lenne multi-s játék, itt most arrol beszélünk, hogy te nem tudsz a pc-den otthon szervert csinálni...

DarkSector
jah lol
nemsokat tévedtem...😄
THX a képet.