Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!Megnéztem a leírtakat,meg is csináltam viszont a NAT type változatlanul Strict maradt. Most nincs neten a haverom így nem tudom kipróbálni hogy jó lett-e.Neked miután megcsináltad ezeket változott a NAT type?Elõre is köszi a segítséget!

Üdv: olasz
karakter lapodon

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Ja és hol lehet állítani azt a nevet amivel játszom a multiben???
Nem látlak. Neked mi a neved, én is rádkeresek.
Hy lahet hogy vak vagyok de nekem fel.bassa az agyamat az, hogy egy retkes magyarzászlót nem tudnak csinálni a profilhátterekhez..
Minden szutyok ország megvan de a miénk??? Hová lett a tisztelet......
büdös kocka😄

Averna, felvettelek steamre, kipróbálhatnánk a coopot...

Üdv!
Lenne egy kis problémám.
Megvásároltam a minap a cod6 ot, és érdeklõdni szeretnék hogy mit kéne beállítani hogy kisebb pingû szervereket találjon multiplayerbe.
Ugyan is amikor keres nem talál egy <50 pingû szerót se, és úgy <90-100 körül talál csak.

A minap vettem egy routert is, mert a régi elromlott.
Ezért gondoltam h valamit be kell állitani rajta, az upnp t kipipáltam már. Arra a játékban opent ír.

PS3 Slim 250 PC

hát én tegnap a szentesi tescoba probáltam szerencsét.😊 nem votl kirakva megkérdeztem a müszakist hogy ez a gém van-e mondta há nicns ha nincs kirakva majd jön a kisfönök és megkérdezte hmiben tud segíteni ezt a választ kaptam hát mindjárt megnézem most jött valami szar szálítmány😄
mondom ez igen
kérdezi h ez uj játék mondom hát esélyes az évjátékára.... most jött ki 10.én .... leolvasta az árát 12ezret mnondott majd a kollegáját megkérdezte akkor ezt most kirakjuk vagy ne?😄 ott hagytam õket... 12ezerért veszi meg a szar. de abár lehet console-est olvasott le.... nem figyeltem
KaszaN
Azta. Ennek mibaja van?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

ajem kisa
nandorb
tescoban mennyiert kaphato?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

vérpocok
kellene csinálni külön szerót csak csalóknak

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Igen, de pl van olyan, hogy te vagy a társad a földön megy a másik fedezi repülõröl............meg ilyesmik. Ha akar valaki jelöljön be steam:Bandy77
Ez milyen jó...<#szomoru1>

De volt már játékos aki gyanús volt.Favela pályán a gyerek elindul a házak közt fel az emeletre,át egyik házból a másikra,és közben végig minden helyen tudta hova kell fordulni,hol hasal valaki a lépcsõ mellett,stb...Vagy 4 kill-t levágott igy,amig néztem.
Mondom ez tuti csal.Na de hát nem lehet...,gondoltam aztán.Az UAV nem ment abban 99%-ig biztos voltam,az a szivszenzor meg volt a fegyverén.Hát akkor ezekszerint van még más lehetõség.
Igy viszont már necces a IW azon elképzelése hogy a sima játékból nem lehet kickelni senkit,sehogy.Ha bejön egy csaló a többi játékosnak kell elmenni.Szép.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PSN ID: Lord_Mortanius

Sziasztok!Szeretnék haverommal coopozni,viszont nem tud csatlakozni hozzám és én se hozzá. A NAT beállítással lehet a hiba mert a type: Strict. Viszont más játékoknál pl Operation Flashpoint 2, Cod WW egyikünk sem állított a routeren mégis megy a coop. Szóval a kérdés az lenne hogy aki Coop-ban nyomja, neki a NAT type az mi? Mert ha neki is Strict akkor máshol kell keresni a hibát. Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv: olasz
Mivel ez egyik eredeti, ezért azzal lehet. A másik mivel tört, ezért több, mint valószínû, hogy nem megy...

bujcsik555
Ez a co-op ez hogy is mûködik? Single pályákat lehet 2-en csinálni, vagy miez?😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Szia!
Töredelmesen bevallom, hogy én töltöttem elõször, a single miatt. Ahogy megláttam, hogy milyen a játékélmény, meg kellett vennem. És õszintén szólva, nem bántam meg. Haverral játszok én is, igaz csak ketten, de egyedül is megyek szerókra, mert magával ragad a játék...
De ha nem lenne ismerõsöm, aki játszana, akkor is megvettem volna... 😊
Ha gondolod mehetünk közösen is...
Steam account: spatz84

Lcapitant
valaki esetleg? link

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Ha valakinek van kedve co-op-ozni, szoljon.
Jaffa 2843
én csak ugy megvettem mert nagyon érdekelt a multi rész.. igaz több ismerös is megvette de roluk nem tudtam hogy meg akarják 😄
a multi szórakoztató eléggé, mint pub, de eddig semmi több számomra :S remélem késöbb komolyodik valamit a multi rész

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nem fog menni, mivel csak a steamin keresztûl müxik ez a mod is. De egyébbként nagyon állat az a mod.
Szerintem ha nincs anyagi akadálya mindenkép vedd meg, van egy olyan érzésem, hogy mivel nem lesz tört szeró (ez már biztos) szép lassan mindenki meg veszi idõvel.
Hidd el nekem ez megéri.
A Pécsi tescoban vettem, volt még vagy 20db, ja és tegnap.
Sziasztok! feltelepítettem, majd beállítottam a Single részben felbontást, stb, játszottam egy picit. aztán meg akartam nézni a multit is, de ott is felbontást kellett állítanom. Amikor azonban rákérdezett, hogy akarom-e menteni a beállításokat és rányomtam a Yes-re, már nem lépett vissza a game-be, hanem kiírta , hogy Directx problémám van. Járt így valaki? Mit lehet ilyenkor tenni? A VGA driver és a Directx is a legfrissebb. Nincs kedvem 640*480-ban játszani...

Valaki a #6327-re?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Kösz, ez kellemetlen 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

fery02
Érdekelne valami statisztika (ami úgy sem létezik, tudom), hogy aki megvette az milyen okból vette meg a játékot.

Azt gondolom, hogy csak is a multiplayer miatt, amit nem is csodálok.
Ugyanis én is megvenném, csak jelenleg egyedül az a tény gondolkodtat el, hogy pl ismerõseim közül valószínûleg csak én venném meg, így idegenekkel játszhatnék csak. Ha megvenné valamilyen ismerõsöm, akkor nem gondolkoznék ezen.

Tehát nektek (akik megvették) van ismerõsötök, aki szintén megvette vagy csak úgy megvettétek gondolván, hogy ismerõsök nélkül is jót elszórakoztok majd a multival?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

stonesour
LAN?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Negatív,és nem is lehet késöbb sem. Pech :-P

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

stonesour
Crackelt verzióval lehet már multizni valahogyan?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ewuk
túléli, asszondja ott valaki a végén, hogy irány moszkva, soap is túléli, így jöhet a folytatás.
Nem lehet lõni pajzs mellett,szûk helyeken jó és csak szemtõl szemben az ellenféllel. Nehéz használni,de pl a reptéren SD-ben elég komoly a repülõn.😊

Ezt sztem a konzolosok topikjában kéne megkérdezned,mert csak konzolra volt prestige...Sokáig agyaltam rajta hogy gyüjtök rá stexet de amikor kiderült hogy pc-re nem lesz hagytam a francba.

adam46
Valaki megvette a Prestige Edition-t? mesélhetne hogy milyen az éjjel látód készülék😄
Csá!
Kérdésem, hogy a Spec Ops-nál vannak olyan pályák ahol ha jól vettem ki a szövegbõl kétszemélyes. Hogy lehet, hogy a haverral közösen nyomjuk? Az egyik játék eredeti a másik nem!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Forrest Tomee
Perk
Cold-Blooded | Cold-Blooded Pro
Ability: Undetectable by UAV, air support, Sentry Guns, and thermal.

Pro Ability: No red crosshair or name shown when you are targeted.

hát azok a leírások... fele hibás fele szar fele hülyeség...

Szevasztok,
Pajzshasználat...
Pajzs mellett lõni hogy lehet ?
Lehet egyáltalán?
Köszi, Berv

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Akkor ez a VAC elég vacak ... <#sniffles><#sniffles><#szomoru1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lcapitant
hellosztok!
tudnátok segíteni?
lenne 1 problémám, leszedtem a codot, megcsinálom a tréninget, majd az utána lévõ résznél error-t ír, ki és nem lehet megnézni mi a baj.
ha újraindítom a codot, kiírja h biztonságos indítás, ha rámegyek h igen nem indul el vmi hiba miatt, ha arra megyek h normál indítás elindul, de nincs kép a pályán vagy csak pixelek vannak rajta.
ötlet?
köszi

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Köszönöm!

Nem, nem a szemem csalt!

Újból összeakadtam egy ilyennel.
HQ Pro, Skidrow pálya, csücsülünk ketten egy sötét szobába egyszer csak bejön egy srác fegyvert ráirányítom: felirat zöld!
Lecsüccsen õ is mögénk majd megkésel mindkettõnket!

A ninja perk nem biztosít ilyet.

Quake 3 motort már agyonhasználták, jóhogy értenek az optimalizáláshoz...

vérpocok
nekem egyszer sem fagyott... full hd-ba vajsimán futott, pedig egy 10-es listán kb. 8-as a gépem. Sztem jól optimalizálták akár csak az elõdjét.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

norbi56
És kérted raktárból vagy ki volt rakva?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

miilann04
nekem volt, kétszer is, az act 3 elején, aztán késõbb elmult szal már végig is vittem, valóban kicsit idegesítõ de probalkozz, és reménykedj h nem fagy ki újra 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

KaszaN
Szevasztok, az lenne a problémám, hogy megyek a pályán és egyszercsak kiír valami hibát, kilép és amikor elindítom a játékot nem a mentéspontól folytathatom, hanem a pálya elejétõl. Volt másnak ilyen?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

A co-op mod nagyon jó, tegnap probáltam a haverommal. Nagyon állat............