Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

Kössz Lunatic,am oda próbáltam felmenni de mindig megdögöltem mert leestem...am a bunker mögött ahol a bódé van az mögött ott csináltam 7kill,harrier,chopper és taktikal...am meg gabe kb ez olyan mintha neked ilyen mesébe illõ kerted lenne én meg mennék és végigszántanám krosszmotorral...persze ez csak példa, de a lényeg hogy beleszarnak a munkádba.............
Lunatic83
természetesen, de azért csak ideges lehet az ember ilyenkor...
fõleg h murphy törvénye szerint, ki fog lelõni az atom elõtt 1-el?
a legszerencsétlenebb, a legkisebb szinten álló, a meccs alatt a legkevesebbet ölõ, ne agy isten, csak egyet lelövõ emberke!
és ki lenne az az egy áldozat, ha nem Te... XD

Mondjuk a többi ellenfél nem azért van hogy hagyja magát lelõni hogy neked meglegyen a 25-0...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lunatic83

Lunatic83
youtube, youtube és youtube...
nézd ezerrel az mw2 videókat és utána már minden ismeretlen helyet ismerni fogsz...
néha segít a HC, ha nincs killcam...

Amúgy Afgán pálya...térkép.... bárhonnan is indulsz... elsõ utad vezessen a bunkerek felé, ott mindig van 2-3 kill...ha már csendes a környék, ott a mákföldön kicsit búj el, s a "high ledge" résznél lévõ esetleges snipereket szedd le...
a pálya közepén lévõ repülõgép roncs szárnyán is fel lehet menni...
szerintem ha nuke a cél, a gránátot felejtsed el, inkább védd magad a claymore-val...

bigapó
infinity oldalán nincs errõl hir, úgyhogy szerintem is fake.

The Matrix has you...

Szega87
ez team fortress 2 fake news

Ma az afgán-on majdnem megvolt a tactical nuke-és 1frag hiján bejött valami mezitlábas büdös paraszt és lelõtt,kb egy lanon felboritottam volna asztallal eggyütt és derékszögbe ütöttem volna a fejét....csodálatos mondhatom,az a baj már ismerik szinte az összes kemphelyet,de aki tud még valami extra helyeket az megirhatná megköszönném!
ChaosTeam
Ez az info honnan van?

Eléggé kamu szaga van 😄
Na meg a Team Fortress 2-bõl sem kellett volna lenyúlni az updateknél használt betûtípust.
Túl szép, hogy igaz legyen 😞
bigapó
már csak pár hónapot kell aludni hozzá.

The Matrix has you...

tommygear
miaz isten ez?
Rage47
Lunatic83
engem k. idegesít.... de hát nem tehetek ellene semmit, mert mint sokminden a cod-ban, csak szerencse dolga...

az egyetlen "ellenszer" ellene, egy csapat, vagyis pár magyarral felmenni , és péppé verni a mezõnyt... 😉

s az is idegesít benne, h pl a BF:BC-ben se voltam csapatjátékos, ugyanilyen egyszemélyes hülye rambó módban toltam, mégis a statisztikámban simán hoztam a gyõztes meccseket... (868/666)

bigapó
ez is jó kérdés. azért azt szerintem nem számolja. nekem tegnap volt egy fasza szakadásom, éppen a harriert hivtam, táska nyit, erre kidob. na, azt még nem számolta 😊

The Matrix has you...

bigapó
azt a részt már régóta nem figyelem, mert a demolition idõszakban nagyon elment, de mivel ott még 5 másik emberen múlik a dolog - meg plusz a 6 ellenfél -, nincs sok esélyed a pozitiv mérlegre. ez csak egy olyan idegesitõ adat ami muszáj, hogy legyen😊

The Matrix has you...

Lunatic83
és ha felmondja a szolgálatot a host? és kidob mindenkit? a pont is elvész? mert pl. a teljesített challenge ilyenkor megmarad... / hál'istennek 😉 /

Lunatic83
nekem sajnos a nyert/veszített meccs aránya még mindig a vesztésre mutat... ha jól megy, akkor a különbség lecsökken kb 30ra, ha nincs szerencsém akkor kb 45re növekszik..

bár még annyira nem is rossz, elég sok ember statisztikájában, ez arány, különbsége 100-200....

bár nem is érdekel ez... a lényeg h a többi statisztikám megfelelõ...

bigapó
ha kilépsz meccs vége elõtt akkor igen, az vesztesnek van könyvelve és a bónusz pontokat sem kapod meg.

The Matrix has you...

Lunatic83
szerintem elkönyvel mint "vesztes"...

"meccs közepébe" - ennél már csak az a szebb amikor lépsz egyet és vége a játéknak... 😉

vagy ha kilépsz játék közben? akkor azt is "vesztes meccsként" írja le?!

bigapó
inkább azt kellene megtudni, mikor berak egy meccs közepébe és kikapunk akkor mi van? mert nekem 10-bõl 8 ilyen meccs. tudok is neki örülni.

The Matrix has you...

bigapó
a vége a lényeg, a köztes meccek nem számitanak.

The Matrix has you...

Lunatic83
tegnap volt szó a win streak-ról , vagyis a zsinórban megnyert játékok számáról, (19)
abba pl egy 4 fordulós játékot, ahol az a csapat nyer amelyik hamarabb nyer 4 kört, h számolják bele?!, egynek vagy négynek számít?
mert nem mind1...

19 meccs, az ha ~10 perc/ meccs, kerekítve 3 óra, b+, nem emléxek mikor voltam ennyire pro ...

valaki aludt az ágyacskámba...
valaki ívott a poharacskámból...
valaki játszott az mw2cskémmel ... XDD

jaaa bocsi... igazad van😄

#12378: sosem szerettem a battlefieldeket annyira😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bigapó
Támogatom azt az ötletet, hogy lépjünk be egyszerre 8-12 fõvel és nyomjuk privat hoston vagy hogy hivják.

The Matrix has you...

bigapó
az elõzõ részhez 4 pályát kaptunk anno egyszerre. persze sokaknak nem jöttek be és alig játszottuk vagy csak az elején, aztán megint a szokásos pályák jöttek😊 persze ha marad ez a rendszer akkor fogjuk nyomni az újaka tis..már ha nem dob ki állandóan a host....akkor is nekem van igazam, egy nagy pecs kéne, mert a hostok állandóan kibe ugrálnak, instabil az egész hócipõ 😊

The Matrix has you...

Lunatic83
remélem azért két pályánál több lesz....
meg pár apró módosítás... pl.: normális "szerver" keresési beállítások...
én állíthassam be h melyik pályára mennék, engedve legyen e a klánok belépése...killcam... stb...

bigapó
jah, értem. hogy két új pálya? inkább egy nagy peccs kéne, de gondolom ezzel együtt kapjuk. karácsonyra vártam, de hát ott is lusták az emberek😊

The Matrix has you...

bigapó
nézz fel a xoutube-ra. de ird be kereseésénél, hogy PC, mert elõször xbox-ost fog bedobni csak. Ott láthatod kb milyen egy multis meccs, de persze az élõ játék mindig más😊 nekünk bejön, még ha van is benne hiányosság - amit elõbb-utóbb remélhetõleg javitani fognak.

The Matrix has you...

Lunatic83
map-pack, vagy h a francba nevezitek ti, pc-sek 😉

Frank99
jaja, ott mindenki überprof lesz.. ott sem lennék modi...
:-))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
milyen dlc-re gondolsz. ez mit takar egyáltalán?

The Matrix has you...

bigapó
Szia Csuszi!

nem erre kérek választ, csak, hogy lásd meg vagy szólitva😊
Szóval gondolom Ti egymáshoz csatiztok és úgy léptek be a játékokba. Nálatok volt már olyan, hogy egyikõtöket átdobta másik csapatba? Nekünk kétszer is elõfordult, ami elég érthetetlen. Sokat nem tudunk ellene tenni, tudom, csak úgy megkérdeztem 😊

The Matrix has you...

Lunatic83
szerintem azért megveheti, nemsokára jön min. 2 dlc
de amúgy tényleg alázni fogja a BC2

És ennek mi köze a BC2-höz?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Snexi
ne vedd meg,2 hónap és itt a bc2
amúgy jó lenne a cod6 multija dedikált szerverekkel,de így egy rakás fos

Frank99
tehát ebbõl pár % csaló az azé elég húzós...

mmovar
üdv!

valaki tudja esetleg van valami BAN lista a VAC-nál? amit meglehet nézni? kíváncsi lennék mennyire hatékony napi szinten.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

És ha elmész érte? Akkor is csak ennyi... nincs 990 Ft

steam, origin: ACE_hun

Jacek
+990 a futar mert ez csak netes megrendelesre vonatkozik😊

mascarun
CD GALAXIS

Kiemelt január eleji ajánlatunk

* Call of Duty Modern Warfare 2 - 12990 Ft helyett, 27%-os kedvezménnyel: 9390 Ft

Lunatic83
és ebbõl mi letiltottunk kb. 15-t 20-at...
szóval húzzunk bele!!! még van kit feljelenteni! XD

Frank99
tehát akkor 4.100 millán töltöttek le PC-n?

Lunatic83
Év végén mindenféle listákat olvasni mindenfelé, ám a Torrentfreak egy valóban érdekes összeállítást tett közzé.

E szerint 2009. legtöbbet warezolt, illegális oldalakról letöltött játéka az MW2. Az Infinity Ward FPS-e minden médiarekordot megdöntött, hiszen megjelenése napján csak az USA és Anglia területén 4,7 millió példányt adtak el belõle. Az internetes oldal szerint azonban hat hét alatt pontosan 5 070 000 alkalommal töltötték le a különbözõ torrent-oldalakról a játékot.

"...X360-on is a MW2 vezet, de "mindössze" 970 ezer letöltéssel...."

Frank99
igen erre is gondoltam, nézegetem a csalásokat az ilyen oldalakon, és REMÉLEM??? hogy az erre hivatottak is +találják azokat a csíteket és faxopó oldalakat, ahol ezeket közzé teszik... és tesznek ellene, nem CSAK tõlünk várják a benyögést...

Frank99
nincs több, csiter, csak úgy érzed... és itt is ironizálok (hátha valakinek nem jön le)

Frank99
öreg, itt PONT ironizáltam, de jó hogy van valakinek iróniája..
:-)))
respect

Frank99
nem láttad a smileyt???