Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
az konzol.
bár majd kiderül, de elképzelhetetlennek tartom, hisz a lan az egyenlõ a dedikált szerverekkel, hisz lan esetében létre kell hozni szervereket.
vagyis akkor az jön le, hogy csak pc-bõl szedik ki ezt a lehetõséget.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
mert nem érti hogy lesz szerver, csak nem dedicated😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ha kibaszott faszságért nem kaptál bant csak kick-et. semmi következménye nincs, engem cod2-ben (és mindenki mást - mert elbaszták) eredeti szervern naponta kibasz 5-ször. visszakonnektálsz és annyi.

de valahol azt írták, hogy ha csalsz cod6-ban, akkor az összes steam-es játékod bukod. ez fake hír? steambannak írták.

xbox360 verzában van LAN

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
Jó, remélem tudod, hogy a lényeg azon van hogy a dedikálás lesz kiszedve, persze hogy nem ien bemutatós szép szál zöldszemû katona lesz a menüben...😄

Ezt csak arra értettem, hogy lesz egy JOIN oszt ennyi, nincs olyan lehetõség, hogy Privát szervert csinálj, vagyis max ha társadat meghívod csak online eredeti szerókra lehet, vagyis ez csak eredeti kulccsal fog menni ...és ebbõl következik, hogy lan nem lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"Kicsit morbid módon ezt kell elképzelni" b34

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SötétBarom
És mi van, ha valami fasságért csap ki? COD4 PB-je elõszeretettel csinálta, látszólag minden ok nélkül..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prince23
Teljesen más lesz a menû, sokkal másabb...

DarkSector
a nem után egy "vesszõt" akartam rakni a hangsúly végett...😄

DarkSector
nem cd-kulcsot fognak bannolni...tudomásom szerint, vagyis csak cod(6) multiból leszel kizárva ennyi.

DarkSector
pc-sek meg a nagy kalózok, tedd azért hozzá....ebbe magamat is beleértem.
viszont hogy x-en nekem csak eredeti cuccaim vannak, meg az összes ismerõsömnek, az azért már eleve elárul 1-2 dolgot, úgyhogy nem a kis kalózok az okai annak, hogy elõbb kikerült, hanem egésszen egyszerûen, mert az Xboxos verzió készül el mindig legelõször a multi játékoknál (ami x360-ps3-pc-re megjelenik) és ezért van ez...

csuszi
na aki vágja a vac-ot és a steamet világosítson már fel, hogy hogy mûködik mert hülye vagyok hozzá, only cod-os😊
ha elkapnak cod-ban vac-osék akkor teszem azt az összes steam game-t bukom? vagy csak a codom? valahol olvastam hogy az összes steam gamet...hülyeség? mi az a steamban? miért kapja az ember?

Fpocok
10edik jön bokszra, psre, pcre. Persze konzolosok már tolják, mert kis kalózok, de ez most nem számít.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TaRka0107
Szevasztok! A PC-s vertzió mikor jön ki pontosan?(számlálót látom a banner alatt), de az xboxos verzió is 10.ére van írva!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Kicsit morbid módon ezt kell elképzelni:

Igen, regular (2. fokozat). veteránon próbáld meg, kíváncsi leszek ott mennyi lesz 😊

csuszi
na ódzkodásom ellenére megrendeltem. max only pub játék lesz, 10-et akkor is megér.

DarkSector
nem steam zárja ki, hanem a játék önmaga, hisz opció nem lesz hozzá eleve a menüben.
Pont ez volt eddig a felháborodás oka.

Prince23
Említették h törttel... ott max lanon lehet, ha lesz neki egyáltalán

Seth
A normal-nak megfelelõn ( regular talán ?)

PSN ID.: Beegabor

Milyen fokozat?

Seth
EGy délután 😊

Statisztikában a total playtime 6:34,szerintem ebben benne vannak a sikertelen próbálkozások is. ( quicksave-quickload nincs, checkpoint van)

grebber
Steam az mióta zárja ki a törtel való multizást? Killing Floor csak hogy egy példát mondjak!

Next PC upgrade: 2022

SötétBarom
Ez a tiszta játékidõ, vagy a sok quickload is bennevan?

SötétBarom
Na, akkor egy szabadnap pont elég rá 😄DD

Graf jó? Pályák kidolgozottak? M.I. okos?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Cumshot
Igzbogzon?

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Seth
Na megvolt a single, hát rövid, 6 1/2 óra, de az pörög mint az állat. Olyan megoldások vannak benne ihaj csuhaj XD

Ismerõs! 😊
Angol szerver, crossfire, kértem lõszert csaptársoktól, és jött is oda valaki, hogy lelõhessem, csak, hogy segítsen elérni a 26-6-0 as csúcsomat 😄
Magyar pubon kemper köcsög lettem volna, még ha egy idõ után már pisztollyal kellett közel harcolnom, mert felfedeztek 😄

Igen nagyon faja...
Fogtam a golyószórót beültem a sarokba kilöttem a 100 lõszert falra, konténerre ahol spawn pont van, eldobtam 3 gránátot és volt egy 8/1-es arányom, mert tárazni már nem volt idõ. Na ez ameddig nem váltott.
Igaz sosem voltam a toppon, de olyan kill/dead arányom van tõle, hogy én röhögök rajta. Átlag 80/15. 😊 És a sok hülye még vissza is akarja állandóan tapsolni.
Ahol nincs ilyen:
Amikor meg sniperként csináltam egy flawless-t német szerveren (Crash map)a németektõl kaptam a virtuális tapsot rendesen. Magyar szerveren már szétanyáztak volna, hogy nem rusholok a dragunov-al és kemper g*ci vagyok. Kis taktikai különbség, a játék kultúráról nem is beszélve.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Pretorian
Mindig imádtam az olyan skill-szervereket, ahol 36 player-hez betették a Shipment-et. 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Prince23
Nem lesz... eleve steames.

Az eddig agyonszidott multi kis védelmére annyit megemlítenék hogy a pályák legalább jónak tûnnek.
A 4-be látott Shipment,meg Killhouse stílus (4 embernél is már csak abból állt minden hogy esek-kelek) el lett felejtve.Nem néztem meg az összeset,de a nagyrészükbe belenézve azt lehet mondani hogy normális nagy pályák lesznek.Rengetegféle útvonal,rengeteg tereptárgy,pont olyanok amik ahhoz kellenek hogy kissé taktikusabb játék is lehessen,ne csak a "agyonhent".
Viszont éppen ezért az ilyen 2v2,3v3 aki az ilyet szerette nem tudom hogy lesz megoldva,mert arra viszont a legtöbbje óriási.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Fognám már(ha nem lesz tört multi).

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NEOreg3
ez fake, ha nem tudnád

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DarkSector
jah engemis, de utána benyaltam a sérót a tükörben, mert találkám volt a zombikkal....😄

vérpocok
Off

Doom 3-ban a tükör nem volt nagy köszönet. <#hehe> Mikor belenéztem a wc-ben, egy kis dagadt zombi tarkón csapott hátulról. A budin ült és észre sem vettem... biztos hallotta h nyílik az ajtó és kijött a mosdóba. <#idiota>

On

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

DarkSector
nemá...jó tudnom...hiába nem volt cod4-ben tükör, mint Prey-ben vagy Doom3 ban...😄

Falcon87
Õ Soap, akit a 4-ben mi alakítottunk.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kandurex
Hú, akkor biztos sikeres volt konzolon a multi, csak keveset hallani róla, ezért írtam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
én elhiszem, de videóban nem tûnt nagy szának ez a map....:S

ProGabe
"konzolon amúgy se ért el valami fényes sikert a multi..."

jah, biztos azért döntögetett rekordokat a map-pack

"More than 1 million people downloaded the Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack in the first nine days of its release...

April 4 through April 12, gamers started more than 30 million sessions and logged more than 32 million hours of COD4 time. Coincidentally, those were the exact dates IGN associate editor Nate Ahearn was out "sick."

http://modernwarfare247.com/news/afghan-multiplayer-walkthrough
emberünk tökegyedül császkál az afgán pályán, szóval semmi extra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a 2503-as komment mindent meg magyaráz... meg azért olvasgass úgy 2515-ig 😊

Kandurex
Aztán miért tõlem? <#wilting>

Na én mentem küszülõdni ! jó várakozást és jók legyetek ám !
Ja és kandurex ! Hoszteszeket követelünk xD

DarkSector
lehet, nem multiztam még vele konzolon.

Prince23
Live lista, még mindig dobogós a MW

mi lesz itt november végére... MW 2 nr 1

Kandurex
Persze ez csak single, konzolon amúgy se ért el valami fényes sikert a multi...!