Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Xbox Live: Lunatic HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
b+ kösz hogy lelövöd a poént elõre, egy rohadt spoilert kitehetnél vagy valami... annak aki még a legelején jár tök jó, hogy elõre tudja mi lesz a játékban. mi a f*szér kellett nekem ezt elolvasni >:[
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aki már elõrébb jár: van olyan perk, ami szépen bezöldíti az ellen nevét, mintha saját csapattagod lenne?<#wilting>#wilting>
Már egy órája képtelen vagyok belépni bármilyen meccsre is, mivel vagy ping vagy host problémára hivatkozik.
Host váltás közben dobálja ki az embereket..... (csendesen megjegyzem: a stím frissített ma)
Mondjuk várható volt, steames játékok sem mentesek a csalókról.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
erre ku*** büszke lehet
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
is aki ilyet használ ... Büszke lehet magára... hogy rohadna meg!
<#levele>#levele><#levele>#levele><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
szal annyit értek csak a sztoriból,hogy kiderül,hogy Shepherd volt a fõgonosz a gémben,Nikolai viszont a végén Price-al együtt zöldbe volt a nevük,szal jók,de ez a makarov-shepherd duó-t nem értem...valaki elmagyarázná nekem a sztorit?? 3-4 mondatban?? mert a vége írtó jó volt,vagyis végig at ACT III,és ha újra végigtolom,akkor szeretném figyelni a részleteket is!! köszi!!!!!!!!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Tehát egy kulcsot csak egy acchoz tudsz hozzáadni. <#nezze>#nezze>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Akkor szeretem a meglepetéseket, ha az felhõtlen. Ha legkisebb esélyt is látok arra, hogy gond lenne belõle akkor egyeztetek. 😊
Bár mostanában komolyabb dolgokban nincs ilyen tapasztalatom szerencsére, barátnõm és a család hozzászoktak a rendszerhez, valamint megfelelõen tájékozódnak, vagy elég tájékozottakká teszem õket. 😄
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Csak nem biztos hogy hamar összejön az ára...
Szerencsére megengedhetem magamnak, csak az asszony látta mennyire be vagyok indulva a játékra, ahogy kezdett õszre fordulni az idõ és úgy gondolta megveszi nekem, gondolván: "hogy fogok ennek örülni karácsonykor...."
Ha most megveszem és Õ is megvette 10e vidám magyar forintért, itthon felvehetik a következõ cod epizódot, olyan háború lesz😊
Abban igazad van, és Õ is egyetért, hogy jobb ha itthon játszok mintha qrváznék vagy kocsmáznék minden este😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nem mindegy mennyi van hátra? Ha unod hagyd abba......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Utána olvastam, és valamiért a steamrõl próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-rõl...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod, akkor a CD-rõl telepíti!
Így kell telepíteed...!
0. Vedd ki a CD-t a gépbõl…!
1. Belész a Steambe ott is a My Game-be
2. Jobbklikk az MW2-n és Delete local content, and confirm.
3. Lépj ki a Steambõl
4. Indítsd újra a Steamet. (én a gépet is újra indítottam elõtte)
5. Rakd be a CD-t és telepítsd… (elvileg ekkor már a CD-rõl indul a telepítés)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Ne kelljen mindenkinek külön külön válaszolgatni!
Elkezdem és ha valamit elrontok vagy kihagyok, akkor a hozzáértõ javítsa a köviben! <#help>#help>
1. Steam kell a játékhoz!
2. Ahová telepíted a Steam-et oda fogja a játékot is!
3. A játékot telepítés közben kell regelni!
4. A legfrissebb Steam változat kell! Ha már van és nem engedi telepíteni, akkor indítsd újra a géped, valószínû már közben frissített.
6. A Steam használatához account kell! Értelemszerûen..
...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Leírná nekem valaki, hogy hogyan tudom játék közben megnézni a videókártya teljesítményét?
Nem tudnátok segíteni? Megvettem eredetibe a cod6-ot de egy kis vírus baj miatt ujra kellet tenni az operációs rendszert.De nem engedi hogy ujra feltegyem mer ez a cd kulcs már használatba van.Nem tudna valaki segíteni hogy hol tudnék új cd kulcsot csinálni?Vagy elküldene egy kész kulcsot?
Captain Sonar 2024 Remake
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
COD 6 az Game for Windows online játék?
Elõre is köszönöm a segítséget.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
:-)))
Annyit kell keresni, hogy jusson erre is, vagy ahogy az én esetemben én adok az asszonynak munkát, így nem igazán szólhat bele, hogy mire költök
Többet szórtam el pénzt korábban hülyeségekre, piára -mikor még a nõket hajkurásztam- mint most...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak