Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyenektõl fogok kiakadni<#boxer>

Ezt kb 15 perc alatt lõtték,csak rajtam (a többiek is kaptak gondolom bõven) 2 SD pálya alatt.Tényleg,ezt a tudást el kell ismerni.

Gránátvetõ!Tiszta,technikás,elegáns.Vegyen magához ön is egyet!

A véleményem inkább nem írom le,mert nem lenne valami versbe illõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

telepíted a játékot felteszi a steamet is és nyomod..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Igen,Igen,Igen

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

proway
Sziasztok. Überül megtetszett ez a gém és tervezem a megvételét ám azt szeretném megkérdezni hogy a multija az hogy mûködik? kapok kódot és a steam-en kell regelni? és az ingyenes? szal így ezeket nem nagyon tudom, segítenétek? :S

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

DarkSector
biztos...a mai warez idõknek "köszönhetõen" biztos hogy nem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
nemhiszem h valaki megveszi csak a single miatt
DarkSector
nevezzük ugyhogy..."steam-et kapott"

ez netkapcsolat nélkül nem játszható!!! még singl sem...ez nagy ötlet volt a fejlesztõk részérõl ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JethroHUN
Ez akkor teljesen steamen keresztüli multit kapott?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shiver
van valami kommunyiti ahol fent vagytok? csak mert inkább játszanék magyarokkal mint sem teljesen idegen társasággal

elõre is thx😊

UI. gondolom van sg community már, nem? 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Lelõném ha tudnám merre van!Meg hogy egyáltalán ember-e az aki lõ rám!
elitehun
Akkor lõdd le az embert vagy menj más irányba
Üzemanyag állomásnál van egy bomba.Után megyek egy tank felé és ott van valahol egy ember aki kinyir!
RatBaG
van jobb!
mikor lehívod a 4 ládás utánpótlást egy szûk mapon, ahol nincs egy normális nagyobb tér, és még az érkezés irányát se adhatod meg, na akkor 4bõl 2 láda tuti, hogy a tetõn köt ki...

Per Aspera Ad Inferi.

Igen a singlebõl van!De mindjárt megnézem újra!
DarkSector
jah a legjobb ha 3 tactical nuke-ot hoz a gólya nem?
😄

tommygear
elsõ napra
Azért hogy az utolsó 5 "Care Package"-embõl 3-ban Ammo volt,ez azért már felháborító...<#vigyor4>

DarkSector
kell single-ben bombát hatástalanítani?
ez a single-bõl van?

elitehun
Most így hirtelen nem vágom mire gondolsz. Tudtommal nincs is tank a játékban. Melyik pályán van ez? esetleg képet is dobhatnál
Sziasztok.Megakadtam tudna valaki segteni.Megtaláltam majd hatástalanitottam a bombát,és mikor megyek elõre ott a tank körûl jelzi a fegyveren a kismasina hogy van ott egy ember.Az hol lehet vagy a tank nyír ki engem?
armageddon666
Egyébként tudtátok, hogy ha gyorsak vagytok és hamarabb eléritek, akkor nem kell megvárni hogy a sikátorba fusson, hanem már elõbb ki lehet lõni? 😄

@

rendben. köszi szépen a gyors segítséget
ne öld meg csak lõdd lábon

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Forrest Gump
Lõdd lábon!
newszepiking
"Szerintem egyszerûen túlcsordúlt a paranoia és mindenki csíter aki az önjelölt istent le tudja szedni. (gyengébbek kedvéért ez ironikus megjegyzés volt)"

ezek alapján helyesbítenem kell.
én naponta kb 50 csíterrel találkozom.
akurvaanyjukat.
<#zavart1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Prince23
Így van, és az is csak az elsõ hétre vonatkozóan!
szal ez magasabb, fõleg világszerte ugyebár

"1 nap átlagban 2 aimbotos teszi tönkre az aktuális játékunkat. (tudom mirõl beszélek, mert pár év tapasztalatom van az FPS játékokban)"

Nekem is van, de eddig mindössze 2 emberre kiabáltam rá hogy wh+aim, az egyik tényleg az volt. (rajtam Cold blood pro+ninja pro és falon át sniper puskával csont nélkül fejbe küldött olyan helyröl ahonnan még a torkolat tûzet sem látta volna, ha lövök...)
A másikat meg bosszantásból, hogy kicsit ideges legyen...az lett, utánna hibázott sokat.<#eplus2>

Szerintem egyszerûen túlcsordúlt a paranoia és mindenki csíter aki az önjelölt istent le tudja szedni. (gyengébbek kedvéért ez ironikus megjegyzés volt)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hello!

A Brazil pályán követnem kell a Roja's emberét,de mindig véget vet a küldetésnek,már mindent próbáltam.
Egy kis help kéne...

Ka-50

aricsi
Mi is játszottunk már partyban 6an,nemtom a net szolgáltatókat,de sztem tök más mindenkinél, nem dobált ki embereket,néha a lobbyban,de akk mindenkit.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

figyeld hogy szólított meg. 😄

newszepiking
<#wave>

Akkor Téged neveznek úgy hogy "Az igazi kockaagy"? 😄

steam, origin: ACE_hun

Dj Xyberpunk
Megbeszéltük 😊

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Dj Xyberpunk
"Megtisztelsz" a beskatulyázásoddal/besorolásoddal. <#worship>

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

JethroHUN
Hiába vitatkoztok skillekrõl... ez cod itt nem számít csak az 3 jegyû szám a jobb felsõ sarokban. Max annyit lehet skillnek venni hogy tudod mikor merre menj.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

newszepiking
nem haragszom.
más a véleményünk.
pont.

Dj Xyberpunk
Szepi, nem vagyok a kedvesed 😊 De igazad van, mert félreérthetõ voltam, nem igénytelen vagy, hanem mások az igényeid. Remélem nem haragszol azért, mert véleményt nyilvánítottam. Abszolute nem támadó szándékból írtam le a véleményem, nem tudok mit csinálni ha megbántom azokat akik más véleményen vannak mint én, errõl is szól a fórum sajnos..

Hidd el nem mindenki azért van itt, mert isteníteni akarja a játékot, ráadásul hány ember lehet aki csak olvasgat, és hasonló véleményen van mint én...

newszepiking
"Bocsáss meg , hogy nem tartozom bele a HC-SPRAY-and-PRAY lowászok társaságában, de nem szeretem a kiegyensúlyozatlan zéro skill alapú megvan az airstrike és pöttyentek a térképre meghal 10 ember stílust. Hidd el mindkét oldalnak nagy tábora van, mind a pub-heroknak, mind a célzást, taktikát használóknak. "

ja, különben ezzel a 2 mondatoddal - tartalmával, felépítésével, kifejezéseivel - tökéletesen csoportba soroltad magad.
nincs több hozzádszólásom, tökéletesen fölösleges.

verbálpro vagy.<#action>

Dj Xyberpunk
Hidd el Dark, hogy vannak emberek akik csak szórják a golyót célzás nélkül, mégis õlnek 😊 Na az a spray-and-pray style 😊

newszepiking
kedvesem!

a fikázást nem én kezdtem.
nem én minõsítettem elõször azokat, akik velem ellenkezõ véleményen vannak.
nem én szidtam "üvöltve" azt a játékot, amiért mások ide járnak.
te kértél hozzászólást.
megtettem.

felhívnám figyelmedet, hogy a "szar is ízetlen" kifejezés csak egy kifejezés, amivel egy állapotot írok le, míg ha igénytelennek nevezel, az pejoratív minõsítés, amivel megbántasz.

jó lenne tehát, ha kicsit visszavennél az arcodból.

kedvesem.

Dj Xyberpunk
LOL Gabe 😊 Ennél a dolog kicsit összetettebb.

DarkSector
azért ezzel a mákból lõ le mindenkit, ez azért nem igaz...mákból a gránát öl.

Szerintem a VGA-t.A proci még jó ehhez ha jól nézem,a ram meg bõven.

DarkSector
hát nem akarok ellenkezni, de akkor ot valami más lesz.nem lehet hogy tüzfal?
vagy csak a netnél kell beállitani valamit. mert nálunk ahvernak is asszem ien van, és eddig hálisten nem dobott le.

Természetesen hisz publicon mindenki csak mákból lõ le mindenkit,de a fantasztikus "klán" emberek (saját szerveren természetesen) vérprofik.

Nem tudom ha én a nevem mögé odateszek valami 3-4 betûs rövidítést akkor én is felülemelkedem a "HC-SPRAY-and-PRAY lowász" (ami mondjuk nem tusom mi...) tituluson vagy mi kell még?

Sziasztok.
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
A configom a következõ: Pentium Dual-Core 2,5 GHz (E5200), memória: 2* 2GB DDR2 Geil memória Dualba, VGA: Asus EN8600 GT GDDR3 256MB 128 bites
. Most le tudok cserélni egy alkatrészt. Most ezzel konfiggal, csak alacsony grafikán fut a játék. Mit kellene lecserélnem ahhoz, hogy jobb játékélményt tudjak elérni?
Dj Xyberpunk
Nálunk úgy alakul, hogy 3 Diginetes, 3 UPC-s ember van, általában ugye a Digiseket választja hostnak, de érthetetlen okokból kidobál embereket a partyból, utána csinálhatjuk újra..Sõt, ha sikerül bejutni a játékba mindenkinek, van hogy a játék közben dob ki embert, ezután meg szervezhetjük újra a partyt. Tényleg jó ez az IWnet!...

Dj Xyberpunk
"én nem tudom, páran egyfolytában a csíterekrõl beszélnek. én valahogy egyetlen egyértelmûvel sem találkoztam még. biztosan nekem van szerencsém."

1 nap átlagban 2 aimbotos teszi tönkre az aktuális játékunkat. (tudom mirõl beszélek, mert pár év tapasztalatom van az FPS játékokban)

"a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van."

Ne viccelj már, remélem ezt csak poénnak szántad..NEM csak Én számítottam másra, hanem több tízezer ember azonos okok miatt nyílvánította ki nemtetszését a MW2 iránt. Ajánlom az iw hivatalos fórumait, google, hírportálok, stb.

"csak éppen egyik bajod épül a másikra, és már a szar is ízetlen."

Csak az elõzõ válaszomat ismételném. +Ne haragudj, de igénytelen vagy.

"a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fõ bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerûen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod."

Bocsáss meg , hogy nem tartozom bele a HC-SPRAY-and-PRAY lowászok társaságában, de nem szeretem a kiegyensúlyozatlan zéro skill alapú megvan az airstrike és pöttyentek a térképre meghal 10 ember stílust. Hidd el mindkét oldalnak nagy tábora van, mind a pub-heroknak, mind a célzást, taktikát használóknak. Mert ne mondjad már nekem, hogy az nagy tudást igényel, hogy lemakkolsz 3 embert, jön a már-már wh-nak megfelelõ UAV, ebbõl adódóan az airstrike pl. és letarolod a fél pályát. (ez természetesen a CoD4 pubra is vonatkozik)

Amúgy meg biztosan 230ezer ember poénból írta alá a modolható/dedikált szerverekre való igényét 😊

DarkSector
majd a dobozban lesz egy ajándék kis újság is, azzal jól lehet fütteni...<#buck><#eljen>