Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze vannak ténylegesen undetected, karbantartott csalások 😞 lásd: X22 ... (asszem ez a neve)
@
És hagy kérdezzem meg: mirõl szól a topic? Mert kb. mindenre rámondod hogy off, flame, warez, hülyeség... akkor mirõl lehet beszélni?
Egyébként respect a topic karbantartásáért... bár ritkábban nézek be, és így nem látom mi törlõdik, és mennyi törlõdik, de alapvetõen tiszta a topic...
@
tudnátok adni egy linket, amin a részletes kivesézése van a multinak?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amikor írtuk, hogy hacker csak nevetett... megkérdeztük miért aimozik, erre a válasza annyi volt " Mert miért ne? Megtehetem... aimozzatok ti is" .... no comment.
Paul: a legfontosabb frissítés? A Multiplayer rendszer teljes átalakítása, Dedikált szerverek megszüntetése... leginkább ezt nevezném nagy változásnak - nameg a PC-re is bekerült Prestige mód.....
Kíváncsi vagyok, hogy TI mit gondoltok legfontosabb frissítéseknek... biztos rohadt nagyot kérek😊
<#wink>#wink>
sztem egy szám különbség bizti van benne. Ennyi elég, az offos mindenedet?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kérdésem: mik a különbségek az 1. és 2. rész között?😄
title-nek is megvan az ellentéte, vagyis mi is kapunk képet, ha megfelelõ személyt szúrunk le...
szóval ezt kell figyelni...

Xbox Live: Lunatic HUN
Mindenkinek jó játékot :-)
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Mire a kedven pályám jönne el tûnnek az emberek. Egyszóval ez erõsen kifogásolható és javításra szorulna.
Sajnos szervert nem tudsz keresni ez random az egyetlen lehetõséged ha Steamen belül felveszel valakit (valakiket) barátnak majd ha joinoltok egymáshoz akkor egy szerverre kerültök s valoszínüleg egy csapatba is
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Az interneten játszok, és 27es a karakterem. De az a gondom, hogy már alig fejlõdök. Mit tanácsoltok, hogyan tudnék gyorsabban fejlõdni?
még vmi12énjelenik meg a zero akkor is menni fog ezzel???
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
De úgy röhögöm mikor bejön 10-es Pre-vel,aztán 3 kör alatt csinál egy 0-3-as stat-ot,és már látom is hogy kilépett...<#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyszerûen még kill camet is jó nézni egy pörgõs, fair meccs alatt.
Lehet belõle tanulni.
Ma "h4xxor" ba futottam bele, aki aimbotozik.
Valaki már korábban megjegyezte, hogy van egy új típusú amibot, ami nem olyan egyértelmû használatkor.
Itt is írt már róla valaki korábban.
Próbáltam felnyomni a srácot steamen, de amikor rákerestem már "ban(s) on record" volt VAC-en. Ennek ellenére alig néhány perccel korábban még vígan lövöldözött.
Amúgy nekem is sikerül naponta 1-1 et kikapnom ezekbõl...
<#vigyor1>#vigyor1>
Múlt idõben, merem remélni!
Fejezzük be?
Azért kapcsolódtam be mert erõs túlzás a lépten, nyomon való csalózás.
Sok hibája van a játéknak és a rendszernek amivel a tököm kivan nekem is, de messze nem ez a rákfenéje, hogy sokan aimoznak.
Dolgozz nyugodtan. Azért mert te vagy a téma felelõse nem kell 24 órában kényszeredetten a munkád rovására itt figyelni.
azon indult a vita, hogy egyesek szerint az egész játékban összesen látott valaki 3-4, más többet, az elõzõ kizárta, hogy 3-4-nél több lett volna. Se több, se kevesebb nem volt a vita tárgya. De sztem tényleg legyen vége az offnak, mert már régen az! Most már lexarom én is, hogy sok van, vagy kevés, itt már arról szól a duma, hogy kinek van igaza!
Mindenkinek igaza van, JÓ?
És innentõl a téma befejezve, hagyjatok dolgozni! Köszike
Kár vitatkozni. Tulajdonképpen csak azon vitatkozunk, hogy nagyon sok van e vagy elenyészõ a csalók száma.
<#wave>#wave>
Én a lvl 28 on kapott FAL fegyverrel játszom. Esetleg a lvl 40 en kapott M16. Nem gondolom, hogy nagy hátrányba lennék AK ellen pl ami a csúcs jelen esetben. Próbáltam azt is nem rossz, de nincs olyan különbség ami miatt több esélye lenne ellenem, ha ugyan olyan szinten játszik. Viszont ha jobb nálam akkor AK nélkül is jobb lesz. Na ez ritkán igaz egy lvl hackerre.
Egyszóval nem jelent elõnyt. Inkább nagyzolás miatt csinálják vagy türelmetlenségbõl. Vagy egyszerûen kisgyerek...
örülök hogy vannak hibátlan emberek.
ÉS ITT FEJEZZÜK BE, tényleg! Comprende?
már ez is off, de rendesen.
2. Te látsz beírást, fórumozást 100-at, és gecire soknak tûnik. vagy legyen 500!!!, az valóságos hadsereg. Tegnap amikor konnektáltam iw-netre 170000 ember játszott éppen. csak abban a pillanatban...ha ennek a dupláját adták el csak, de szerintem már lassan elérik a 400ezret, lehet többet, akkor hány % is csal? és vajon a csalók hány százaléka eredetis?
lehet Te ennek hiszel, én meg a szememnek és a sokévi tapasztalatomnak, hogy tudom ki csak és ki nem. 2 wh, 1 multihack. ennyi eddig az én statisztikám. de gondolom ez egyfajta védekezés az embereknél, hogy nehogymá ennyire béna legyek...
de amikor lecsalóztok valakit a szerveren, vajon ha egy fegyvert odatartanék a fejetekhez hogy fõbe lõlek ha tévedsz, vajon ugyanúgy biztos lennél a csalásban? mert gondolom igen lecsökkenne a csalózás aránya...
Ennyit errõl utoljára, jó játékot!
Én is voltam admin igaz én játékban (úristen le se irom a nevét meg a cimét mert véletlenül kitörlik) na de ez....tudjátok milyen munka,nem is kell leirnom..
ha beírod szarkazmussal telítve hogy "azok pro játékosok" a level hack-erekre, pedig külön kihangsúlyoztam és a többiek is, hogy nem rájuk gondolunk, akkor ne csodálkozz hogy reakciót kapsz. és nem azért mert moderátor vagy, azt épp leszarom, szerintem hülye vagy hogy válaszolsz a sok birkának miért törlöd a hozzászólásait, amikor egy 8 évesnek fel kellene fognia. aki nem fogja fel, az hülye hozzá hogy megmagyarázd a döntésed...
Másik ezek alapján jó lenne ha összejönne egy jó kis csapat itt akik felvennék egymással kapcsolatot msn stb és állandóan csinálnánk inkább privát meccseket. én lexarom a cselendzseket! én játszani szeretek. kizárólag FAIR PLAY módban!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Elõfordulhat, hogy véletlenül töröl valamit az ember, de:
Törlésre kerül az egymás többszörös piszkálása (lsd. személyeskedés), egyértelmû warez kérdés, a WAREZ kérdésre adott válasz mindegyik (mert hülyén néz ki egy válasz, ha nincs comment), a folyamatos NEM A TÉMÁBAN (OFF) íródott folyamatos flame (egy pár db elmegy, devannak határok)
és fejezzétek be a velem való foglalkozást, köszönöm!
"eddig max 3-4 cheater-rel találkoztál (level hack kivételével)."
mondjuk így 3. már illenék...nem beszélve, hogy rajtam kívül is beírták páran, hogy LEVEL HACK KIVÉTELÉVEL. szedjem vastagon?
persze tudom én hogy csak teszed a hülyét, de nem áll jól.