Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gránátvetõ!Tiszta,technikás,elegáns.Vegyen magához ön is egyet!
A véleményem inkább nem írom le,mert nem lenne valami versbe illõ...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez netkapcsolat nélkül nem játszható!!! még singl sem...ez nagy ötlet volt a fejlesztõk részérõl ...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
elõre is thx😊
UI. gondolom van sg community már, nem? 😊
A felhők felett mindig süt a nap
mikor lehívod a 4 ládás utánpótlást egy szûk mapon, ahol nincs egy normális nagyobb tér, és még az érkezés irányát se adhatod meg, na akkor 4bõl 2 láda tuti, hogy a tetõn köt ki...
Per Aspera Ad Inferi.
😄
ez a single-bõl van?
@
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ezek alapján helyesbítenem kell.
én naponta kb 50 csíterrel találkozom.
akurvaanyjukat.
<#zavart1>#zavart1>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Nekem is van, de eddig mindössze 2 emberre kiabáltam rá hogy wh+aim, az egyik tényleg az volt. (rajtam Cold blood pro+ninja pro és falon át sniper puskával csont nélkül fejbe küldött olyan helyröl ahonnan még a torkolat tûzet sem látta volna, ha lövök...)
A másikat meg bosszantásból, hogy kicsit ideges legyen...az lett, utánna hibázott sokat.<#eplus2>#eplus2>
Szerintem egyszerûen túlcsordúlt a paranoia és mindenki csíter aki az önjelölt istent le tudja szedni. (gyengébbek kedvéért ez ironikus megjegyzés volt)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A Brazil pályán követnem kell a Roja's emberét,de mindig véget vet a küldetésnek,már mindent próbáltam.
Egy kis help kéne...
Ka-50
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
steam, origin: ACE_hun
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hidd el nem mindenki azért van itt, mert isteníteni akarja a játékot, ráadásul hány ember lehet aki csak olvasgat, és hasonló véleményen van mint én...
ja, különben ezzel a 2 mondatoddal - tartalmával, felépítésével, kifejezéseivel - tökéletesen csoportba soroltad magad.
nincs több hozzádszólásom, tökéletesen fölösleges.
verbálpro vagy.<#action>#action>
a fikázást nem én kezdtem.
nem én minõsítettem elõször azokat, akik velem ellenkezõ véleményen vannak.
nem én szidtam "üvöltve" azt a játékot, amiért mások ide járnak.
te kértél hozzászólást.
megtettem.
felhívnám figyelmedet, hogy a "szar is ízetlen" kifejezés csak egy kifejezés, amivel egy állapotot írok le, míg ha igénytelennek nevezel, az pejoratív minõsítés, amivel megbántasz.
jó lenne tehát, ha kicsit visszavennél az arcodból.
kedvesem.
vagy csak a netnél kell beállitani valamit. mert nálunk ahvernak is asszem ien van, és eddig hálisten nem dobott le.
Nem tudom ha én a nevem mögé odateszek valami 3-4 betûs rövidítést akkor én is felülemelkedem a "HC-SPRAY-and-PRAY lowász" (ami mondjuk nem tusom mi...) tituluson vagy mi kell még?
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
A configom a következõ: Pentium Dual-Core 2,5 GHz (E5200), memória: 2* 2GB DDR2 Geil memória Dualba, VGA: Asus EN8600 GT GDDR3 256MB 128 bites
. Most le tudok cserélni egy alkatrészt. Most ezzel konfiggal, csak alacsony grafikán fut a játék. Mit kellene lecserélnem ahhoz, hogy jobb játékélményt tudjak elérni?
1 nap átlagban 2 aimbotos teszi tönkre az aktuális játékunkat. (tudom mirõl beszélek, mert pár év tapasztalatom van az FPS játékokban)
"a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van."
Ne viccelj már, remélem ezt csak poénnak szántad..NEM csak Én számítottam másra, hanem több tízezer ember azonos okok miatt nyílvánította ki nemtetszését a MW2 iránt. Ajánlom az iw hivatalos fórumait, google, hírportálok, stb.
"csak éppen egyik bajod épül a másikra, és már a szar is ízetlen."
Csak az elõzõ válaszomat ismételném. +Ne haragudj, de igénytelen vagy.
"a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fõ bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerûen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod."
Bocsáss meg , hogy nem tartozom bele a HC-SPRAY-and-PRAY lowászok társaságában, de nem szeretem a kiegyensúlyozatlan zéro skill alapú megvan az airstrike és pöttyentek a térképre meghal 10 ember stílust. Hidd el mindkét oldalnak nagy tábora van, mind a pub-heroknak, mind a célzást, taktikát használóknak. Mert ne mondjad már nekem, hogy az nagy tudást igényel, hogy lemakkolsz 3 embert, jön a már-már wh-nak megfelelõ UAV, ebbõl adódóan az airstrike pl. és letarolod a fél pályát. (ez természetesen a CoD4 pubra is vonatkozik)
Amúgy meg biztosan 230ezer ember poénból írta alá a modolható/dedikált szerverekre való igényét 😊