Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
gondolom most kezded.(vagy nem értem a lázadást...) én is így voltam.
CS óta nemigen játszottam multit, de ez megtetszett, pláne hogy megvettem :-)))

Dolgozom amúgy, tehát nem játszom 8-10 órát, mint a egyetemisták és/vagy vérpistik.

ettõl még NÉHA egész jót játszom...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
Robin Williams és a Cod 😄
Szega87
jó akkor nem csak nekem szar :/

beszart az iwnet

kurvajó..

<#levele><#levele><#levele>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szega87
játszottam egy FFA-t és utána minden tönkrement : could not join to server bármire kattintok, nektek is?

Prince23
azaz

tommygear
silencer
Prince23
hangtompító

tommygear
supressor??
CoD-nak sosem volt köze a BF játékmenetéhez (még az elsõ rész United Offensive-je valahol nagyon távolról hasonlított).Úgyhogy felesleges lenne azt várni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szega87
érdemes, nekem 5 custom classból 3 rendelkezik vele

SubZero911
Komolyan ez itt a dedó.... Ezekért a statbuziságokért meg kempelõ arányosdi vizsgálgató 12 éves hülye gyerekekért nem akartam megvenni a játékot, és tessék.

Semmi taktikai érzék nem kell az ilyen játékhoz, csak az idegbeteg billentyû nyomogatás. Ezt látom csak... Húúúú új PERK, vazze atom LOGO... banyek..

Régi szép emlékek, amikor (igaz a BF2-ben) 10 percet is "lopakodtam" a sniperrel egy fejlövésért, de megérte.

Tudom itt most nem szerzek barátokat, csak úgy kijött...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

elitehun
öööö...mindegy
elitehun
Csak én nem tudok csatlakozni egy játékhoz sem? <#sir>
Prince23
Na de ha megfigyeled, a GL noob max 40 szint alattiak... ennél fentebb szintû gémer nem igazán hazsnál már gl-t, mert Bling prora speciálozódik leginkább. (pl. supressor + sensor)

Nem rossz a multi, csak sajnos minden játékra jut 1 GL-es noob. Gyerek rankhacker volt, de csak azért is tolta a kurva GL-t, hogy idegesítsen...

SD-ben a max olyan 20-30 között van a 30 már necces...Tdmben 40-50 hozható ha pörgõs nem campel a fele társulat.

SD:

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Na meg van az õszi álca az M4A1-re. 250 hs...most még 100 hogy meg legyen a VII. fokozat is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

távcsövessel a legkönnyebb. Ha csak rakétavetõ aknavetõ meg ilyesmik vannak akkor meg stun gránáttal kell dobálni õket ezerrel, és közben lõni, meg közben menekülni körbe körbe a faluban 😄

steam, origin: ACE_hun

leonforce
szevasztok..!
hogy a picsbe lehet ezeket a jungerhauts-nak nevezett faszsagokat lekuzdeni..:??
ilyen baromsagot minek kellett belerakni a jatekba..??)plane h fegyvert nem ad ellenuk)

Seven-Four-Seven--Heavy

Eredeti bontatlan, fóliás (mai) Forza Motorsport 3-at cserélnék Modern Warfare 2-re. Nem probléma ha használt. Személyes csere Nyíregyházán vagy postai csere. Írj levelet ha érdekel.

Hellosztok az lenne a kérdésem hogy 3.gyára fordul elõ velem az hogy egyszer csak megáll a kép ,játék nem válaszol bezárom ,fekete képernyö ok gép restart mikor benyomom steamet mindig azt írja steam update amiatt fagyhat be a játék?

Prince23
Ott a prestige, barrackban.

morphologu
Sziasztok. 70-es szint után mikor megy tovább mert nekem végig ment a csík és kész, 0 XP

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

csuszi
az nem friendly fire on hanem reflective. friendly fire on az amikor lesebzed az ellenfelet, neked nem sebez vissza.

MJ rulz Pink Team The Only One

RatBaG
friendly fire ON, de téged sebez ha társat találsz el...

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
miben tdm? sd?
mert sd-ben nem lehet ennyit, szerintem, vagy ahhoz végig owned-elni kell, tdm-en meg feltölthetne haverod egy videót ahhogy nyomja...mert elég nehéz elhinnem hogy tulél 8-10 percet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

akyyy
mi az a hardcore ricochet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ezeket csak úgy tudom elhinni ha

Wallhack : ON

Kemp : ON

Erre aztán nagyon büszke lehet ...

Szánalom <#vomit>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nekem is volt már 30-3-mas statom, meg 20-2,nem lehetetlen egyáltalán.
Amúgy ismerek srácot aki ennél sokkal többet is össze tud hozni, ehhez hasonló staton😊.
DarkSector
jah esetleg sabotage, meg hasonlok ctf, de simán tdm, vagy monnyuk a még közkedvelt sd-ben nem nagyon...

itt igaz, hogy kijelölt pontra fut mindenki, és esetleg ott lehet apritani, de ahhoz meg nem kell csalás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sabotage alatt ha állandóan csikicsuki megy a bombával bõven összeszedhetõ ez a frag mennyiség...Ma nyomtad egy Demolition-t mert kellett m16-ra cucc....36 fraggel végeztem,az elsõ hely 51 fraggel...

DarkSector
jah ez kempel se lehet elérni ez biztosra kijelenthetõ...bármien uber a srác, és bármien lowok a többiek, 8-10perc alatt 2x halni csak az emberfeletti lenne.

Én se nagyon tudom senkivel tolni ha valaki(k)hez csatlakozthatnék jó lenne mert sok a noob és idegesítõ jó lenne nem full noobokal menni😊
Hurkanss a steam accom köszi helló😊

na megjött a game, install

egy csapatban voltunk baszod... amíg halott vagy látod mit csinál a csapattárs...

ráadásul valami 3 lövetû meggymagozóval..

Hát mondjuk a 69-2-t én se hiszem el.Még hogy 69-et öl,ok valahogy összeszedi,de hogy ezalatt csak 2x haljon meg,na az már elég érdekes...

DarkSector
oks kezd el...
ha 40-et elkapsz, akkor csinálj printscreent, többet nem kell bizonyitani, csak 40 ölés fölé juss el...persze ne 50 halállal.
csak 30határt azért nem irok, mert sok strike-al azt azért elõ lehet csalni

DarkSector
amugy ha arányokat megfigyelitek, ez a legdurvább....normál 8perces, vagy 10percek futamok szoktak lenni, és tudtommal önerõbõl max 20 fõlé lehet menni, legalábbis nem láttam eddig olyat , 1-2 kivétellel, hogy a 30 killt elérte volna a csapatelsõ, hiszen az idõ miatt nem lehetséges.

az az 1-2 kirivó eset, az max ha kurvasokat strike-ozik valaki, de ott is a 60 öléshez már vérprofi kemp stratégia szükséges...
és ugye a 2 halál, az elõbbi példánál is, ami egyszerüen nincs, még ha valahová sarokba beeszed magad, max 3x-rra kilõnek ha nem mászkálsz, mint a pecsa...

nem jól mondom?

Az arány nem jelent semmit,ilyen statot egy szemfüles kemper bármikor összeszed egy TDM alatt is akár...

Frank99
majd a következõk között lesz, akit bannolnak, remélem....

van még fenn ilyen arc, tegnapelõtt is láttam érdekes arányt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

még hogy nincsenek csíterek bassza meg...

csávó úgy aimozott mint a szél... 69 2 statja volt amíg le nem lépett mindenki..

verjem az iw kurva anyjába..

Az a vicc ezzel a terminator shotival hogy 1 darab gyenge...
Ha viszont 2 darab van a kezedben ,de csak 1-el lõsz akkor sokkal erõsebb mint amikor 1 darab van a kezedben...
Kicsit sajnálom mert 1 darabbal el el rohangálnék,de amikor áll elöttem az ellen 1 méterrõl hátbalövöm,megfordul és lelõ....😄

Hát vazze, védekezni kell és még idõbe kinyírni, ezek szerint távolról nem veszélyes 😄

Engem is felrakhattok Steam-re, remélem karira meglephetem magam vele, ha asszony jóváhagyja... (ACE_hun)

Zomil
az az 1882 v melyik shoti akimbo-val, mint a terminátor 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

newszepiking
én ezt az akimbo-t nem fogom agyilag.
hogy a túróba lehet ezt élvezni?
nekem mindig serious sam jut róla eszembe.
két pisztoly még oké, na de annál nagyobb fegyverek?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Hát én gyakorlatilag csak SD-t nyomok,ha ez neked megfelel persze felvehetsz te is.

Sky,Gabe.Csatlakozhatok?

+vagy😊