Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
<#eljen>

Persze írtam neki meccs közben hogy köszi a screenshotot,küldtem VAC-éknak..Erre az volt a válasz hogy köszi a killcamot õ is küldi (tudnám mit😄DDDDD)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szega87
UAV felderítõ, Harrier, Apache 1 stinger, pavlov stinger, chopper és ac130 pedig 3-4

Na ilyen az amikor egy Lvl hack-es kis buzi besokal amiért valaki aki próbálja a prestige-eket becsülettel kitolni kiírtja mint a szart minden körben..<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

F E R I
Hehe, sokszor én is inkább lelövetem vele magam, mert a Stinger azért tényleg jó barát <#gun><#hehe> Harrier-t 10-bõl 9-szer leviszi, Chopper Gunner-nél sajnos kell egy pár halál, ha ügyesen használja az illetõ, de az sem lelõhetetlen, ha az elején sikerül becélozni, amikor közeledik, akkor általában mindig sikerül leszedni halál nélkül, az AC 130-ra sajnos több Stinger kell, azt is úgy könnyû leszedni, ha rajtad kívül még vagy 2-3-an is próbálkoznak, annyival hamarabb lejön az égrõl <#eplus2>

Csirkemell nélkül nincs élet!

armageddon666
szvsz az Akimbo 1887 csak annyira OP, mint az ACR+stopping power :\

@

Tedd máshova a steamet -.-

Törölt felhasználó
Helló!

Már elfeledtem hogy is van, segítsetek már légyszi.

Újra kell raknom a játékot, és nem tudom a C meghajtóra telepíteni mert nincs annyi helyem. Hogyan tudom máshova tenni?
Bizony ezek a legügyesebb játékosok. Mindennél szánalmasabb, de õk Istennek érzik magukat <#mf1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

armageddon666
oops... detectedet akartam ^^ de másodszor már sikerült leírni 😄
egyébként a vírus az egy átmenet lenne, mert gépét elrontaná, macera újratenni, de anyagi kárt mégsem okozna...

@

armageddon666
Egyébként gonoszak vagytok mind... ha azt mondom jó vagyok, az nem tetszik az embereknek, ha azt mondom nem vagyok jó, az még annyira sem tetszik az embereknek... na nem mondok semmit akkor is van morgás 😄... illetve volt... dedicated server híján eléggé "szóló" játéknak tûnik ez az MW2... hiába multi, nem ismerem akikkel játszom...

Néha Szegáékkal pubolok 😊 az kellemes szokott lenni 😄

@

Na de az "undecetdet" amit te írtál hogy küldesz neki,az szerintem pont az "észrevehetetlen" csalás,amivel nem bukik meg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
Nem ezen gondolkodtam 😊 Azon gondolkodtam hogy küldjek-e csalást AMI LEBUKIK EGYBÕL, ODA AZ ACCJA, ÉS EZ EGY DRÁGA DE JÓ LECKE, vagy ne küldjek ilyet, csak próbáljam meggyõzni hogy rossz dolog, és vagy sikerül, vagy nem... ha nem, akkor meg úgyis talál egyet... 😊

@

Ja természetesen az igazi pro-k ezt egy Marathon-LW-Commando hármassal egészítik ki,igy legalább eltalálni is reménytelen,de 5 méterrõl is agyonvág.

Ez így van.G18 akimbo ûberel mindent közel és középtávon.Végülis ennyi,közelre 1887 akimbo,középtávra G18 akimbo,aztán marad kb 3 pálya ahol más fegyvert kell vinni.
De mivel ezek mellé még ugye alapban vihet egy elsõdleges fegyvert,így gyakorlatilag "probléma" megoldva.

Frank99
nem tudom müxik-e, én a bannerben videón bemutatott módszerrel csinálom. valaki írta lejjebb, hogy be akarta jelenteni, de már banános volt.
Van néha olyan figura, aki megismer, van egy Mr.Bunkó cimkéjû magyar, aki ha meglát egy partiban, azonnal kilép. 2 hete végigkergettem pár pályán, azóta kimegy ha meglát. Erõsen aim-gyanús volt a dolog, sok volt a fejlövés, meg falonát....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
sok ilyen van. de mások nem futnak bele ilyen emberekbe, de mindegy.

Vadássz rá! Komolyan mondom. Nekem megér annyit, még ha sokat is halok, hogy igyekszem rámenni az ilyenre, fõleg késsel, meg akimbo rangerrel (nemsoká +lesz az 1887) Oszt' ha véletlen mégsem volt csaló, akkor is játszottunk, gyün' a pont, nemigaz? De általában kimennek a partiból a következõ pálya elõtt. De már ez is volt...

Frank99
igaz!

Frank99
egy jó kis backdoort (jó kis régi Subseven :-))) )

aztán megnézzük mi van a gépén

<#taps>

mNzJean
Egy "jó játékos " -nak nem nagyon kellene ilyen butaságokon gondolkoznia ,hogy küldjön e csalást a barátjának vagy sem ...... <#ejnye1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

most kiakadtam ismét :S

közelrõl hamarabb lelõnek 2 pisztollyal mint én gépágyuval, és nemelég hogy gyorsabb az rendbe van de az hogy én rálövök nem tul messzirol õ átfordul és lesoroz 2 pisztolyal az kiakaszt teljessen. á

dulpla piszoly gyári csit. áhh

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

armageddon666
ismeretségi körben úgy vették észre jobban játszom mint az átlag amihez hozzá vannak szokva 😄 Így megfelel? 😄

@

Szega87
jó játékos hírében vagyok... más játék

megmosolyogtam <#kuss>

Küldjél neki vírust és legyél szemét.
Nem tudom miért jó úgy játszani, hogy nem a saját teljesítményem van mögötte.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

armageddon666
igazából ez a "benyögés" mûködik? Mert supporton azt hangoztatják, hogy cheaterekrõl ne küldjünk semmit, mert VAC elkapja õket (amúgy nem :C)... és ilyennel nem is foglalkoznak... bár ez VALVE játékoknál volt.

Nagyszerû ötlet: le kell másolni az X22 oldalát, és kamu cheateket felnyomni... mármint rendes mûködõeket, de olyanokat amiket megfog a VAC 😊 hogy hiteles legyen pénzt is kérünk értük, de mondjuk minimális összeget (emeltdíjas SMS, valami), és így az erre hajlamosokat is meg lehet szopatni, aztán meggondolja 2szer hogy akar-e megint csalni...

Ma osztálytársam kért tõlem csalást... (jó játékos hírében vagyok... más játék) most küldjek neki valami undetected szutykot, vagy ne legyek szemét? :\ asszem inkább csak meggyõzöm hogy csak a nyomik csalnak ^^

@

armageddon666
írott szövegben nem mindig egyértelmû 😊

@

Naja, ilyen kis feltöltésû ADSL-ekkel lehetséges hogy számít... Nekem DIGI van és még ha torrent is megy közben, akkor is 1-5 ms között mozog a ping.

steam, origin: ACE_hun

Firerock
remélem kamu:S
telivan egy csomó hülyeséggel

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Á doboz

Szega87
nekem 10/2,5 a le/fel és gond nélkül meggy minden és sokszor host is vagyok annak ellenére, hogy szokott lenni 60/10-es srác is a lobbyba

mmovar
én meg a netlimiterrel megfigyeltem, hogy a játék maga átlagosan 28-32kb/s-et használ. tehát ennyire van szükség. nekem 10Mbps-es netem van. felfelé 512Kbps. de untig elég mindenren...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

csuszi
elírtam
1megás net 50-es ping ugrik 130-ra
2megás netnél 50es ping ugrik 100-ra
3megás 70-re
ts dumánál.

upload 128, 256, 384. legalábbis nálam így van/volt. mindhárom netem volt/van.

MJ rulz Pink Team The Only One

miaz hogy 50kbit/sec-rõl megugrik 130-ra? Mi ugrik meg? Letöltés, feltöltés? Az 1-2-3 Megás net mennyi upload-ot jelöl?

csuszi
1 megás net, 50kbit/sec-rõl 130ra ugrik cod2ben...
de egy 2megásnál is megugrik 100ra, 3megásnál 70re.

amit jean ír az 99%ban bevált, elõtte szarakodtunk állandóan, ment a bénázás, mióta kuss van nincs hiba.

ui.: jean ötlete, szabadalmi díjat neki fizetni...

érdekes mert tudtommal a ts max 5 KB/sec sávszélt használ, az meg lófax... amiatt nem nõhet csak minimálisan a ping még egy 256 kbit-es feltöltéssel rendelkezõ júzernél sem... ennél talán nincs is manapság kisebb, vagy van? Mondjuk a dobozon is broadband van, tehát kábeles, ADSL, LAN net, a modemes meg a mobil net nem játszik...

mNzJean
" Hát ha az a pár kilobájt adatátvitel megingatja a pinget, akkor régen rossz... 😄"

Pedig megingatja nem is kicsit . Mi sokat teszteltük ezt és szinte 100% ra mondhatom , ha a lobbyban 2 olyan játékos van akinek gyenge a feltöltési sávszéle , és TS n megy a ricsaj , simán szétdobálja a lobbyt . Szal amíg a mapot be nem tölti addig kussolunk TS-n , utána mehet a duma. Ez bevált eddig.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hát ha az a pár kilobájt adatátvitel megingatja a pinget, akkor régen rossz... 😄

Én is így vagyok vele, és ellenem nem csaló játékos még nem tolt nuke ot.

csuszi
szia big!

ha nem lobbyba jön be az egyik akkor van ilyen, hanem simán rádcsatizik.
ha lobbyban szépen összegyûltök, és utána find game, akkor elvileg mindig együtt lesztek, csak ne ingassátok a pingeteket dumával. szal lobbyban csönd, és akkor tuti jó lesz.

Mondjuk ez az a MW2-es SD az alapjaiban van elrontva.4 nyert kör kell,és az egyik csapat egymás után 3x véd.Hát ugye védeni alapból könnyebb.Jó eséllyel 0-3 a fordulás.De még ha mondjuk 1-2 is,addigra tuti összeszed valamelyik védõ egy UAV-ot,de valószínûbb valami csomagot ledobat.Mondanom se kell mekkora élmény mikor 0-3-nál az ellenfél behívja 4. körbe a Harrier-t vagy ne adj isten az AC130-at...
Nem értem miért nem 2védõ 2támadó kör van,utána meg felváltva...

Nem is. Most néztem, még szarabb a statisztika (az arány kb. megmaradt, a különbség nõtt).

Wins: 728
Losses: 1114
Ties: 15
Win streak: 13
Kills: 22k+

Lunatic83
természetesen az éremnek két oldala van... én is elõszeretettel vadászok le AC-t, chopper-t és társait, mert tudom h mire (nuke) készül vele az ellenség 😉 néha még arra is képes vagyok a cél elérése végett, h lelövetem magam, csak h legyen újra stinger rakétám...XD

Xbox Live: Lunatic HUN

Daell Drow
en csak SD-t es sabotaget tolok, es az utobbi idoben ugy jatszok hogy csak az lebeg elotem hogy a win/losses aranyt javitsam. sikerult is, most jelenleg pont zero: 294/294 <#vigyor2>
Függetlenül attól, hogy mi van beállítva legnagyobb killstreaknek (nuke vagy AC-130 például) mindig eggyel a megszerzése elõtt döglök meg, de napi szinten ez akár többször is elõfordul. 10bõl 9x a legbalfaszabb játékos, vagy egy gl töltet, vagy egy eltévedt gránát öl meg, szal Murphy tehet egy szívességet... -.-

A winstreak-re meg azt tudom mondani, hogy... hát... nem éppen a legjobb. 7 a maximum, de a játék nyerés/vesztési mérlegem pedig egyszerûen katasztrófális, kb 600/900. Mindig a balfasz csapatba kerülök vagy az éppen vesztõbe. Jó, az mondjuk az én saram amikor félbeszakítom a játékot és meglehet, hogy nem mindig teszek meg mindent a csapatért, de az esetek jó nagy %-ában score és kill tekintetében a csapat élén állok és ha kell, akkor megdöglök, hogy még 5 másodperccel tovább tarsuk azt a kurva HQ-t...

Az update erõsen fake-nek tûnik 😛

RatBaG
egész jó videó, csak kb szart sem érsz vele. szép-szép ez az xboxos járókeret-gameplay, csak pc-n a negyedénél szétkapnak...

Per Aspera Ad Inferi.

Lunatic83
a csapat elengedhetetlen... kötelezõ, egyedül szinte semmire nem megy az ember.... bár mindig is magányos farkasként megyek, de van amikor beesik 1-2 magyar...

egyszer 2-3 magyarral összejöttem a BF:1943ban, kicsit se aláztuk a mezõnyt... mindenki szerzet egy tankot, figyeltünk a folyamatos javításukra...fedeztük egymást... az ellenségnek esélye se volt!!

tommygear
most megjáccot videóval minek gizdulni? 😄
Frank99
jaja, szép ez így, tényleg.

ahogy nézem amerre megy a figura, ott kéken látszanak a barátok, tehát megcsinálható a dolog. Csak legyen legalább a csapatból 4, ha jól láttam, aki véd. Na, ez elég nehéz, ha nem klán (vagy ) vs. játszik. Jó videót tudunk csinálni, csak szóljatok, tényleg. Az elsõ nuke az enyém, a többi a tietek, komolyan, egy bulit megér.. szívesen +halok, hogy legyen egy nuke-os felvételem amit tölthetek Tube-ra..!!!!!

Lunatic83
ez egész jó videó,
õ is a bunkernél kezdi....

elsõre azt mondanám h a sniper fegyver nem jó választás, de ha belegondolunk, h bármilyen fegyvert választanánk,még ha Acog-al is, abból elég gyorsan kifogyna a lõszer....
másodlagosra pp2000, /bõvített tár?!/
ezt kell cserélgetni ezerrel, ha lelövünk valakit...

/persze , pont olyan oszt tanácsot, aki még nem dobott le atomot... XD/

Frank99
én jártam azon a pálán', valami gyerek nagyon a nuke felé lehetett már (éreztem a sejtjeimben) erre BANG pont sikerált lelõlöm, bazzzzkkki...
és azóta köcsögöl mindenhol, mintha odavaló lenne..(mármint a köcsögbe)

és aztatat mondja, hogy mindenki ismöri az összeses büdös paraszt kemper helyet (aztat nem tudom, hogy Õ honnan ismer IJJEN helyeket, ha Õ nem illen', de midegy)

Na, jó mecccsa vót'. Má ' csak azé is, mer' a nukleár csapás, az nemigen gyó' az emberségnek, asszem...

<#vigyor0>