Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg evileg elfogadtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Elméletileg hozzáadtalak frindlisthez.

Néha magányba nyomom néha odaszegõdök steam ismerõsökhöz,sokszor meg klántársakkal😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Frank99
Ez tök jó ötlet arány javításhoz!

<#vigyor1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Jut eszembe te hogy nyomod,klánba vagy magányosan/alkalmi társakkal?Ha utóbbi akkor ha gondolod felvehetsz steam-en aztán néha együtt ölhetjük a Gl/Dual Shotis emberkéket.Vagy azok minket...<#whatever>

Gabe_18_ néven vagyok ha jól-jót nézem,ebbe a steam-be nem igazodom még igazán ki.

Azt nem tudom. Az oldalon mai a hír. Ettõl még lehet régebbi. Arról meg én nem hallottam még.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

No ezmost új banhammer vagy a 29.-ei?😊

Kandurex

(~Silence! I Kill You!) 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lunatic83
ezek szerint tényleg terroristákat nevel a játék???!!!

(~allah akbar) klán <#vigyor3>

Xbox Live: Lunatic HUN

Kandurex
Öngyilkos terrorista beállítottságú 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lunatic83
remélem nem lesz divat belõle, de elõbb egy ellenfél csak a Javelin-el szaladgált. s mielõtt megöltük volna, kilõtt egy rakétát, s x méteren belül mindenki meghalt.... mint egy öngyilkos merénylõ, bejön közénk, s egy halál "áráért" 2-3-4 kill...

a gl, az akimbo, sehol nincs ehhez képest.....

Elsõ lvl 70ig jutásnál elszórakoztam vele,de mivel zéró tudás kell hozzá,és csak szerencse kérdése az egész fegyver így hanyagolom,de mivel egyretöbben kezdik használni elöbb utóbb a játékot is hanyagolnifogom,ultraszánalom játékmenet amikor mindenki rohangál egy ilyen egy ilyen foskombóval és hiába lõ melléd 4 méterrel akkoris meghalsz mert nemelég hogy 50 méterre elhord de még szór is és 2 lövés (egyszerre a két pusekból) szinte 100% halál.......

Ez szép és jó csak csöppet idegesítõ amikor te támadsz,meghalsz és egy ilyen barmot kell nézned ahogy a sarokban campel és szarik támadni,meg kell várni míg letelik az idõ (ugyan ez igaz védõként is amikor annyira campel a gyerek hogy a lerakott bombáért szarik elmenni hatástalanítani és végig kell nézni ahogy pislog ki a fejébõl míg fel nem robban a bomba).......

Lunatic83
most fejeztem be egy tdm-et... a végére már csak 3an voltunk 6 ellen 😛

Frank99
kibaxott xar fegyver, ha veled szembe jön valaki, futtában eresztem bele a golyót, ez meg csak egy bumm úgy nagyjából felém oszt jónapot!
tegnapelõtt belefutottam egy párba...
és tényleg egyre többen használják....a lvl 31-egyemmel meg még hol vagyok, hogy legyen nekem is... :-)))

Lunatic83
a Wasteland-en is jó megoldás a thermal+füst, csak bedobod a lyukba, aztán csókolom... ki is ürítheted a helységet.....

AntiHero
hát ha fogyatékos a védõ és elkezdi keresni a támadót akkor az az õ baja.

Szépen lejár az idõ és aki a támadóról nem mozdult az úgyis veszít.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Frank99
a warezrõl nem legyen a FAQ-ban semmi....
Max annyi, hogy hol a topicja.

Thermal kicsit utánhúzásos, a havas pálya kivételével bárhol jó lehet mert az ellenfél fehéren rikít,így kiszúrható ha csak egy lábfej is lóg ki valami mögül//füstön úgyátlát mint a huzat😊...
Hátrány: Van ellene perk,amitõl az ellen nem rikít fehéren ilyenkor alig lehet látni az ellent a scope-ban. "Utánhúzásos" (vagyis ilyen szellemképes szerû mivel digitális képet ad).

SD-be van camp...Rengetegszer láttam hogy támadóban a kezdõn elbújík a barom egy egy sarokba/tetõre és ahelyett hogy támadna csak várja hogy arra jöjjön egy lelõhetõ védõ...Persze az ilyenek maradnak utoljára a támadóidõ meg általában letelik...😊

A terminator shoti a 67-es szinten megszerezhetõ mittoménmostmianeve shoti😊
Ha akimbóval használja az ember,akkor úgy fut a 2 motyival mint Schwarzi a filmekben,és úgy húzza fel hogy megpörgeti..😊

Általában azon a pályán használják ahol szakad az esõ,mert ott a rendes távcsõvel nem sokat látni.
Meg a Skidrow-on volt egyszer hogy a gyerek bedobta az alagútba a füstgránátot aztán lehasalt a thermal-al és aki túloldaloról bejött (az ugye nem látott xart se a füstbe) mind halomra lõtte...

Az lesz.....

Snexi
lol...próbáld ki és döntsd el...

Sziasztok.Egy kérdés.Feloldottam a thermal scope-ot.Ez mennyire hasznos dolog?Érdemes használni,vagy inkább a régi,jól bevált scope-ok a nyerõk?

tommygear
na most már december 31ig 9990 a galaxisnál, gondoltam hogy átírják 😄
Szega87 nagyon szépen köszönöm.
áááá baszki azt senki sem mondta hogy ha prestige-t indítok a meccsekért játó bónusz xp kábé az eredetei 10%-a lesz... 😞
tommygear
perkek listája magyarul, warezról egy kis szöveg h nincs értelmes megoldás a multira, meg ilyesmik
JethroHUN
A cod küldetések egyszerûek: mész lõsz, nade, lösz, multikill, buzzkill megint nade, majd smoke, rush, camp, csipa tetöröl. Misson complited

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szega87
nem kell antiszociálisnak lenne, ha téged zavar nem válaszolsz, engem nem zavar ha kérdez azért van a fórum

antgecc
Minden küldetést meg fogsz kérdezni? Pedig igazán nem kell ehhez sok ész...

Ha meg ennyire nem megy az angol... katt! Csak két szóra kellett volna rákeresni: capture és alive.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szega87
utána meg nyirj ki minnél több embert majd a végén érd el a helikopter kötelét

Szega87
fuss utána és lõdd lábon és ne halljon bele

Singlebe ismét megakadtam.Ennél a missionál:Capture rojas's right-hand man olive.Itt mit kell csinálni?
Szega87
Amúgy hétvégére akarok csinálni egy normális FAQ-ot, akinek van ötlete mi kerüljön bele az ne tartsa magába!

Szega87
szerintem a perkek hatását még a jövõben szabályozni fogják

AntiHero
SD-be nincs camp. A többivel egyet értek. Meik a terminátor shoti?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A fegyverraktár még haggyán,az is pozitív hogy a csipa vihet magával sotit (szóljon meg aki akar nekem ezzel nincs gondom legalább van esély a csipának ha egyedül marad és mennikell,nem szaros pisztollyal kell szembenézni a csunyabácsik ratatájával)...
De Akimbo...Cod8ban mi lesz? Kajakra akimbozni lehet az m249-est az rpd-t meg a rakétavetõket is?😄
Tényleg ideig óráig poén de FFA-n kívül letiltanám az összes módból...
A terminator soti olyan szinten túlerõs és halálpontos akimbóval hogy az nemigaz,frankón 50 méteren belül esélytelen elfutni/rálõni...Minden hülye ezzel fog rohangálni egy idõ után...

A marathon a ló tulsó fele hülye klántárs 2 sabotage alatt lefutotta vele a 26 mérföldet...😄D
De ez még haggyán lenne..Viszont tényleg nagyon szaporodnak az akimbosok és a glesek...

Ja a Marathon jó,mire a te csapatod elhelyezkedik õ már körbefutotta a pályát és mögöttetek van...

Én nem tudom,elhatároztam az elsõ 70-et megcsinálom úgy hogy elsõ Sniper+Pisztoly,de ha megvan a prestige engem nem érdekel,én se sima pisztolyt fogok vinni másodiknak.Már tiszta hülyének érzem magam hogy mindenki egy fegyverraktárat hoz magával,én meg ha támadni kell elõveszem a kis pisztolyomat (mert ugye az alap sniper-el a közelharc elég reménytelen) azt azzal nyomulok elõre.Mondanom se kell legtöbbször akkor van esélyem ha háttal áll mikor meglátom a következõ enemy-t...

Na így prestige 2-höz közeledve megjelenés óta kialakult kép:
Dedikált egyre jobban hiányzik....
Szaporodnak a gl noobok...Sokan írják amikor kéri õket az ember hogy gyüjt sotira...de könyörgöm SD-bõl takarodjon,gyüjtni ott az ffa meg a tdm...
GL-hez hasonló állatfaj egyébként: Eleinte öröm bódottá volt akimbo-val terminator shotival rohangálni,de egy idõ után monotonná válik az egész game,mert semmi tudás nincs benne,abba is hagytam mindenféle akimbo-s szarakodást...Megjelent viszont az új állatfaj hála és köszönet akimbonak: Marathon+Lightweight+ninja megfûszerezve az Akimbo-s terminator shotival/automata pisztolyokkal...
Akimbo-s termishotis gyakorlatilag 30-40 méteren belül ha meglát hulla vagy hacsak nincs nállad gl,nem célzod éppen csipával és húzod meg elöbb a ravaszt vagy nincs nállad is akimbos termisoti amivel elõbb lõsz...Egyszerüen idegölõ,3-4 napja lépegetünk ki "szerókról" mert kis pályán esélytelen felvenni az ilyennel a harcot,ha meg leölöd mert bevárod (tudod merrõl jön) egybõl te vagy a noob camper...
Amit kb 1 hete pofáztam klántársakkal beigazolódni látszik: elöbb utóbb minden low akimbos termisotival fog rohangálni és az egész játékban az lesz a "pro" aki elõbb húzza meg a ravaszt...

Csíííterek,lvlhackesek: ma már láttam 4 lvl hack példányt és egy embert akit végigqrva anyázott a saját csapata is (majd köv mapon amikor hozzánk került mi is) mert végig falon át embercélzás aztán fal széleelé nézés és amint kijött az ember rotty...Ezt így végig egész játék alatt pofátlanul végigcampelgetve,aztán mindenki kilépett..
Nem ártana egy új banszéria mert leszaporodnak újra...

Kb eddig ez az össz problémám,nagyon kellenének a dedikált szerók,mert a sok low bunkóparasztot hiába kéri a játékosok jelentõs része sd-ben hogy PLS NO GL,NO CAMP,stbstb...Csak azért is használja (pedig tényleg eleinte szépen szoktuk mi is és sokszor láthatóan más is kérni az ilyeneket)...

Volt egy nap amikor én is bele szaladtam ilyen szerencsétlenekbe. Szerencsésre nem gyakori.

tommygear
20 gl kill kell a gépfegvyerre szerelhetõ shotgunhoz
RatBaG
20 gl kill kell csak.

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
kill-kell...ez tetszik...<#hehe>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah hogy ezek csoportossan üzik a gl sportot...az gyönyörû, iennel, sõt csittel eddig még nem találkoztam, de fel van szerelve a gépem a jelenlegi legfejlettebb anticsit védelemmel, egy gombbal (ami fõlé az van írva hogy reset) azonnal deactive-álhatom a csitet...és kivédhetem...<#buck>

jah gl-rõl jut eszembe.
van még egy hiba a játékban. az hogy itt nem irhatom senkinek a (NOGL!!) konzolparancsot, hiszen itt ráadásként kiegészitõk eléréséhez eleve használni is kell...
csak mondokvalamit hogy acog scope, vagy mi monnyuk 0/50 gl kill kell...<#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RatBaG
én alig találkozom gl-esekkel...

Per Aspera Ad Inferi.

Ha még csak egy lett volna...

tommygear
nagyon felbasznak ezek :S
DarkSector
ien jol tud a gyerek célozni gl-el?
akkor tehetséges a figura.

proway
értem köszi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille