Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Routeren a portok nyitva vannak, tûzfalon is jó.
Mi lehet a gond? 😞
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
biosban állítsad át hogy cdrõl bootoljon elõször, utána maradhat a HDD. tedd be cd-t aztán formázd majd telepitsd az XP-t
<#eljen>#eljen>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
voltam az osztálytársamnál akinek szar!
nos úgy történik hogy betölti a pályát és onanntól kb 2FPS-es megy a játék
a single player folyamatosan(20FPS fölött) megy 1024-ben ez 640x480-ban sem megy
a videókártya egy Saphire Hd2600 Pro 512Mb AGP
az xp-t valamiért nem lehet újratelepíteni mert nem érzékeli a cd-t
ha nincs benne a cd akkor is elindul a telepítés és kiír egy hibát,ha bennevan a cd ugyanez
5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Kibõvíteném még egy álltalános HIBAGYÜJTEMÉNY -el!
(3/4-ed napom ráment arra, hogy az eredeti játékommal amivel már 50 valahányas szintig eljutottam, az új patch után is tudjak játszani multit anélkül, hogy a menübõl ki ne vágna az asztalra. Mindent kipróbáltam a játék+steam újratelépítésén át a regisztri takarításig, de arra nem gondoltam volna, hogy az msconfig-ba kell turkálni)
repülõt akkor hívhatsz ha elérsz egy bizonyos nagyságú killstreak-et (meg kell ölnöd egymás után valamennyi embert anélkül, hogy meghalnál), vagy care package-bõl kaphatsz szerencsével (te is hívhatsz care package-t 4-es killstreak után, de akár el is lophatod az ellenfél, vagy a csapattársaid care package-eit)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki akar jönni holnap 16:00 kezdhetjük!
De lenne pár kérdésem: m4a1-es fegyvert használok, de miért nem lehet egyszerre gránátvetõt is, meg hangtompítót is rakni rá? Vagy még többet?
Nem is lehet, vagy csak magasabb szinten? Másik hogy mikor tudok hívni repülõt, meg helikoptert. Pls vki segítsen, elõre is köszi
nemrégen valaki betett egy képet amin rajta voltak az emblémák...
olvass vissza
a terminator fej a pre 10, az valszeg kevés embernek van meg játékkal..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Nekem is a Nat-tal van problémám Tp-link routerem van és valamit állítani kell a NAT-nál valaki tudna segíteni hogy játszhaddal Coop módvan!!!
hogy-hogy ekalad felénél?
letöltöd a friss drivert, leszeded a régit, restart, telepítés, retart..
ha nem engedi akkor valóban rendszer reinstall
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
akkor semmi megoldás nicns rá?
steam, origin: ACE_hun
legalábbis a kép és név alapján
<#awink>#awink>
szépen néznénk ki, megjött Frankiel és kocsog .....
nem tudom kinek lenne kellemetlenebb, sztem nekem :-())
nem nálam hanem osztálytársam gépével
megvette a játékot és amikor töltené be a pályát fekete képernyõ és sekép se hang
drivert nem tud frissíteni mert féluton elakad a frissítés mert nem talál valamit
singelplayer simán megy
Hd 2600 pro AGP-je van(nem az érdekel hoyg azon nemfog futni..)
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de akár ide is beírhatjátok😊
fel akarok venni minél több embert😄
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
steam-en add barátodnak, és a menüben INVITE, kiválasztod, beteszi alád, és ahova mész, õ jön veled....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
volna egy gyors kérdésem: megvan a MW2 és mivel nincsenek dedikált szerverek azt nézem hogy minden esetben "sorsolva" van hogy ki kivel játszik. Valahogy megoldható hogy mégis egy haverral találkozhassak a mapen? most Online-ra gondoloök nem LAN-ra.
elõre is köszi