Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,sajnos én olyan lúzer nyomorék vagyok hogy akin full 70-es halálfejes ikon van,azt én már nem tudom eltalálni.
Sajnos nem lehet mindenki akkora atyaúristen mint te,akinek ez nem jelent semmi nehézséget,és CoD-ozni is tud nagyon jól.

A rendszer sajnos annyira nem frankó,ha az lenne,akkor amikor betettétek (a hacket),akkor úgy bannolta volna a steam acc-ot mint a szél.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
nálunk waron is terminator 2 film ment épp, nem lett volna gond, de a svarcinéger nem tudta, hogy cb rules tiltja shotgunt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
én akkor lépek ki ált. , mikor a menüben látom difit kiscsillag...

a játékban csak ha pofátlanságot látok.
én is többször fexek, mint nem.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
huh baszom nem látom már a billentyüket, kevés az utcában a közvilágitás...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát de az úgy nem vagány...

Most komolyan, minden személyeskedés nélkül általánosítva:

"60-70 est látok, ki is lépek. Szívesen játszanék VALÓBAN ilyen szintû emberekkel, de amíg a csalók itt vannak, addig ki fogok lépni, fõleg ha látom, hogy megy a terminátor sotizás és tsai."

Hogy én hogy utálom a fajtátokat, az ilyenek cseszik szét a multit az állandó kilépegetésükkel, tegnap egy partiban egyedül maradtam 6 ellenféllel szemben az utolsó 5 percre. Szerencsére sniper kasztot választottam az elején. 2x tudtak elkapni ebben az 5 percben és zsákmányoltam egy 1877 akimbót meg is kapta a gazdája a visszajárót vele. Nem tudom mitõl féltek. Attól hogy jobbak, gyorsabbak, vagy egyszerûen malacuk van? Érdekes, biztos bennem van a hiba de én akkor is jól szórakozom, ha fexek-kelek játék van és én döglök a legtöbbször, legalább arra is kapok egy accoladot.<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DarkSector
én sem azért irtam, isten ments hogy valakivel összekapjak, ahhogy mindigis leirom ez saját véleméyn tapasztalat, azért van többmillio ember töbmilliomagányvéleménnyel, és meglátással, ez igy korrect..

amugymeg BOLDOG NÉVNAPOT!

DarkSector
igen értem eddigis értettem
mikor wh-zott cod4be a srác akkor is értettem, de itt az a baj hogy ti mint montad is nem sokat játszottál codban, és nem megy jol...
én sem játszottam sokat, de ezekszerint jobban megy.

ez nemgond csak tinektek nehézséget jelent nekem nem, ez egyéni tapasztalat, és ezért megértem, mert aki nem tud nagyon codozni, annak naná hogy nehéz.

ezzel egyetértünk...korrect, igazatok van.

csak arra akartam kilyukadni, hogy sok játékosnak, hisz nálam ezerszer überebbek vannak, legyaknak kispisztollyal vagy késsel is ha kell...azoknak ez nem jelent hátrányt.

amugy mp45 fegyó a legjobb szerintem....
meg hogy én ezzel a rank patchel mentem pubra, az azért van elsõsorban mert warra betettük, és nem tudtuk elején kitörölni....hála a frankó rendszernek.

már játszanék ellenetek...😄
én lvl1-esen ti meg ahhogy vagytok...😄

Frank99
mindegy, nem vitatkozom, névnapom van.....

Marci0115
mondjuk ha már valaki csak prestige-vel, akkor ha mondjuk a prestige ikonoknál beteszi mondjuk az elsö prestigét akkor nemlehet tudni hogy rank hacker nem?😄

DarkSector
1.én értem mit mond, csak ti nem értitek meg, hogy van kocka kategorián kivül is játékréteg, ez kb olyan, hogy én mondanám neked, hogy csiter ....i lennél, mert monnyuk resiben aknavetõzöl, és nem monnyuk pisztollyal játszol....

2.
"volt idõ, amikor én is mindent lehúztam, toltam, aztán 2 nap múlva megint jött valami, az elõzõt abbahagytam stb.
most már inkább néha-néha megveszek valamit, ami tetszik, meg le is töltök dolgokat, de NEM MINDENT kell végigjátszani....
amúgy csaljon, de n multiban... de már volt ez is..."

énis igy vagyok csak x360ra veszek...

és a csalás az örökélet, infinite ammo...stb....

amugy ha 27 ora alatt eljutottál 30ig, akkor kb még 40-50ora a 70ig, és ennyi nah én ezt hagytam ki, és utána ugyanolyan szinten leszünk....akkor meg?

amugy meg warokon használtuk, és waron az összes tag igy játszott ellenünk, asszem 2 meccset kivéve....ott érdekesmód nem rinyáltak.
figy az hogy valaki nem tud leszedni sima costum-el egy játékos független attól hogy mien fegyója van, az akkor kinek a baja?

akkor velem van a baj, hogy 14es szinten le tudom ölni a magassabb szintûeket?

Frank99
sztem még mindig nem érted:

aki csal, teljesen mindegy hogy mit és hogyan, elõnyben van pofátlan módon azzal szemben, aki a saját erejébõl megy elõre...

én is kilõttem tegnap sztem csítert, többször is, de elnézést kérek, nem azért játszom, hogy a csíterekre vadásszak, tudják õk ezt jól, ha nem tetszik, kilépsz, ugye.

60-70 est látok, ki is lépek. Szívesen játszanék VALÓBAN ilyen szintû emberekkel, de amíg a csalók itt vannak, addig ki fogok lépni, fõleg ha látom, hogy megy a terminátor sotizás és tsai. Ezek a pofák NEM a játék miatt jönnek, hanem a buzulásért.

hát buzulják egymást, a sok homár...

pár hét, és ezek a majmok megunják -jön egy másik csítelhetõ játék, igaz? - és azzal tolják majd (meg remélem addig ki is baxák õket innen)

csuszi
milyen 99%??
100 baszki. 26millió xp, ne vicceljetek már, a fele is lehetetlen ennyi idõ alatt. már írtam, alább ha egész nap tolja, akkor is kell legalább 5 nap egy prestige-hez, és akkor a srác 18 órát játszik, és állandóan elsõ sd-ben, nulla rosszabb pillanatokkal. de inkább reális 7-8 nap, napi 12 órával!!! akkor is legalább 70nap.

MJ rulz Pink Team The Only One

Frank99
Ja, igazad van, nemrég valaki már linkelte...

ilyen utolsó koponyást láttam már párat.....
a többibõl nem nagyon, magyarul a pr 10-esek 99% csaló valszín...

DarkSector
jo akkor mivel csak saját tapasztalatból tudok irni, NEKEM nem jelent gondot leszedni egy level 70 max prestige-es alakot.
akkor lehet azok közé tartozol, akik csak ak-val tudnak jol ölni...

én cod4-ben alap assault costume-al szoktam küldeni, és öklök szanaszét, jöhetnek bármivel ellenem.

Hát ha elviszed 70-ig,ott aktiválhatod a perstige-t.Akkor ugye a 70-es szinted visszaáll 1-re és kezded újra.De akkor már nem az elsõ alkalommal látott sokfajta rangjelzés+szám jelzést kapod hanem minden prestige szinthez tartozik egy külön rang.Tehát ezentúl az lesz a neved mellett+az aktuális szint szám:

Frank99
amúgy az IW erre is figyelhetne, nemcsak a aim és wh csalókra...
nagyon 1xû a történet, csak végig kellene nézni a majmok fejlõdését....(eltelt idõ, stb...)

Frank99
megtámadták, visszavágtunk....

RÖVIDEN ennyi...

<#vigyor1>

Frank99
neki tényleg hiába magyarázod mert nem érti.
mindig azzal jön, hogy neki nincs annyi ideje, hogy annyit játsszon, hogy mindent megszerezzen, ezért csal....

volt idõ, amikor én is mindent lehúztam, toltam, aztán 2 nap múlva megint jött valami, az elõzõt abbahagytam stb.
most már inkább néha-néha megveszek valamit, ami tetszik, meg le is töltök dolgokat, de NEM MINDENT kell végigjátszani....
amúgy csaljon, de n multiban... de már volt ez is...

most néztem meg, igaz a lámák közé tartozom, de 27 óra alatt jutottam el a 33-as szintig.... ebbõl azért lehet számolni, hogy 10*végigtolva mennyit kell játszani....

Frank99
a prestige hol látszik rajtuk amúgy?

csak ha elõbb elmeséled a 8 tanú sztoriját..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok!

Valaki elmesélné a játék történeteét? Mert hogy így ugrál össze vissza fogalman sincs mi van! Megtámadták amerikát? Hogyan?

Köszi szépen
csuszi
kurva egyszerû, elveszi a presztízsét a prestige-nek. más gürcöl érte hónapokat, valaki meg 2 perc alatt aktiválja. és innentõl nincs rangja.

Nem,tényleg nem jelent elõnyt.Én 3 hete játszok a játékkal,pl. AK-t akkor láttam benne ha valakitõl elvettem aki meghalt.A Rank Hacker kis emberkék meg ledarálnak vele röhögve mert nekik már megvan.És nem azért mert elérték az a szintet,hanem mert aktiváltak valami rosseb tudja mit,ami ezt elõhozza.
De neked ezt hiába magyarázom,mert szerinted ez igy rendben van.

Szerintem meg ez ugyanolyan csalás mint az aim meg WH,csak ennek más a hatása.De mondjuk nem kell már sokat aggódnotok,még pár hét aztán már nem lehet élbõl megmondani hogy úgy lett a dolog becsalva,rá lehet majd mondani "ti már kipörgettétek 10x".
Addig még kicsit necces.Mondjuk nekem a pofámról leégne a bõr így bemenni egy szerverre egyelõre.Végül is egy táblát is a nyakába akaszthatna "csaló vagyok ide lõjetek" felirattal".
De mondom már nem kell sokat várni...

62-es.Az jó.Fõleg hogy 10 prestige van...

Kevered a szezont a fazonnal.A haverod 62-es szinten van.Ha egyszer eljut 70-ig,akkor aktiválhatja az ELSÕ prestige-t.És a szervereken olyanok vannak akik "elvileg" már a TIZEDIK prestige-t fejezték be.Tehát 10x70 szint.

Na megnéztem pontosabban hanyas prestigeban a haverom.
Azért nem írtam hanyas mert pont abbana pillanatban nem ugrott be, szóval 62-es.És nem csal.. 😊
DarkSector
igen...nekem megy...eddig nem hallottam erre a megoldásra panaszt.
de ez tök egyszerû, itt csak simán mentéseket törölsz nem egy bonyolult mutatvány.
csak az a lényeg, hogy itt cod6-ban a mentés 2 mappából tevõdik össze, a players, és az userdata...ez csak sima savegame törlés...

DarkSector
ismétlem önmagam, magamból indulok ki, és haverjaimból, persze vannak kivételek, akik villogtatásnak használják, és azért használtam hogy minden cucc meglegyen, és nem akartam hetekeig gép elõtt ülni, ha prestige-el utcsó voltam, akkor utcsó vagyok, de egyszersem vágok fel hogy akkor ezvégett különb lennék.

és ez bizonyítja, amiket eddigis irtam, hogy senki ne higyje azt hogy ezzel valami elõnyt jelent, bárkivel is szemben...

míg ez részünkrõl legalábbis csak a fegyók kiegészitõk aktiválásáról szól, ezzel szemben a aim és wh meg a nem tudást tükrözi, mert ott nem kell tudnod se célozni, se nézni, és bujkálni....
gondolom én igy a jutubos videókat elnézve....
ennek télleg semmi értelme, mert egy program játszik helyettünk, míg level patch-nél még ráadásként nehezedik is kissé a dolog.

én értem amugy mire mondod ezt, nem nézlek hülyének, csak azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenkinek van erre ideje, vagy éppen egyletalán nem lenne ideje hogy sokat fejlesszen...

nálam vannak játékok, amiket kimaxolok elég durván, legalábbis régen voltak, bár többnyire azokban ien trükköket sem lehetett alkalmazni...
legutobb pl a resident evil 5-öt nyomtam ki x-en meg pc-n maxra, hozzáteszem 1000-1000 archivements-el mindkét platformon, és minden meglett, utána sima pisztollyal küldtem össze-vissza live-on a copp-ot...sok sg-ssel is és kezdett uncsi lenni, akkor szorakoztam, és beadagoltam glitcheket, hogy tárgyakat sokszorozni, meg tökömtudja miket, azt már csak osztogattam a magnum töltényeket összevissza a live-on embereknek...meg aranytojásokat...

darki81
énmárkezdem unniezt a hulladék játékot, televan szarral, ami pl. gl-nél isidegesitõb, az az 1800-valahányas sörétesszarwincseszter szar amit nemtom minek basztakbele,a szarláma kis 5 éves faszkalapok azzal rohangállnak ésnem csak 1,hanem 2 olyan szarral, ésbárhonnan mellémlõ megdöglömtõle 😄:s:@ nemtudom mérttesznek ilyenidegesitõ szarokat a játékba,demég sorolhatnám

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hahóóó, ébresztõ, ez egy számítógépes JÁTÉK!!! <#idiota>

steam, origin: ACE_hun

Jockey
bannoltak csit miatt? így jártál és remélem mindig így fogsz
ez akasu duma ahaverokkal, ki a franc veszi ezt be?
költsed csak a pénzed az új eredetire és semmi gond, csalhtasz, csak fizetni kell érte..
a törvény nem ismerete nem ment fel a törvény hatálya alól..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

leonforce
a fejere..? 4-5-tol behal..?! <#falbav>
kezdem azt hinni h elmebetegek fejlesztettek a jatekot...
Barrett.50-nel lovom..100m-rol!!!!!!!!!
van fogalma a fejlesztoknek h milyen utoereje van egy ilyen lovedeknek amit ez az agyu kikop..??!! hat kb.mintha egy kamion utne el 100-al frontalisan..
ha tul is lehet elni egy ilyet BARMIFELE vedomelleny-rendszerrel,vagy tstpancellal az a minimum h az urge 1-2 orara harckeptelenne valik,ha nem a gyengelkedore kerul 2 hetre..
DE itt szalad tovabb(a 100kilos cuccban) 100/10sec sebesseggel..!!!!
kutya baja...
a kurva annyukat..!!!!!!!!!

Seven-Four-Seven--Heavy

Jah, elég gáz így játszani, egy fûszál semmi nincs. Én még a falevelekre is néha rámozdulok ha olyan szögbõl szállnak ahonnan az ellent várom, így az igazi...

steam, origin: ACE_hun

A "pro" grafikai beállítások miatt, ez a sok fps lényege még egy olyan játékban is ahol fps limit van.
So-so ilyen grafika mellett én arra lennék büszke, hogy nem hányom le a monitoromat, de hát kinek mi tettszik.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Snexi
ez tényleg látszik a képen...amúgy nem tudom miért vagy ennyire büszke erre,nekem is összejött már párszor

Piztozs otthonhagyta a slusszkulcsot <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

jól elbántál azzal a csúnya kocsival<#hehe><#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Szega87
fuck most nézem túl késõn nyomtam PrtScr-t, ez überfail,sry :S

Szega87
Második Flashbang killem :] Köcsög Last Standes perkje volt, rávágtam a villanot és meghallt, biztos fejbedobtam 😄

Arra már rég rájöttem, hogy én állítom be. Csak azthittem, hogy ha 25x zsinorban kinyírom akkor feloldja akkor is ha pl 10 vagy 1es szintû vagyok (most 31lvl vagyok). Amúgy soha nem csalnék fõleg cod-ban én kibírom ha van jobb nállam. Mivel mindig van egy jobb játékos. vagy mondhatnám úgy is, hogy mindig van egy erõsebb autó és mindig van egy jobb soffõr.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Bagyoly81!

Nincs szerver keresõ, mivel nincsenek szerverek sem. Peer 2 peer alapon mûködik az egész, ami azt jelenti, hogy a játszani kívánó embereket az iwnet összeválogatja "nagyjából" rang és ping szerint. Játékmódtól függõen pl 12 embert, majd ebbõl a 12-bõl "elvileg" kiválasztja a legjobb géppel és netkapcsolattal rendelkezõt és õt teszi meg szervernek. Az idézõjelek azért vannak, mert sajnos nem mindíg sikerül a legjobbat kiválasztani, ilyenkor elõfordul hogy laggol a játék, vagy nagyon rosszak a pingek. Esetleg egy level 70es együtt játszik egy alacsony rangúval. Ha nagyon laggol a játék, vagy ha játék közben az az illetõ aki a szerver volt kilép, akkor jön fel a migrating host üzenet. Ilyenkor megáll a játék amíg kijelölésre kerül az új szerver. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, így mûködik. Ha rossz a pinged vagy nagy lag akkor inkább lépj ki és keress újra, talán egy jobb helyre fog berakni!
Szóval a kérdésedre a válasz: Nem tudsz szervert választani, a gép keres neked egyet.
Üdv!

Eddig még csak a Singlevel játszottam de az nagyon jó! igazán gyors pörgõs és igazi modern háborús hangulata van. Csak az a kár hogy ebben a tempóban nagyon gyorsan a végére fogok érni. a Spec küldetések is jól néznek ki tetszik hogy nem "itt egy pálya oszt menjél" hanem szépen ki vannak ezek is dolgozva. Események stb...

A történet eddig 10/10 -csak tarthatna tovább is.
a warez topikban már dolgoznak rajta hogy lehessen dedikált szervert csinálni..

addig sajnos ott játszunk ahol sikerül

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Prince23
Nincs neki olyan. majd jövõre.
Steam és a iw.net kutyult rendesen

sziasztok. egyszerû kérdést fogok feltenni lécives ne legyetek rosszindulatuak.

hogyan lehet kiválasztani melyik szerverre megyek fel? csak a gép keres nekem egyet? amit bead magas pingüek voltak, és nekem alacsony kell, ráadásul nemtuok válogatni hogy hova akarok felcsatlakozni.

nincs ilyen szerver keresõ lehetõség?

tegnap vettem meg a játékot. és 5 percet használtam eddig. és nemteszik, hogy nemtalálom a szerver keresöt

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

csuszi
szerintem azért nincs care, mert túlságosan szembeötlõ lenne, hogy azért olyan marha nagyon nem sokat fejlõdött a cod4-hez képest a graf.
de ne legyen igazam, és patch-ben jöjjön...
többi cod1-2 pálya sajnos sansztalan. brecourt-on is csodálkozok, de végül is semmi se lehetetlen😊

HD JOHNNIE
Ez a fájlcserélgetõs téma mûxik? Mert ha igen akkor megcsinálom majd.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Lunatic83
ne számítsatok olyan hû de nagy játékra, persze nem rossz, szeretem/szerettem...de csak egy kis árkád fps... kikapcsolódásra, ökörködésre...

Xbox Live: Lunatic HUN

RatBaG
ja, rajta van a listámon, már alig várom, hogy bepattanhassak a zeromba. kár, hogy csak ilyen remake-light lesz 3 pályával...

Per Aspera Ad Inferi.

Szega87
tudom nem vietnám de feelingre más hasonló