Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Életem legnagyobb kempje volt már 22-0 -s aránnyal pont szedtem volna ki sniperrel az "enemy"-t ( xD ) mire picking a new host utána meg game lobby closed.
Fasza mondhatom:S <#boxer>#boxer><#gun>#gun>
A halál csupán a kezdet...
a,teli volt az is cheaterrel(pronak álcázva)
b,az admin a jobb játékosokat kickelte....
steam, origin: ACE_hun
És igen,nem játszhat a megvásárolt játékával,mert abba ilyen módon nem nyúlhat bele hogy WH meg Aim és társai,amivel a többi játékos élményét tönkreteszi.Ez szakszerûbben megfogalmazva benne is van a kézikönyvben vagy valahol a játékban.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A különszerverrel meg az a baj kicsit jobban játszol mint az admin...szevasz már ott se vagy!A cod 2-ben is így volt nagyon éreztem....az elsõ 5 percben!Aztán hopp már kint is vagyok!
Én már kezdem megszokni a csítert.Az ellenszere:1887 akimbo +fmj aztán aimozhat+wh-hat a gyíkfejû.Ennyi
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
http://steamcommunity.com/profiles/76561198017769028
warez kérdésre adott MINDEN comment radír.
bocs, ha véletlen mégsem warez volt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a vista.
attól mit vársz az egy rakás szar.
xp=dx9 vin7=dx10 ....a vistát még a cégek sem használják e-mail küldésre....
azt nem csodálom, de xp-nél és vin7-nél nekem tökéletessen ment eddig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amióta a vista kijött azóta nem képes gatyába rázni a sem a hardvereit, sem a drivereit az NV. A vista elött pont az ATI driverei voltak eléggé xarok. Barátomnál láttam olyan NV driver anomáliákat hogy hullott tõle a hajam és még a driver eltávolításának a hibájára sem lehet fogni mert egy szûz rendszert ghostolt inkább mindig vissza.
Na OFF vége részemrõl ez MW topik nem vga.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
érdekes nálam soha nem volt ien, ellenben a sok hibával, amik ati driverben hibássak
jó tudni azért, hogy ez nem a driver hibája, hanem kedves kollégánknál hiányoznak fájlok valami okból.
az Nvidia cég nem kártyákkal kezdte, hanem szoftvereket gyártott...
abban jók, ellentétben az ati-val.
ezért is jok a driverek, amiket az ati oldaláról a kártyág orba szájba tunningolásával egyensúlyoznak.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
próbálgass egy párat
A megoldás: Szedd le a legkülönbözõbb drivereket, NV gyári, kártya gyártó által kiadottak és addig cserélgesd õket ameddig el nem múlik ez a hiba.
Egy angol fórumon olvastam egy jó kis topikot ezzel kapcsolatban. A hiba ugye adott. A srácot mindenki ellátta a jó kis tanácsokkal úgy 2 héten keresztül. A beírtak szerint végig próbálgatta õket. Azután az utosó hozzászólásában közölte, hogy tele van a töke és inkább vett egy 4850-es ATI kártyát. Azóta nincs gondja a játékokkal.
mivel az enyémben semmi vaz nem volt, csak mondtam neki hogy másik topicba kérdezze ennyi.
Driver sweeperrel már egyszer letúrtam a régit és felraktam az újat, de továbbra is sokszor fagy. Kérdés, hogy melyik régebbi mûködik jól vele?
driver sweeperrel töröld ki az illesztõprogramot majd rakd fel újra,ha az sem segít akkor keress régebbi drivert
apunak megköszönted?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
csak title meg embléma marad...?
és ennek az eredménye plusz egy class...???
Hát ha ez így meg nemtom h prestigelek e..........
megéri???
Hanem a parancsikonra!
Am. semmi 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
by.:Lunatic
Plusz kapsz speciális Title és Emblem-t a Prestige-el kapcsolatban.Na meg a Prestige kitüntetés elsõ darabját.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez most mit jelent?
hogy elveszik minden fegyverem ... kezdhetek mindent 0-ról... de már új emblémával???
Örülnék ha valaki elmagyarázná a folytatást...