Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
nagyon sáznalmas lett már ez az egész kicseszett játék

tényleg arra ment rá az IW, hogy a legbalf*szabb, legbénább, félkezû-félszemû, 50 iq-s vérpistikének is legyen 10 killje

egy másik fórumon csodálkozott valaki, hogy killstreakek nélkül nem lehet elérni a nuke-ot. hát ezért! sõt, 10-bõl 9-szer a chopperig is camperkedésen (vagy játékmódtól függõen, pl. hq esetében tdm-ezésen) át vezet az út, különben megöl az elsõ ls-es kis pöcs, esetleg kapsz egy rakétát a hátadba

vagy az is szép volt, amikor a tök utolsó emberke, hardline (talán ez a neve, amikor -1 kell a ks-hez) perkkel összehozott egy AC-ét

értem én, hogy nekik is kell sikerélmény, de akkor legyenek külön ilyen szerverek

na majd a Blizzard megmutatja, hogy is kell ezt csinálni az Sc2-vel (azért hoztam fel ezt példának, mert ott is hasonló lesz a matchmaking rendszer, csak ugye Blizzard-színvonalon)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
néha énis magamról azt gondolom h csítelek olyanokat megcsinálok 😄
Tudod mit?Lehet.
Csak hogy ez nem az én hibám.Nem engem kell elõvenni,meg a többi embert aki most már mindenkire csalót kiált aki egy gyanúsat is lõ.Hanem vedd elõ a csalókat meg Level Hackereket.Mert ha nem lenne egy se,vagy minimális mennyiség,egybõl másképp állna hozzá mindenki.De mivel csak tegnap 2 100% aim-osal futottam össze én,a Level-es meg kb. 10-15 darab volt,akkor nem biztos hogy még én vagyok a hülye is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
nekem olyan volt hogy nem dobtak le semmit, fel nem akadhatott sehova mert nem volt semmi felettem egyszerûen eltûnt
Jhaj! és még valami: jártatok már úgy, hogy a care packeg-ben semmi sem volt?<#wow1><#help>
Az új frissítésben tényleg csak az alább felsoroltak vannak benne?

Én M4+FMJ-vel játszok többet, de ezt is lecseréltem már tegnap.
Egyszerûen szar!
Fut felém a gyerek és közvetlen közelrõl célozva, nem csípõbõl, ráhúzok és...1-2-3-4!!! és az 5.-ik találat után arrébb ugrik és leszed.
Ma ugyanez SCAR-al és szintén FMJ-vel.
Ezekkel eddig szépen hoztam a killstreak-eket minden fordulóban, most viszont semmi.
A gl pedig mintha jobb lenne. Fél pályáról nagyon minimális ív vesztéssel, kb. mint egy rakéta hasít át.

Csalók és jó játékosok?
Ak és 1887 akimbo über-király!
Fõleg, amikor kill camben nézem, hogy az AK veszettül rángat, de a red dot meg se mozdul a célon. A lövedékek vonalszerûen egy pontba csapódnak.
Kicsikiraly
más: vajon akik az OGC-t kitalálták h ez legyen a neve, utánanéztek annak hogy ezt mire szokták használni? (tipp: döntsd meg a fejed és nézd úgy ahogy a szmájlikat szokás)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
igazából az a probléma hogy mindenki a KDR-re megy, meg hogy menõzhessen a haveroknak. azt felejtik el hogy a játékot élvezni kell, és én bõven élvezem a játékot akkor is ha 3/12es statom van, nem akarok én a legjobb lenni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ChaosTeam
Mivel akarsz Multiban játszani? MW2-vel vagy a Zero Gear-el?
atinq
Sziasztok. Segítene valaki? Hogyan tudok multiban játszani? A zero gear-es verziót már próbáltam de egy idõ után kidobott. Nagyon megköszönném ha valaki megmondaná mi a megoldás.

No.

Örülök a tegnapi napnak, este játszottam 5 mapon és kétszer aimossal rakott össze. Természetesen ki is léptem. De lehet, csak az epilepszia rángatta a 2 debilnél az egeret. Így aztán picit eluntam, és kapott egy uninstallt. Remélem az alant említett MS2 és Bio2 hozza az elõdei színvonalát. Esetleg még a Metro 2033 ami nekem tetszik. Multiban természetesen a bc2 is meg lesz nézve. De ha más nem, akkor legfeljebb még többet fogok az asszonnyal huncutkodni P.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Frank99
hát, ha megjön a Mass Effect 2,(na meg majd Bioshock 2...) sztem én is.... addig majd beér a gyerek, már 46-os szintû, nincs messze a 67-tõl (elvileg, bár morog, hogy egyre több pontot XP-t kell szerezni, hát igen a magasabb szintért meg kell szenvedni)
Amúgy egyedül az 1887 nem egy nagy eresztés, az akimbo es FMJ nélkül nem sokat ér.... tegnap mérgemben visszaraktam a kimaxolt Rangert :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lunatic83
gondoltam kicsit szüneteltetem az mw2-t, elvégre lassan jön a bc2, készülni kéne rá... egy jó pár hónapja nem is játszottam vele
nagyon ledöbbentett mennyire elszoktam tõle, mennyire más az irányítás , a játékmód...
még ha futok is, olyan érzésem van, mintha egy 10 tonnás márványkockát kéne húznom magam után....

Xbox Live: Lunatic HUN

Frank99
személyeskedést kéretik befejezni.
köszike

Az a helyzet, h sokan vannak ilyenek, de sajnos szinte minden nap találkozok olyannal aki 10000000000000000000 százalékra aim-al nyomja, és ezt nem a stat alapján mondom, hanem killcamból simán meglehet állapítani, és akkor még nem beszélek arról akibe nem elég 1 tár telibe UMP45-bõl, v RPD-bõl, mert azt naívan ráírom a szokásos lagg számlájára.

kérdezed*
U.i.:bocs a dupla postért

Ha nem ilyen hülyén kérdezett én sem szólok...

nah igen... én ne tudd meg mennyi csalót találok játék közben:S😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

minimálisan, mivel pr1-nél bejönnek újabb pr kihívások, és a fegyvereknél még plusz számol 500-1000-2500-s ölés határokat 10000 pontokér, de nem lesz sokkal gyorsabb.

Amúgy ebben is van igazság manapság a legtöbb játékosnak akkora az egoja ha kinyirják akkor csak is cheater lehetett az ellenfél,képtelen elfogadni hogy vannak jobbak és csak úgy képes feldologzni ha csalót kiállt.

danny94
ok thx mind2töknek...<#eljen>

nem

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

danny94
és akkor már valamivel gyorsabban fejlõdünk?

igen

danny94
mert te már úgy kezdted a játékot, h mindent tudtál ugye?
nem bírtad volna ki, h nem írod ide ezt a mondatot?
de nem is baj, mert kárt tett volna benned, ha benned marad...<#levele>

Úristen ember te nagyon hülye vagy<#wow1><#falbav>

Marci0115
pontosan

danny94
azigen, ezt nem is tudtam, akkor, h 10-es prestige jelvényed legyen, 10x el kell jutni a 70-es szintig?

mNzJean
<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Az igaz, csak minden prestignél 1 szintrõl indulsz, nem csak 70 szintü prestigek vannak a képen.

danny94
és neked 56-osan hogyan van 3-as prestige jelvényed, tudtommal csak 70-esen lehet belépni prestige módba...

Vagy csak Te vagy hülye hogy minden jó játékost csalónak látsz...

steam, origin: ACE_hun

Ime Mr.Pontocska és Mr.Vonalacska.
Ez a nagy trükk.Mr.Pontocskának ennyire telik 5. Prestige-ben.
Rosszul vagyok már ezektõl "mindegy hogy de egy kis elõnyt kicsikarok magamnak" emberektõl...
A mai WH-s,Aim-os kalandokat már nem részletezem.Szerintem unalmas is már.Az egész játék tömve van csalókkal,a kérdés csak az elég hülye-e hozzá hogy olyan csalást és/vagy úgy használja hogy észre lehet venni vagy sem...

tommygear
sokat ért megint a patch 😄 elõzõ verzióval ugyanúgy megy a warez
Jacek
Azert mert az oskolaban csunyan megverik a nagyfiuk.

RatBaG
na a mai nap eseményei:
- beraktam megint kicsit poénkodni a nuke-ot, le is dobtunk egyet demolition-ben.
- lehet ünnepelni! úgy lenerfelték a terminator shotit, hogy elsõre azt hittem csítel akit lövök, mert semmit se sebzõdött.
- aztán köv meccseken csak csalókba botlottam. aimos hülyegyerekek párban, sniperrel puffogtatva sprintelve...
- majd a hab a tortán, cp füstgránáttal rohangáló bugger majom.

ja meg a legjobb, rögtön azután, hogy felmentem játszani. a haverokkal pont kitettünk egy csapatot, mindig sabotage-t tolunk, most kivételesen demolition lett. össze is kerültünk vmi magyarokkal, voltak vagy 4-5en, klánnév nélkül, de ilyen egyforma piros-fekete-piros sablon, prestige 4-5ös is némelyik. még lobbyban rájuk köszönünk, erre a válasz: kussolsz <#wilting>
aztán játékban így izmoznak, hogy majd figyeljük a prestiget, meg a szokásos low-ozós szánalom duma. map másik végébõl fejbe nyomom az egyiket rpd-vel félig falon át, erre: spayer low...
úgy tûnik ilyen esek-kelek taktikát alkalmaztak, mert 2 nyert kör után úgy léptek ki, hogy még az eredménykijelzõt se várták meg... <#hehe>

késõbb egy másik meccsen egy arc beszólt egy vkinek, talán nem is angolul. válasz: kussss.

szánalmas az egész, faszért nem tud viselkedni ez a sok Ifj Vér István, tegyen lakatot a pofájára, aztán játsszon <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

tommygear
<#wow2><#wow2>
Elképesztõ amik itt már mennek.Ha csak minden 20. gyanús dolog csalás,már az is sok lenne...

Ja legújabb õrület.Névnek nem ír be semmit.Igy ha ráhúzod a célkeresztet,nem ír ki semmit vörösen.Cold Blood Pro...ugyan már... megoldjuk házilag.
Vagy beír egy darab pontot,na most amennyi abból látszik...
Ok hogy nem ez alapján kéne az ellenfelet beazonosítani,de akkor is van mikor zavaró.

Jacek
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

ProGabe
😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez már megin' mi a szar?

Én is faszagyerek akarok lenni, mondjátok már el, hogyan kell kivenni a nindzsát? <#idiota>

legjobb amikor úgy kérik, hogy "háhh majd beesik a tetõablakon és az betörik..." erre meg az ablak peremére esik és nem esik beXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

HD JOHNNIE
én stingerrel szedek mindent, choppert , AC-t mindetn. csipognia kellene annak. asszem a chopperhez kell 2 lövés az AC-hoz meg 3.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ProGabe
valamelyik seggbarom kérte úgy az emergency-t egyszer, hogy kettõ csomag bentre esett, kettõ kerítésen kívülre

belsõ kettõ: counter uav
kinti kettõ: chopper + harrier

elérhetetlen chopper meg már szinte természetes -.- nem igaz, hogy erre sem bírnak figyelni páran

Köszi!

Szega87
1,2,3

Tudom hülye kérdés, de mivel váltasz fegyvert az AC 130-on?

Frank99
én az elõbb próbáltam, 4x fogtam be a choppert, és nem csipogott, illetve 1x csippant, aztán többet nem, és más nem állította rá... Stingerrel próbáltam. Bár itt volt legalább 1 csaló (inkább 2) az egyik mindig látta mere megyek, miután írtam, hogy wallhack, egymásra vadásztunk :-))) level 70-es, 1 prtg. Bejelnetettem, tuti ami tuti.

hogyan lehet, hogy nem tudom bemérni a choppert????
ez a 70-es hívta 2x, egyszer sem tudta leszedni senki sem?

BaLeeX
Steam tárolja a profilodat szerintem szóval bárhol belépsz saját accodról onnan folytatod ahol abbahagytad.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ja azt irja "Killed by" és alá a saját Call Sign-ed.