Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
majd a cod7 prestige edition-höz már azt adnak 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

<#vigyor3>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

HappyHunter
Kifejtenéd bõvebben? 😄 És miért 13-ra?

Be happy. :) Running!

Prince23
November 13-ra szerezzetek be egy "ágytálat" 😊) erõsen javallott

<#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

"Úgy néz ki nem sokat ért a "mond le az elõrendelésed" felszólítási akció (bár nyílván ebben a konzolos verziók a döntõk):"

Azért ebben biztos, hogy van sok-sok PC-is, legalább 30-40%.
A "mond le az elõrendelésed" akcióról pedig csak annyit, biztos külföldön is voltak páran akik megnézték, hogy kik sírnak. Elõtörtek az örömkönnyek, hogy sok-sok idióta balfasz nem fogja ezentúl megkeseríteni a játékát a másiknak és azonnal elõrendelt, még akkor is ha egyébként nem akart.
A legjobban a bojottáld az mw2-öt szerverek tettszenek, amit a játék belsõ keresõjén látok azok általában tök üresek. A többi "normális" pedig teltházas legalábbis a jó szerverek ahol nincsenek tiltások.
Az én kedvenc listámból egyik sem lett bojkottos szerver.

Hamarost jönnek a véresszájú dedicated fanok...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

TaRka0107
Haver mondta hogy olyan csipa is van benne ami hõkövetõ, szóval ha füst van akkor látod az embereket😄 (xboxon tolja😊)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Akkor vinni kéne a gépet is az üzletbe és amint megveszem ott helyben fel is telepíteni, franc fogja kivárni a visszautat...

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

HappyHunter
Teljes unlock lista itt

nekem se mutatja

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Kulee
Ajj de várom már<#taps>
Am. csak nekem nem mutatja a vissza számlálót?😮

Aki pedig amerikai módra éjszakázni is hajlandó a mielõbbi játékért:

"A kiadó szigorú tiltása miatt csak a megjelenés napján, tehát november 10-e 00.01 perctõl lehet árulni a Call of Duty Modern Warfare 2 (360,PS3,PC) játékot.

Ezért, hogy minél elõbb játszhassatok, 9-én, hétfõn éjszaka nyitva leszünk 23.30-01.00-ig !!!
Szeretettel várunk mindenkit !!!

Akik kiszállítással kérték, 10-én kedden napközben viszi ki a futárcég!

ÜK TEAM"

[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=17&data=106]Überkonzol[/url]

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lol... Én nyertem mert az enyém bejön... <#buck>

Úgy néz ki nem sokat ért a "mond le az elõrendelésed" felszólítási akció (bár nyílván ebben a konzolos verziók a döntõk):

Minden idõk legtöbb elõrendelése.

Prince23
mascarun
Miért nem nézel gépigényt?
Ha visszaolvasol itt pár oldalt akkor megtalálod!
GYK. újra a lustáknak!

Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
HDD: 12GB of free hard drive space
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

Hálózat: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.

Google jó barát!!!!!<#worship>

Breaking News: Everything Delayed by MW 2
http://www.youtube.com/watch?v=oA63zhcLDkk

Csá emberek egy roppant fontos kérdésem lenne szerintetek AMD Athlon 64×2 dual core processor 4000+ proci van a gépemben ezen el megy az mw2? A többi cod simán ment alig várom már minden bajom van!!!!!!!!!!!!!!<#violent>

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

Hegi90
de kurva jól néz ki
kár, hogy a gépemen nem ilyen lesz 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee86
Kicsit lehetne kevesebb is, de sztem jól néz ki.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lunatic83
az vércsepp? én azt hittem h kiborult valamilyen szamóca dzsem a monitorra... 😛PP

Bokafix2
3d-s a vércsepp a kamerán. Kafa... xDD Ez oskolába kötelezõ tantárgy lesz... bezony.<#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

õk vagy valami "kiválasztott" emberek akik tesztelik az online rendszert (bar nem most kezdtek mert mar van egy 36+os emberke is) és valaki volt olyan rendes és csinált videt de nem hiszem hogy õk törttel jatszottak mert ha igen az eleg durva lenne nem észre venni. játék nagyon jól néz ki fõleg a tûz meg a robbanások ehhez képest a cod4ben az effectek nagyon gagyik.

berlinboy6329
De nem szurják ki a naagy mennõ IWsek,h törttel multizanak és eéééhhéjéjéj ti köcsögök még be se jelent.PFffmmm,bannhammer! Nemigaz...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SpeedXHUN
Én ahogy tolom tuti lesz 25 mindig.D😄:

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

tommygear
lehet kalózkodni xboxon is csak akkor ne hangoztassák már hogy azért adnak ki konzolra mindent mert ott nincs warez
ProGabe
nagyon jó!

egy egyszerû TDM, de mindig történik valami! egy csomagdobálás is fun, meg a sok al-chellenge, vagy minek nevezzem (társ megmentése, streakben lévõ játékos megölése,stb) a hangok nagyon jók, a fegyvermodellek meg a legjobbak, amik eddig feltûntek játékokban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
jah akkor csak cod mw2-re nézzük, akkor x-esek kalozkodnak, mert csak õk tehetik meg, vagyis pc-n azért nem kalózkodnak, mert nem tehetik meg.
ez fáj???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Õk már tolják Xbox liveon, érted, 8 nappal 10edike elõtt... és akkor mi vagyunk a kalózok...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pacal17
Áááááááááá. Jöjjön már 😄

berlinboy6329
De ha nincs multi,fõleg törttel,hogy vették fel ezt a videót más játékosokkal,TDM?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zaki
ezt törölték, de ez már jó:

zaki
jézusom, ez nagyon durva lesz :d

HappyHunter
Egy embernek egyszerre csak három lehet aktív.

DarkSector
ez igaz...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kulee
Jóóó, köszönöm<#worship>

Daell Drow
bizony vegez mindenkivel:

es ahogy nezem, miutan ledobtak vege is lesz a mecsnek.
Lunatic83

" és ezekkel csapattársaidat is könnyen megölheted."

Na ez az ami a legtöbb játékost marhára nem fogja érdekelni...

a nuke mindenkivel végez, azzal is aki hivta...

ProGabe
atombomba? az most komoly 😮OOOOOO

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
nem ien egyszerû
szinte a 60 % csak külsõ területre hat, és ezekkel csapattársaidat is könnyen megölheted.
NUKE az ha nem vagy fedezékbe, akkor vége.
de nem nagyon félnék 25-ös ölésektõl, hacsaknem lebeszélik a felek, hogy valakit hagyjanak élni...😄

Pretorian
Kemény cuccok, fõleg a CoD4-ben lévõ UAV/Airstrike/Heli hármas után ez brutál mennyiségû újitás. AC-130 hmmm...imádom!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hát nem tudom.Ennyi cucc.
Fél percenként be fog csapni valami isten haragja.Lõni már nem is kell,mert elintézik a behívott egységek...<#idiota>

DarkSector
én is néztem brutál a nuke!!!
😄
ez majd jó lesz...annak aki majd mutizik vele...😄

Daell Drow
Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer killstreak rewards
3 Kills - UAV
4 Kills - Care Package
4 Kills - Counter UAV
5 Kills - Sentry Gun
5 Kills - Predator Missile
6 Kills - Precision Airstrike
7 Kills - Strike
7 Kills - Attack Heli
8 Kills - Emergency Airdrop
9 Kills - Pave Low
9 Kills - Stealth Bomber
11 Kills - Chopper Gunner
11 Kills - AC-130
15 Kills - EMP
25 Kills - Tactical Nuke
Kulee
Esetleg megkaphatnám az egyik elérhetõségét, e-mail, msn, mindegy, csak van sok xboxos topic, nem jártam sikerrel<#szomoru1>

november 10-én mindenhol ott lessz...

Bokafix2
Sérülés esetén a cica jó lesz felcsernek. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"