Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
BF1943 s00n

RatBaG
jöhetne már valami normális FPS Vietnám témában. bár én a WW2-t sem untam...

Per Aspera Ad Inferi.

Szega87
Na mondjuk ez az a dobás amit ha ellenem csinálnak,akkor lehet rossz gondolataim támadnának...
Pedig én csak láttam hogy arra mozog valaki.Vártam majd csak kijön valamerre...Nem jön...Már csak egy ellenfél van...Akkor dobjunk gránátot...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szega87
már hegesztem - hétvégére lesz valami

Lunatic83
banhammer á'lá patch? 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Új patch 1.0.172
Tetszik: Derail (havas),Highrise (épület tetõ),Quarry (köfejtõ),Skidrow (az meg ilyen városos,nem tudok rá jellemzõ szót...<#vigyor4> )

Nem tetszik: Scarpyard (repülõgép roncsos) mert túl kicsi,Underpass (esõs) mert alig látni valamit amúgy nem lenne rossz.

A többi úgy átlagos egyszer elmennek ha rájuk kerül a sor.Ja meg a Rust,de azt SD-be be sem adja,úgyhogy lényegtelen.

Nem bánnám ha a CoD4-ben felújított Carentan visszatérne,de méginkább ha egy másik CoD klasszikus jönne hasonlóan a:

Dawnville

"jah ez csak arra jó, hogy meglesznek a cuccaid, de az a baj, hogy sokak, ezt azonositják, az aim+wh féle csitekkel, de mindegy, nem kell foglalkozni ienekkel...."

Nem azonos,csak hasonló.Egyfajta mentalitást tükröz.
Na meg annál szánalmasabb mikor a fullos gyerek 3 körön keresztül utolsó helyeken van egy olyan játékos csapatban ahol rajta kívül senki se prestige-es (persze igazából ugye õ se).Ez már nálam a "hogy csináljak nyilvánosan hülyét magamból" kategória.

Lunatic83
nekem inkább a "valóságalappal" volt a gondom...
szeretem az FPS-eket, de inkább ilyen Delta Force, Socom, BF és társai...
vagyis a helyszínek "létezzenek", a fegyver ne plazmaágyú legyen, az ellenfél nem 3 fejû gólem..stb...

DarkSector
stalkerben csak 1-2 dolog van ami részemrõl rossz...
a grafika, és a sebzés illetve célzás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunatic83
kicsit OFF, bár azért idevág a pályákhoz...
//vitatkozhatnánk h nem egy mûfaj és társai... bár nekem oly mind1, a lényeg, h FPS legyen//
azért azok a Stalker pályák... azok valami brutálisak...
már az elsõ pálya, ahol villámlik... na ott egy multi... bár biztos,k. zavaró lenne egy idõ után, de hát istenem, a harcok nem mindig napsütésben történnek...

kép1
kép2
kép3

DarkSector
nekem favoritok sorrendben...

Terminal...Highrise a legjobb, a Rust meg a legjobb és legkissebb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
XD
azok ...box->kocka...😄

Lunatic83
boxon a jelentõs többség még az alap szinten tart / össze vissza 1estõl a 70-ig/, utána van egy réteg aki már a pre1-nél /ugyanúgy, 1-70 között/
és már kezdenek megjelenni a pre2-vel... na õk a kockák... XD

DarkSector
nah errõl beszélek...
most direct megnéztem ma 3 warból 3-at megnyertünk zsinorban.

jam igy hogy boxon küldöd, akkor télleg nem egésszen rád vonatkozik ez a lehetõség, de boxon gondolom nincsenek is 70max-prestige -esek....<#vigyor2>

jah a kis kö...öket meg ne sajnáld...😄

Chernobili pálya jöhetne, vagy az olajfúró torony 😄

Lunatic83
már a mw elsõ részével is az volt a "gond", h minden pálya k. tetszett, s most is így vagyok evvel... nincs olyan pálya amire azt mondanám, h utálom, inkább kilépek de nem játszok vele...
de ha nagyon kéne választani akkor talán a Wasteland, nálam a legutolsó pálya a sorban...

ami a single részbõl jöhetne az talán a Washington , az a jó kis "világvége" hangulat, jó lenne egy esti, sötét pálya... az éjjellátók+ lézeres célzok is elérhetõek legyenek...

és ami nincs benne, bár benne volt már a régiben, az a jó kis kommunista csernobili lakótelep és társai... kicsit olyan stalker féle pályák...😉

Lunatic83
ha szabad feldobnék egy új, eddig nem volt témát/ témákat:
- kedvenc/ nem annyira kedvelt mp pályák
- milyen mp pályát szeretnél a köv. dlc/pack-ben
- milyen mp pályát szeretnél a köv. dlc/pack-ben, ami esetleg már benne van a játékban mint single/spec-ops pálya...

Lunatic83
lehet h minél magasabb a pre értéke annál kevésbé segít be a játék...
mert tényleg néha van olyan killcam.... szinte nem is érint a golyó..de végem... mind1, ennyi elõnyt adok a sok kis ****nek 😉

Lunatic83
több ok miatt is, de legfõbben azért nem élnék evvel mert boxos vagyok, így nincs könyvtáram.... 😉

DarkSector
igen tény hogy nehéz felmérni, hiszen ez sokmindentõl függ ugye, de probáld csak ki, egy level 70-el pacheld be, és probáld ki 3 meccs erejéig.

te prestige 1-ben vagy még csak, mig a patch, az prestige 10be peccsel, és ott is a mximum 70-es szintre, az azért már észrevehetõ eltérés, amugy az egyik ami fura, hogy sebzéskotr iszonyat mellécélzásnál is beadja a gép a találatot, ezt 14-es fokon nagyon sokszor láthattam pl a végén a bulett-time kor.

jah monnyuk megállhatsz, ezért vannak nagyon sokan, hogy megállnak sima 5csillagos 70-nél...
ez kicsit szar mert visszacsinálni már nem lehet, vagy max ha az én általam leirt fájlokat néha napján elmented, és akkor cserélgetve tudsz váltogatni a rankjaid közül....

példának:
elmész 5csillagos 70-ig, ....fogod csinálsz másolatot ezekbõl:
C:\Program Files\Steam\userdata
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players

ezután elviszed monnyuk megint 70-ig az elsõ prestige-t, és ha kell a régi, akkor kicsréled a 2 mappa tartalmát....

Lunatic83
amúgy nem hiszem h továbblépek a pre2-re... nem szopatom meg magam újra...
inkább kipörgetek minden challenget....

Lunatic83
én pre1 lvl50-nél járok, de eddig semmi nehézséget nem vettem észre...
persze van amikor olyan béna vagyok h még az utolsónak is gyenge vagyok, de ez inkább csak "véletlen", béna vagyok, hülyék a csapattársaim...stb....

DarkSector
hát ebben nem egyezik véleményünk...
érdekes, akkor hogy miért van hogy level70-en felmentem, és sorozatban utolsó, utolsó elõtti voltam, most 14-el, meg általában 8v8 van elsõ 3-ba végzek...jobb arányokkal.

nemtuom nekem cod5-ben jegyezte meg ugyanezt haver, hogy ugyanazt a fegyvert használva prestige-en sokkal nehezebben tudott ölni, mert õ asszem 2 prestige-t ment a cod5-ben.

Lunatic83
"mert nehezebb állítólag a prestigge-el játszani." - ez csak az elején "igaz", ameddig a fapados, alap fegyverekkel/perkekkel vagy... de amint megkapod a kedvenceidet....

DarkSector
azért ennyire ne becsüljél túl, nem vagyok ennyire okos...semmien steam átverés nincs ebben, ez csak egy sima savegame, nem babrál a steammel, meg nem is tudna...hisz ahhogy a steam rendszert kellene feltörni.

ez a level patch, meg csinál egy savegame-t, amit a steam elment, mintha ezt megcsináltad volna.....vagyis inkább ugy mondanám, hogy téves infokat ment le a steam az accountba, de maga a steam-et nem piszkálja...
monnyuk ezt csak érdekességképpen mondom...😄

jah és ezeket is csak olvastam...magamtól rá nem jöttem volna.

DarkSector
jah ez csak arra jó, hogy meglesznek a cuccaid, de az a baj, hogy sokak, ezt azonositják, az aim+wh féle csitekkel, de mindegy, nem kell foglalkozni ienekkel....
amugy meg nem bannolnának, én sokszor varon visszarakom, és több mint 50-60 70-essel játszottam már, ezt nem bannolják, de vajon miért is, mert nem csit, nem szenved meg az ember a cuccokért ennyi, de aki kocka, állitolag 1-2 hét alatt ezt ugyanúgy elérheti...az 5csillagos 70 full ugyanez, csak ennél van +5 costum-öd ennyi, több stilust beválogathatsz magadnak...ennyi.

én 14-es szinttel jobban küldtem mint akkor 70-essel, és most ha bejön level 70, azok se jutnak jó pozicióhoz, mert nehezebb állitolag a prestigge-el játszani.
persze kivételek is biztos lehetnek, akik arra gondolnak, hogy majd így villognak, mert ugye itt minden embléma, meg icon elérhetõ, de ez köztudott, hogy ezt nem lehetséges ennyi idõ alatt megcsinálni, az überkockáák is asszem 4.prestige-nél lehetnek kb....

nah kb ennyit errõl...😄

LeWyTy
Ha emiatt bannolnak én megteszem.<#gonosz2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Frank99
írjál nekik. várom a választ.
meséld el, hogy mit raktál be a topicba, nem elõször, azért hagytam ott..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Lunatic83
ha van nálam rakéta, én folyamatosan szedem le a repcsiket, helikoptereket...

van amikor elsõre leszedi, de van amikor csak a második lövésre... /stinger/

ha jól vágom, akkor a Javelin az ami elsõre leszedi, mert az "fentrõl" támad, vagyis a repcsi fõlé megy és onnan "esik" rá....

Frank99
fejezd be.
35-40 év között megérted.. ha az vagy.... <#ravasz1>

nyomoronc...

Lunatic83
tegnap nálam is volt egy ilyen, bár nem volt ennyire gáz az eredménye, de volt vagy 50-60/10 a végeredménye.... egyszerûen csak szerencséje volt... / nem csalt, mert a köv. körökben "átlagos játékos" volt/

néha csak fogom a fejem, behívnak egy harrier-t és hazavágja a csapatom, mert se stinger és társai, se cold-blooded....
/én inkább a c-b-t használom, mert sokszor a rakéták elárulnak, h hol vagyok... kilóg a vége és tsá.../

vadkacsalövészet....

én a Skidrow-n csináltam ilyet, 15 kill-t simán összeszedtem, és semmi ellenállás nem volt... szerencsétlenek be voltak szorítva a parkoló részhez... esélyük se volt... kár h akkor nem volt aktuális az atom 😛

Frank99
takarék....

a csak azért is nem kellene a kép alá....

má' csak azé' se....

Frank99
ma elõször leszedtem egy helikoptert, 300 pontért.. ahogy nézem azután a GL helyett viszek egy rakétavetõt.... megér annyit...

Sok helyet foglal?
Pihenj egy kicsit nem vagy teljesen komplett...

Frank99
nem azért töröltem, mert nem tetszik.

hanem mert cheatre volt válasz.
és amúgy sok helyet foglal.

megint töröljem?

Lunatic83
mondjuk a 2 . killstreak is szerencse kérdése, mert valamikor még be se jön a helikopter/ repcsi... már le is lövik...
de van olyan amikor simán végigfutja az idejét.... akkor lehet igazán szépen kaszálni... fõleg ha te irányítod....

Na azért is...

Frank99
ma játszottam egy lvl 62-essel, 69/3 volt az aránya...
velem volt, és nem láttam, hogy csalt volna.....

viszont az érdekes, hogy volt egy match, alig kezdtünk el játszani, jön az ellenségtõl a harrier, chopper, és egyebek, alig öltek meg 4-5 embert.....
Wastelend volt....
ez normális????

Frank99
sztem ha steam-banán volt, neked annyi.

ismét köszönd meg a majmodnak....

de majd Darksector megmondja a frankót, hátha sikerül becsapni a steamet....õ tényleg király ebben!

Lunatic83
ha atomot akarsz ledobni, akkor figyelembe kell venni és úgy kell beállítani a killstreakot...3 db
akarva akaratlanul kicsit kempelni is kell, mert 25 kill-t "tisztán" lehetetlen begyûjteni.... ehhez elengedhetetlen a pályák megfelelõ ismerete....
pl:: Highrise
http://www.youtube.com/watch?v=rTBnfN1U5Ao

szerintem a 3 killstreak:
- természetesen a Tactical Nuke
- az elejére vagy egy Precision Airstrike, de akkor az elején gyilkolni kell elég rendesen
- vagy elsõre, bízva a szerencsében egy Care Package
- s ami meghozza a pontszámot, valamilyen repcsi v helikopter..

ezen túl a perkek között is érdemesebb a csendesebb beállítást választani... Ninja , Cold-Blooded...

én is próbálkoztam már vele, de amennyire rákészültem, annyira rosszul kezdtem el játszani... így inkább prestige1: on... és egy darabig megint nem aktuális a téma 😉

Frank99
rúgjad izén a kedves barátodat, aki mondta.
komolyan

Frank99
ja. meg te állíthatod be, hogy milyen killstreakset akarsz...
azért az durva, hogy eddig erre nem jöttél rá....
ha csak nem csitelsz...

Lunatic83
bizonyos szint után te szabadíthatsz fel egy killstreakot...

A killstreakok azok hogy oldódnak fel? Mert haverommal privatemachban lenyomtuk egymást 25x zsinorban és nem kaptuk meg az atomot. Ahogy feljõdünk azokat úgy kapjuk?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Grove4
Nekem is ugyanez a problémám!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"