Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Get knifed by an enemy using this title.
Lekéseltem egy játékost akinek ez volt kint... örültem, hogy megkapom végre erre semmit nem ad. -.-
Perfectionist megvan ^^, és büszke vagyok rá 😄
@
Challenge: "Dictator" - Fire an entire LMG magazine into your enemies without missing.
sajna németes vagyok:/
és...
nem vált be 😄 valahogy nem megy vele... ahogy GLlel sem... Riot shieldes classnak meg nem jutott hely 😞 majd valamelyiket átalakítom arra, az jópofának tûnik...
van M4A1, ACR meg WA2000 Masterym ^^ UMP még lassan, de meglesz (ez a falonát FMJ kill egy nagyon macera :S)
@
SitRep Pro-hoz 250 C4-et, Claymore-t és fáklyát kell megsemmisíteni.
Gyk. ami pirosan világít és megsemmisíthetõ.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csirkemell nélkül nincs élet!
A ruszkiknál meg kicsi a költségvetés, kénytelen vagyok C64rõl irányítani a predator missile-t <#email>#email>
Igen kijelenthetem, alázott mindenkit... 😊
Csirkemell nélkül nincs élet!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Favela mapon asszem ez nem is a legideálisabb. Fegyvert is kellett lopnom mert megint kifogyott. <#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
itt egy kis akimbo<#gun>#gun>
Úgy értem az ölés, halás ilyesmik...
Sikerült az elmúlt kb egy-másfél órában kifognom egy olyan társaságot ahol valahogy senki nem használt semmi köcsög perket-fegyvert vagy ezeknek a kombinációját.Nem volt akimbo shotgun-os,nem volt Marathon-LW roadrunner,nem GL-eztek egyba-fõbe.Még azt a 1-2 pajzsost is elviseltem.Néha agyonvert a pajzsával,néha lekéseltem.Nagyon jó volt.
És érdekes,egyik pályán ez az ember volt a jó,másikon az.Nem volt olyan hogy valaki 5 mapon egymás után mindig 10-15 kill-t csinál.
Úgy tûnik lehetne itt kiegyenlített játék,de néhány dolog totál felborít mindent...
bár még csak 30-on vagyok.
telleg emergencyben nem esik tactikal mi? 😄 jo lenne.
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
elkezdtem írni egy szépet, de inkább leszartam...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Info: #12059
Harrier aztán chopper. Ekkor 20 nál álltam meg. Majd össze öltem még 3 embert. Ekkor kifogyott a lõszer. Késeltem még egyet. Aztán a végén a csak nem sikerült magnummal P90 ellenében.
?
ha jól váltogatod a fegyvereidet akkor ugyanolyan sokat tudsz vele ölni mint a chopperrel és biztonságba is vagy mert az ac-130at nem olyan könnyû lelõni mint a chopert
Solution : Go to Network connections on your PC > Right mouse click on your connection .
Go to the last tab; Windows Firewall >>> add the following ports :
1500
3005
3101
28960
Set them all on UDP and reboot PC.
Same goes for routers. Open up, Port forward. ( portforward.com - info for most routers and how to)
Call of Duty: Modern Warfare 2 transmits and receives network traffic on :
ports UDP: 1500, 3005, 3101, 28960 and TCP: 27015 (SRCDS Rcon port).
Additionally the Steam client transmits and receives network traffic on :
ports UDP: 27000-27015, 27015-27030 and TCP: 27014-27050.
*
Sometimes just a simple "Take the power plug from router out and put it back in" does the trick.
*
Switch of any anti virus program.
*
You use Norton ? Uninstall may help.
De e-mellé szerintem irtózatos szerencse is kell.Én még nem mentem erre a Nuke-ra rá,pont ezért mert úgyis csak felidegelném magam vele.Már a 7-0 se egyszerû összehozni,utána camp,bizni benne hogy a heli/Harrier összeszedje a 11-et valamelyik irányítható cucchoz,aztán azzal úgy elbújni hogy végig használhasd és közbe ne találjanak meg.És akkor még mindig necces hogy azzal összejön-e a 25,mert ha nem akkor még mindig ki kell menni ölni "simán".
nekem sincs routerem