Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg arra ment rá az IW, hogy a legbalf*szabb, legbénább, félkezû-félszemû, 50 iq-s vérpistikének is legyen 10 killje
egy másik fórumon csodálkozott valaki, hogy killstreakek nélkül nem lehet elérni a nuke-ot. hát ezért! sõt, 10-bõl 9-szer a chopperig is camperkedésen (vagy játékmódtól függõen, pl. hq esetében tdm-ezésen) át vezet az út, különben megöl az elsõ ls-es kis pöcs, esetleg kapsz egy rakétát a hátadba
vagy az is szép volt, amikor a tök utolsó emberke, hardline (talán ez a neve, amikor -1 kell a ks-hez) perkkel összehozott egy AC-ét
értem én, hogy nekik is kell sikerélmény, de akkor legyenek külön ilyen szerverek
na majd a Blizzard megmutatja, hogy is kell ezt csinálni az Sc2-vel (azért hoztam fel ezt példának, mert ott is hasonló lesz a matchmaking rendszer, csak ugye Blizzard-színvonalon)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak hogy ez nem az én hibám.Nem engem kell elõvenni,meg a többi embert aki most már mindenkire csalót kiált aki egy gyanúsat is lõ.Hanem vedd elõ a csalókat meg Level Hackereket.Mert ha nem lenne egy se,vagy minimális mennyiség,egybõl másképp állna hozzá mindenki.De mivel csak tegnap 2 100% aim-osal futottam össze én,a Level-es meg kb. 10-15 darab volt,akkor nem biztos hogy még én vagyok a hülye is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én M4+FMJ-vel játszok többet, de ezt is lecseréltem már tegnap.
Egyszerûen szar!
Fut felém a gyerek és közvetlen közelrõl célozva, nem csípõbõl, ráhúzok és...1-2-3-4!!! és az 5.-ik találat után arrébb ugrik és leszed.
Ma ugyanez SCAR-al és szintén FMJ-vel.
Ezekkel eddig szépen hoztam a killstreak-eket minden fordulóban, most viszont semmi.
A gl pedig mintha jobb lenne. Fél pályáról nagyon minimális ív vesztéssel, kb. mint egy rakéta hasít át.
Csalók és jó játékosok?
Ak és 1887 akimbo über-király!
Fõleg, amikor kill camben nézem, hogy az AK veszettül rángat, de a red dot meg se mozdul a célon. A lövedékek vonalszerûen egy pontba csapódnak.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
No.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Amúgy egyedül az 1887 nem egy nagy eresztés, az akimbo es FMJ nélkül nem sokat ér.... tegnap mérgemben visszaraktam a kimaxolt Rangert :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nagyon ledöbbentett mennyire elszoktam tõle, mennyire más az irányítás , a játékmód...
még ha futok is, olyan érzésem van, mintha egy 10 tonnás márványkockát kéne húznom magam után....
Xbox Live: Lunatic HUN
köszike
U.i.:bocs a dupla postért
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nem bírtad volna ki, h nem írod ide ezt a mondatot?
de nem is baj, mert kárt tett volna benned, ha benned marad...<#levele>#levele>
steam, origin: ACE_hun
Ime Mr.Pontocska és Mr.Vonalacska.
Ez a nagy trükk.Mr.Pontocskának ennyire telik 5. Prestige-ben.
Rosszul vagyok már ezektõl "mindegy hogy de egy kis elõnyt kicsikarok magamnak" emberektõl...
A mai WH-s,Aim-os kalandokat már nem részletezem.Szerintem unalmas is már.Az egész játék tömve van csalókkal,a kérdés csak az elég hülye-e hozzá hogy olyan csalást és/vagy úgy használja hogy észre lehet venni vagy sem...
- beraktam megint kicsit poénkodni a nuke-ot, le is dobtunk egyet demolition-ben.
- lehet ünnepelni! úgy lenerfelték a terminator shotit, hogy elsõre azt hittem csítel akit lövök, mert semmit se sebzõdött.
- aztán köv meccseken csak csalókba botlottam. aimos hülyegyerekek párban, sniperrel puffogtatva sprintelve...
- majd a hab a tortán, cp füstgránáttal rohangáló bugger majom.
ja meg a legjobb, rögtön azután, hogy felmentem játszani. a haverokkal pont kitettünk egy csapatot, mindig sabotage-t tolunk, most kivételesen demolition lett. össze is kerültünk vmi magyarokkal, voltak vagy 4-5en, klánnév nélkül, de ilyen egyforma piros-fekete-piros sablon, prestige 4-5ös is némelyik. még lobbyban rájuk köszönünk, erre a válasz: kussolsz <#wilting>#wilting>
aztán játékban így izmoznak, hogy majd figyeljük a prestiget, meg a szokásos low-ozós szánalom duma. map másik végébõl fejbe nyomom az egyiket rpd-vel félig falon át, erre: spayer low...
úgy tûnik ilyen esek-kelek taktikát alkalmaztak, mert 2 nyert kör után úgy léptek ki, hogy még az eredménykijelzõt se várták meg... <#hehe>#hehe>
késõbb egy másik meccsen egy arc beszólt egy vkinek, talán nem is angolul. válasz: kussss.
szánalmas az egész, faszért nem tud viselkedni ez a sok Ifj Vér István, tegyen lakatot a pofájára, aztán játsszon <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
Ja legújabb õrület.Névnek nem ír be semmit.Igy ha ráhúzod a célkeresztet,nem ír ki semmit vörösen.Cold Blood Pro...ugyan már... megoldjuk házilag.
Vagy beír egy darab pontot,na most amennyi abból látszik...
Ok hogy nem ez alapján kéne az ellenfelet beazonosítani,de akkor is van mikor zavaró.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is faszagyerek akarok lenni, mondjátok már el, hogyan kell kivenni a nindzsát? <#idiota>#idiota>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
belsõ kettõ: counter uav
kinti kettõ: chopper + harrier
elérhetetlen chopper meg már szinte természetes -.- nem igaz, hogy erre sem bírnak figyelni páran
hogyan lehet, hogy nem tudom bemérni a choppert????
ez a 70-es hívta 2x, egyszer sem tudta leszedni senki sem?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit