Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor csak lépj be a community oldalára és keress magadra :
http://steamcommunity.com/profiles/xxxxxxxxxxx
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Csak mert elég sok helyen olvasom hogy nagyon fos a multi😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ja és egy személyes vélemény: én nem használnék magyarított steam klienset.
Sarapetike!
Mi van izgulsz, hogy valaki feltolt-e cheat miatt?<#ravasz1>#ravasz1>
Van egy pofás video, de itt is látszik hogy jobb lett volna álcázott fegyvereket rakni magára. 😊
Ghile in the mist
pedig van net minden fasza!vkinek van vmi ötlete pls ossza meg velem!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ghillie in the Mist a neve.
The Matrix has you...
Tök jó olvasgatni az élményeket, amikkel találkoztok 😊 Kivéve persze a cheater fajtájút. Szerencsére Én nem sokkal futok össze, ennek nem tudom az okát, de talán jobb ha igy marad😊
Személy szerint Demolition-t játszom, mert abban lehet a legtöbb pontot szerezni, ezáltal leggyorsabban fejlõdni. Pörgõs, akciódús meccsek vannak, kevés kemperrel, mert ez ugye nem errõl szól. Persze kivétel itt is mindig akad és pályától is függ, de nekem bejön😊
Igaz, emiatt a statom nem a legjobb, mármint gyõzelem/vereség szempontjából, mert sok múlik a csapaton és ha noobok vannak benne, akik nem tudják, hogy ez nem tdm, akkor eleve veszett fejsze nyele.
A kill ratio azért magáért beszél😊 fõleg ha beindul a marathon-lightweight-commando-mp5 kombó😊 valaki emlitette Rambo-t, nah, mögöttem is elbújhat 😄
Egy kérdésem is lenne a végére: A digital camouflage jobb valamivel a többinél?
Egyáltalán számit ez a beállitás, ezt régen sem vágtam, hogy mire jó.
The Matrix has you...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Én ahol beülök sniperkedni és amikor elkezdenek sírni, hogy "camper noob", akkor futok egy két óvatos kört és lekéselem/fejbe pisztolyozom õket akkor általában kuss van a map végéig. A legnagyobb poén az volt amikor a noobozo parasztot két társával egyetemben késeltem le, mindhárman ott ücsörögtek az ablakra ragadva sniper cuccban.
innentõl nyilvánvaló, hogy az IGEN az elsõ kérdésre vonatkozik...
Igen mi?
Igen, uram!
vagy hogy van 😄
@
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tegnap megvettem egy srác MW2-jét.
Kérdés: muszály a srác Steamjén keresztül multiznom, amin õ használta vagy csinálhatok saját új Steam acc-ot?
kibaszott IW így elkurni egy játékot.. <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Másrészt az ok hogy erõsebb,csak itt alaposan el van rontva az egyensúly,mert ez nem kicsit erõsebb,hanem kb a "mindent vivõ".Ráadásul másodlagos fegyver,tehát lehet nálad még akármi más is.
De ez még mind nem elég,mert ahogy sokszor leírtuk már ,ott csúcsosodik ki mikor Marathon-Lightweight-Ninja hármassal kombinálva,ilyen szupermenek száguldoznak a pályán,és ha nem legalább 20-30 méterre vagy tõle egy nyílt terepen,ahol már jó ha alapból rá célzol,akkor nyugodtan engedheted is el az egeret,mert már úgyis mindegy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pont most volt egy kalandom.Ellenfélnél volt egy csávó.Bejött a meccsbe 1 kör után,persze akimbo 1887-el futóbolond módjára ölt mindenkit.Egyszer elkapott vele engem is,csinált vele vagy 8-9 kill-t.3-3,overtime,már k...a felidegesített.
Na mondom jól van.Ahol engem lelõtt ott bevártam,saját shotimmal 5 méterrõl fejbe lõttem,elvettem tõle azt a xart... na hát én nem vagyok egy nagy játékos,de utána Rambo 4 az hozzám képest béketrágyalás volt.4 vagy mind az 5 maradék ellenfelet egymagam lõttem szét,aki elém került az terült-borult.
Pedig nekem talán ha ötödször volt a kezembe,mert amúgy arra se méltatom hogy halott mellõl felvegyem.Na most akkor aki ezzel begyakorol,az mit nyom vele?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tudom, gondolom mi kéne neked, de a Cod statisztika terén ló****...
Xbox Live: Lunatic HUN