Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy kiszórok innen mindenkit, mint a szél....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ha cheater van a játékban, lépj ki és keress másikat
olyan kurva érdekes, november 10-én vettem a játékot,minden nap játszok általában valamennyit, és még nem találkoztam csak egy gyanús személlyel.
nah ennyi..
Nah ez az ami nem létezik. Ezek az irdatlan balfaszok a VAC (Valve Anti Cheat) nevezetû védelmet választották, amit alapvetõen Source motor által hajtott játékokhoz írtak. Fel is törték annak rendje és módja szerint, amit youtube-on közzé is tettek. FAIL bazdmegkérlek. Ugyanis vannak cheater-ek. Utána keresve a Steam Support-on, finoman közlik, hogy nem tudnak mit kezdeni a bejelentett csalókkal, hiszen csak a VAC tud ban-olni. Mivel nincs dedikált szerver, így nincs admin, így nincs kick = zabálod a NUKE-ot, egyed hülyefasz megérdemled. A cheater röhög. Az Activision röhög. Szarig van pénzel amit nem a PC-s eladások termeltek nekik s ahogy kell pofán is szarják, ergo nincs support. Te meg sírsz és elgondolkozol, hogy holabüdöspicsába ért meg 10K-t ez a szar?!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
keddig gondolkodjatok, van-e valaki, aki átvenné a házigizda szerepét?
alszom rá kettõt.
Naponta gondolod,mert úgy lehet benne valami...
Eleve kezdjük ott hogy van WH vagy nincs?Mert ha van (volt ugye,de kérdés hogy az utolsó patch óta hogy áll ez a dolog),akkor nekem kétségem nincs hogy nem kevés csaló van a játékban.
Viszont abban igazad van hogy ha nem full idióta a használó,akkor ebbõl a nyomorult killcam-bõl meg nem mondja senki.
Kedvencem mikor megyek,shotgun a kézbe,sarkon tõlem kb egy métere kifordul a csávó,lövök,nagy durranás...nyissz,meghaltam... Killcam.Csávó jön,kifordul,nyissz,kész... a lövésem az valami más dimenzióba teleportált...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lehet hogy holnapután tied lehet a poszt! Komolyan mondom, alszok 2-õt, és vagy megtartom, vagy visszaadom. elegem volt. Kedden este megírom.
Aztán összeolvaszthatjátok warezzal, úgyis sokaknak ez a fájdalma és vágyalma...
steam, origin: ACE_hun
oké legyen igazatok, sok a cheater, annyi mint égen a csillag...😊 hogyne.
és mit kap az aki benyal a moderátornak, egy hét free bant?
MJ rulz Pink Team The Only One
steam, origin: ACE_hun
boldogok a lelki szegények...
miért baj ha lelõnek falon át? van lövedék elég, és nem pénzért van.
és nem is véletlenül van a játékban, hogy a fal nem golyóálló. tudod az olyan játékosok mint te, meg se próbálják a falat lõni anélkül hogy tudnák mi van benn, csak tudnám miért?? mi okod van rá, hogy nem lõsz érzésre?
pl.: domination, estate, c zászló "elesõben", 60 méterre vagyok, esélyem sincs hogy odaérjek, csapattársak leszarják, én odalõttem a zöld vászonfalon át, és két headet beadott, c zászló maradt. semmibe nem került, ritkán adja be, miért ne próbálnám meg? de ha te kaptad volna, tuti cheater lennék. hála isten az a 2 beírta hogy nice shot😉
alapjaiban rossz a felfogásod, lan-on pillanatok alatt "felébrednél" vagy legalább töltenél le pár demot cb-rõl...
az aláírásom tapasztalat. többek között az ilyen fórumokból jön + a való életbõl, vállalkozóként látok sokat...
És jó annak, akit nem soroztak majd minden 5. körben a falon át és tsai.
Túlzás az "egész életemben" 3-4 cheater? nagyonis....
Nekem elég volt CSben az idegeskedés... ezt a játékot inkább játszom 😊 és egyelõre marhára élvezem... néha nagyon nem balanszoltak a csapatok, és van mikor felhúz hogy születek és már haltam is, ilyenkor örülök hogy F, és már éledek is... de alapvetõen élvezem a játékot 😊
@
De ha úgy gondolod, szívesen megmutatom milyen egy igazi AMD a hátsó feledben.... 😊
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
a fegyverének nem volt se visszarúgása, se szórása, és olyan mûvészi pontossággal tartotta az irányzékot a mellkasom ugyanazon pontjára bármilyen távol is voltam tõle, hogy öröm volt nézni
na meg egymást követõ 2 körben is sikerült lehívnia mindig egy nuke-ot
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
hajrá, nem leszel tipikus😊 és az aláírásod önkritika?😉
amikor nálunk volt, akkor megírtam neki, hogy your ID sent to IW....
még mielõtt páran nagyképûséggel vádolnának, szerintem kifejezetten szar vagyok ebben a részben, öregszem is és keveset is játszok. de még így is megkapom boldog boldogtalantól hogy csaló, pedig nálam sokkal jobbak vannak!!!!!
és nekem azért 40-es streak-em van, 17-es win streak, és több mint 13000-et öltem sd és dom duóban (4nap - nem dm tdm!!!), mit szólnátok egy igazán pro-hoz?? van belõlük egy pár, nyomi jcsr gyula is jobb nálam és kgb tw is, pedig ez szégyen😊😊
de mit dumálok azoknak, akik szegény jcsr ricsit is lecheaterezték amikor tolt egy értelmesebb stat-ot és csóri büszkén betolta ide.
asszem holnaptól be fogom kapcsolni az aimbotot + a wallhacket.
úgy fogok erõsödni. egyre inkább ezt gondolom.
CSAK profi játékosok. Ja, és noobok. ennyi
olvashatod lejjebb.
ne verd itt magad!
Ezen a héten végig játszottam egy csalóval sem találkoztam. Mióta megjelent és játszom összesen 2 alkalommal találkoztam csalóval.
Vannak, de annyira nem sokan, hogy ez nagyon zavaró lenne. A COD 4 ben hemzsegtek ehhez képest.
Megint van valami törés ehhez a foshoz? Tele az on-line rész nagybetûs (szó szerint) szarrágó cheaterrel. 80-100 közötti kill-el stb.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Erre azt kaptam, hogy nem tudok játszani..." igaza van.
ami nem gond, csak nem kell hangoztatni a véleményed, mert egyrészt hozzánemértés tükrözõdik benne, másrészt az ártatlanokat sérti.
és hidd el, eddig max 3-4 cheater-rel találkoztál (level hack kivételével).
elég pancser vagyok az eddigi codokhoz képest, mégis toltam 90 killt domination-ben. 2 szaros chopperral, meg pár egyéb nyalánkság.
láttam olyat, hogy egy srácnak emergency 2!!!! choppert dobott, és egy bombázót. és ez csak egy dobás, mivan ha mellé bekap még 3-4 pave-lowot és társait?
nekem eddigi mák széria: 3 pave low zsinórban!!!!!! és szaros 3x4 kill streak. nem gyaKORi a 120 de hogy csalás tuti...muhaahhaa. de annyira vágod a dolgot, hogy hiába írtam már le párszor, 10-es prestige-t nem lehet elérni csalás nélkül még durván olyan 1 hónapig, azért nézed hogy béna-e vagy pro, mert ha pro akkor lehet tiszta prestige 10-es??😊😊😊
egyszer tölts le pár demot cb-rõl hogy lásd hogy játszanak páran, nem egészen pub szint. de az átkot kapják az átlag gamertõl rendesen. FELESLEGESEN!!!
wh-at nem lehet megállapítani kill cam-bõl. de csak a te kedvedért (korod miatt szorulsz rá a magyarázatra, nem bántásból - én a magam 31 évével is bénább vagyok mint 2-3 éve):
- látott elõtte befutni oda
- csapattárs ts en elmondta
- kifigyelte a szokásos mozgásod
- 6. érzék, tipp, bejön és???? pénzért veszi a lõszert gránátot hogy ne hajigálja ész nélkül? én speciel minden szart szénné lövök, max nics ott senki, de persze az idióta aki wh-zik azt nem látja hogy elõtte két tárat kipengettem a semmire
- "gyakori" hely
soroljam még??? mert van még cirka 3-50 ok, amibõl 1 is elég!!!!
csak az a vicces, hogy ezt már le írtam egyszer, ugyanígy neked, de basztál rá...
hihetetlenül kiegyensúlíozatlanul brutál, alig visszarúgó fegyver nagy tárkapacitással.
és hihetetlenül örülök hogy nálam is lehet.<#mf1>#mf1>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
a streak meg gondolom a legtobb megolt elenfel halal nelkul. gondolom a legtobnek ez 25 az atom miatt, nekem csak 17.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
kill 4292/ deaths 5860 level 63....
3 nap, 12 óra , 54 perc.
tudom xar, de ez van....
du. játszottunk a gyerekkel, az egyik pályán volt ellenünk egy magyar, valami War.Hun, aki jól játszott, prsg-e volt már. Volt a mezõnyben az terminátor fejes lvl 70. Amikor velem volt, láttam, hogy noob, tehát egyértelmû csaló volt, ilyen szinten lapulni, keveset lõni nem lehet.
Közben azért megírtam, hogy bye chaeter!
a következõ pályán War.Hun gyerekkel volt, írtam, hogy kill cheater, erre a War.Hun, hogy fogjam már be!
Megkérdeztem, õt nem zavarja a wall és aimbot?
Erre azt kaptam, hogy nem tudok játszani....Majd a következõnél kilépett õ is és a lvl 70 terminátor is....
1,5 óra alatt 2 csapatot találtunk, ahol nem volt furcsaság.
Lehet én vok' túl érzékeny, de a 3,5 nappal azt hiszem van már rálátás, hogy ki-kivel van. Sztem sok a wallhack (hiába mondjátok hogy nincs) befutva ninjaval, és cold bloddedeel egy épületve nem láthanak, erre gránát, visszajátszva mutatja a YOU-t, és ez egy level 11-es.
Amikor level 1-18-ig látom, és úgy mozog a pályán, mint egy profi, akkor Õ nem az.
Hanem szintet vesztett bannolt.
Amikor végre találtunk egy csapatot, 1 órát toltuk, mindenki volt fenn/lennt, és ott látszik.hogy nincs csalás.
úgyhogy nekem ne mondja bárki hogy 120 kill/pálya, mert olyan nincs.
Vagy nem voltam ott, akik levágná, csak azért, hogy ne így legyen!
csak én látom így?
Elkezdek játszani Online-ba úgy kb. 3-5 perc és kidob egy ilyen indokkal:
"Steam Connect failed!"
Mi a probléma? 😞
Valakiii?
Tg