Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
omg :\ az hogy más csal nem jogosít fel téged is a csalásra... és míg az 1887 overpowered (szerintem nem, de még nem tartok ott), addig a carepackages szupersebesség bug...
@
Per Aspera Ad Inferi.
Csirkemell nélkül nincs élet!
még ha igazat adok neked a model lámaság miatt, a care package bug sokkal nagyobb gyökérség, a csalás határát súrolja...
MJ rulz Pink Team The Only One
Csirkemell nélkül nincs élet!
Elkezdek játszani Online-ba úgy kb. 3-5 perc és kidob egy ilyen indokkal:
"Steam Connect failed!"
Mi a probléma? 😞
Tg
Why so serious?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
driver problémáim vannak azt hiszem:S
Elég sûrûn bevillognak dolgok:S szétcsúszik,sõt van amikor teljesen kifagy.Kikapcsol a monitor és csak a reset gomb segít😞
Most raktam fel a win7et,9.10es catalyst van fent,meg egy hotfix a dirt2hõz.XP-n nem voltak ilyen gondjaim:S
Valakinek esetleg ilyen problémája??
köszi
steam, origin: ACE_hun
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Én eleve nem is szarakodtam ilyen dolgokkal, kipróbáltam warez single-t, tegnap megvásároltam az oridzsit, és úgy vélem, ez a játék idõtálló, megéri a vételezést.
Ha megjelenéskor töltöm le a warezt, valószínûleg már régebb óta meglenne az eredeti.. De 1-2 nap alatt simán eldõlt, hogy ez a játék kell biz. 😄
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
be akartam jelenteni, és ezt láttam a Steam profilban...
<#nemtudom>#nemtudom>
Lehet, hogy ez lesz az év leghülyébb kérdése - és még csak 3-a van - de a fegyver "szinezése" befolyásolja annak pontosságát, erõsségét??
Köszi srácok a válaszokat elõre is.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266
Ez mondjuk nem tudom milyen hogy még se név se semmi nincs neki megadva.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Számomra az igazán nehéz challenge-ek, a nem rég említett dictator, valamint a 2 kollegája, a mach 3 illetve a surgical (a perfectionist megvan, azért nem említettem). A surgical megszerzésére kidolgoztam már egy startégiát, bár még nem próbáltam ki. Azt nem tudom, biztosra, hogy nem lehet meghalni a megszerzése közben, de úgy emlékszem, mintha újratöltöttem volna a perf. megszerzése elõtt.
A prestige-es challange-ek pedig nem nehezek, csak idõigényesek. (pl 1k harci heli behívása)
vegyetek fel steam
kellerd92
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Nekem az lenne a kérdésem , ha én fertõzök meg valakit akinek ilyen nincs , akkor én is kapok vmi jutalmat?
Ezt az infected title-t nem akkor kapod (bár lehet hogy akkor is), ha megkéselnek, hanem ha valaki összeszedte a 25-s killstreaket és csinált egy nukleáris robbanást. Az is megkapja aki robbantott és mindenki aki ott volt azon a pályán.
Sorry, nem akartam belekotyogni, remélem nem haragszotok <#wave>#wave>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
25 payback is megvan nekem semtex-el
De ha jól nézem egy challange kell hozá ami elvileg 25 payback kill,ami mind headshot.Na mondom akkor errõl ennyit... (eddigi prestige-emben van 6) <#rolleyes>#rolleyes>