Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóhiszemûen becsatlakozok a szeróra, betölt a pálya elkezdõdik a lövölde, én meg gondoltam hogy kicsit óvatosabb leszek úgyhogy bebújtam valami csövek alá amik a fal mellett futottak, meg is néztem simán befér alá egy játékos. Viszont mikor 2 perc után a kutya sem jött arra, úgy döntöttem helyet változtatok, viszont kijönni már nem tudtam, mert beragadt a karakterem. Se egérrel se billentyûzettel nem tudtam kiszabadítani. Ott kínlódtam összevissza, haverom meg vihogott a hátam mögött mint v.mi elcseszett pávián, mert elõzetesen azt mondtam neki, hogy figyelje meg, ezt a meccset én nyerem meg... <#idiota>#idiota>
Senkit nem tudtam kinyírni. xD 😄 Míg vége nem lett a játéknak addig ott kellett maradni. Egy hülye sem jött arra, hogy legalább kilõtt volna.
Közben próbálkoztam 1000-el de hiába, szopacs lett a meccs... lehet v.mi bug volt hogy így beszorultam.
Tanulság: Ne játsszatok óvatosan, mert szorulásotok lehet. <#zavart1>#zavart1>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nálam az volt a megoldás, h. 'automatic'-ra állítottam
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha megvetted játékot és kulccsal beregisztráltad a STEAM accountodra, akkor azután ha újra akarod rakni, le tudod tölteni STEAMrõl (mivel õ tudja, hogy neked megvan eredeti) VAGY feltelepíted a DVDkrõl. Szigorúan, miután be vagy jelentkezve STEAMbe.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A játék telepítéséhez már kaptunk segítséget, de mi a helyzet az újratelepítéssel (ugyanarra a gépre)? Igaz a hír, hogy már nem is kell hozzá a DVD, hanem a Steam teszi fel a játékot????
Bár még szerintem senki nem csinált uninstall -t 😊)
Én azt hiszem a hétvégén a kardomba dõlök, az a gyanúm, hogy az asszony megvette nekem a játékot, eddig minden alkalommal körmönfontan megakadályozta, hogy megvegyem 😊
Ha megveszem az szerintem válóok...
Ha igaz a gyanúm szentestéig itt ülhetek a seggemen és olvasom a Ti élményeiteket😊
Üzenem az ifjúságnak: sose nõsüljetek meg, onnantól mindennek vége 😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
aki szerint pedig kevesen tolják, most hajnalban hagytuk abba, eddig letoltunk vagy 40mapot sd-ben. és pont az elõbb vettem észre én észlény, hogy kiírja hogy hányan játszanak éppen, 90000 ember. ez azért nem kevés😊 és ez éjjel 3-4-5. igaz valahol nappal van, de azért elég sokan tolják a mi idõzónánkban.
MJ rulz Pink Team The Only One
fake-ek kíméljenek...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
példa
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
minentetszik?
Valaki pls ramirezel mi volt az uccsó küldink? meg mi lett vele?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
(#6234 az ötlet az nagyon jó <#worship>#worship> )
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"building better worlds\"
Valami nem stimmel , mert lowon is szarul megy. Viszont ha megnézek egy korábbi pályát akkor ott tökéletesen megy.
Sztoncsi úgy 20-25 perc max
és az 1-es után másold be akkor jó esz. Nekem is ez volt elõször
Üdv. Pista
Állítsd az Ati catalyst control centerben a 3D résznél a NORMAL fülben középre a csuszkát (Nyomd meg alul az Alapértelmezett gombot és OK).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Én még fel sem tudom telepíteni!!!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
nemazért de a max letöltési sebeség amit eddig elértem a 80kbyte/sec volt szal sztem gyorsbban váltatom vissza valahogy gáz az hogy nem agyok benne biztos hogy elraktam a számlát mert az össze hülyegyerek jött oda hogyzzám hogy húú od 6 szinte kitépték a kezembbõl szatyrostól...
kb úgy néz ki mintha rá öntötek volna valami kis kávés kanálnyi vizet hagyták volna elpárologni és másabb színe lett az aljának...
Sztem betelefonálok 576-ba hogy mi a faszom van...
meg nemtudom kinek szólogattam be, omg
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nekem fele akkora a konfigom no problem. 1280x1024 anti analising off (nem szoktam bekapcsolni) Többi Yes.
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110