7877
  • szgeri83
    érdekes nekem egyikben sincs pipa. Mégsem indul el
  • xido
    egy régi fórumon,igaz emulátoros kommentek,ezt idézném,hátha..

"Én is Windows 7-et használok, és kezdetben nekem sem működött játék. Erről a jövőben akarok majd egy bejegyzést is írni... A megoldás, az, hogy menj a vezérlőpulton belül a programok telepítése és törlésébe. Ott az oldali menüben keresd meg a Windows szolgáltatások be és kikapcsolását. Majd azon az ablakon belül vedd ki a pipát az Internet Information Services (IIS)-ből, és a Internet Information Services központi magból. "
  • szgeri83
    Xido már csak arra kéne rájönni hogy az emulátor hol állitja át a dolgokat, és ott kéne alapra tenni a dolgokat. Akkor megtalálná az ubi servereita játék.

• szgeri83
    én meg leszedtem egy Wise Registry cleaner Free progit. Le is futtattam az ubisoft gameluncher hagy nyomot a registryben. ezt írja ki ha rákattintok: Adat: G:\Support\GameLauncher\UbisoftGameLauncherInstaller.exe
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{888F1505-C2B3-4FDE-835D-36353EBD4754}\InstallSource
    Eredmény: Fájl (Mappa) nem létezik, de a "G" meghajtó CD\DVD-ROM. Javasoljuk, hagyja figyelmen kívül ezt a hibát.
    Megpróbálható, de nem biztonságos.
    Érdekes dolog ez.
  • Atkamon
    Biztos, hogy nem a setting.ini-ben van a megoldásod, abban csak annyi van, hogy mi a launcher nyelve, a felhasználónév és jelszó, amit meg kell jegyeznie, meg az, hogy kipipáltam-e az online mentés tárolást, vagy nem.
  • xido
    hát olvasgatom itt az emulátor telepítését..port engedélyezések/tiltások meg host file címek amikre gyanakodok...
  • szgeri83
    De lehet viszont azt hogy töröljük ki, mert az szerintem regisztrácios gond lehet. Regisztry cleaner kevés ehhez. Mélyebben van szerintem.
  • xido
    hasonló,ha meg buher nélkül ikonból indítom a játékot,akkor nem is találja a launchert..
  • szgeri83
    Ami még foglalkoztat különben az az hogy ha az ubisoft gameluncher.exe-filet inditod akkor mit ír ki annak akinek megy rendesen? Mer nekem valami olyasmit hogy: Missing command line parameter -provided see integration guide for details. Gondolom ez is hiba üzenet.
  • xido
    Na a másik gondolatom,most juttattad eszembe..mindkettőnknél fent volt az emulátoros bizbasz anno..nem lehet,hogy valami abból megmaradt a gépen,egy registry egy rejtett file,akármi,amit az eredeti játék most érez és beakaszt neki?
  • szgeri83
    Xido nekem sem eredeti a win7 mint ahogy elég saok embernek itt szerintem magyarországon. Röhej hogy a törtet annak idején simán végig nyomtam anno. Más a gond szerintem. Valami blokkolja a netet az ubi master serverei felé.
  • xido
    egyébként nem szerver emulátor,csak sima dll csere a launcher mappában..
  • xido
    mielőtt meguntam,végig futtattam mindent,kikapcsolt vírusírtó,kikapcsolt tűzfal,minden kötelező frissítés...egy dolog fut még a fejemen át mindig,a "demo" win7,ami indításkor mindig jelzi pár hete,hogy nono,lesz szíves aktiválni..és valami ott fogja meg..mert úgy rémlik,hogy mikor megjelent a játék,akkor a virágbolti felkapaszkodott volna a netre rögtön,hogy csináljak ubi profilt..
  • szgeri83
    Xido még nincs, de biztos hogy a nettel van a gond. Mármint akármilyen játékot inditok neten ami eredeti, mer van pár mind gond nélkül megy, de ez nem. Valami driver gond lehet. Csak mi ez a kérdés. Az alaplapom gyári realtek driverével se lett változás sajna. Tűzfal biztosan nem a baj forrása ezt kiszűrtem. Xido te is probálkozhatnál, nem skidrow server emulátorral futtatni az eredeti game-t :D
  • xido
    ezek szerint még mindig semmi megfejtés?:)
  • szgeri83
    ATKAMON a settings iniben nem a jelszó érdekelne. Nekem pl annyi van benne, hogy
    [Settings]
    LastLanguage=en-US
    Ezen kivül érdekelne hogy minek kéne még benne szerepelnie? akkor ezt írd le légyszíves.
  • xido
    szerintem már semmi..az elején úgy kuporgatták össze a fájlokat a szerverről,hogy ne maradjon ki egy mellék küldetés sem,mostanra gondolom már teljes a játékélmény,max tört verzióknál nem tudod a neten az achievmenteket hitelesíteni,ha van az adott játéknál..
  • Neuman
    4000ft ne viccelj!
    játékélményre gondoltam.
  • virusvirusvirus
    de a vilába melyik részen találhatom meg mariot?
  • Kongy
    Azt azért tegyük hozzá h a limitált kiadású verzióhoz kiadott DLC-ket is megkapták a PC-sek, már akik megjelenés után pár nappal v megjelenés napján vették, és bosszankodtak a DRM-el (pl én is). És azoknak a Ubi később küldött kárpótlásul egy kódot, amivel fel lehet oldani ezeket a bónuszkriptákat. Szép gesztus volt.
  • Zeller01
    1 elég durva különbséget tudok, és az az áruk
  • Atkamon
    Amiket te mondasz, azok a konzolos DLC-k, amik minden PC-s verzióban benne vannak. A bónusz pályák a limitált verziókban voltak, ezek a Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari és a L'Arsenale. Olyan jellegű pályák, mint a kripták.
  • kkn
    Mi a 3 bónusz térkép? Nekem van Forlii csata, meg Firenzében a 9 gyilkosság. Ezek a 3 közül valók, vagy ezeken kívül?
  • Neuman
    hali mindenki!

Én most kaptam meg ezt a játékot, nagyon megtetszett, és a kérdés az hogy van-e különbség az eredeti és a tört között?

Mi az?
  • xido
    azt hiszem ezzel a 3 összetevővel nem lesz gondod:)
  • Atkamon
    Azt nem kapod, abban ott a jelszó :)
  • bgreg
    Értem köszi.Olvastam arról is hogy eléggé fps droppos igaz ez?jó lenne folyamatos frammel tolni.gépem ien: 5770,4gb ram,q8300
  • xido
    irányítani azzal sokkal könnyebb..ha ismerted már a játékot,akkor tudod,bejön-e..és megér-e 5ezret az eredeti neked..ha csak az 1et ismerted és az tetszett valamennyire,akkor mindenképpen,mert sokkal változatosabb
  • xido
    kiváncsi leszek a megoldásra,ha rájöttél,oszd meg velem is:)
  • szgeri83
    Atkamon még a settings.ini file-t is küld el légyszíves nekem privátba.
  • szgeri83
    Köszönöm a segítséget ATKAMON, elnézést ha kicsit ideges lettem, de frusztrál hogy nem tudom elinditani a játékot.
  • bgreg
    Sziasztok.Utóbbi időben gondolkodtam rajta hogy megvegyem-e a gamet,valaki pls segítsen dönteni.Van xbox360 controllerem ha azzal könnyebb lenne esetleg.
  • Atkamon
    Nyugodj már meg, mit kell itt dramatizálni? Küldöm a txt-ket...
  • szgeri83
    Xido majd egy idő mulva biztos kitaláljuk ketten mi a francot is kell csinálni, hogy eredeti játékkal tudjunk játszani, nem pedig server emulátor segítségével!
  • szgeri83
    Amint látom nincsen egy segítőkész ember se, akinek elindul a játék és elküldené nekem az a 2 txt file-t. Ebbe nincs semmi info a cd kulcsról( nincs is arra szükségem ). Mondjuk lehet én várok sokat az emberektől, bennem van a hiba. Nem is kell segíteni az embereknek minek. Akinek nem inge nem veszi magára persze. Csak azt hittem van olyan ember aki segít is ebben a topikban, nem csak az ő saját müködő játékának örül, és játszik vele.
  • xido
    egy dolog suhant még át az agyamon napközben...az xp óta minden oprendszer felismerte a legtöbb alkatrészt a gépben,a netet is rögtön,így nem kellett közvetlen hálókártya drivert feltenni..mi van ha...viszont amikor meg az ms update közül feltettem a realtek drivert,meg is halt az addig és azután kiválóan működő netem:))
  • szgeri83
    Xido az a marha érdekes hogy nekem is fenn van az 1, de nem az kavar be tuti. Viszont a marha érdekes, hogy senki nem tud nekünk segíteni az elinditásban. Én irtam az ubisoftnak is. 2 levelet. Az egyik egy sima levél a hiba üzenettel, amásikban el kellett küldeni 2 txt fil-t amit az ubisoft gameluncher könyvtárban van. Választ még nem kaptam de tuti ott van a gond. az ominozu 2 file a következő luncher_log.txt és az orbitdll_luncher_log.txt ezekben van a hiba leírva. Akinek elindul az privátba lüldjön már nekem egy másolatot a sajátjárol ha kérhetem. akkor látnám, hogy minek kéne másnak lennie hogy elinduljon a játék. Előre is köszönöm aki vesz ennyi fáradságot és elküldi privát levélként ezt a 2 txt-t nekem.
  • xido
    sajnos kénytelen voltam a skidrow dll-el indítani...csak remélem,hogy nem marad ki emiatt semmi mellék küldetés meg ilyenek..
    illetve azon gondolkodtam,hogy vajon fent lévő AC 1 bekavarhat-e neki más védelme miatt,de mondjuk ezt hülyeségnek tartom..
  • CroftManor
    xD
  • Atkamon
    Villa...