Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23

Aha. 😊 Eddig nem vettem észre. Na majd nyitva tartom a szemem.
Prince23
Fejlõdj...

morphologu
Sziasztok tudja valaki mit kell csinálni hogy a MW2 title meglegyen.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Mi van papa? Kapuzárási pánik? Nem hatnak a kis kék varázsbogyók?

Csak mert mint látom még mindig nem sikerült felfognod a leírtak értelmét.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Frank99
hát, ha cunák nem tetszenek, abban ÉN nem tudok segíteni....

a HOMOKOZÓ máshol van, ha érted mire gondolok...

amúgy mindenki arra gondol, amire akar. és TÉNYLEG vége a személyeskedésnek.

ja a warezzal, ha valaki tisztában van, akkor én igen..
nem olvastál el monden topicomat, pótold...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

HD JOHNNIE
Látom már egy ideje itt írjátok, hogy aki lvl 10 prestiges oda nem is mentek játszani. Engem egyáltalán nem zavar a dolog, mert tudom, hogy én jobb vagyok nála, pedig aztán én nem vagyok egy hú de pro játékos, Csuszi megmondja 😉

Sajnálom egyébként ezt a bekorlátozottságot, amikor elkezded a prestige-t, hogy mindent elõrõl, ezért is tetszett Darksector ötlete ezzel a mentéses dologgal. Lehet belekezdek, lehet nem.

Egyébkéntmeg: egyetlen egy elõnye van ennek a random szerveresdinek: Nincs annyi nyavajgás a chaten mint elõtte volt.

Na véleményem le van írva vagyon. Peace

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

armageddon666
ott én is szívtam... van rakéta meg gránátvetõ a törésnél. nézd a talajt és meglátod 😄

@

tényleg vicces ez a sok akimbos shotis emberke<#puszis>

Frank99
:-)))

1. Nem makogtam valamit hanem megpróbáltalak emlékeztetni a házigazda szabályzatban leírt KÖTELEZETTSÉGEIRE és az esetleges következményekre, ha ezt a fajta személyeskedõ szortírozást folytatod a hozzászólások törlésénél. Olvasgasd egy kicsit hátha megérted az ott leírtakat.
2. A személyeskedõ üzeneteket nem törölted, csak azokat amiket én válaszoltam a személyeskedõ üzenetekre, pedig udvariasan megkértelek, hogy pártállás és szimpatizálás nélkül, konzekvensen töröld azokat is amik engem sérthetnek.
A személyeskedést pedig ismételten te kezdted el a "becézgetéssel". Tudtommal nem qrtunk keresztbe egymás nõivel és birkát sem tereltünk együtt és a baráti körömbe sem tartozol. Mindenkinek megadom azt a tiszteletet amit én is elvárok, DE CSAK AZ ELSÕ DOBÁSÁIG!
3. Te olyan hülye vagy hogy golyószóróval kellene téged szaporítani, wareznak minõsítettél egy rakás olyan kérdést ami NEM volt warez csak azért mert aki kérdezett az az OFF/Warez topikban is jelen volt, de megvette a játékot és itt tette fel a kérdéseit a steamröl mert nem ismeri, nem használta.
4. Ha már másképpen állsz a dolgokhoz, akkor TE minek osztod az észt a warez topikban? (lásd 3. pont)
5. Ha már felhoztad nekem. Akkor megkérdezem már az életkorodat, hogy igaz-e amit az adatlapodon látunk? Mert ennyi idõsen pár évnyi fórumozás után már tisztában lehetnél a warez fogalmával.
6. Még mindig gratula az általad nyitott topikokhoz, és a weboldaladhoz is. Téged jellemeznek az odaírt hozzászólásaid is, te egyszerûen beteg vagy.

Waczkor
Guggolj le,vagy feküdj hasra

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Sziasztok!
Single-ben: Amikor megyünk Makarovot megölni, felrepülõ repeszgránátok mindíg kinyírnak, akármit is csinálok. Biztos bennem van a hiba és láma vagyok, de itt mit kell csinálni?
Azon a Spec Ops pályán ahol át kel jutni a hídon ott amikor bejön a helikopter mit kell csinálni? Mert akárhogy bujkálok elõbb utóbb lelõ + melette még a az ellenségre is figyelni elég gázos...
DarkSector
de fogják venni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
még valami:

aki értetlen ezt kapja: a warez nem idevaló, 28x leírtam, hogy aki ilyet ír ide, az radír, ÉS AZ ÖSSZES rá írt komment is...
mert hülyén nézne ki, hogy megvan a válasz, de mire?
bocsánat.

Frank99
utolsó:

nem tudom mirõl beszélsz, voltak érdekes topicok, amiben ökörködtem(tünk), én sem kérdezem meg, hogy valakinek az életkora annyi-e, amit írt a lapjában, ha így lenne, sajnálnám nagyon...

kezdem a házigazda ellen irányuló támadásként venni, amit írsz, és amit nyomsz napok óta...

tegnap makogtál valamit, holmi mo..sg hu emílre, jött valami?
még mindig itt vagyok.

Jobb lesz ha minden személyeskedõ üzenetet törlök innen?
nemcsak a tiédet, mást is? az offot is, ami közvetve NEM a játékról szól???

amíg ezt a topicot nem nézték (tem), tele volt mindennel, igaz a lista elején volt, de egy hulladék volt, ez sokaknak nem tetszik. sajnálom.

egyikõnk sem hibátlan. Én sem...

Én sokat nem töröltem, a napokban, amit törölni kellett volna. De ezután -lehet- másképp állok már a dologhoz, ugyanis van egy warez/off topic, ott majd lehet anyázni...

oké!

köszi!<#worship>

Nem elképzelhetetlen, de jó lett volna egy oprendszer+hibaüzenet leírás.
Vezérlõpult - Felügyeleti eszközök - eseménynapló itt nézd meg a pontos hibaüzenetet ami miatt megállt, azután úgy 90% hogy a google keresõjével megtalálod a megoldást a hibára.

srácok az lehet hogy a direct x hiba a hangkártya miatt van?

úgy értem régi a driver...

Az lesz a poén ha összetákolják ezt a "hacker" dedikált szervert,és az IW meg másnap kiadja a hivatalosat.
De ha ez nem történik meg akkor egyelõre biztos nem lesz.Karácsony után,vagy tavasszal a Bad Company elõtt (addigra úgyis elmegy a pc-s nagy része ami elmehet,és akkor jól jön az még késõbb ha a saját réteg nem pártol át egy másik játékra) esetleg már lehet azt mondják olyan mindegy,és végre mindenki elégedett lehet.

Ennek egy dolog mond ellent,a DLC-k,mert abban még lehet jó pénz ha az IWNet-en tartják.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az kimondottan neked szólt, vissza olvasol szépen és értelmezed mire kaptad eme (téged) megtisztelõ kifejezést.
Kettõnk között annyi a különbség, hogy én olvasom a kommenteket meg is értem. Te pedig értelmetlenül törölgeted a hozzászólásokat azt sem tudod mit mire írtak.
Ja megnéztem milyen topikokat nyitottál...büszke lehetsz magadra.

Frank99
mert azt írtad nemrég....
nyomoronc...
vagy tévedek?

Frank99
sztem meg pont nem akarják, mert abban a pina-nyalatban, ahogy kinn van ded szerveres forrás, azonnal meg fogják törni, onnantól a kutya nem fogja megvenni...
már most (lsd warez topic) már azon dolgoznak egyesek, hogy saját ded servert tegyenek alá az IW játékának úgy, hogy nem kell hozzá steam, magyarul anélkül fut a forrás...

lehet valamit félre értettem, de asszem ez a dolog lényege.
ha pedig az IW kiadja a ded server lehetõséget, kiadta a saját halálos ítéletét, innentõl nem lesz játék vétel, csak warez...

A killstreak aktiválásához 1-el kevesebb kill kell.
Tehát UAV 3 helyett csak 2 kill.

Hali!A hardline perk az mire jó?Kösz!
Már miért lennél nyomorék?
De ha egyszer találkoztál már vele akkor tudod hogy jönni fog, próbálj ritmust vagy kasztot váltani. Hidd el 2x-3x sikerül megfogni és elbizonytalanodik. A fordítva, nem szemben lerakott claymore csodákra képes az ilyen gyors pacákok ellen, szépen hátba veri õket.
A scrambe pro-val megáldottakat szeretem még szívatni claymore-al, mikor jön kásás lesz a radar, szépen becélzom a claymore-t és amikor kattan belelövök.

Hamed!

A büdös életben nem lesz dedicated szerveretek, legfeljebb ha kijön az MW3. Addig megszoksz vagy megszöksz van az IWneten.

RatBaG
én tegnap találkoztam a másik emlegetett állatfajjal, a javelines öngyilkos merénylõvel. egy élmény volt...

Per Aspera Ad Inferi.

Hamed
Az a vicc, hogy az utobbi 2 oldalon elojott millio problemat siman meg lehetne oldani egy dologgal: adminolhato dedicated szerver.

Akkor huzhatna az osszes rankhacker, duplasotis, lamaperkes, stb. mas szerverre. Aki meg elfogadja az adott szerver szabalyait az nyugiban jatszhat.

Remelhetoleg IW nem vak es gyorsan lep valamit, mert igy kivancsi leszek mennyien fogjak tolni egyket honap mulva ha elmulik a varazs es mar nem koti le az embert a 3v6 lagfeszt meg a tizedjere felhuzom 70-re jatek. Bar sztem meg szamoljak a penzt, aztan nekifekszenek az uj fejostehen projectre...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

A lényeg hogy a GL már annyira nem menõ.Az überpro játékosok már másképp nyomják.Marathon-Lightweight-Ninja hozzá Model 1887. Akimbo-val természetesen.Elsõdleges fegyver tökmindegy,az csak zavaró tényezõ gondolom hogy kör elején át kell váltani a FEGYVERRE.
20 méterrõl egy lövéssel kész vagy,ha esetleg nem akkor ugye 3-4 lépésrõl már késsel lenyisszant hiszen olyan gyorsan mozog hogy Neo-nak is becsületére válna a Mátrixban.
Éjjel volt egy gyerek vele,az ezzel a kombóval gyakorlatilag meg se állt.Nem az hogy futok,megállok,nézek,továbbfutok.Ááá...minek?Egész pályán fel-alá.
Egyszerûen nevetséges... (tudom Grifidos én vagyok a nyomorék,nem muszáj beírni)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
jo de ez azért igy irtam, met egy tök nem fontos info, mert mindenki látja ahhogy inditja majd cod6-ot...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ez amúgy nem off, szerves része a MW2-nek 😄
amúgy teganpi update

tommygear
már tegnap este
DarkSector
OFF

megjött az 1.0.172-es frissités

ON

Prince23
Minek kell törölni?
ha valaki rá kérdez h megy a razor2011 verzió, na azt kell törölni... hagyjad szegény topikot... ma még meg lesz a 10.000 komment úgy érzem😄

Valaki letudná irni pontostan melyik mappát kell másolgatni a steambõl amelyikben a mentés van(multinak a mentése)?elõre is köszi
Frank99
a no comment az utolsó mondatának szólt :-))))
amúgy tényleg nem szólok neki innentõl, max törlöm....

Rage47
Én is láttam tegnap egy 10-es prestige-es lvl 70-es emberkét, de hihetetlen láma volt😄 Meglátszott, hogy nincs tapasztalata, csak odacsítelte a szintjét
reaper4
"no comment.

amúgy... "

😄DD ez jó 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector
igen
jah és Steam/userdata mappát is másold le azért egy biztos helyre nem át ha azis megvan.
további sok sikert.

Frank99
igen

A játék könyvtárában?? Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players mappát elég menteni?? Köszi!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Frank99
no comment.

amúgy az ilyen cheates csalók miatt olyan a játék, amilyen.
ha valóban mindenki annyi lenne, amennyi, akkor tuti nem lépegetnének ki a játékosok, ha z IW-nek van egy csöpp esze tesz ellene....

nekem sem tetszik a sok terminátor shoti + az aim + a wh, meg a rózsaszín szívecske... ettõl még nem vagyok gyáva....

látom benne vagyok a bögyödben, de te is nekem.

az elõbb úgy kezdted, hogy nem személyeskedés, de aztán mégis az lett, ahogy gondoltam.

inkább fejezzük be, mindkettõnk érdekében....
off

Ettõl még szánalmas marad ez a kilépegetés, meg a sok barom aki nyomja a votemapot azután kilép.
Nektek már minden probléma, ha a nem tetszõ perket, fegyvert, lóxarocskát használnak, ha magasabb a szintjük. Nem kellene gyávának lenni és akkor észrevehetnéd, hogy mindegy mekkora a szintkülönbség mindenki lenyomható.
Frusztrálnak? Az a ti problémátok vár a lego...

Ja és ne becézgess mert úgy letegezlek hogy egy hétig körbefutsz az idegtõl.

Frank99
visszaolvasva, menteni kell a könyvtárat, ahol tárolja az adatokat.
a saját gépen....

DarkSector
igen áramszünet is okozta már...
sajnos elõrõl egészet, és közben folyamat mentegessétek a players mappát, mert közbejöhetnek gondok, és akkor könnyen vissza tudjátok állítani...ezért részvétem ez sajnod most elveszett...<#shakehead>

DarkSector
jah és bárcsak félisten lennék legalább, de csak haverok közt vagyok aránylag jó, abból is sokat elmakkolok mert halgatok rádiot neten mindig, és tudod hogy van, ha nem izgulsz, kevesebbet hibázol.

én mindig ugy megyek be, hogy megy zene, és majd lesz valami.
1x sem azzal a szándékkal, hogy jo helyet érjek el...mert akkor tutira nem jön össze, mert idegeskedem...<#buck>

Sziasztok! Ismerösömnek ma délután játék közben ujraindult valamiért a gépe,mikor visszalépett le volt nullázva a statja... Elöfordult ez a jelenség másnál is?? Lvl 1-es lett,mintha most vette volna meg a játékot... Már a prestige mod1 lvl46-os szinten járt. Van valakinek valami hasznos informácioja,hogy lehetne visszacsinálni?? A statot egy szerver tárolja,nem? Elöre is köszi!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

DarkSector
félreértetél asszem, nem azt mondtam hogy luzer vagy, hanem arra értettem, konkrétan ezzel, hogy ak fegyó hiába legutcsó, nem jobb a pisztolytol...
mind játékos függõ.
szoval nem lenézés volt, csak rávilágitottam, hogy a fegyók, önmagukban még nem jelentenek elõnyt...
de mindegy...a lényeg hogy vannak akik utálják a nagyobb rangosokat, vannak akik nem...csak nem kell a saját szemszögetekbõl elkönyvelni, hogy akkor ez tutira jobb a nagyobb szint...

énis hányszor hittem azt, cod4-ben hogy bazz ez wh...azt losegget, csak éppen jobb fülese volt, és hallani ahogy toporgok.

Frank99
naja..