Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Nemrég játszottam free for all-t... de akkora lol volt h azt ki nem lehet mondani.
Jóhiszemûen becsatlakozok a szeróra, betölt a pálya elkezdõdik a lövölde, én meg gondoltam hogy kicsit óvatosabb leszek úgyhogy bebújtam valami csövek alá amik a fal mellett futottak, meg is néztem simán befér alá egy játékos. Viszont mikor 2 perc után a kutya sem jött arra, úgy döntöttem helyet változtatok, viszont kijönni már nem tudtam, mert beragadt a karakterem. Se egérrel se billentyûzettel nem tudtam kiszabadítani. Ott kínlódtam összevissza, haverom meg vihogott a hátam mögött mint v.mi elcseszett pávián, mert elõzetesen azt mondtam neki, hogy figyelje meg, ezt a meccset én nyerem meg... <#idiota>

Senkit nem tudtam kinyírni. xD 😄 Míg vége nem lett a játéknak addig ott kellett maradni. Egy hülye sem jött arra, hogy legalább kilõtt volna.
Közben próbálkoztam 1000-el de hiába, szopacs lett a meccs... lehet v.mi bug volt hogy így beszorultam.

Tanulság: Ne játsszatok óvatosan, mert szorulásotok lehet. <#zavart1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Többünknek ott volt texture gondja, vagdalkozás, reinstall helyett inkább a texture beállításokkal operálj 😊
Nálam az volt a megoldás, h. 'automatic'-ra állítottam

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Fpocok
Legközelebb ne spoilerezz ha lehet... jól belefutottam köszi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szasztok. Lenne egy kis problémám, eredeti játékkal játszom win7-en és az utolsó pályán járok (asszem) mikor motorcsónakkal kergetjük shepard-ot price lelövi a helikoptert és zuhanunk le a vízesésen. Elindul a töltési csík és úgy 99%-nál hibaüzenettel kifagy. Hát gyorsan két billentyûzetet halálra is vágtam. Próbáltam újrakezdeni az elõzõ pályától kezdve, de ugyanúgy kifagy. a játékot újratelepítettem ,de amatõr módón elfelejtettem a mentett állásokat kimásolni. Ekkor a 3. billentyûzet is megadta magát. Valaki el tudná küldeni nekem az utlosó pálya mentett állásait, hogy végre megtudjam mi a vége? Elõre köszönöm a billentyûzeteim nevében is.😊
zotya10002
:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fpocok
Kicsit off voltam mostanában. Olvasom a kommenteket mindjárt, gyors válasz utolsó poszt tolónak:

Ha megvetted játékot és kulccsal beregisztráltad a STEAM accountodra, akkor azután ha újra akarod rakni, le tudod tölteni STEAMrõl (mivel õ tudja, hogy neked megvan eredeti) VAGY feltelepíted a DVDkrõl. Szigorúan, miután be vagy jelentkezve STEAMbe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok,

A játék telepítéséhez már kaptunk segítséget, de mi a helyzet az újratelepítéssel (ugyanarra a gépre)? Igaz a hír, hogy már nem is kell hozzá a DVD, hanem a Steam teszi fel a játékot????
Bár még szerintem senki nem csinált uninstall -t 😊)

Én azt hiszem a hétvégén a kardomba dõlök, az a gyanúm, hogy az asszony megvette nekem a játékot, eddig minden alkalommal körmönfontan megakadályozta, hogy megvegyem 😊
Ha megveszem az szerintem válóok...
Ha igaz a gyanúm szentestéig itt ülhetek a seggemen és olvasom a Ti élményeiteket😊

Üzenem az ifjúságnak: sose nõsüljetek meg, onnantól mindennek vége 😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

csuszi
az ide írok 90%-nak tetszik, honnan vetted ezt a dolgot??😊😊
aki szerint pedig kevesen tolják, most hajnalban hagytuk abba, eddig letoltunk vagy 40mapot sd-ben. és pont az elõbb vettem észre én észlény, hogy kiírja hogy hányan játszanak éppen, 90000 ember. ez azért nem kevés😊 és ez éjjel 3-4-5. igaz valahol nappal van, de azért elég sokan tolják a mi idõzónánkban.

MJ rulz Pink Team The Only One

A játék tényleg nagyon jó. Mindenféle szuperjelzõk helyett-bár ez csak privát vélemény-pont azt a gépigény-határt súrolták, amivel a játékosok többsége rendelkezik.(nem hardcore gépem van) Volt gondom elõször, mert leresetelte a vasat a 2-es pályán.(Xp)letöltöttem a legújjabb catalist drv-t és jobb felbontásban is futott simán.(hátha valakinek bejön)Amúgy megveszem mert a múlti érdekel és úgy gondolom az a jó játék, ami ilyen reakciót vált ki a játékosokból, akik leszedték a warezt. Aki meg lesavavzza szerintem menjen egy éjszakai night-klubba. Sokat segít az önértékelési problémák kezelésében egy jó "stílusgyakorlat" nõvel.
zaki
xbox360 után kipörgettem pcn is veteránon. itt csak 6óra 25 perc kellett hozzá, xboxon vmi 8és fél óráig tartott.

cs1.6, cs:s steam accot cserélnék mw2 steam accra! email- pls : [email protected]
fake-ek kíméljenek...
Õh....Patchelõdött a game,vagy valamit állítgattak iwneten vagymi? megjelent pár "új" játékmód multiban...Hc Tdm, meg játékcsomag ami váltogatja a játékstílust...Ezeket eddig nemláttam.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Rage47
Foley hangja a Mass Effectben is hallható igaz?
példa
pulti
<#levele> Ez vicc szerintem elég nagyot csattant... <#eljen>

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

zaki
de, tetszik nekünk, ilyen elb@szott sz@r ízlésünk van<#kuss>

DJ RX7
<#wilting>

:3

Zero nekáromold, és amúgy attól h neked nemjön be az akció fps attól még nemkell lehordani, 100 emberbõl 95nek tetszik 😊 ha nem tetszik nemkell azért mindennek lemondani 😊 nyugi 😊

kifli
de, szerintem kurvajó 😄
minentetszik?

Valaki pls ramirezel mi volt az uccsó küldink? meg mi lett vele?
dronkZero
Te jééééézusistenfasza, mi ez a hulladék fos? Ez ugye csak valami vicc? Eddig sem volt valami kurvára körmönfont ez a CoD sorozat, de ez... ez valami hihetetlenül szar. Nemmondjétok komolyan, hog ez nektek tetszik?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ajem kisa
Én tudom!
enneb scnin treM<---
<#rinya>

andaxxin
Valaki tudja nan console az MW2 ben?Mert nem tom behozni😞

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

sztoncsi
Akkor az normális teljesen... a másodikat szerintem elég csak felmásolni vinyóra, és daemontoolsal be mountolni...!

(#6234 az ötlet az nagyon jó <#worship> )

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Tyler

\"building better worlds\"

Nekem nagyon tetszik a grafikája.Megmutatták, hogy mit lehet kihozni a directx9-bõl.Egyáltalán van directx10-11-s verzió?A memória foglalás sem volt 1.5GB-nál több.Engem egy dolog zavar, hogy az egeret nem tudom, pontosan "direkt" irányításra beállítani.Hiába van 100 fps, lagol valahogy.Ha vízszintesen megrángatom, a kép késik egy picit.Nem is értem, hogy miért csak egy sima "csúszka" a beállítás számok nélkül.
sonic syndicate

A procim egy e6400 de 3.2ghzen van, 4gb ram és win 7van fennt. Megnéztem a Catalystot de középen a van csúszka.
Valami nem stimmel , mert lowon is szarul megy. Viszont ha megnézek egy korábbi pályát akkor ott tökéletesen megy.
sonic syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0

MEgpróbálom nagyon szépen köszönöm !
Sztoncsi úgy 20-25 perc max

kifli
ja és most végeztem a játékkal 2. alkalommal 😄
hardned szinten 😊
kifli
ramirezel mi lesz? vele mi volt az uccsó küldetésünk?
Ny Papa
Másold le újra irható DVD re a 2 részt,

és az 1-es után másold be akkor jó esz. Nekem is ez volt elõször

Üdv. Pista

Proci?
Állítsd az Ati catalyst control centerben a 3D résznél a NORMAL fülben középre a csuszkát (Nyomd meg alul az Alapértelmezett gombot és OK).

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TaRka0107
Talán mert egész nap ezzel játszottál és túl melegedett a gép! Vagy nem? Ha nem akkor passz😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sztoncsi
Az elsõ CD-t mennyi idõ alatt pakolta fel?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Én nem értem ezt a játékot. Minden graf beállítást feltoltam fullra plusz élsmi ment is faszán a játék a kertvárosi pályáig. Ezelõtti pályákon semmi belassulás, akadás. Viszont itt már nem volt frankó de még tûrhetõ volt. Azután jött a búváros pálya amin már csak 15-20fps van meg. Egyébként 4870 1gbm van. Nem értem...
De jó nektek! 😞((
Én még fel sem tudom telepíteni!!!
Katasztrofálisan gyenge ez a játék single módban. Nincs fõszereplõ akiért/akivel együtt lehetne izgulni(pedig ezért vettem meg), ugrálunk ide oda a szereplõkben teljesen értelmetlen módon. Jó, az elõzõ rész is ilyesmi volt, de nekem ez így nem tetszik. Technológiailag tökéletes a játék. Grafika döbbenetes, hangok szuperek, hangulat is jó, de inkább amolyan -ilyet tudunk mi- bemutató az egész. A játék multi része engem nem érint, szóval egyszerûen hülyeség volt megvenni. 😞

Ha hibás, cseréltesd ki. Vidd vissza, ha tényleg hibás adniuk kell egy másikat

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

az fasza hogy M.O.-n a többb ezer emberbõl pont én kapok hibás verziót...
nemazért de a max letöltési sebeség amit eddig elértem a 80kbyte/sec volt szal sztem gyorsbban váltatom vissza valahogy gáz az hogy nem agyok benne biztos hogy elraktam a számlát mert az össze hülyegyerek jött oda hogyzzám hogy húú od 6 szinte kitépték a kezembbõl szatyrostól...

ewuk
németországban sokan panaszkodtak erre. ha nagyon nem tudsz várni (amit megértek) akkor megpróbálhatod, hogy leszeded a clone verziót ha van (warez) és felhasználod a serial számod, elvileg úgy mennie kellene.
már olyan ideges voltam elkezdtem nézegetni a dvd hátulját és érdekes minták vannak rajta ... csak nehezen látható
kb úgy néz ki mintha rá öntötek volna valami kis kávés kanálnyi vizet hagyták volna elpárologni és másabb színe lett az aljának...

Sztem betelefonálok 576-ba hogy mi a faszom van...

tommygear
mér ne érteném? attól mert te nem érted más még lehet h igen 😊
meg nemtudom kinek szólogattam be, omg
ewuk
nem és simán fog futni a gépeden!
Azt elfelejtetem hogy vírus írtó vagy tûzfal nem kavarhat be ?

TaRka0107
Asztalon jobb klikk-->Tulajdonságok-->Speciális--> és azt hiszem hogy adapter vagy vmi ilyesmi és ott mutatja milyen VGA-d van! De tényleg amúgy valószínûleg menne!

hát lehet nagy hülyeséget mondok de 8600GT

állítólag muter elrakta a dobozát mindjárt írom...

pulti
Ha kétszer nyitod meg még úgyse szaggatna 😄
Nekem fele akkora a konfigom no problem. 1280x1024 anti analising off (nem szoktam bekapcsolni) Többi Yes.

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Na most biztos hülye pöcsnek tûnök de nemtudom mert anyámék úgy állítatták össze a gépet 1 éves az akkori hát majdnem legjobb kategóriás lehet...

TaRka0107
VGA-d milyen?