Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
azt nem lehet megnézni hogy pl késsel vagy egy adott fegyverrel mennyi embert öltem meg összesen??
Cheaters collection topic,+ elküldöm Steampowereden Adminnak aki jelenti Vacosoknak😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Roy Manson
Frank99
pontosan melyik topicba irod ezt be, vagy email?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mostnézem fel azd eddig bejelentettek közül 4 embert már lebanoltak a francba!<#eljen>

kigyi
Ma játszottam és a lobby-ban egy player neve mellett admin felirat volt a játékban nem, de érdekes volt látni, más is találkozott már ilyennel?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

igaz<#taps>

Denes888
Lehet, hogy elrejtette, de ott van jobboldalt, hogy: VAC status:
ban(s) on record 😄 😄 😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

csak elrejtette a profilját...

mascarun
Köszönet a válaszokért!

Nagyobb sebzés + átviszi a falat.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

mascarun
nem vettem észre! xD

tommygear
nagyobbat sebez
mascarun
Ez az FMJ lõszer ez mit tud?
Vagy keressek egy szótárat?

Úgy tünik meg volt az eredménye hogy jelentve lett a köcsög...
A köcsög

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

leTKztad, mi..? <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szega87

Szega87
ilyenkor ajánlott kilépni minnél-elõbb

Sadist
Ha valaki tudja hol kell jelenteni a csalókat akkor itt van még egy pondró:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016026327

10-bõl 9-szer fejessel ölt, a 10. meg GL.
Scrapyardon hangár két fala plusz az épület falán keresztül olyan fejeseket lõtt, hogy öröm volt nézni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Frank99
minek idegesíted magad?
lépj ki és ennyi.

én ha meglátok egy terminátorkoponyát, megvárom az indulást, beírom neki, hogy lvl hack cheater noob, aztán kilépek.

akit idegesít hogy kilépek, lépjen ki õ is...
ha meg szívesen játszik csíterrel, akkor játsszon....

amúgy ált. látszik az eredményükön is, a lista végén van egy jó részük ált.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ittvan még egy gyépés köcsög ezt is beküldhetnétek az iw fórumra,ja meg a klántársait is!
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015578642
Garou
Igazándiból nem tudom, minek írom le, úgyse tud senki segíteni...

Amióta megvettem, még sosem találkoztam pofátlan csíterekkel. De ma igen. Ground War, az ellenfélnél volt az elõbb egy d'Uck nevû rohadék, aki 125 killel, ebbõl kb 100 fejlövés, és 5 halállal vitte a meccset. Mindezt az M240-el. Volt olyan "jó fej" és nem rakta be a Nuke-ot, de az AC 130-at igen, egyszer le is kaptam Stingerrel, szerencsére pont a 2-ik rakéta után lõttek ki, egybõl respawn, és küldtem rá a harmadikat. Sovány vigasz, ment az anyázás mindenkitõl ezerrel, a seggfej meg simán bevállalta, közölte, hogy kapjuk be, õ csítel és mindenkinek nyazsgem. Csak úgy zuhogtak a fejlövések, ráadásul level hackes is volt, ha jól figyeltem, legalábbis 21-ik szinten nem lehetne olyan fegyvere. Fasza, ilyenkor kicsit elmegy a kedvem...<#boxer>

Ezeket szerintem sosem fogják teljesen leírtani. De minek kockáztatja a bannt, ennyire muszáj neki a csít?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

nem cheat, bug. nekem is néha az van, hogy elkezdek tölteni, aztán gyorsan átváltok kp-ra még gyorsabban vissza a fegyóra és be van töltve 😄 nem mindig mûködik, jól kell idõzíteni. cod2ben is jelen volt ez a probléma

Prince23
Valaki megmondaná nekem, hogy van az, amikor egy RPD-t töltenek, meglát az ellen, és rögtön abbahagyja, és lelõ, újratöltött

Há hogy van ez bazze? ez már volt a cod 4-be is
mien cheat ez???

Szega87
ha mondjuk HC HQ-t tolsz, elfoglalják a HQ-t és te meg sorba lövöd az egykupacban levõket akkor már annyira nem is nehéz, szerintem sok challange csak "játékmód" függõ

morphologu
<#wow1> az elég kemény

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Szega87
lehet rosszul emlékszem, de nekem vlmi öld meg az ellenség egész csapatát 10 sec alatt

Szega87
elárulom minnél lowabb a grafika annál életlenebb a füst, ergo egy nagy szürke felhõ lesz, ha részletesebb a grafika akkor nem egy paca, hanem dinamikusan mozgó füst lesz amin hol itt hol ott átlehet látni

morphologu
Wargasm" Challenge ez mi és hol van?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

WA2000 sebzését visszakéne venni, olyan gyengére mint a barretét... ACR is ilyen "norecoil" fegyó. van itt még mit balancolni :\

Mivel a cfg fájlba benyúlni nemlehet a menübõl rommmábutított grafika meg cod4-ben sem adott semmi elõnyt több fps-en kívül így hacsak nem csítelt a füst ott volt,az már más kérdés hogy a füstben is elõjön a te nemlátsz semmi visszajátszásban meg gyakorlatilag csak a nagylábujjad nemlátszódott...😄

Az a kérdés, ha nála full low grafikán van, a régebben megbeszélt elõnyösség miatt, akkor ott van-e egyáltalán az a füst? Vagy azért van ott füst Low-on is, csak olyan gagyi hogy épp csak nem látsz tõle, de meg nem mondanád, hogy az valójában füst?

steam, origin: ACE_hun

Killcam nem videófelvétel,csak az emberek mozgását próbálja visszaadni néha aztis szarul,egyébként: Killcam elött kitört ablak (pl ablakból lövöd el az ellent és akkor törik az ablak ellen meghal) killcamban már ki van törve. Falrafröccsenõ vér killcamban már a lelövés elött ottvan,Stbstb....Még az eseményt is néha szarul mutatja..😊

Ezek a killcam bugok még haggyán lennének,sokkal idegesítõbb,legelsõ Codok óta jelenlévõ hiba amikor te egy fejtetõt/lábfejet/könyököt látsz valami fedezék mögött az emberbõl,nem tudod ellõni killcamban meg egyértelmûen látszik hogy a fejteteje/könyöke/térde téged tökéletes premier plánba látott és lõtt le...
Vagy amikor nagyba fedezékbõl kilõsz aztgondolod hudejó fedezék mert teljesen mögöttevagy a nézeted szerint...Meghalsz és killcamban láthatod hogy kb a bal nagylábujjadon kívül minden kinnvolt a fedezék mögül...😄

Beast: Nah az ilyeneknek van ebben is akimbo heartbeat némafutás 8métereskéselési távú perk p90 gl....Kíváncsi lennék a 8millió emberbõl aki játszik mennyi volt seregben valóságban...Szerintem jó ha a 2-3százezret eléri ez a szám (de szerintem még annyit sem).
De végülis lehet a dundzsi gyerek hivatásos elitkatona amit tankok megállítására képeztek ki/repttéren is a felszálló vadászrepülõ elsõ tengelye becsuklana ha nekimenne<#idiota>

Darksector: Mi pont egy ilyen csapat ellen kezdtük el berakni 1 custombe a scarra a gl-t + másdolagos fegyónak is gl-t...Emberenként az 4 gránát,szépen mind a 6-an ellõjük kezdésbõl a kezdõjükre a gránátot,24 granyót nemigen él túl senki...Szépen kilépnek agyilag jól fel is zaklatja õket a dolog aztán jönnek nomrális emberkék akikkel lehet értelmesen játszani.😊

Gabe: Ez van,én csak rakosgatom IW fórumra az adatokat,hogy banolják-e utánnanéznek-e passz...Csak reménykedni lehet...Tegnap HQHC-n énis összefutottam AIM-ossal,legalább annyi esze lett volna hogy mivel nincs visszajátszás ne fejremenjen feltünõen és ne nagytávolságokban lõjje az ellent egymásután...De nem volt. Nagy havaspályán 3-an futottunk kb 50 méteres távolságokba egymástól és kb 1 mp alatt barrettel lelõtt minket...3 lövés (hallásra: BA-BA-BAMM) 3 fej....
Lemon névvel volt ment is adatostul statostul screenshotostul a dórumra.

Szega87
<#taps>

Szega87
ha lefekszel a földre , akkor pár másodpercenként írányt vált a füst és akkor tökéletesen átlátni, másfelöl a killcam néha torzít, nem tom ti láttátok e de csomoszor tapasztaltam hogy ami játék közbe kitört ablak, az killcambe nincs kitörve, meg pár hasonló furcsaság van még 😮

DarkSector
hali.
tegnap este bemegyek játszani, bejött 4 gyerek, ellenségnek, haverok voltak, mert volt klánjelük a nevük elõtt...oks mondom nemgond, mert lv hack még nem nagy dolog...

Mi ment egész végig?
nah mi?

1887 akimbo ....mind a 4 gyerek, az 5.társuk meg lesbõl sniperezett...egy élmény volt...<#fogmosas>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Forrest Gump
Zsír.
Csak alátámasztani tudom.
Nem szoktam itt ríni, de ma éjjel rohadt sok, tudásánál jobban játszó szartartállyal találkoztam.
Ha nem találnak ki erre vmit, kivégzik ezt a gamet, jóval a MW3 premierje elõtt.
BEAST
Fuck yeah! :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Barrett 50 Cal
Hello.
Tegnap akartunk nyomni private match-t,de az istennek nem jöttünk rá,h kell.Rámentem az Invite-re,mert azzal elvileg meghívom õt,de a haver nem kapott semmi üzenetet.Vki légyszi mondja meg h kell<#worship>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Igázzuk le a világot.. <#ravasz1><#violent>

morphologu
Tovább döcög az Activision és a Modern Warfare 2 marketingszekere. A neves kiadó boldogan tette közzé új számadatait, miszerint szervezetlen, képzetlen, de legalább fegyverrel rohangáló "katonáinak" a száma elérte a nyolcmilliót, és folyamatosan emelkedik. Lássuk, mire elég ez ma!
*Kétszer annyi, mint a 28 tagú NATO 3.9 millió katonája
*Több mint háromszor annyi, mint a Kínai Népköztársaság 2.3 millió katonája
*Több mint ötször annyi, mint amennyi katonai személy összesen van az amerikai United States Army, Navy, Marine Corps és Air Force alakulatoknál (1.4 millió)
*Hatszor nagyobb, mint India 1.3 milliós hadereje
*Hétszer több, mint Észak-Korea 1.1 milliós hadserege
*És végül nyolszor annyi, mint az Oroszországi Föderáció egymillió katonája. <#eplus2>

My Computer nevû Level Hack ember ma visszatért.Múlt éjjel még csak 3-5,1-5,2-2-6 meccs eredményeket tudott.Ma éjjelre már kivirágzott a tudása,aztán 3 SD meccsen keresztül csak 10+os köröket csinált,legjobb volt a 13-0 egyik pályán.
Utána engem egyszer Scrapyar pálya másik végébõl automata fegyverbõl elsõ lövésre fejen lõtt,ez is érdekes volt,de utána az egyik bombalerakónál lévõ égõ roncs tüzén-füstjén keresztül lõtt széjjel,mikor éppen csak kipillantottam egy fél másodpercre a hangár ajtaján.Én a killcam-ba még az ajtót se láttam a füsttõl,nem hogy ha ott valaki éppen kinéz...
Mondhatni mára már a szintjéhez méltó volt a teljesítmény is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lunatic83
optimista vagyok, s reménykedek h ilyenkor nem homárokkal játszok 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic: Honnan tudod hogy nem csak simán búzák?😄
//A klánunkban is 2 hölgy vanik,meg ismerek párat akik codokon nevelkedtek😄

Unreal1942: Maradt maradt...Csak azis kicsit ellett butítva...Csak akkor lõ olyan pontosan mint régen ha rajtavan a hangtompító...hangtompító nélkül felhord a pics*ba.

Lunatic83
biztos mindenki játszott már nõi játékos ellen, persze nem mind hirdeti a nevében, h "girl" , mert akkor mindenki rászállna... de ha a callsign túl rózsaszín és az embléma is valami virág, akkor már az gyanús 😉

nõi klán pl.: Team Foxy

Xbox Live: Lunatic HUN

Nekem a G36C hiányzik, kénytelen vagyok beérni az UMP45-tel helyette.

Ti láttatok már nõi cod játékost?😄,amúgy jó lenne valami cod6-os klán aki tud ilyent ahol tgf van szóljon!