Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg h murphy törvénye szerint, ki fog lelõni az atom elõtt 1-el?
a legszerencsétlenebb, a legkisebb szinten álló, a meccs alatt a legkevesebbet ölõ, ne agy isten, csak egyet lelövõ emberke!
és ki lenne az az egy áldozat, ha nem Te... XD
Xbox Live: Lunatic HUN
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nézd ezerrel az mw2 videókat és utána már minden ismeretlen helyet ismerni fogsz...
néha segít a HC, ha nincs killcam...
Amúgy Afgán pálya...térkép.... bárhonnan is indulsz... elsõ utad vezessen a bunkerek felé, ott mindig van 2-3 kill...ha már csendes a környék, ott a mákföldön kicsit búj el, s a "high ledge" résznél lévõ esetleges snipereket szedd le...
a pálya közepén lévõ repülõgép roncs szárnyán is fel lehet menni...
szerintem ha nuke a cél, a gránátot felejtsed el, inkább védd magad a claymore-val...
az egyetlen "ellenszer" ellene, egy csapat, vagyis pár magyarral felmenni , és péppé verni a mezõnyt... 😉
s az is idegesít benne, h pl a BF:BC-ben se voltam csapatjátékos, ugyanilyen egyszemélyes hülye rambó módban toltam, mégis a statisztikámban simán hoztam a gyõztes meccseket... (868/666)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
bár még annyira nem is rossz, elég sok ember statisztikájában, ez arány, különbsége 100-200....
bár nem is érdekel ez... a lényeg h a többi statisztikám megfelelõ...
The Matrix has you...
"meccs közepébe" - ennél már csak az a szebb amikor lépsz egyet és vége a játéknak... 😉
vagy ha kilépsz játék közben? akkor azt is "vesztes meccsként" írja le?!
The Matrix has you...
abba pl egy 4 fordulós játékot, ahol az a csapat nyer amelyik hamarabb nyer 4 kört, h számolják bele?!, egynek vagy négynek számít?
mert nem mind1...
19 meccs, az ha ~10 perc/ meccs, kerekítve 3 óra, b+, nem emléxek mikor voltam ennyire pro ...
valaki aludt az ágyacskámba...
valaki ívott a poharacskámból...
valaki játszott az mw2cskémmel ... XDD
#12378: sosem szerettem a battlefieldeket annyira😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
The Matrix has you...
The Matrix has you...
meg pár apró módosítás... pl.: normális "szerver" keresési beállítások...
én állíthassam be h melyik pályára mennék, engedve legyen e a klánok belépése...killcam... stb...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
:-))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem erre kérek választ, csak, hogy lásd meg vagy szólitva😊
Szóval gondolom Ti egymáshoz csatiztok és úgy léptek be a játékokba. Nálatok volt már olyan, hogy egyikõtöket átdobta másik csapatba? Nekünk kétszer is elõfordult, ami elég érthetetlen. Sokat nem tudunk ellene tenni, tudom, csak úgy megkérdeztem 😊
The Matrix has you...
de amúgy tényleg alázni fogja a BC2
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amúgy jó lenne a cod6 multija dedikált szerverekkel,de így egy rakás fos
valaki tudja esetleg van valami BAN lista a VAC-nál? amit meglehet nézni? kíváncsi lennék mennyire hatékony napi szinten.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
steam, origin: ACE_hun
Kiemelt január eleji ajánlatunk
* Call of Duty Modern Warfare 2
szóval húzzunk bele!!! még van kit feljelenteni! XD
E szerint 2009. legtöbbet warezolt, illegális oldalakról letöltött játéka az MW2. Az Infinity Ward FPS-e minden médiarekordot megdöntött, hiszen megjelenése napján csak az USA és Anglia területén 4,7 millió példányt adtak el belõle. Az internetes oldal szerint azonban hat hét alatt pontosan 5 070 000 alkalommal töltötték le a különbözõ torrent-oldalakról a játékot.
"...X360-on is a MW2 vezet, de "mindössze" 970 ezer letöltéssel...."
:-)))
respect