Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

droidika
banner alatt HIBAGYûJTEMÉNY 26-os fejezet.

Ley Roland
Valaki segítsen mindig azt írja ki hogy connecting to iwnet...
Routeren a portok nyitva vannak, tûzfalon is jó.
Mi lehet a gond? 😞

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

vegyen új cd olvasót. olyan nincs hogy nem látja az alaplap. (szarul meg nem lehet bekötni 😄 )

biosban állítsad át hogy cdrõl bootoljon elõször, utána maradhat a HDD. tedd be cd-t aztán formázd majd telepitsd az XP-t

Frank99
feltettem, jó ötlet!
<#eljen>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Firerock
na csajok!
voltam az osztálytársamnál akinek szar!
nos úgy történik hogy betölti a pályát és onanntól kb 2FPS-es megy a játék
a single player folyamatosan(20FPS fölött) megy 1024-ben ez 640x480-ban sem megy
a videókártya egy Saphire Hd2600 Pro 512Mb AGP
az xp-t valamiért nem lehet újratelepíteni mert nem érzékeli a cd-t
ha nincs benne a cd akkor is elindul a telepítés és kiír egy hibát,ha bennevan a cd ugyanez
5let?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Garou
Pisztácia azt ne feledd, hogy a Killstreak menüpontban találhatóak a hívható segítségek. Ezek alapból le vannak tiltva, ahogy haladsz a ranglistán mindig kapsz egy unlockolási lehetõséget, és te döntöd el, milyen sorrendben fogod õket aktiválni. Az aktiváltak közül három választható, mindegyikhez más és más mennyiségû kill szükséges halál nélkül...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

pisztácia
És neked is😊 köszi szépen.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
nagyon szépen köszi a segítséget.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

droidika
<#eljen>
Kibõvíteném még egy álltalános HIBAGYÜJTEMÉNY -el!
(3/4-ed napom ráment arra, hogy az eredeti játékommal amivel már 50 valahányas szintig eljutottam, az új patch után is tudjak játszani multit anélkül, hogy a menübõl ki ne vágna az asztalra. Mindent kipróbáltam a játék+steam újratelépítésén át a regisztri takarításig, de arra nem gondoltam volna, hogy az msconfig-ba kell turkálni)

Szega87
A banner alatt kibõvítésre került a linkgyûjtemény! <#nezze>

NEOreg3
elvileg lehet rá egyszerre gránátvetõt és hangtompítót tenni, ha használod a bling nevû perk-et, aminek a segítségével az elsõdleges és a másodlagos fegyvereidre 2-2 kiegészítõt tehetsz. 2 a limit, 3 kiegészítõ már nem lehet egy fegyveren sem.

repülõt akkor hívhatsz ha elérsz egy bizonyos nagyságú killstreak-et (meg kell ölnöd egymás után valamennyi embert anélkül, hogy meghalnál), vagy care package-bõl kaphatsz szerencsével (te is hívhatsz care package-t 4-es killstreak után, de akár el is lophatod az ellenfél, vagy a csapattársaid care package-eit)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A dupla felszerelést (pl hangtompító és red dot) csak akkor rakhatod fel ha bevan állítva Bling Pro nevû képesség... azt pedig csak 21.-szinten kapod meg! Repcsit meg helikoptert egy bizonyos gyilok után ívhatsz, pl 5kill és nem halsz emg eközben akkor hívhatsz xy-t, de azt belehet állítani hogy mit hívj!
Skacok, gondoltam össze kéne hozni 1 magyar private matchet akit érdekel vegyen fel steamon--> BBIIKKAA
Aki akar jönni holnap 16:00 kezdhetjük!

pisztácia
Üdv. Megvettem a játékot, és interneten játszok. Minden jól megy.
De lenne pár kérdésem: m4a1-es fegyvert használok, de miért nem lehet egyszerre gránátvetõt is, meg hangtompítót is rakni rá? Vagy még többet?
Nem is lehet, vagy csak magasabb szinten? Másik hogy mikor tudok hívni repülõt, meg helikoptert. Pls vki segítsen, elõre is köszi

REXCraft
ha elkezdem a prestige2-t akkor megint nullázódik minden challenegem?

Nekem is TP-Link routerem van, de mûködik alapból minden, pedig semmit se portforwardoltam. A tiednek mi a típusa?

Szega87
Frank99

Szega87
a szint mellett ott van az embléma,az jelzi

nemrégen valaki betett egy képet amin rajta voltak az emblémák...

olvass vissza

lejjebb be vannak linekelve a prestige szintek emblémái.

a terminator fej a pre 10, az valszeg kevés embernek van meg játékkal..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mmovar
én ezt az egész pre dolgot nem értem. eddig még nem tudtam eldönteni azt sem ki lvl cheater és ki nem... honnan tudom, hogy ki milyen prestig-be van? mert azt ha ráviszem az egeret akkor sem írja ki. csak hogy lvl mennyi. valaki elmagyarázná egy kicsit?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Sziasztok!

Nekem is a Nat-tal van problémám Tp-link routerem van és valamit állítani kell a NAT-nál valaki tudna segíteni hogy játszhaddal Coop módvan!!!
srácok, csak routernél lehet átállítani a Nat Type-ot?

sztem is egy driver frissítés kellene..

hogy-hogy ekalad felénél?

letöltöd a friss drivert, leszeded a régit, restart, telepítés, retart..

ha nem engedi akkor valóban rendszer reinstall

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HD JOHNNIE
Ha nem tud frissíteni drivert az nem jó. Sztem újra az xp, aztán driver és a játék. Megér egy próbát.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Firerock
ezt nemtudom
akkor semmi megoldás nicns rá?

Igaz, hogy bizonyos prestige szint (lvl 4?) megütése után 4 kill streaket lehet választani?

Pedig könnyen elõfordulhat hogy a videókaresz kevés neki... Video RAM mennyi?

steam, origin: ACE_hun

Frank99
háát, újra kellene asszem születnem, hogy barátomnak vegyelek fel..
legalábbis a kép és név alapján
<#awink>

szépen néznénk ki, megjött Frankiel és kocsog .....
nem tudom kinek lenne kellemetlenebb, sztem nekem :-())

Firerock
skacok,bajvan
nem nálam hanem osztálytársam gépével
megvette a játékot és amikor töltené be a pályát fekete képernyõ és sekép se hang
drivert nem tud frissíteni mert féluton elakad a frissítés mert nem talál valamit
singelplayer simán megy
Hd 2600 pro AGP-je van(nem az érdekel hoyg azon nemfog futni..)

Frank99
sztem örülj neki, amíg tucc :--)))

Barrett 50 Cal
Hát ma elképesztõ hibát láttam a cod6ban<#wow2>.Respawnoltam és RPD-m volt,csak a gép dobott rá egy Barrett skin-t<#idiota>.Még a sniper távcsõ is mûködött.Hát OMG<#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

DöflingR
😄

Szép.....

HD JOHNNIE
vicces vége a meccsnek 😊 5vs4-el indult...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HappyHunter
Engem pedig lenooboztak a stopping powerem miatt. Wtf?

Be happy. :) Running!

DöflingR
Igen.. Én neki sem szoktam állni egyedül játszani, fõleg, hogy csak hcsd-t tolok😄

zotya10002
Egy nagyobb MAPon elég szar lehet egyedül játszani!:-)Fõleg SD-t<#vigyor3><#buck>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Firerock
az a név kell amivel beléptek a steambe😊
de akár ide is beírhatjátok😊

Firerock
írjátok már meg pü-be a steam neveteket légyszi
fel akarok venni minél több embert😄

neked is thx

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

köszi 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Frank99
persze.
steam-en add barátodnak, és a menüben INVITE, kiválasztod, beteszi alád, és ahova mész, õ jön veled....

Igen megoldható. Invitálod és utána keresel játékot.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DöflingR
Az elõbb hcsd-ben kidobta a care p-ben az ac130-t és a kis ügyes ellenfelek sorban mentek defuse-olni, én meg csak kattingattam arrafele 😄😄 Egyébként ha ac130-al nyomok csapattárs fele akkor az is egybõl instant halál??<#fejvakaras>

sziasztok,
volna egy gyors kérdésem: megvan a MW2 és mivel nincsenek dedikált szerverek azt nézem hogy minden esetben "sorsolva" van hogy ki kivel játszik. Valahogy megoldható hogy mégis egy haverral találkozhassak a mapen? most Online-ra gondoloök nem LAN-ra.

elõre is köszi

Rendben.

Frank99
ezt itt hagyom, hogy lássa mindenki mirõl volt szó, de MOST FEJEZZE BE MINDENKI EZT A TÉMÁT és ez Buscenire is vonatkozik.!

az összes erre adott választ off-nak tekintem innentõl!

Remélem értve vok' ...