Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
tiltsd le...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

tommygear
na az még idegesítõ tényleg amikor a sok hülyegyerek sipákol a mikrofonba, ha meg beírom h stfu akkor mégjobban üvölt
BEAST
huh <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frank99
fenn van az összes ráérõ téli-szünetes kocka-gyerek :-)))

este asszem fel se megyek mert rikonyálnak a mikrofonba....

"Te kezdesz el egy nyilvános fórumon meg nem engedett hangnemben másokat ócsárolni? "

- Igen! Csak úgy feljöttem és elkezdtem ócsárolni mindenkit. Jól látod pontosan ez történt! Nem, nem kötöttek belém aki segítséget kért, nem csak simát kötekedtem!

"Engem (és másokat) letipikusmagyarozni ?"

- Oké nem jó a kifejezés, inkább a tipikus szar alak illik rátok! Sajnos magyarországon a többség ilyen, 15 országban jártam eddig és a keleti "blokk" országainak nagyrészében sajnos megtalálható ez az - örülünk más bajának és még bele is rúgunk egyet - hozzáállás! Az okaiba felesleges belemenni...

"Azért mert Te megveszel a 14 éves gyermekednek egy 18+ os játékot?"

- Azért mit? Mivan? Láttál te már 14 éves gyereket közelrõl mostanában? A legkissebb probléma ha egy 18+ os játékkal játszik! Akkora gondok vannak a mai fiatalokkal, hogy ez semmi azokhoz képest! Egyébként te egyet értesz a korhatárokkal? Te álszent!

"Azért mert rögtön csalásra tanítod?"

- Ezt meg hol olvastad? Még írtam is, hogy helytelenítem amit csinált de ez mindegy ugye? Csak beírhass valami baromságot... Tipikus.

"Szerinted ez gyermek mit ad át a testvéreinek, az osztálytársainak?"

Például: Tanul a húgával, kicsikre felügyel már 2-3 éve a karate edzõtáborban, 8 év karate után fiataloknak és idõsebb kezdõknek tudást ad át! példakép a kisöccsének, zenekarban dobol a heverjaival....
Ja igen és a mocsok szemét disznó megcsinálja a rangját 70esre , az aljas... Szerintem le kéne sittelni az ilyen gyereket az egész családjával együtt!

"Szerinted mit gondolnak a saját gyermekeid rólad?"

- Ezt: Ez a szemét hát nem megvett nekem egy 18+os játékot mikor csak 14 vagyok, sõt tegnap még a Ford Farleine-t is megnézette velem pedig abban olyan csúnyán beszélnek! A faszkalap, picsába...

Az persze mellékes, hogy eltart egy 5 tagú családot meg 2 nagyon idõs szülõt és ezért 3 helyen dolgozik. Arra sem vagyok túl büszke, hogy minden évben külföldre viszi nyaralni a családot, sítáborba is elküld minket és fizeti a zongora,gitár,karate,úszás,röplabda óráinkat meg hitelt egy lakásra és két kocsira. A barom! Amúgy is egy gyenge fasz, az is semmiség, hogy 2 éve csak úgy gondolt egyet és lefogyott 46 kilót és elkezdett újra aktívan sportolni velünk a gyerekeivel... Azt mondja a barom, hogy azért mert még szeretne felnevelni minket... A hülye!
Hát kb ezt gondolják.

"Szerintem így karácsony közeledtével kicsit ülj le és szállj magadba, gondolkozz el .....esetleg olvass mesét a kisebbik gyermekeidnek."

- Nyilván majd miattad fogok elgondolkozni, természetesen persze! Olvasni sem szoktam a kisfiamnak sõt szánkózni sem megyek el vele és hozz sem szólok (ha te nem figyelmeztetsz)!

Végezetül, gondolom neked is van 3 gyereked sé pontosan tudod mirõl van szó. Neked is kamaszodnak a nagyok és egy csibész a kicsi. Természetesen neked még nehezebb de te mégis tökéletesen csinálsz mindent! Ezért is oktattál ki , ugye?

Annyira nem vagyok álszent , hogy mint te boldog karácsonyt kívánjak neked!

Azoknak viszont akik privátban megkerestek és segítettek azoknak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Szerintem meg ne mond meg hogy én mit csináljak.
Ez elvileg játék fórum,majd ha csajozni akarok akkor arra is megvannak a megfelelõ helyek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zotya10002
Ja!Meg laggol mint állat a..

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DöflingR
:D:D:D

mrzoltan
Nektek is ennyire hulladék a Steam?
Már 20.-adjára nyomjuk a Find Game-et

zotya10002
4, õ

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Firerock
:D
én asszem felhívnálak téged,de nembiztos,lehet hogy a felezés mellett döntök

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DöflingR
Nézzük az információkat amibõl rájöhetünk:

1, megjött a cucc
2, telepíted
3, a csomagot levideóztad

Melyiket jelöljük meg?:D :D

Firerock
mévagyokbeteg?:D

Nem fog,mivel jópár patchel ezelött ót minden multiindításnál a cfg fájl bizonyos részeit alapra rakja,így nincs fov állítás több fps,szinte semmi,írásvédetté állítás sem segít már.
Így a cod4 cfg szart sem ér.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DöflingR
Nem, csak ebben nincs semmi beteg dolog :\ A sok szar mellett igazán elfér.

mert? elõzõre ment...

Magadra vetted? <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DöflingR
Legközelebb használd a válasz gombot...

beteg vagy, ugye tudod...

Firerock
na megjött a cucc:D
most éppen telepítem
csináltam unboxing videót is:D

DarkSector
amig valaki nem jött be addig nem volt anyázás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DöflingR
Igen, elolvastam mindet:D

Frank99
hasonló volt mint a 11.118, csak durvább.
ezt azért hagytam itt, hogy lássátok, milyen egy IGAZI magyar!

Frank99
csak az anyázás lett törölve, alul olvasható a commentje....

ozimak
Neeem kocka,evvel a brigáddal járok le focizni is,meg bajnokságba,meg bulizni,stb...a kissrác is jár le focizni! Tényleg itt talán egyesek túl komolyan veszik az egészet...De én kiszállok mert nem itt van a helyem!
DöflingR
Kíváncsi lettem volna erre a Buscemi hsz-ra ami törölve lett :\ :D

Frank99
semmirõl ami ne lett volna off, warez és csalás téma...

Szega87
szóba se került hogy õ arra tanítja, ezt honnan olvastad ki?

HD JOHNNIE
130 új hozzászólás, lemaradtam valamirõl?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Frank99
Fejezzétek be az offot és a warezt is, és ha még1x ilyen flame lesz a csalás dologból-Dark neked szól leginkább, tényleg te offolsz legtöbbet - akkor minden commentet törölni fogok, ami NEM a játékról szól!

Értve vagyok? Az anyázást és személyeskedést meg törlöm.

ne haragudj már, de mit képzelsz te magadról?

COD1 óta küzdünk a szájbavert csíterek ellen, akik a komoly és hobbi játékosok szórakozását teszik tönkre, és még élvezik is.

A ranghack is csalás.

CSalt a fiad, és itt el is dõlt.

Normálisan és kevésbé normálisan is elmondták, hogy nincs megoldás, így járt.

Te meg itt gyalázol mindenkit. Hogy jösz te ehhez? Baszogasd a csaló fiad, mert kidobott 10 rugódat az ablakon, vagy vedd meg neki újra..

tommygear
bannolva nem lesztek, hanem minden körbe nullázódik a rang elvileg
Marci0115
szerintem ez már túlzás azért ami itt megy, egyesek úgy beszélnek mintha fontos kelléke lenne a játék az életnek vagy nélküle nincs élet, szerintem elmehetnétek csjozni a kockulás helyett

T. Buscemi apuka
Én csak ma hajnalban a kávém mellett olvasom a tegnapi hsz -idet.
Bízom abban, hogy azóta kicsit átgondoltad az írásaidat.
Te kezdesz el egy nyilvános fórumon meg nem engedett hangnemben másokat ócsárolni? Engem (és másokat) letipikusmagyarozni ? Azért mert Te megveszel a 14 éves gyermekednek egy 18+ os játékot? Azért mert rögtön csalásra tanítod? Szerinted ez gyermek mit ad át a testvéreinek, az osztálytársainak? Szerinted mit gondolnak a saját gyermekeid rólad?
Szerintem így karácsony közeledtével kicsit ülj le és szállj magadba, gondolkozz el .....esetleg olvass mesét a kisebbik gyermekeidnek.
Neked gondolom ez kimaradt az életedbõl, tudod sokat tanul belõle és formálódik az emberfia.

Boldog karácsonyt

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

RatBaG
lehet, hogy idõspórolás, elsõ sorban csalás. PONT.

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
hát vagyigen vagy nem.
haverok még nem lettek eddig bannolva. énsenem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaffa 2843
és csak a csalókat szopatják.. ergo csalásrol van szó
innentöl kezdve azt mesél be megának a csaló amit akar :D

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

tommygear
tök mind1 hogy mi, aki használja megszopja és ez a lényeg
Lunatic83
ezt már egy párszor átvitattuk... felesleges újra elõhozni..
aki használja, annak idõspórolás, aki nem, annak csalás...

Xbox Live: Lunatic HUN

DarkSector
nem csalás
idõsporolás

DarkSector
és ki állitotta ennek az ellenkezõjét?

Mégis mit kellett volna neki mondani?Ügyesek vagytok,jól csináltátok?
A csalók helyett nekem kéne rosszul érezni magam mert kibannolják,vagy örökké lenullázzák a rangját?
Tényleg lassan az lesz a hülye aki nem csal valahogy,vagy nem a leggusztustalanabb fegyver-perk összeállítással nyomul.

Dehogynem.
Aki pörgeti a Prestige-eket,annak örökké el kell kezdeni a nulláról,te meg becsalod 2 perc alatt az összes perket,összes fegyvert,mindent.
Egyértelmû csalás,csak a csalásnak egy más formája mint a WH vagy az Aim és társai.Az hogy te ezt nem akarod felfogni,vagy elismerni az egy más kérdés.

35-ösre 2 perces menetek alatt ... ehehe ez jó, nem kicsit lehet kocka a gyerek :-)

HP+

Szega87
Buscemi

Kirõl van szó?

Szega87
azért akik 1 hónapja tolják 60-80 vagy még több órába heti szinten és tartanak prestige 3-4-5-6 an/en/ön, azok hiddel sokszorosát fragelik a level hackernek

DarkSector
ez nem monopoly...ott ha több pénzed van gazdagabb vagy.
itt ha nagyobb a prestige, akkor nem feltétlen ölsz többet.

Szega87
elolvastam 2 oldal hozzászólást és komolyan nem értelek titeket:

idejön és kérdez, leugatjátok, rátamadtok, védekezik, visszaolt és megint ráförmedtek. Csak én érzem úgy hogy páran túl értékelik az online társadalmat?

Azaz!!!cfg.... újabb agyasság gratulálok, módosítgassál csak remélem kivágnak téged is....Mint a duty 2-ben a cfg-s palikat nem lehetett lelõni!Ejj mekkora egy noob vagy!

Na látjátok nem a 14 éves gyerekkel van baj, hanem az ilyen..at16..meg..Punkzolikkal a 11136-os hozzászólása miatt!Ezek az igazi veszedelemek a multinak<#boxer><#boxer><#banplz><#banplz>
a cod4 es cfg-t simán be tudjátok rakni a MW2-be is :D így ugyanolyan beállításokkal fog futni a game mint a 4. tudtátok?