Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam megjegyzi az összes cuccodat.
nálam pont ez volt a baj letöröltem steam-el együtt mindent, és mikor ujból telepitettem visszaállitott mindent!!!!
se players mappa nem kellett se semmi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015373682
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
de sajnos sima játékban FMJ+Stopping Power osztom mikor rohan felém az esetek 90% ban lekésel 4 méterrõl...
ez el lett cseszve sajnos..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Xbox Live: Lunatic HUN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
egy lmg-vel a szart is kiszedem belõle, mire lenyomná a késelés gombot...😄
"Én jelentkeznék hozzátok. ... Eddig versenyszerûen csztem, szóval intelligencia megvan, ..."
<#vigyor>#vigyor>
nem tökéletes, de messze a legjobb leírás...
hát igen a commando... mint az akimbo 887, szinte esélytelen x méteren belül az ellenfél...
amúgy megjegyezném, hogy a késelésnél a commando mellett szabályossan elõre ugrik magátol mikor késelsz....
vagyis kb 2 méterrõl megnyomod, elõrébb ugrik, és ugy késel.
de épp annyira h pl. sniper és sniper között legyen különbség...
pl. valakinek elég ha csak egy "sál" van a fején... a másik egy "bokrot" húzna a fejére...
stb
stb...
* Marathon (maraton) - a neve talán elárulja, hogy ez a perk a sprinteléssel kapcsolatos. A CoD 4 óta tudjuk, hogy korlátozott ideig sprintelhetünk, de elfáradunk tõle, és utána várni kell az újratöltõdésre. A Marathon viszont korlátlanná teszi a sprintelés képességet, lehetõvé téve, hogy megállás nélkül fussunk végig a pályán.
Marathon Pro - gyorsabb akadály átmászás.
* Sleight of Hand (a kéz gyorsasága) - ezzel a perk-kel sokkal gyorsabban tudjuk újratölteni fegyverünket, beleértve minden lõfegyvert, gránátvetõt, rakétavetõt és sörétes puskát.
Sleight of Hand Pro - gyorsabban tudunk "zoom"-olni, vagyis hamarabb váltunk át a mechanikus irányzékra. Ez különösen gépfegyvereknél okoz gondot, ahol a nagy súlya miatt ez tovább tart.
* Scavenger (keselyû) - mivel a Bandolier eltûnt a CoD WaW-val, nincs több perk, amivel több lõszert vihetünk magunkkal. Ellenben ezzel a Scavenger-rel az elesett ellenségekbõl teljesen felszerelhetjük magunkat. Ha fel vagyunk szerelve a perk-kel, kék csomagokat látunk a hullák mellett, amelyekre rámászva feltöltjük készleteinket. A feltöltés vonatkozik lõfegyverre, gránátra, robbanószerre, gránátvetõre, rakétára, egyszóval mindenre.
Scavenger Pro - extra tölténytárakat kapunk.
* Bling - sokan gondoltak már arra a CoD 4 óta, hogy lehet-e egyszer több tartozékot tenni egy fegyverre. Mivel az MW2-ben a roham fegyverekre 8 tartozék is lehet, megjelent a Bling. Ezzel a perk-kel 2 tartozékot tehetünk a fegyverünkre, de természetesen csak eltérõ típusúakat. A gránátvetõ mellett nem fér el shotgun, és a red dot sem lehet együtt a távcsõvel.
Bling Pro - az elsõdleges fegyverünk mellett a másodlagosra is 2 tartozékot tehetünk.
* One Man Army (egyszemélyes hadsereg) - ez a perk komoly újítás a játékban. Ha ezzel felszereljük magunkat, a játék közben bármikor átválthatunk egy másik fegyverkiosztásra (class). Jelentõs elõnye, hogy egy teljesen felszerelt másik csoportot választhatunk ki, amelyrõl úgy gondoljuk, hogy épp a pályához és feladatunkhoz illõ. Sajnálatos módon ez a lehetõség elveszi a másodlagos fegyvert.
One Man Army Pro - gyorsabban cserélünk kiosztást.
Perk 2
*
Stopping Power - ez a jól ismert perk most is ugyanaz maradt: erõsebbé teszi lõfegyvereinket. A perk csak a töltényekre vonatkozik, robbanószerekre nem, és nem vonja magával a Deep Impact lehetõségét sem, vagyis nem megy át könnyebben a falon a lövedék.
Stopping Power Pro - erõsebbé teszi fegyvereinket légi támogatás ellen.
*
Lightweight - neve sok mindent elárul: könnyebb súlyú fegyver. Ez a perk azt eredményezi, hogy gyorsabban mozgunk fegyverünkkel. Különösen rakétavetõknél és gépfegyvereknél jöhet jól, de hihetetlen gyorsaságot eredményez géppisztolyokkal is.
Lightweight Pro - sprintelés után átváltani mechanikus irányzékra sokáig tart közvetlenül, de ezzel gyorsabb.
*
Hardline - sokak által használt és kedvelt perk, amely lehetõvé teszi, hogy egy öléssel hamarabb kapjuk meg a Kill Streak jutalmunkat. Például ha az UAV-t választjuk ki, amely 3 ölésnél jelenik meg, itt 2 ölés után megkapjuk.
Hardline Pro - nem csak a Kill Streak jutalmat, de a Death Streak-et is elõbb kapjuk meg 1 halállal.
*
Cold-Blooded (hidegvérû) - gyakorlatilag láthatatlanná válunk a légi támogatás, az Õrszem gépfegyver, és a hõtávcsõ szemében. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem is vehetnek észre. Egy AC-130-ról látható a mozgásunk, hasonlóan a hõtávcsõben, de sem a gépfegyver, sem az UAV, sem az összes többi légi fegyver nem érzékel minket. Hasznos lehet egy légelleni csoportban, ahol a rakétáinkat ezek ellen tároljuk.
Cold-Blooded Pro - ismert probléma, amikor vörössel jelzi nevünket az ellenfélnek a játék, amikor épp ránk céloz. Ez leginkább a mesterlövészeket zavarja, akik jól elrejtõztek, de elárulja a nevük. Ezzel a fejlesztéssel nem fogja a nevünket jelezni, még csak nem is válik pirossá a célkereszt.
*
Danger Close (veszélyes közelség) - míg a Stopping Power a töltények erejét növeli, ez a perk minden robbanószer hatását megemeli. A rakéták nagyobbat robbannak, ahogy a gránátok is.
Danger Close Pro - növeli a légi támogatásunk sebzési erejét.
Perk 3
*
Commando (kommandós) - lehetõvé teszi, hogy messzebbrõl késelhessük le ellenfelünket. Sokan nem kedvelik emiatt az elõny miatt ezt a perk-et, mivel ismert probléma volt az "Én késeltelek le elõbb! Miért én haltam meg?" probléma.
Commando Pro - leeséskor kevésbé sérülünk meg, így több helyrõl könnyebben juthatunk le.
*
Steady Aim (pontos célzás) - mint tudjuk, csípõtüzeléskor (nem célzunk a mechanikus irányzékkal) nagy minden fegyver szórása. Ez a perk csökkenti a szórást, pontosabbá téve ezzel lövésünket. Ez a pontosítás nem vonatkozik a mechanikus célzás visszarúgására.
Steady Aim Pro - távcsöves fegyvereknél hosszabb ideig tudjuk visszatartani a lélegzetünket (sima távcsõ vagy hõtávcsõ, utóbbi minden fegyveren visszatartható lélegzettel).
*
Scrambler (zavaró) - a játékos közelében lévõ ellenfelek radarját megzavarjuk. Mûködése egyezik a radar zavaró Kill Streak-kel, aminek eredményeképpen nem lát semmit a minitérképen. Ezzel szemben elárulja, hogy a közelben vagyunk.
Scrambler Pro - megzavarja a Claymore aknákat is, ezáltal 5 másodpercet késik a robbanásuk.
*
Ninja - láthatatlanná tesz minket az egyetlen eszköz ellen, ami ellen a Cold-Blooded nem: a fegyverre szerelt szívverés érzékelõ. Ha a Ninja-val szereljük fel magunkat, ez az eszköz nem veszi fel jelünket, így kombinálva a Cold-Blooded-del teljesen eltûnünk minden elektronikus dolog elõl.
Ninja Pro - nincs zaja a lépéseinknek, így teljes csöndben lopakodhatunk az ellenfél háta mögé.
* SitRep (helyzetjelentés) - hatása egyezik a már megismert Bomb Squad-dal, kivéve, hogy más helyre került. Fontos változtatása, hogy nem csak a közelben lévõ aknákat jelzi ki, de a pálya túlvégérõl is láthatjuk. Vörös körvonallal jelzi az eszközt, így még idõben fel is ismerhetjük, hogy gránát, Claymore, C4, vagy más van-e a közelben. A robbanószerek mellett jelzi a Tactical Insertion-t is.
SitRep Pro - hangosabbá teszi az ellenfelek lépéseit, hogy idõben meghallhassuk õket.
*
Last Stand (utolsó ellenállás) - sokak által nemigen kedvelt perk, amellyel hogyha meglúnek minket, halál helyett elesünk, de még elõrántjuk a pisztolyunkat és használjuk. Aki nem számít erre a perkre, és azt hiszi hogy megölte a játékost, az általában rosszul végzi. Fontos változtatás, hogy tudunk kúszni Last Stand alatt, de kb. 10 másodperc múlva elvérzünk.
Last Stand Pro - lehetõvé teszi, hogy a pisztolyok mellett a robbanószereinket is használhassuk, mint pl. gránát, Semtex, és a dobókés is.
lol
mint a paint-ben, meg külön ki lehet majd keverni egyedieket...szuper
fosszinû ellenség, és rózsaszín haverok
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
azt hittem hogy csak elvesznek a fegyvereim, cuccaim stb és akkor majd azokat is szépen fokozatosan kapom meg újra ahogy haladok elõre
jobban jártam volna ha tájékozódok elöbb 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
8.2 % a játékosoknak "vak"....
dedikált szervert hány % szeretne? ha nekik nem sikerül meggyõzni a fejlesztõket... akkor majd nekik sikerülni fog?
én most pre2 vagyok, s most jutottam el oda h tuti nem megyek tovább...
maradok majd pre2 70 és csókolom, inkább kimaxolom a fegyvereket és rámegyek a küldetésekre....
kezdi elölrõl akkor a hóhér begyûjtögetni õket, örültem amikor sikerült 1-1 nehezebbet megcsinálni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Shiti meg lowság, mert nem kell célozni vele.
csupa öröm-bodottág kimaxolni a FAL-t ien faszkalapok ellen játszva.
PLÍZ!!!
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
Nem ezzel van a baj!Akkor van probléma mikor ez társul egy jó kis csittel.Na ez a baj!
Lassan már az lesz furcsa aki nem csitel(lol)!!!
Egy 34-lvl es csávoka nem presztizsben, szarrá aláz!Vagyis csak alázna mert 140 óra játékidõvel a hátamba azért nehéz lesz neki!Csak az a baj én a 11 killre megyek az ac 130 -ast kiszedni!És ha sok ilyen csitter van akkor megtalál, ha van silencer+could+ninjám ha nincs!NA EZ A BAJ!
de jó látni, hogy eddig ez a legsikeresebb sg-s topikom itt. Végre elértem a célomat XD Megelõztem valakit sg-n anno😄
Én mindig úgy nyugtatom magam ilyenkor, hogy lövéssel is leszedett volna simán, a helyzettõl fûggõen, ugye killcam.
de amikor egy redvás kóbor gl talál el, na ott kezdek én is beröcceni...
mint a múltkor Ragepapával játszottunk aztán futok szembe 1 sráccal, puff GL. Nézem killcamot... simán leszedhetett volna fegyóval, még be is célzott, erre átvált GL-re, mert õ GLezni akar -.-
az az érdekes, hogy amikor beírom, (van 3 db sárga koponya gamerek között), hogy fuckin level hackers, valaki beírja, hogy Whoo???
jó az ilyn ellen játszani, hogy bennt maradnak, vagy nem is tudják sztem, hogy ezek csalók...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
a második körbem maraton+light+ninja, késsel azonnal maraton futás, alsõre 6-ot vágtam le, kis russzki majmot is, aztán elkezdtek rám vadászni :-))))
de 2. lettem, 4-en voltunk 6 ellen....
itt a kep...
[/img]
Szerintem megéri/megérte megvenni, de ez csak egy magánvélemény. Ha teheted, és tetszik a játék, akkor sokat fogsz Vele játszani.
Persze mindenkinek más a véleménye.
üdv.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De ha valaki találkozik vele,õ lenne az:EN.N.oN.AC
Pontosan nem tudom leírni a nevét mert volt olyan ékezet neki a betük felett,amit nem tudok leírni! :/
Azért köszi!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vicc ez a késelés is ahogy meg van oldva.Mondjuk ezt már a 4-bõl örökölte.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//