Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem valószinü, hogy ennek itt a helye, de azért felteszem a kérdésem.<#confused>#confused>
A következö lenne: Haverom megrendelte eredetiben, és holnap meg is kapja a MW2-öt. Mivel Én inkább a single player-re vagyok kiváncsi, ezért megegyeztünk, hogy kölcsöadja, és az ö cd-kódjával telepítem a játékot. Ez mennyire befolyásolja az ö játékát. Multizni nem fogok, mert nem szeretnék vele kiszúrni.
Lehet ebböl neki valami hátránya?
Köszi a választ elöre is.
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Annyit azért lehet tudni, hogy az elsõ két DLC Xbox360 exkluzivitással fog rendelkezni, legalábbis egy ideig biztosan.
Xbox Live: Lunatic HUN
-------------------------------
@traqglow if you bought a retail copy on PC, you can play it on 11.10.09
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
kb olyan így mint orgazmus elõtt picivel és pont hazaérnek anyádék <#rinya>#rinya>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mondjuk nemtom mibol allna irni egy g-stream scriptet ami 127.0.0.1rol engedelyezi az installt aztan csáááááá
megirja valaki?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Új játékmódként felbukkan a Search and Destroy egy módosított verziója, a Demolition, amiben a két ellentétes csapatnak - támadók és védõk - kell egymásnak feszülniük. A védõk számára az a cél, hogy a támadok kitûzött célját megakadályozza, vagyis egyfajta bázisvédésrõl van szó, ami hihetetlenül pergõs és látványos tud lenni."
Hasonlit a Bad Company-s rush modhoz, lehet emiatt csak atgondolom hogy megrendeljem-e a jatekot a BC2 melle. <#bee1>#bee1>
Azert remelem lesz olyan szerverbeallitas amivel ki lehet kapcsolni a legbuzibb perkeket es dolgokat, amikhez szinte semmi skill nem kell es ugy lehet oldosni veluk.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
MEGÉRKEZETT AZ E-MAIL AZ ACTIVISION-TÕL MELYBÕL KIDERÜLT A NÉMET TESZTVERZIÓK VOLTAK A HIBÁSAK. A HIBÁKAT UTÓLAG KIJAVÍTOTTÁK.
by:totalcod.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lol azt kapsz felkiáltojeleket majd a végén.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Elérhetõ: 12 November 2009
Ennek a játéknak a zárolását várhatóan 3 nap és 3 óra múlva oldják fel"
Ha ez van kiírva, akkor miért 10.-én jelenik meg? Miért pont ennél a játéknál írták volna el a dátumot?
A DVD miért lenne elõbb aktiválható, mikor azt is a steam rendszerben kell aktiválni?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
08:00 Megérkeztem Lu!ge haverommal a szolnoki Pelikán Bevásárló Központban található 576 KBYTE üzlet elé.
08:30 A környék megismerése után felállítottuk sátrunkat az ajtó elé. Épp idõben, egy konkurens csapat majdnem beelõzött minket.
09:45 Egy hajléktalannal megküzdöttünk a bejárathoz legközelebbi padért. Sikerünk után elfogyasztottuk szerény reggelinket, majd összeszereltük gépeinket. Az áramot a mosdóból vezettük idáig el. A mobil internetjeink remekül mûködnek.
10:15 Az új rész megünneplésére LAN versenyt indítottunk a korábbi CoD részekbõl. A többi táborozó szívesen kapcsolódott be az eseménybe.
14:00 A CoD1 és CoD2 versenyek lezajlottak. Az elõbbiben második, az utóbbiban elsõ helyezést értünk el. Ennek megünneplésére elfogyasztottunk egy-egy konzervet ebéd gyanánt. A CoD4-es versenyek holnap zajlanak le.
16:00 Egy biztonsági õr ki akart minket zavarni az áruházból, ám a táborlakók közös erõvel megakadályozták ezt.
18:00 Heves vita tört ki néhány konzolos és PC-s között. Megoldásképp a két tábor elkülönült. A konzolosok kerültek az ajtóhoz közelebbi helyekre. Egyedül én és barátom tartottunk ki helyünkért, közvetlen az ajtóban. Sajnos a konzolosok teljesen elszigeteltek minket a többi PC-stõl.
20:00 A mosdóknál 1 órát kell sorban állni hogy bejussunk. Egybõl megjelentek a haszonlesõ kínaiak. Kacsákat árulnak azoknak akik nem bírják a sorbaállást.
22:15 Lu!ge-vel megegyeztünk hogy õ kezdi az õrködést. Éjszaka 2-kor cserélünk. Én addig is abban a boldog tudatban térek nyugovóra, hogy már csak alig több mint egy nap van hátra a nagy napig.
Folyt köv.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
és ezt a másiakt meg törölje valaki
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D