Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt amikor leesel alul mit ír? Killed by? Akkor nem leestél, hanem megöltek, nem? Vagy azt is írja hogy killed by saját magad? Ezt eddig észre sem vettem...

steam, origin: ACE_hun

hello a profilom hol található? mint a COD4-be vagy az 5-be mert ki szeretném menteni pendrivéra
Nem ügyeskedett az ilyenekkel,kinézett az ablakon,majd simán kiugrott.Már csak azért kérdezem,mert SD-ben meghaltam,és mivel velem volt a jóember õt néztem.És ilyen csodákat tudott...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

armageddon666
Igen ezt észrevettem... Nekem volt egy Anti Aircraft classom, csak aztán lecseréltem egy ilyen "tápoljuk a maradék perkeket és fegyvereket" változó classra, így eltûnt...

Cold Blooded és Stingerrel gyorsan leszedhetõk ezek.

@

BEAST
Nem tudom, de a te modszered viccesebb. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ellenféltõl is függ.Tapasztaltabb csapat amint bejelentik hogy jön a heli,AC130,stb,már megy is valami fedett helyre,aztán gyakorlatilag senkit se lehet vele kilõni.
Kezdõbb játékosok hõsi halált halnak a mezõn-utcán-stb...

Lunatic83
jobb oldalt van valami "légkondi" szerû doboz, lehet h elõbb arra ugrott, s csak onnan ugrott a vízbe....s az az 1-2 méter különbség pont elég h ne haljon meg...

Xbox Live: Lunatic HUN

Valaki árulja már el nekem hogy Rundown pályán az alábbi ablakból hogy lehet úgy beesni a folyómederbe Sitrep perk-el (tehát nem Commando),hogy kb. annyit sérült az ember hogy egyet sóhajtott,és már ment is tovább?
Mert nekem csak az alábbi módon sikerül:

armageddon666
Ezt csináltam, de valahogy mégsem tudtam vele megfelelõen darálni 😄 De lehet hogy a map miatt... Highrise?

Chopperrel jobban megy a dolog :S

@

Lunatic83
még jó h nem egy emergency airdrop volt...

elérnél egy dobozt, abban lenne lõszer, az EMP és egyéb társai meg fennakadnának 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

tommygear
mér? váltogatod a 3 fegyvert amivel tud lõni mire az egyikbõl kifogy a lõszer a másikat már újratöltötték 😄
armageddon666
Én az ACt valahogy annyira nem tudom használni :S

@

tommygear
kellemetlen :S
mondjuk az emp nem nagy cucc, szerencse hogy nem ac 😄
Firerock
tengap volt szó a szar helyre esõ care package-ekrõl
itt egy jó példa: 😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sziasztok!

Itt találtam egy rakat térképett ill. stratégiákat a külömbözõ mapokra ill. játékmódokra.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

newszepiking
igen, én is szoktam így menekülni, de ez az egész azért volt vicces, mert sokáig tartott, és mert szerintem tényleg a zászló felé húzta a belét.

"Errõl szól a kibaszott HQ ilyenek miért játsszák akik ezért háborognak? "
mert a kis nyomit izgatja a sok választható játékmód, ki is próbálja, de gondolkodni már nem szeretne, csak lõni.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

BaLeeX
Én is szoktam ilyet, fõleg akkor ha a közelben van valami fedezék. Ha nekiállok forogni tuti meghalok de 5bõl mondjuk 2-3x elérem a fedezéket.

Tegnap volt olyan eset, hogy én elsõ helyen álltam éppen 2300 ponttal és kb 4/7-es aránnyál, második helyen valami 1500 ponttal a csávó 14/2-vel. Persze le sem szarta a feladatot csak killre ment.

Na meg ide is beszúrják, hogy milyen fun volt a HQ map 42:5-el a végére. Az nem számít, hogy simán kikaptak, de alanyunk legalább jót kempelt... <#hehe>

Ilyen minek megy HQ-ra?

Ja tegnap HQ védésnél talált az egyik társ egy tök jó kemp helyet a HQ mellett, leszedett védésnél vagy 10 embert majd 5 percig õt szidta a másik csapat, hogy hülye kemper. Errõl szól a kibaszott HQ ilyenek miért játsszák akik ezért háborognak?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

newszepiking
múltkor volt szó arról, hogy mennyire bosszantó, ha mondjuk dominationban a csapattársak leszarják a feladatot, és csak azzal foglalkoznak, hogy lõjenek.
na, tegnap pont az ellenkezõjével találkoztam:<#wow1>
afganon rohant szembe velem az arc( térdeltem a kõfal mögött), igyekezett a felsõ placcon lévõ zászló felé. rálõttem, béna voltam, kapott, de tovább jött. úgy-ahogy visszalõtt, odaért a falhoz, mire gyakorlatilag ráugrottam, amit túlélt, és rohant tovább a zászló felé. gondoltam "ennyire nem akarhatod bazzeg..." és téptem utána. akkor már annyira röhögtem, hogy 5 méterrel mögötte rohanva acr-el sem találtam el, mire kb100 m után megállt végre egy pillanatra, és akkor lekéseltem.
majd beszartam....<#vigyor3><#vigyor3>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Szega87
www.bix.hu , grafikonok, statisztikák 0:00->4:00ig <#wave>

valszeg azért tolja jól😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The Protector
A magyarok a csíterkedés szempontjából a legnagyobb faszfejek közé tartoznak.Még anno COd Mw-ben haverom szólt h van wh-ja és átküldi h próbáljam ki.Ekkora szart baszki most minek elrontani más ember örömét.Aztán mikor nálunk volt és codozott én meg szendvicset csináltam látom h kibaszott piros négyzetekkel vannak tele a kép.Rá is jöttem h az a wh.Kva annyát neki.Basztam is ki a gépem elõtt.Büdös buzi elég jól tolja a game és még azt a szart is használja?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"Bulls-eye! - Kill an enemy with a throwing knife."
Nem használom ezt a kést, de többször megkaptam már ezt a ....valamit.

Tegnap Quarry-in csücsülök a központi daru alsó termében, foglalom a HQ-t. Egyszer csak robbanás a fejem felett és az emeletrõl egy FOCI labda esik le elém és pattogva gurul tovább!
Ledöbbentem és lelõttek<#vigyor2>
Új equi flash vagy stun helyett?<#hehe><#wilting>
Kicsikiraly
arról lehet tudni hogy mennyire vált be a kalózok kiszûrése?

DFTBA &#3232;_&#3232;

mNzJean
Gondoltam , hogy a package road runner bug-ot elfelejtik kijavítani. A lényeges javításokra várhatunk. Azt sem értem ,hogy a megjelenés másnapján már rengetegen panaszkodtak a 4 körös SD rövidségére . Mégse változtattak rajta , vagy ez szerintük így jó ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jacek
Nem igy van😊 multkor volt egy cikk errol, hogy ejszaka milyen terhelt a magyar net😊 elmegyek alukalni es addig tolt a gep😊

Szega87
tévedsz, sok ember alszik, de bõven akad játékos pl én 😄 és mivel ilyenkor nincs terhelve a net jobbak a pingek

goodgamer
Ratbag leírta pár hsz-el lejjebb.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Végülis a patch milyen hibákat javitott/mit tartalmaz?
nekem meg még csak nem is peccselt😄

Éjjel 3-kor ne csodálkozz ha lagolsz, normális Európai ember ilyenkor alszik, ha meg Amerikaival vagy távolabbival jáccol annak nem véletlen szar a pingje...

steam, origin: ACE_hun

Lehetséges.De most feltûnõen xar volt nekem,pedig én erre nem szoktam panaszkodni.

goodgamer
Szerintem rossz meccseket fogtál ki. Én az elmúlt 3 órában 1 laggos meccset játszottam, de ott is hamar kilépett a host és utána faxa volt.

RatBaG
Fix for latest texture hacks

Fix to prevent players from getting inside geo

Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players

Connection improvements for NAT-PMP routers

Fix for "elevator" glitch that allows players to get out of playable area

Per Aspera Ad Inferi.

Zseniális az új peccs.Olyan laggok vannak hogy néha másodpercekig áll az egész.Mindez éjjel 3-kor...

Szega87
I <3 IWnet, persze hogy a fennti csapatba voltam 2 haverral délután

Szega87
benevezem a képem a legkevesebb XP a cél elõtt versenyre! <#fogmosas>

goodgamer
Nem tudom csak nálam van e ez az érdekes jelenség de egybõl bedob a játékba, megszûnt a várakozás, ahogy kiválasztom a játék módot már be is dob a meccsbe.Örülök ennek a patchnek!😊 már csak azért is mert az elõbb sikerült ellõnöm az elsõ nuke-omat. 😄 Még épp idõben nyomtam el a meccs vége elõtt.😄 Na persze egybõl lecheatereztek...

remélem a futkározást javították

Ki tudja,lehet 3 kbyte adat hiányzott hogy ez legyen a világ legjobb játéka.És most hozzáadták! <#vigyor5>

Nálam vannak már dedikált szerverek😮
Végre!

mégsem

tommygear
beszarok rajtad komolyan
Kemény 1 ezredet ugrott a verziószám bõdületes patch volt,köszönet érte Iw......😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tommygear
ja nálam is 1.0.175
Szega87
nálam updatelt a modern warfare 2

bigapó
szerintem úgy, mint a hibagyûjteményt kirakhatod, eng-el zárójelben, utánna, ha a totalcod vagy valamelyik megcsinálja magyarra - hozzáteszem, szerintem felesleges, mert a játék sem magyar, igy egyszerûbb megtalálni is - akkor majd belinkeled azt helyette.

The Matrix has you...

Frank99
tök jó, de nem tudom, érdemes-e kitenni? lévén english stb.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
a forrás az itt van: LINK

ki kellene egésziteni azzal ami nincs feltüntetve, de tudjuk. keresek teljesebb listát, de egyenlõre nincsen.

The Matrix has you...

bigapó
köszönöm szépen. holnap nem valószinû, hogy leszek, mozizom este, de ezt beállitom délután.

The Matrix has you...

Frank99
én most léptem ki, szintet léptem, fél óra játék alatt nem volt ilyen gond.
és enyém a DRÁGASZÁG...
:-())))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Na ez klassz.<#eljen> Végre tudom a helyes értékeket. Amit én összehordtam az messze nem volt pontos.