Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy német játékmagazin (Big'n'Side) is hasonló problémákról számolt be mely szerint nekik az összes irodai gépen nem hajlandó elindulni. Hét darab számítógépük van és négy darab MW2-es kópia. Azt állítják ez egyértelmû gyártási hiba.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Xbox Live: Lunatic HUN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kösz az infót!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pénteken meg hívtak is...
ha minden jól megy kedden jön a futár....
Szia
Körüzenet tisztelt Modern Warfare 2. elõrendelõinknek!
Jövõ hétfõn 23.30 tól - 01.00-ig nyitva leszünk.
00.01 perctõl lehet majd megvásárolni.
Sajnos elõbb nem árulható, kiadó szigorú tiltása miatt.
Szeretettel várunk!!!
Ha kiszállítással kérted, ebben az esetben kedden(10-én) viszi ki a futárcég neked.
Kérlek a mobilod legyen kéznél, ha hívnának !!!
Üdvözlettel
ÜberKonzol TEAM
Xbox Live: Lunatic HUN
MAPMODNEWS.COM
LOL! A modderek ucssó kisérlete. A sok barom meg ugrik rá.
azóta nem küldtem semmi emailt (jó oké, hétvégén gondolom nem dolgoznak), viszont a honlapon a PC-s verzió nem rendelhetõ :S
rendelt még onnan valaki? és ha igen, kapott valami visszajelzést?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
még azt lehet csinálni, hogy megvárja, míg leszedi Steamrõl a gamet, majd onnan kiírja lemezre. így máskor nem kell szenvedni a töltéssel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Ha kamu,akkor engem is átvert a Totalcod...
Remélem nem úgy van mint régen,hogy a rossz hír hozóját is kivégzitek.<#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szóval ez elég fura...
Nagyon valószínû hogy ez is olyan bojkott mint a késõbbi megjelenés pc-re.
valamelyik hülyegyerek írt 1 cikket, és most mindenki azon lovagol 😄
Vagy meglehet hogy tényleg igaz, de annak elég kicsi a valószínûsége, meg elé gáz lenne...
LOL! A modderek ucssó kisérlete. A sok barom meg ugrik rá.