Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétfõn vettem meg az AC2-öt. Annak idején végig vittem én a tört verziót. Mielött feltettem az eredetit, kitöröltem az ubisoft könyvtárat,de ezek után az ubisoft gameluncher-t nem telepíti fel valamiért a gépre a dvd-rõl. Nem tudom igy elinditani a játékot. A rendszerem win 7 64bit. Aki tud nekem segíteni, hogy a játékot elinditsam azt megköszönném.
Nothing is True, Everything is Permitted
egyébként itt írja egy cikk... "és pontosan milyen élményre is számíthatunk a mellékágnak, kiegészítõ ágnak tekinthetõ, novemberben megjelenõ új részben."
anti hero
Így játszottam pl. a mafia II-t is. A végigjátszási leírásokban azért benne van, mit miért is kell csinálni.
Macerás így játszani, de ez van, szegényes lenne, ha csak a magyarosított játékoknak kezdenék neki.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Megvettem steamen a játékot, és hat meglepõdtem. A játék a 15-ik században játszódik, erre a játék, a jelenbe, vagy a jövõben kezdõdik😄
Fura volt. Valaki leírná röviden mi a story? És hogy játszunk a múltba? Angolom sajnos 0, ezért kéne a help. Másik ami fura számomra az az irányítás.... nem értem miért nem a gombokat írja ki, amiket nyomjak, helyette csak valami ikonok jelennek meg. Valaki segítene mit hogy kellene? mert amúgy tetszik a game.
Köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
csak hogy tudjam,ha otthon majd nemsokára kipróbálnám én is😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Right click on game name in steam, go to properties, local files, and verify the integrity of game cache and see if it downloads the missing launcher file."
bár nem tudom,dobozost be lehet-e etetni a steam-el..
Sikerült a végére érnem a játéknak és nagyon tetszett viszont az irányítást billentyûzetrõl egyszerûen képtelen voltam megszokni úgyhogy végül gamepaddal játszottam amivel viszont nagyon élvezetes volt a játék. További kérdésem lenne hogy az egyéb cuccokat (sas tollakat, festményeket, szobrokat, pénzes ládákat) érdemes-e összegyûjteni kapok valami extra dolgot belõle vagy csak a 100%-os kijátszáshoz kellenek?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/