Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elején "mondom mi ez nem jó valami?" 12-bõl 3-4 mind 1 lvl-es volt!Rámentem a következõre ott is..........jaaaaaaaajjjjj benyelték a lompit!<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret><#wave>#wave>.
Meg nem volt ANNYI csaló(mennyivel másabb igy)jahj<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
szerintem ez nem mindig így van... jelenleg pre2 50 körül járok, de ettõl függetlenül ált. vegyesen, mindenféle szintû játékost bead....
persze van amikor jóformán csak prestige-s kerül be a körbe, de ez inkább csak a hardcore módokban fordul elõ...
Xbox Live: Lunatic HUN
Egyrészrõl nem is biztos, hogy elõny, mert egy sima 70-es több fegyverbõl válogathat, mint aki most kezdte újra a ranglétra mászást.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
más ha szenvedtél vele több órát meg más ha tegnap kezdted el... de ez tényleg egyszerûbb egybõl pre10re rakni, nehogy már legyen valami kihívása a játéknak <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A fejlesztõk kitaláltak egy játékszabályt, ha nem tartod be a szabályokat, akkor csalsz, ennyire egyszerû.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és foglalkozik ienekkel.
ahhogy hogy segfej shotis majom váljék valakibõl már elég kb 30-as sima level is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az aki 58 alat van
akkor annak én vagyok csalo
a 58-as stattal
haverom meg 2.prestige-be van akkor az is csaló nekem
ez így van ahhogy mondod...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak hogy kicsit tisztább legyen a kép azok számára, akik szerint túl nagy bünti a CD kulcsot banolni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De bizony bûn, online játékban, ahol igazából semmi tétje nincs, csak az, hogy elrontja vele mások szórakozását, a legundorítóbb.
Nem tudom feltûnt-e, de az IW úgy írta meg a játék szerverkeresõjét, hogy a körülbelül azonos szinten lévõ játékosokkal rak egy lobbyba. Ha a kölyköd összecsalja magának a level 70-et, akkor egyrészt magával basz ki, mert sokkal jobb játékosokkal fogja összerakni, és folyamatosan szívni fog, amitõl frusztrált lesz, aztán majd kipróbál valami "okosabb" csalást, hogy jól megmutassa annak a sok szemétnek, aki mindig lelövi õt.
Másrészrészrõl meg azokkal csesz ki, akik már gyakorlottabbak, és kapnak maguk mellé egy kezdõt, aki semmit nem tesz hozzá a csapatjátékhoz.
Mellesleg azon is el kéne gondolkodni, hogy miért "okoskodott" az accountjával. Az isiben vagánykodni kellett a haveroknak/csajoknak, hogy mennyire magas rendfokozata van? Esetleg nem elég kitartó, hogy õ maga érjen el jobb eredményt?
Nekem meg sok másik becsületes játékosnak érdekes módon már tizenéves korában sem jutott eszébe, hogy csaljon.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
2. Nem más bajának örülök, hanem hogy a játékból, amiért én is fizettem, kitakarítják a csalókat. Szerintem te sem örülsz neki, ha elbasszák a szórakozásod, amiért fizettél. Ha meg igen, akkor bizony te vagy az aljas féreg, sajnálom.
3. Ha majd lesz gyerekem, akkor becsületességre fogom tanítani, és nem fog ilyen helyzetbe kerülni. Ilyen egyszerû.
4. Ez a semmiség elég kevés ok a gyûlölködéshez, ha viszont szerinted elegendõ, akkor nagyon sivár életed lehet.
persze origivel a csiterek ígyis-úgyis megmaradnak, de hát ugye azokat bannolják majd, ahhogy ti is irtátok...
a pánik elkerülése végett érdemes azt leszögezni, hogy itt lehet multizni, megoldották ideig-óráig, de kizárólag warez-warezzal, mivel nem lehet frissíteni.
de, 2 fura dolog:
1. mindenki vagy kis szinten van, vagy hekkelt.
2. kurvaszar a ping.
Meg kapta a figyelmeztetõ büntit,biztos tanult belõle!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ezt a "Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bûn, sõt még csak nem is nagy dolog" véleményt meg szerintem ilyen kifejezetten gamer fórumokon ne hangoztasd mert virtuálisan felkoncolnak,illetve kiutálnak mindenhonnan.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor azt hiszem nincs mirõl tovább vitatkozni...
Bár a témához semmi köze,de ha már felhoztad onnan is megnézheted hogy pl. valaki a 3 állása mellett a kis szabadidejében szeretne normálisan szórakozni,és pont az ilyen kis csalók teszik azt is lehetetlenné,de minimum rontják el alaposan.
Egyébként szerintem a csalás egy játékban nem bûn, sõt még csak nem is nagy dolog csak egyszerûen nem értem... Ha egy komoly felnõtt csinálja akkor van gond az emberrel de egy gyerek még sokat változik. Vagy ti is ugyanolyanok voltatok/lesztek 7-14-21-28-35 éves korotokban? Ugye, hogy nem valószínû!
A hozzászólás második felére és egyszersmint a többieknek is: Ha 40 évesen van 3 gyeked, 3 állásod és nagyon nagyon sok dolgod/gondod és az a LEGNAGYOBB baj a gyerekeddel, hogy csal egy számítógépes játékban akkor szerintem nincsen komoly baj! Ja és ha ugyanebben a cipõben jársz akkor ÍTÉLKEZZ!
Gratulálok a tied volt az elsõ, részben segítõ szándékú hozzászólás!
Köszönöm!
amit meg a fiad csinált azt ne nevezzük hekkelésnek, egyszerû csalás az, és gyereknél abszolút nevelés kérdése... ne haragudj, nem kioktatásnak számon, egyszerüen szerintem fontos, hogy ilyen idõs korban odafigyelj, mint szülõ
az is tök mind1, hogy 14 éves vagy 8 vagy 20. Tudta mit és mért csinál mi a célja. a bünti per pill még jobb mint ha bannolták volna bár jobb lenne ha ban-olnák inkább. és ez 50%-ban nem csak a 14 éves gyereked hibája ám. hanem a tiéd is. ahogy említetted te is játszol csak megvetted a gyerekednek is... szólval te is tisztában vagy azzal mik fordulhatnak elõ a 14 éves fiad agyában.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Igen van két gyerekem, és igyekszem tisztességre tanítani õket. Nem derékszíjjal.
Nem kell olyan legyen mint én, mert nekem nincs sok mindenem, de ami kevés van aközt ott szerepel a becsület.
Egy biztos, ha bármelyik gyerekemet ilyenen kapnám egy ideig nem engedném a számítógép közelébe, talán tanul belõle.
@
@
De mondjuk a zsebpénzét simán elvehetnéd... Azt a tízezret amibe került a játék. Érezze, hogy van súlya annak amit tett...
@
mi a meglepõ ezen...nem kell vele foglalkozni...
inkább azt deritsétek ki, hogy miért van hogy sokszor csak 8.ra tudok bemenni szerverre, és abból mindig 2-3 fekete "uj host keresése" címû fekete képernyõ jön be
ha nem akkor
faszán laggolás van.
Tipikus magyar? Én inkább azt vettem észre hogy a magyarokra pont ez a "tipikus magyar vagy" mentalitás a jellemzõ...
Nem fejlõdik, így járt, egyébként valószínûleg lehet orvosolni a hibát, VAC van mint anti-cheat a játékban, az pedig PERMANENS BANOL ÉS AZ EGÉSZ ACCOUNTOT... örülj inkább hogy nem ez történt. mert akkor tényleg kuka a játék. Javasolhatom esetleg, hogy kérdezzetek utána a problémának olyan helyen, ahol a féreg csalók gyülekeznek...
@
sajna a warez újra müködik<#rolleyes>#rolleyes>
Meg mi az hogy más bajának örülünk?Annak örülünk hogy a csalókat,legalábbis egy részüket,elkapják és "megfelelõen jutalmazzák".Bár igazából ez nem megfelelõ mert még mindig tud a leírásod szerint játszani vele,úgyhogy majd ha jön a teljes bann az lesz a megfelelõ.
Állj hozzá úgy hogy ez volt a tanulópénz,majd legközelebb nem "hackeljük" meg a multi játékot,és akkor nem kell újra megvenni.
Szerintem neked nincs okod háborogni,örülj neki hogy nem bannolták!
Most ebbõl tanulhat,ha szerencséje van majd vissza áll a rend,ha nem akkor meg veszed neki még egyszer...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
mégis mit hittél, milyen kommenteket kapsz egy ilyen topikban csalás emlegetése után?
ha tényleg a fiad volt (és nem te, ahogy itt megy az etetés), akkor a helyedben lekevernék neki két sallert, aztán elindítanám az Aknakeresõt. túl nagy büntetés, 10k husss? a porontyodon kérd számon...
Per Aspera Ad Inferi.
Sajnálom a gyerkedet ha van, ha nincsen akkor még idõben szólok: ezeket a géneket ne örökítsed tovább!
Miért vagytok ilyen gusztustalanok???
Szánalmas vagy!
Neked is kösz a semmit!
Kösz (a semmit)
leszedik e a harriert, vagy nem, mennyire csapatjátékosok a társaid...
Xbox Live: Lunatic HUN
amugy szerencse kerdese milyen emberekkel kerulsz össze mert ha tele a tökük es le akarnak szedni ugyis leszednek.