Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: olasz
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Minden szutyok ország megvan de a miénk??? Hová lett a tisztelet......
Lenne egy kis problémám.
Megvásároltam a minap a cod6 ot, és érdeklõdni szeretnék hogy mit kéne beállítani hogy kisebb pingû szervereket találjon multiplayerbe.
Ugyan is amikor keres nem talál egy <50 pingû szerót se, és úgy <90-100 körül talál csak.
A minap vettem egy routert is, mert a régi elromlott.
Ezért gondoltam h valamit be kell állitani rajta, az upnp t kipipáltam már. Arra a játékban opent ír.
PS3 Slim 250 PC
mondom ez igen
kérdezi h ez uj játék mondom hát esélyes az évjátékára.... most jött ki 10.én .... leolvasta az árát 12ezret mnondott majd a kollegáját megkérdezte akkor ezt most kirakjuk vagy ne?😄 ott hagytam õket... 12ezerért veszi meg a szar. de abár lehet console-est olvasott le.... nem figyeltem
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
De volt már játékos aki gyanús volt.Favela pályán a gyerek elindul a házak közt fel az emeletre,át egyik házból a másikra,és közben végig minden helyen tudta hova kell fordulni,hol hasal valaki a lépcsõ mellett,stb...Vagy 4 kill-t levágott igy,amig néztem.
Mondom ez tuti csal.Na de hát nem lehet...,gondoltam aztán.Az UAV nem ment abban 99%-ig biztos voltam,az a szivszenzor meg volt a fegyverén.Hát akkor ezekszerint van még más lehetõség.
Igy viszont már necces a IW azon elképzelése hogy a sima játékból nem lehet kickelni senkit,sehogy.Ha bejön egy csaló a többi játékosnak kell elmenni.Szép.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID: Lord_Mortanius
Üdv: olasz
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Töredelmesen bevallom, hogy én töltöttem elõször, a single miatt. Ahogy megláttam, hogy milyen a játékélmény, meg kellett vennem. És õszintén szólva, nem bántam meg. Haverral játszok én is, igaz csak ketten, de egyedül is megyek szerókra, mert magával ragad a játék...
De ha nem lenne ismerõsöm, aki játszana, akkor is megvettem volna... 😊
Ha gondolod mehetünk közösen is...
Steam account: spatz84
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
a multi szórakoztató eléggé, mint pub, de eddig semmi több számomra :S remélem késöbb komolyodik valamit a multi rész
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Hidd el nekem ez megéri.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Azt gondolom, hogy csak is a multiplayer miatt, amit nem is csodálok.
Ugyanis én is megvenném, csak jelenleg egyedül az a tény gondolkodtat el, hogy pl ismerõseim közül valószínûleg csak én venném meg, így idegenekkel játszhatnék csak. Ha megvenné valamilyen ismerõsöm, akkor nem gondolkoznék ezen.
Tehát nektek (akik megvették) van ismerõsötök, aki szintén megvette vagy csak úgy megvettétek gondolván, hogy ismerõsök nélkül is jót elszórakoztok majd a multival?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Kérdésem, hogy a Spec Ops-nál vannak olyan pályák ahol ha jól vettem ki a szövegbõl kétszemélyes. Hogy lehet, hogy a haverral közösen nyomjuk? Az egyik játék eredeti a másik nem!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Cold-Blooded | Cold-Blooded Pro
Ability: Undetectable by UAV, air support, Sentry Guns, and thermal.
Pro Ability: No red crosshair or name shown when you are targeted.
Pajzshasználat...
Pajzs mellett lõni hogy lehet ?
Lehet egyáltalán?
Köszi, Berv
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
tudnátok segíteni?
lenne 1 problémám, leszedtem a codot, megcsinálom a tréninget, majd az utána lévõ résznél error-t ír, ki és nem lehet megnézni mi a baj.
ha újraindítom a codot, kiírja h biztonságos indítás, ha rámegyek h igen nem indul el vmi hiba miatt, ha arra megyek h normál indítás elindul, de nincs kép a pályán vagy csak pixelek vannak rajta.
ötlet?
köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Nem, nem a szemem csalt!
Újból összeakadtam egy ilyennel.
HQ Pro, Skidrow pálya, csücsülünk ketten egy sötét szobába egyszer csak bejön egy srác fegyvert ráirányítom: felirat zöld!
Lecsüccsen õ is mögénk majd megkésel mindkettõnket!
A ninja perk nem biztosít ilyet.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB