Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nincs G3,pedig warban szerettem...FN szeritnem egy fos ahhozképest.
Nincs Mp5...
És fõleg: nincsen csipa! Pontosabban 1 van,de nem tetszik...HIányzik az R700....Kivették az értelmes csipákat és telerakták a játékot olyan szemetekkel amihez semmi tudás nem kell ellõni az embert (igen az automata csipákra gondolok).
Nem elég hogy rövidebb idõ alatt veszi a levegõt a paraszt automata csipával,mint sima csipával,de lövések közt az 1lövetü csipa nagyobbat ránt és több idõ új levegõt venni..Automata csipánál épphogy elránt,hangtompítóval pedig gyakorlatilag párezred másodperc alatt újra stabilra állítja a célt...Hangtompító nélkül is kb negyedannyi idõ alatt mint a sima csipával..Így 1 futó emberbe akár az összes skulót is bele tudja lõni még a legnagyobb balfarok (najó az nem de egy kisebb balfarok igen😊 )...És még csak nem is kell az egész tár,2 golyó szinte 100% halál,de sokszor még 1 golyó is...A sima csipánál meg igengyakran nem elég 1 golyó...Hangtompítóval pedig végleg nem elég...
A játék csiparészét lebutították a francba a pufók amerikai hülyegyerekeknek akiknek ez a skilll....Így nemcsoda hogy a "szerók" jelentõs részében a játékosok több mint fele a legtöbb pályán csipajelmezben ugrál valami automata szeméttel mellette pedig akimbos shotik,akimbos uzik,miegymások...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Pontosabban a Cod4-ben a katonai/swatosok által használt középhatótávolságú géppisztoly szerepel,míg Cod6-ban az Mp5k az mp5 egyféle "rövidített" (rövidebb csõrész) változata,nagyobb tûzgyorsasággal és jóval pontatlanabb--> kis hatótávú célszerszám. Ezért nem tudod úgy használni.
Nekem is hiányzik,Cod4ben Mp5 és nagy Ak volt a kedvenc...
Itt talán az UMP45 ami hasonló,de sajna gyengébb...
a cod4-be egyik kedvenc kommandós klasszom volt 😞 itt meg nem tok vele, hiába steady aimot rakok alá, úgy beráng, hogy nézni is rossz. Középtávról nem tudom leszedni vele az emebereket zoomal. csak és kizárólag "shotgunként" jó. de ez csak nálam van így.
A szokásos futkorászós-késelõs összeállítás, csak a kezében a csomag gránátja van. Mintha a szokásosnál is gyorsabb lenne, és lehajolva fut XD
Persze egybõl wh voltam...😊
Elõbb lelõttem egy jóembert,igazán azt se tudom mi mutatta ki a radaron,mert az UAV is ment,de lehet lõtt is,mindenesetre ott virított a kis piros pontja egy szikla mögött,hát persze hogy úgy kerültem meg a sziklát félig hogy céloztam a fegyverrel oda ahol várható volt a felbukkanása.Aztán mikor elém masírozott,egybõl vége volt.
Na megkaptam hogy fejezzem be a WH-t,meg én mekkora "noob" vagyok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Így ebben az AIDS mögötte pedig HUN formában pedig szemkinyílás helyett inkább bicskanyitásos..😊
OFF vége.😊
te is találkoztál vele! XD
hiába kezdi el hamarabb a doboz "kinyitását", nekem mint "tulajdonosnak" elsõbbségem van...
ha több csomag esik le, akkor elõbb a fontosabb dolgokra megyek rá... az ilyen UAV és társai meg a máltaiszeretetszolgálaté... legyen boldog vele....
de ha csak egy cucc esik le, s az elég gyenge tartalommal bír, akkor vagy csapattársé, vagy csapda... XD
Xbox Live: Lunatic HUN
Ráadásul sík hülye is volt minden lövése fejes volt.
ANUS
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
AIDS (HUN 91)
aki akar vegyen fel v nemtom ... szint 65
6230-5600 assist 900
1. Van 130 GB E:\ meghajtóm ott van a Windows XP azt szeretném újrarakni/lecserélni Win7-re de ugye le kell formázni....
2. Van 900 GB F:\ meghajtóm azon vannak a játékok CoD MW2 meg a Steam is.
Nos ha én csak a windows rakom újra akkor a CoD MW2-es statjaim törlõdnek? Újra lvl 1, nincsenek titlek, emblemek challengek stb.
nem 50 karakter kell, hogy regényt írjak, de ne legyen ien kis határ ha nem muszály...<#vigyor2>#vigyor2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
néhány emberkének akkora neve van, hogy kilóg a képernyõrõl!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mi a klánunkban személyes jóbarátok vagyunk hosszú ideje a klánt poénból ( Ojjektum klán<#idiota>#idiota>) csináltuk a társaság és a netes szórakozások miatt szemben más klánokkal ahol tagfelvétel meg egyéb bohóckodás folyik...Nincs bizonyítási mániánk mint jópár amatõr magát pronak képzelõ klánnak...Néha warozás van amit rendszerint ts-en végigröhögünk,van aki részegre issza magát van aki 5 év alatt még mindig egy 7éves éppenmost gépelé ülõ gyerek szintjén van a játékban, vannak fiuklányok..De a lényeg a társas ökörködés.
Mi az elõnyöd? Ha normális klánt fogsz ki akkor a társaság és a szórakozás. Ha bizonyítási mániásokat akkor kb semmi hacsak nem vagy te is bizonyítási mániás.
Totalcodon találsz annyi magyar klánt amennyit csak akarsz egy rakásban ott a tgf csak jelentkezni kell ha ez szíved vágya.
A névválasztás "csodálatos" a stat alapján meg ítéljen aki akar...
Hogfyan tudok csatlakozni egy klánhoz?
Felvennének egyáltalán?
A nevem AIDS (HUN 91) szint 64
Arányom 6048-5500 assistok 880
CIA
FPI
NPC
DAT
KRB
1. Demolition
2. Domination
3. TDM
4. FFA ( csak mert ha nincs fent AKIMBO-s meg gl-es, általában én nyerek xD)
5. Sabotage
SD általában nállunk is lemegy 4-5 meccs aztán valakit kidob/mindenkit kidob újra party FINDGAME-nél repül valaki,akkor ujra midnenki ki ujra findgamestb...2-3an még elég hosszan bennszoktunk lenni,de 5-6an partyban kínszenvedés tényleg.
Privát hostnál meg ugye szarik pontot adni,ergo szintlépés nuku,pedig simán jólenne nagy SD meccseket nyomni 18-an,csak így ez kicseszés azzal akinek nincs még meg a kedvenc fegyója...
MJ rulz Pink Team The Only One
Tegnap óta viszont új szokást vetettünk be klánostul. Ha jópáran megyünk SD-zni és nagyon elszaporodik az Akimbo 1887 használat az ellenfélnél,kérésre sem hagyják abba,akkor mindenki bevált szépen GL-es fegyver + GL-re és gyakorlatilag minden Akimbo 1887-es kilép 1-2 kör után amikor a kezdõpoontra megérkezik 20-30 darab GL skuló...😄
Aztán amikor lelépnek megy tovább a játék,eégsz élvezetes meccsek vannak ha nincsen tele akimbo 1887-el a pálya,csak ahogy csuszi is mondta...Qrva kevés a 4pont. Ha 6-an fennvagyunk klánostul és nagyon gyenge az ellenfél akkor 4:0 kb 5 perc alatt megvan és máris pályaváltás...
Per Aspera Ad Inferi.
marad a domination, egész szórakoztató! teljesen átszoktam, mert az sd halálos, óránként játszol 15-20percet a sûrû váltás, szerencsétlenkedés miatt.
MJ rulz Pink Team The Only One
egy granyó végzett velem.
predator
Chopper gun
nuke
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"