Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skacok lenne egy problémám felrakom a gamet minden fasza és amikor indítanám el akkor nem csinál semmit és minden ugyan úgy megy tovább (több proginál és gamenál volt már ilyen nekem) mi lehet a gond nem tudjátok?

RatBaG
mondjuk stopping powerrel nem tudom milyen, nekem egyedül a sniperemnél van, ott meg cold-blooded figyel.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
tök8, akkor is érezhetõ a nerf, még ha nem is óriási.

Per Aspera Ad Inferi.

armageddon666
ha van rajta FMJ akkor ugyanakkora a hatótáv mint patch elõtt.

@

armageddon666
de buta vagy... miért nem WHt meg Aimot nyomtál be? Õ is tönkreteszi a játékodat, te is az övét...

omg :\ az hogy más csal nem jogosít fel téged is a csalásra... és míg az 1887 overpowered (szerintem nem, de még nem tartok ott), addig a carepackages szupersebesség bug...

@

RatBaG
de gyengítve lett, nem hord annyira messze mint elõtte. viszont így is van, hogy néha bead egy-két olyan killt középtávon, amiben már nem voltam biztos, hogy meglesz...

Per Aspera Ad Inferi.

F E R I
Hát miközben folyamatosan megy a looser-ezés részükrõl, nem hinném, hogy rosszat tettem...

Csirkemell nélkül nincs élet!

Szega87
<#lama>

csuszi
magyarul õk kihasználnak egy overpowered fegyvert, akkor te erre válaszul egy kibaszott bugot. gratulálok.
még ha igazat adok neked a model lámaság miatt, a care package bug sokkal nagyobb gyökérség, a csalás határát súrolja...

MJ rulz Pink Team The Only One

F E R I
1887 akimbo nem lett gyengítve... 2-en is azzal rohangáltak és egy (igen 1) lövéssel double kill és hasonlók... Nem maradt más, mint a care package-es übersebességgel való késelés, és utána ment a sírás <#eplus2>

Csirkemell nélkül nincs élet!

Help plss!!!
Elkezdek játszani Online-ba úgy kb. 3-5 perc és kidob egy ilyen indokkal:
"Steam Connect failed!"

Mi a probléma? 😞

Tg

nekem is 4850em van,de a catalyst 9.12 megoldotta hála.
Jacek
nade mert 9.10-es? az meg a MW2 elotti, de nekem csinalt ilyet! ki kellett takaritanom a 4850-et😊

Minden maxon. Elõbb voltam pár percet lobbyban, akkor mûködött, érdekes, remélem most már így is marad.

Why so serious?

Jaffa 2843
ha driver gond akkor tedd fel a legujabb drivert

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

hi.
driver problémáim vannak azt hiszem:S
Elég sûrûn bevillognak dolgok:S szétcsúszik,sõt van amikor teljesen kifagy.Kikapcsol a monitor és csak a reset gomb segít😞
Most raktam fel a win7et,9.10es catalyst van fent,meg egy hotfix a dirt2hõz.XP-n nem voltak ilyen gondjaim:S
Valakinek esetleg ilyen problémája??
köszi
Az eredetisek nem tudnak warezossal játszani, csak a warezosok egymással hál' Istennek... És remélem azt sem sokáig csak ameddig ki nem jön a Zero Gear 12-én...

steam, origin: ACE_hun

nincs még<#shakehead>

mNzJean
Üdv urak , tud valaki valamit komolyabb patch-rõl ? Már nagyon aktuális lenne egy nagyobb javítás, esetleg + mapokkal .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

böröczk
<#shakehead>
Én eleve nem is szarakodtam ilyen dolgokkal, kipróbáltam warez single-t, tegnap megvásároltam az oridzsit, és úgy vélem, ez a játék idõtálló, megéri a vételezést.
Ha megjelenéskor töltöm le a warezt, valószínûleg már régebb óta meglenne az eredeti.. De 1-2 nap alatt simán eldõlt, hogy ez a játék kell biz. 😄

Kumiho #2179

játékon belül a hangerõ hogy áll?

a játék beállításainál is van valami mikrofonos cuccos ha jól tudom. nézd meg ott.

Ja és Windows XP-m van.

Why so serious?

Sziasztok. Megvettem a játékot és olyan problémám lenne, hogy nem hallani engem ha beszélek a mikrofonba. Én hallok mindenkit de engem senki. Mikrofonomnak bizotsan semmi baja, más játékokban (Left 4 Dead, Killing Floor meg ilyenek) mûködik rendesen. Routerem van, próbáltam port forwardolni, UPnP-t engedélyezni meg minden lófaszt amit találtam de semmi nem segített.

Why so serious?

armageddon666
nem következik egyenesen a warezból a csalás... csak nagyon megnõ az esélye...

@

ChaosTeam
Sajnos Non-steamesek is fel tudnak menni játszani 1-1 tört verzióval, így viszont értelemszerûen cheatelnek, mint az "állat", hisz "vesztenivalójuk nincs", viszont mellé még kegyetlen nagy noobok is, hogy önerõbõl nem tudnak egy játékkal se boldogulni...
armageddon666
Ezt az egész oldalt ki lehetne rakni 😊 vannak jó tippek perkekre, fegyverekre, etc 😊

@

Csak sima festés, semmi más. Bár lehet, hogy van placebo hatása is 😄

Frank99
nem, csak jól néz ki a sivatagban pl. PIROS színezés :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
Kitettem bannerbe! Köszi!

armageddon666
tegnap szereztem meg 😄

@

Frank99
egy ilyennel én is találkoztam tegnap, én sem értem, lehet pont Õ volt....
be akartam jelenteni, és ezt láttam a Steam profilban...
<#nemtudom>

Sziasztok,

Lehet, hogy ez lesz az év leghülyébb kérdése - és még csak 3-a van - de a fegyver "szinezése" befolyásolja annak pontosságát, erõsségét??

Köszi srácok a válaszokat elõre is.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Egyértelmû AIM cheater:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266

Ez mondjuk nem tudom milyen hogy még se név se semmi nincs neki megadva.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az a Toxic, amit te mondasz...

Hát SD-ben nem nagyon gyûlik, az biztos. Én pl. TDM-ezni szoktam, ott jól jön általában. Amióta újrakezdtem, azóta az ACR-rel van 350+, meg még néhány fegyónál van egy kevés, a red tiger miatt 😊

Hát SD-t játszva nekem valahogy nem nagyon gyûlik.Na de mindegy,annyira nem fontos.

Nem kell parázni, idõvel minden title, emblem illetve challenge meglesz. A headshot-hoz kötõdõek az egyszerûbbek közé tartoznak, mert relatíve sok fejlövés születik.

Számomra az igazán nehéz challenge-ek, a nem rég említett dictator, valamint a 2 kollegája, a mach 3 illetve a surgical (a perfectionist megvan, azért nem említettem). A surgical megszerzésére kidolgoztam már egy startégiát, bár még nem próbáltam ki. Azt nem tudom, biztosra, hogy nem lehet meghalni a megszerzése közben, de úgy emlékszem, mintha újratöltöttem volna a perf. megszerzése elõtt.

A prestige-es challange-ek pedig nem nehezek, csak idõigényesek. (pl 1k harci heli behívása)

Firerock
heles
vegyetek fel steam
kellerd92

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Erre próbáltam én is sarkalni a népet, akadt mondjuk 1-2 jelentkezõ 😄

Firerock
skacok
holnap jáccunk 1et?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Garou
Én megkaptam, mégpedig úgy, hogy az ellenfél hívott egy Nuke-ot, és nekem az volt az elsõ.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Hy látom nagyon megy a gondolkodás az infected title-el kapcsolatban.
Nekem az lenne a kérdésem , ha én fertõzök meg valakit akinek ilyen nincs , akkor én is kapok vmi jutalmat?
Hali! 😊

Ezt az infected title-t nem akkor kapod (bár lehet hogy akkor is), ha megkéselnek, hanem ha valaki összeszedte a 25-s killstreaket és csinált egy nukleáris robbanást. Az is megkapja aki robbantott és mindenki aki ott volt azon a pályán.

Sorry, nem akartam belekotyogni, remélem nem haragszotok <#wave>
Sadist
Kb. minden második kill payback, nem tart sokból összeszedni 25 payback fejest.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommygear
én már megcsináltam ezt pedig csak 62es szinten vagyok még 😄
25 payback is megvan nekem semtex-el
Én ezt az emblem-et akartam

De ha jól nézem egy challange kell hozá ami elvileg 25 payback kill,ami mind headshot.Na mondom akkor errõl ennyit... (eddigi prestige-emben van 6) <#rolleyes>

Sniperekkel a legrosszabb, de nem olyan nehéz, ha HC zol, és rászoksz, hogy ha takarásból kilóg, akkor direkt úgy öld meg, hogy az fjm-nek kedvezzen.

Halálnál elveszik. LMGküzöl AUGal a legkönnyebb, és ha elrakod az újratöltést az "r" rõl, hogy még véletlenül se tölts újra 😄

Lunatic83
ezt én is benéztem...
de az a szép benne, h aki ilyen "title"-vel szaladgál, az alig akar késelni...

Xbox Live: Lunatic HUN