Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Néha magányba nyomom néha odaszegõdök steam ismerõsökhöz,sokszor meg klántársakkal😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
<#vigyor1>#vigyor1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gabe_18_ néven vagyok ha jól-jót nézem,ebbe a steam-be nem igazodom még igazán ki.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox Live: Lunatic HUN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a gl, az akimbo, sehol nincs ehhez képest.....
tegnapelõtt belefutottam egy párba...
és tényleg egyre többen használják....a lvl 31-egyemmel meg még hol vagyok, hogy legyen nekem is... :-)))
Szépen lejár az idõ és aki a támadóról nem mozdult az úgyis veszít.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Max annyi, hogy hol a topicja.
Hátrány: Van ellene perk,amitõl az ellen nem rikít fehéren ilyenkor alig lehet látni az ellent a scope-ban. "Utánhúzásos" (vagyis ilyen szellemképes szerû mivel digitális képet ad).
A terminator shoti a 67-es szinten megszerezhetõ mittoménmostmianeve shoti😊
Ha akimbóval használja az ember,akkor úgy fut a 2 motyival mint Schwarzi a filmekben,és úgy húzza fel hogy megpörgeti..😊
Meg a Skidrow-on volt egyszer hogy a gyerek bedobta az alagútba a füstgránátot aztán lehasalt a thermal-al és aki túloldaloról bejött (az ugye nem látott xart se a füstbe) mind halomra lõtte...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha meg ennyire nem megy az angol... katt! Csak két szóra kellett volna rákeresni: capture és alive.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De Akimbo...Cod8ban mi lesz? Kajakra akimbozni lehet az m249-est az rpd-t meg a rakétavetõket is?😄
Tényleg ideig óráig poén de FFA-n kívül letiltanám az összes módból...
A terminator soti olyan szinten túlerõs és halálpontos akimbóval hogy az nemigaz,frankón 50 méteren belül esélytelen elfutni/rálõni...Minden hülye ezzel fog rohangálni egy idõ után...
A marathon a ló tulsó fele hülye klántárs 2 sabotage alatt lefutotta vele a 26 mérföldet...😄D
De ez még haggyán lenne..Viszont tényleg nagyon szaporodnak az akimbosok és a glesek...
Én nem tudom,elhatároztam az elsõ 70-et megcsinálom úgy hogy elsõ Sniper+Pisztoly,de ha megvan a prestige engem nem érdekel,én se sima pisztolyt fogok vinni másodiknak.Már tiszta hülyének érzem magam hogy mindenki egy fegyverraktárat hoz magával,én meg ha támadni kell elõveszem a kis pisztolyomat (mert ugye az alap sniper-el a közelharc elég reménytelen) azt azzal nyomulok elõre.Mondanom se kell legtöbbször akkor van esélyem ha háttal áll mikor meglátom a következõ enemy-t...
Dedikált egyre jobban hiányzik....
Szaporodnak a gl noobok...Sokan írják amikor kéri õket az ember hogy gyüjt sotira...de könyörgöm SD-bõl takarodjon,gyüjtni ott az ffa meg a tdm...
GL-hez hasonló állatfaj egyébként: Eleinte öröm bódottá volt akimbo-val terminator shotival rohangálni,de egy idõ után monotonná válik az egész game,mert semmi tudás nincs benne,abba is hagytam mindenféle akimbo-s szarakodást...Megjelent viszont az új állatfaj hála és köszönet akimbonak: Marathon+Lightweight+ninja megfûszerezve az Akimbo-s terminator shotival/automata pisztolyokkal...
Akimbo-s termishotis gyakorlatilag 30-40 méteren belül ha meglát hulla vagy hacsak nincs nállad gl,nem célzod éppen csipával és húzod meg elöbb a ravaszt vagy nincs nállad is akimbos termisoti amivel elõbb lõsz...Egyszerüen idegölõ,3-4 napja lépegetünk ki "szerókról" mert kis pályán esélytelen felvenni az ilyennel a harcot,ha meg leölöd mert bevárod (tudod merrõl jön) egybõl te vagy a noob camper...
Amit kb 1 hete pofáztam klántársakkal beigazolódni látszik: elöbb utóbb minden low akimbos termisotival fog rohangálni és az egész játékban az lesz a "pro" aki elõbb húzza meg a ravaszt...
Csíííterek,lvlhackesek: ma már láttam 4 lvl hack példányt és egy embert akit végigqrva anyázott a saját csapata is (majd köv mapon amikor hozzánk került mi is) mert végig falon át embercélzás aztán fal széleelé nézés és amint kijött az ember rotty...Ezt így végig egész játék alatt pofátlanul végigcampelgetve,aztán mindenki kilépett..
Nem ártana egy új banszéria mert leszaporodnak újra...
Kb eddig ez az össz problémám,nagyon kellenének a dedikált szerók,mert a sok low bunkóparasztot hiába kéri a játékosok jelentõs része sd-ben hogy PLS NO GL,NO CAMP,stbstb...Csak azért is használja (pedig tényleg eleinte szépen szoktuk mi is és sokszor láthatóan más is kérni az ilyeneket)...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
jah gl-rõl jut eszembe.
van még egy hiba a játékban. az hogy itt nem irhatom senkinek a (NOGL!!) konzolparancsot, hiszen itt ráadásként kiegészitõk eléréséhez eleve használni is kell...
csak mondokvalamit hogy acog scope, vagy mi monnyuk 0/50 gl kill kell...<#szomoru1>#szomoru1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akkor tehetséges a figura.