Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Cold Blooded és Stingerrel gyorsan leszedhetõk ezek.
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kezdõbb játékosok hõsi halált halnak a mezõn-utcán-stb...
Xbox Live: Lunatic HUN
Mert nekem csak az alábbi módon sikerül:

Chopperrel jobban megy a dolog :S
@
elérnél egy dobozt, abban lenne lõszer, az EMP és egyéb társai meg fennakadnának 😛
Xbox Live: Lunatic HUN
itt egy jó példa: 😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Itt találtam egy rakat térképett ill. stratégiákat a külömbözõ mapokra ill. játékmódokra.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
"Errõl szól a kibaszott HQ ilyenek miért játsszák akik ezért háborognak? "
mert a kis nyomit izgatja a sok választható játékmód, ki is próbálja, de gondolkodni már nem szeretne, csak lõni.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Tegnap volt olyan eset, hogy én elsõ helyen álltam éppen 2300 ponttal és kb 4/7-es aránnyál, második helyen valami 1500 ponttal a csávó 14/2-vel. Persze le sem szarta a feladatot csak killre ment.
Na meg ide is beszúrják, hogy milyen fun volt a HQ map 42:5-el a végére. Az nem számít, hogy simán kikaptak, de alanyunk legalább jót kempelt... <#hehe>#hehe>
Ilyen minek megy HQ-ra?
Ja tegnap HQ védésnél talált az egyik társ egy tök jó kemp helyet a HQ mellett, leszedett védésnél vagy 10 embert majd 5 percig õt szidta a másik csapat, hogy hülye kemper. Errõl szól a kibaszott HQ ilyenek miért játsszák akik ezért háborognak?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
na, tegnap pont az ellenkezõjével találkoztam:<#wow1>#wow1>
afganon rohant szembe velem az arc( térdeltem a kõfal mögött), igyekezett a felsõ placcon lévõ zászló felé. rálõttem, béna voltam, kapott, de tovább jött. úgy-ahogy visszalõtt, odaért a falhoz, mire gyakorlatilag ráugrottam, amit túlélt, és rohant tovább a zászló felé. gondoltam "ennyire nem akarhatod bazzeg..." és téptem utána. akkor már annyira röhögtem, hogy 5 méterrel mögötte rohanva acr-el sem találtam el, mire kb100 m után megállt végre egy pillanatra, és akkor lekéseltem.
majd beszartam....<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem használom ezt a kést, de többször megkaptam már ezt a ....valamit.
Tegnap Quarry-in csücsülök a központi daru alsó termében, foglalom a HQ-t. Egyszer csak robbanás a fejem felett és az emeletrõl egy FOCI labda esik le elém és pattogva gurul tovább!
Ledöbbentem és lelõttek<#vigyor2>#vigyor2>
Új equi flash vagy stun helyett?<#hehe>#hehe><#wilting>#wilting>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
steam, origin: ACE_hun
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Fix to prevent players from getting inside geo
Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players
Connection improvements for NAT-PMP routers
Fix for "elevator" glitch that allows players to get out of playable area
Per Aspera Ad Inferi.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Végre!
mégsem
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
The Matrix has you...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ki kellene egésziteni azzal ami nincs feltüntetve, de tudjuk. keresek teljesebb listát, de egyenlõre nincsen.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
és enyém a DRÁGASZÁG...
:-())))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak