Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CS óta nemigen játszottam multit, de ez megtetszett, pláne hogy megvettem :-)))
Dolgozom amúgy, tehát nem játszom 8-10 órát, mint a egyetemisták és/vagy vérpistik.
ettõl még NÉHA egész jót játszom...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
kurvajó..
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Semmi taktikai érzék nem kell az ilyen játékhoz, csak az idegbeteg billentyû nyomogatás. Ezt látom csak... Húúúú új PERK, vazze atom LOGO... banyek..
Régi szép emlékek, amikor (igaz a BF2-ben) 10 percet is "lopakodtam" a sniperrel egy fejlövésért, de megérte.
Tudom itt most nem szerzek barátokat, csak úgy kijött...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
steam, origin: ACE_hun
hogy a picsbe lehet ezeket a jungerhauts-nak nevezett faszsagokat lekuzdeni..:??
ilyen baromsagot minek kellett belerakni a jatekba..??)plane h fegyvert nem ad ellenuk)
Seven-Four-Seven--Heavy
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
MJ rulz Pink Team The Only One
mert sd-ben nem lehet ennyit, szerintem, vagy ahhoz végig owned-elni kell, tdm-en meg feltölthetne haverod egy videót ahhogy nyomja...mert elég nehéz elhinnem hogy tulél 8-10 percet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Wallhack : ON
Kemp : ON
Erre aztán nagyon büszke lehet ...
Szánalom <#vomit>#vomit>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amúgy ismerek srácot aki ennél sokkal többet is össze tud hozni, ehhez hasonló staton😊.
itt igaz, hogy kijelölt pontra fut mindenki, és esetleg ott lehet apritani, de ahhoz meg nem kell csalás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Hurkanss a steam accom köszi helló😊
ráadásul valami 3 lövetû meggymagozóval..
ha 40-et elkapsz, akkor csinálj printscreent, többet nem kell bizonyitani, csak 40 ölés fölé juss el...persze ne 50 halállal.
csak 30határt azért nem irok, mert sok strike-al azt azért elõ lehet csalni
az az 1-2 kirivó eset, az max ha kurvasokat strike-ozik valaki, de ott is a 60 öléshez már vérprofi kemp stratégia szükséges...
és ugye a 2 halál, az elõbbi példánál is, ami egyszerüen nincs, még ha valahová sarokba beeszed magad, max 3x-rra kilõnek ha nem mászkálsz, mint a pecsa...
nem jól mondom?
van még fenn ilyen arc, tegnapelõtt is láttam érdekes arányt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
csávó úgy aimozott mint a szél... 69 2 statja volt amíg le nem lépett mindenki..
verjem az iw kurva anyjába..
Ha viszont 2 darab van a kezedben ,de csak 1-el lõsz akkor sokkal erõsebb mint amikor 1 darab van a kezedben...
Kicsit sajnálom mert 1 darabbal el el rohangálnék,de amikor áll elöttem az ellen 1 méterrõl hátbalövöm,megfordul és lelõ....😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hogy a túróba lehet ezt élvezni?
nekem mindig serious sam jut róla eszembe.
két pisztoly még oké, na de annál nagyobb fegyverek?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni