Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
és mi kell a challange eléréséhez?
Szega87
Csak ez az egy steames játékod van?

Akkor csak lépj be a community oldalára és keress magadra :
http://steamcommunity.com/profiles/xxxxxxxxxxx

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sarapetike
és a konzolt hogyan hivjam elö ennyire nem vok ügyetlen ezt már néztem

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
nem Esl ezni szeretnék és kell hozzá az ID

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Melyiket ajánlátok megvenni? Ezt vagy az 1. részt... melyiknek jobb a multija???
Csak mert elég sok helyen olvasom hogy nagyon fos a multi😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tûzfal, router? Oda-vissza kommunikáció engedélyezve?
Ja és egy személyes vélemény: én nem használnék magyarított steam klienset.

Sarapetike!
Mi van izgulsz, hogy valaki feltolt-e cheat miatt?<#ravasz1>

Automatikusan azt használja, mindig a terephez legjobban illõt, például ha jól emlékszem a militiának nincs eredetileg terepcucca, ha nincs kitolva akkor a pályákon, mint favela rohangálhatsz polóban.
Van egy pofás video, de itt is látszik hogy jobb lett volna álcázott fegyvereket rakni magára. 😊
Ghile in the mist

Sarapetike
Cs most én is kérdeznék egyet a saját mw2 steam ID-m honnan tom meg

J i GS a W
sziasztok nem tudok belépni steam-be ezt írjapedig van net minden fasza!vkinek van vmi ötlete pls ossza meg velem!

bigapó
ezt már megcsináltam. de mi a változás? meg hogy tudom használni?

The Matrix has you...

HC n vannak többnyire, nincs killcam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sniper castra van challenge ami az álcaruhát változtatja.
Ghillie in the Mist a neve.

ja csak a fegyóra van szinezés 😊

bigapó
jaa, hogy ezt megint benéztem és csak a fegyverre van a szinezés? azt hittem az egész csávó kinézetét beállitja😊

The Matrix has you...

semmi értelme ezeknek a festéseknek, csak szép azt kész.

bigapó
Sziasztok!

Tök jó olvasgatni az élményeket, amikkel találkoztok 😊 Kivéve persze a cheater fajtájút. Szerencsére Én nem sokkal futok össze, ennek nem tudom az okát, de talán jobb ha igy marad😊

Személy szerint Demolition-t játszom, mert abban lehet a legtöbb pontot szerezni, ezáltal leggyorsabban fejlõdni. Pörgõs, akciódús meccsek vannak, kevés kemperrel, mert ez ugye nem errõl szól. Persze kivétel itt is mindig akad és pályától is függ, de nekem bejön😊
Igaz, emiatt a statom nem a legjobb, mármint gyõzelem/vereség szempontjából, mert sok múlik a csapaton és ha noobok vannak benne, akik nem tudják, hogy ez nem tdm, akkor eleve veszett fejsze nyele.
A kill ratio azért magáért beszél😊 fõleg ha beindul a marathon-lightweight-commando-mp5 kombó😊 valaki emlitette Rambo-t, nah, mögöttem is elbújhat 😄

Egy kérdésem is lenne a végére: A digital camouflage jobb valamivel a többinél?
Egyáltalán számit ez a beállitás, ezt régen sem vágtam, hogy mire jó.

The Matrix has you...

antgecc
Na jó, hülye voltam, fogjuk arra, hogy korán volt 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szega87
nem kell hozzá magas iskolázottság, hogy értelmezd a kérdést és a választ és akkor rájössz megválaszoltam mindkettõt

Bizony ez a jó módszer.
Én ahol beülök sniperkedni és amikor elkezdenek sírni, hogy "camper noob", akkor futok egy két óvatos kört és lekéselem/fejbe pisztolyozom õket akkor általában kuss van a map végéig. A legnagyobb poén az volt amikor a noobozo parasztot két társával egyetemben késeltem le, mindhárman ott ücsörögtek az ablakra ragadva sniper cuccban.

tegnap nézegettem nukeos videokat youtubeon és lattam mindenki szépen party társak által bevédve óvatosan gyûjtögeti a killeket a nukehoz. eddig en mindig ugy jatszottam, hogy intervention+ valami handgun es egyszer kétszer körberohantam a palyat es leszedtem par embert. tegnap kiprobaltam ezt az óvatos körültekintõs módszert ami azért messze nem mondható kempelesnek es csodák csodájára leszedtek 23 killnél miutan meguntak es az ellenfel csapatbol egyszerre harman kezdtek el GLezni amerre lattak.

armageddon666
"egy cd kulcs 1 acchoz rendelhetõ"
innentõl nyilvánvaló, hogy az IGEN az elsõ kérdésre vonatkozik...

Igen mi?
Igen, uram!

vagy hogy van 😄

@

Megakadtam.Tudna valaki segiteni?Singleben mikor berobbantom az ajtót ott túszok vannak mit kell ott csinálni mert mire megmozdulok lelõnek!
antgecc
Imádom mikor egy mondatban két kérdés van, a válasz adó pedig egy igen/nem-el elintézi a dolgot. És akkor jön a következõ kérdés: a kérdés melyik fele igen? Az elsõ vagy a második?? <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szega87
egy cd kulcs 1 acchoz rendelhetõ, a válasz IGEN

Szega87
Sziasztok!
Tegnap megvettem egy srác MW2-jét.
Kérdés: muszály a srác Steamjén keresztül multiznom, amin õ használta vagy csinálhatok saját új Steam acc-ot?
Szega87
HC bármivel lõsz szinte elsõ gólyóra fekszik, szóval lehúztad a wc-n az 1887ed

de hogy vasárnep nem lehet játszani a sok tetves akimbos, kemper aimos faszkalap miatt a tököm tele van...

kibaszott IW így elkurni egy játékot.. <#levele><#levele><#levele>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nyuny01
Csak az a helyzet hogy HC-n nincs ideje túlélni!Mert akár egy töltény KP-ból és fekszik!Csak itt van esélyed ellene,mert neki is elég egy találat nem kell szét tunkolnod!Vagyis egyenlõek az esélyeitek! Papa! 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ez nagyon jó hír!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Megsúgom papa ott érzõdik csak igazán az akimbo 1887 hc-n
20méterrõl,te normális vagy?10után már olyan mintha vaktölténnyel lõnél,amúgy azt tudom ajánlani hogy akimbó 1887-mellé fmj-s miniuzi,legjobb párositás - de mondom egy sima fmj 1887 1darab is szétszakit szóval mikor olyan közelre ér és sima spas12-vel vagy akármilyen shotival is lõ véged....Ha sok az ilyen majom bekell kempelni,vagy leaknázni a pályát úgysincs nekik betéve Sitrep!
Frank99
thx

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

nyuny01
Menjetek HC-ra,ott már semmit sem ér az Akimbo 1887!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Kedvencem a csipa + akimbo 1887 kombó. Csipa miatt ghillie suit, lehasalnak fûbe... bent hasalnak a bozótosban 1887-tel, nem látod ugye mert pörögsz és nem minden kicsi pixelre figyelsz... leállsz célozni h lelõsz vkit, erre hátbalõ a szarjával. Mondjuk ez inkább figyelmetlenség... A másik kedvencem SD 1v1 kör végén... megyek, rámlõ csipával. mondom áh ez könnyû préda lesz, mert ACR-em van. Lófaszt, 20 méterrõl leszedett akimbo shotival, én meg Stopping Power Pro-val FMJvel belelõttem kb 6 golyót és vígan rohangált tovább... persze én megdöglöttem

Egyrészt igaz lenne,ha a 68. szint elérése valami nagy kihívás lenne,de nem az.
Másrészt az ok hogy erõsebb,csak itt alaposan el van rontva az egyensúly,mert ez nem kicsit erõsebb,hanem kb a "mindent vivõ".Ráadásul másodlagos fegyver,tehát lehet nálad még akármi más is.
De ez még mind nem elég,mert ahogy sokszor leírtuk már ,ott csúcsosodik ki mikor Marathon-Lightweight-Ninja hármassal kombinálva,ilyen szupermenek száguldoznak a pályán,és ha nem legalább 20-30 méterre vagy tõle egy nyílt terepen,ahol már jó ha alapból rá célzol,akkor nyugodtan engedheted is el az egeret,mert már úgyis mindegy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Már nem azért de egy 68 . szinten és egy elsõ szinten megszerzett fegyver közül igenis az elõbbi legyen is erõsebb... Ez olyan mintha mmoban elkezdnel sirni, hogy pvp-ben lenyomott egy 50. szintu amikor te elso szinten voltál.... Persze ez nem ugyanaz de valahol mégis legyen értelme a szintlépésnek is 😊 (megjegyzem 68-70 kozott futkosos palyakon, CFG en is nyomtam akimboval sokszor, elvegr emegszenvedtem erte 68 szinten at 😊)

Na ne már... Sima elsõ shotgun olyan 5-6,max 8 méterig halálos,pedig stopping powerem van mindig.Az akimbos 1887 még 15-ról is kinyír ha egyszerre lövi el a kettõt.
Pont most volt egy kalandom.Ellenfélnél volt egy csávó.Bejött a meccsbe 1 kör után,persze akimbo 1887-el futóbolond módjára ölt mindenkit.Egyszer elkapott vele engem is,csinált vele vagy 8-9 kill-t.3-3,overtime,már k...a felidegesített.
Na mondom jól van.Ahol engem lelõtt ott bevártam,saját shotimmal 5 méterrõl fejbe lõttem,elvettem tõle azt a xart... na hát én nem vagyok egy nagy játékos,de utána Rambo 4 az hozzám képest béketrágyalás volt.4 vagy mind az 5 maradék ellenfelet egymagam lõttem szét,aki elém került az terült-borult.
Pedig nekem talán ha ötödször volt a kezembe,mert amúgy arra se méltatom hogy halott mellõl felvegyem.Na most akkor aki ezzel begyakorol,az mit nyom vele?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
maradék 20-at meg killstrike-ok...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amúgy nem tudom mi a f...t sirtok az akimbo 1887-miatt,olyan közel ér csak 1sima 1887 miatt is megborulnátok... nem hogy dupla miatt...-.-,meg bármi más shotitól is (bár a levágott csövü annyira nem visz el),amúgy olyankor kicsit megálltok kempelni vagy ilyesmi és mindjárt az akimbosok is váltanak fegyót ,de például fmj-s miniuzi is szétveri õket(középtávon mindenkit) és még vállhoz se kell tartani a fegyót....
Pedig nemártana kiváncsi lennék hogy a halálaim 70-80%-át a gl-ek és az akimbo 1887-ek teszik-e ki....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
nem az nincs amire te gondolsz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunatic83
Barracks->Challenges

itt nézz körbe

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
más nincs sajnos...
tudom, gondolom mi kéne neked, de a Cod statisztika terén ló****...

tommygear
jó de engem nem az érdekelne <#vigyor>
Lunatic83
"barracks" az a statisztikák helye
ott tudod megnézni melyik challenge-k elérhetõek, stb....