Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Bevallom imádom csaliként használni néha a care p-ot. Amint meglátja egy ellenfél egybõl rárohan, körültekintés nélkül 😄
Ja meg ma egy gyerek megcsinálta a lehetetlent! Furkorászós beállítással + akimbo model 1887 az utolsó helyen végett, Favela mappon XD
Ehhez már tehetség kell!
Elindulni elindul, de aztán lefagy -.-
Tegnap szépítgettem az asztalom,és kitöröltem a játék parancsikonját!
Aztán próbáltam újat csinálni commanderbõl de úgy sem volt jó!
Steamen belül csináltam így már jó!
Úgy hogy ne töröljétek! 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
steam, origin: ACE_hun
Idõnként amikor a fórumot megnéznem mindig más idõszakonként írja ugye hogy 2-5-10 új levél és komolyan nem tudom hogy csináljátok de mindig vagy 11 új vagy 22 kezd egy kicsit érdekes lenni<#idiota>#idiota>
Off vége
sok szerencsétlen milyen nyugodtan írja már h eredetivel is használható 😄 utána meg beszopják... ennyire iq nulla embereket...
most ujraraktam és meccsek végén folyamat törli a statomat pls help!!és most nem is használtam a hacket...
Így jártál baba😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nagy aimos, és szarráverném a köcsögöt, mert azt irta reméli hogy emlékszek majd rá azért csinálja
totális idióták, hogy lehet ilyen hozzászólásokat írni? de mindenhol ilyeneket irnak... ebbõl is látszik, hogy a csíterek=balfaszok
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Néha olyan mintha beakadna a keresõ, ez segít rajta.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
faszom ebbe a szarba,jöthetne már a bc2
nagyon remélem hogy a következõ coddal megszopják és azt nem veszik meg enynien mint ezt a szart
Features:
- Aimbot
- Fov
- Autoshoot
- Recoil stb... így nem nehéz és még aimbotosnak se nézik...
Create2DTexture( smk_cc116_atlas,2048,4096,0,894720068 ) failed:8007000e = Ran out of memory ilyenkor mi a teendõ vki help
@
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
mondjuk CoD2esek... valami RAZOR (mint név, és nem a crackerek) meg XDC (talán klán?) ami alapján talán be lehet azonosítani az embereket 😄
@
(lehet hogy élvezhetõbb lesz a játék...?)
fourzerotwo: #MW2 Update in Test now: 1887s Balanced. Public "private" Match fix. Infinite Ammo fix. Prestige Hack on PS3 fix. Texture Hack on PC fix.
Tehát ha olcsó accot veszel nézd meg nincs-e rajta ban és imádkozz, hogy ne legyen csaló akitöl veszed mert esetleg csak 1-2 hét múlva bannolják az accountot mert csítelt.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A kérdésem az hogy csakis eredeti játékkal tudok multizni?Steam-ben nem talál egy játékost sem csak keres és keres és.......:-(köszi
http://steamcommunity.com/profiles/76561197999221660
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...