7877
-
zolifa2 #7477 Fúh :D
Ez megnyugtat. De ha akarnék 1600-ban, akkor se tudnék játszani úgy, mert nincs olyan monim és 1440-ben sem.Max 1280x1024-ben tudnék játszani, de akkor meg veszem majd az 1.-t -
#7476 Menne rajta, de persze nem 1600-ban. 1440-ben vagy 1280-ban monitortól függően viszont medium/High beállításokkal futna. -
zolifa2 #7475 Hát, találtam most 18k-ért C2D E6700-at, de hát :S -
zolifa2 #7474 Akkora kibaszás, hogy minden procid drágán adnak!!
ezt az E3400-at is 12k-ért vettem!!!!!!!!!! -
#7473 Annyiért nem kapsz olyat, ami jó a mai játékokhoz sajnos. :S -
zolifa2 #7472 nekkem az már drága :S
max 15-ért vennék újat -
#7471 Annyira nem drága, én a Quadomat 1 éve vettem 38k-ért, és ez még csak nem is Duo. -
zolifa2 #7470 Ezen mit értesz?
Minimum?
Mellesleg Core 2 Duo túl drága :S -
#7469 Hááát... megszorításokkal... -
zolifa2 #7468 Sziasztok
Ezen a gépen menne?
CPU: Intel Celeron Dual-Core E3400 2.6GHz (2mag)
RAM:2GB 1066MHz Kingmax
VGA:9600GT 1GB
Menne? -
#7467 Hát az a serial... Nem a telepítéshez kell a kód, hanem mielőtt elindítod a játékot, a feljövő kis ablakban kell bejelentkezned a Ubisoft accountoddal (van ott reigsztráció is, ha még nincs account-od). Aztán amikor bejelentkeztél kell megadni a kódot. -
szaky77 #7466 Köszönöm!De nincs szeriálkodom! A játékhoz kaptam egy kézikönyvet! Annak a hátoldalán van hogy telepitőkod! De nincs semmi odairva!:-( -
xido #7465 uplay.com..
ott kell regisztrálnod és majd a játék elején elvileg felugrik az ablak,telepítés után ott kell a serialt beírni és belépni az ubi loginnal.. -
szaky77 #7464 Sziasztok! Valaki tudna segiteni?!Meg vettem eredetiben a játékot! És nem tudomk belépni!Nem tudok regizni!Pedig a steam-en is regiztemmár!De az a jelszósem jó amit ott megadtam!!!Nem értem!Elöre is köszönöm!!! -
#7463 Hasonló erősségű gépen (7600GT videokártyával) teljesen használhatóan futott, nem kellett minimumra sem tenni. -
#7462 De amúgy sztem minimumon épphogy elmenne, Win7-en is, meg XP-n is. Mondjuk én erre a gépre nem tettem volna Win7-et a helyedben. :S -
#7461 Nem akarok pofátlan lenni, de ezen az XP nem segít. Mondjuk egy dual-core proci lényegesen megdobná a sebességet, de már egy újabb videokártya is... -
#7460 Ezen a gépen most win 7 van, de ha rá teszem az xp-t akkor menne minimumon egy kicsit szaggatva???
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
AMD Sempron 2,80 GHz 1600 MHz -
#7459 De beáll a kép, mint a forgalom reggel 8-kor. xD -
#7458 Pedig ki van írva h nyomd meg a gombot... -
#7457 Nem vagy pancser, a játékban van hülyén megcsinálva. Kajak én is azt hittem h befagyott a game, mikor ezt először csináltam... -
0Gabi #7456 Ezek szerint mégis én vagyok a pancser
Köszönöm szépen a segítséget -
Newreg345 #7455 Nyomni kell egy 2-est. Ha jól emlékszem. -
0Gabi #7454 Sziasztok!
Segítség kellene ,mert már az elején elakadtam és nem tudom, hogy a játékkal van-e a baj,vagy csak pancser vagyok,ott akadtam mikor elviszi Leonárdó-nak a blade(pengét)vagy mit és összerakja és ugye a szöveg azt írja hogy válasszam ki a fegyverek közül és vegyem fel na itt kiválasztom, hogy az legyen a fegyver és ennyi ,itt befagy a muksó és nem csinál semmit ,a menübe ugyan úgy, ki be tudok lépkedni, meg még mindig tudok fegyvert váltani ,de a muksó az még mindig be van fagyva,és ha betöltöm az elötte lévö mentést és elviszem odáig akkor is ezt csinálja.
Mi lehet a gond????
Előre is kösznöm a választ. -
xido #7453 csak repkedni -
scottish #7452 Bocsánat a múltkori hosszadalmas bejegyzésért, és természetesen köszönöm a válaszokat.
Rövid kérdés: Forli északkeleti tornyának a tetején van egy sárkányrepülő. Annak van valami szerepe, vagy csak repkedni lehet vele? -
miko1216 #7451 Hali!
OFF: A "The Borgias" című filmnek/sorozatnak Jeremy Irons-sal lesz valami köze az Assassin's Creed-hez, vagy teljesen független? Ha nem akkor tudtok róla hogy lesz vagy tervben van-e film a történetről? -
#7450 Kódex miatt nem kell aggódni, azt a missziók után még összegyűjtheted. -
#7449 lol ezt kb 3 sorban is le lehetett volna írni, na mindegy :D A sztorit nem lehet összekeverni, mert csak egy sztori van, egy sorrenddel... Amikor elkezdenek a szerzetesek rohangálni, akkor neked csak az az egy kell, akivel beszéltél, nem mind a 3... Itt kell használni az Eagle Visiont-t, és úgy máris látod, hogy ki sárga színű... Őt kell elkapnod. -
scottish #7448 Sziasztok.
Segítsetek légy szíves, mert kissé összezavarodtam. A story módot játszom, és a 12. scene következne nálam, ahol elakadtam. Próbáltam a fellelhető végigjátszásokat böngészni, meg a youtube oldalt, hátha okosabb leszek, de nekem teljesen más a történet, mint az ott olvasottak. Egyes oldalak szerint itt külön letölthető két misszió következne. De még így sem stimmel. A lényeg:
A brancs összejön a toronytetőn, megkapom a kódextérképet, ami tök jó, mert már előtte is jelölve voltak a térképen a lelőhelyek, nagy b.szott tekercs ikonokkal, mindegy, egy oldal még hiányzott, de nem mentem el keresgélni, hanem a felkiáltójeles fonalat követtem. Elmentem a golyóbissal a várba a csajjal, ahol jól elfoglaltukaz erődöt, jól megvédtük az erődöt, majd a két lurkót kellett kiszabadítanom. Ez ment is. Ja a térkép bal felső részében vagy egy speciális memória effekt, aminek a hatására megint repülhetek, de, hogy hova kellene eljutnom azt nem jelöli és a várfal előtt lezuhanok, mivel a termik sem hat a gépre, de legalább a küldetés jelző ikon sem tűnik el, ha végül beleállok a földbe.
Hátra van még a nagyongonosz hajkurászása 10 méterenknéti lóváltással, akit leszúrok, ő viszont jelöl az iwiwen és miközben ott heverészek,egy kilencujjú figura meglép a Bowling golyóval.
Az ágyról eszmélve visszamegyek a városba, követve a felkiáltó jeleket. Ahol a templom mellett egy szerzetes elárulja, hogy hol látott kilencujjú figurát. Ha jól rémlik akkor ezt sem találtam már a leírásokban.
A helyszínen odasettenkedek, mire mindenki elkezd rohangálni, nekem pedig három személyt kellene elkapnom, akik háromfelé szaladnak. Leütni nem nagyon lehet őket, illetve addig nem pofoztam azt az egyet, akit utolértem, de ha leszúrom akkor vége a küldetésnek, meg néha akkor is ha csak simán desyncronizál a rendszer, gondolom ekkor messzire kerültek.
Na itt dobtam el az agyam. Valaki mondja már meg, hogy ez melyik történet száll, vagy elcsesztem a sztory-t (eléggé lineáris, nem is lehet keverni benne) és most tölthetem vissza (egyáltalán lehet régebbi fejezetet tölteni?)
Köszi a válaszokat. -
#7447 startmenüt átalakítja valahogy? esetleg az ablakokat is? tudnál vhova egy screenshotot feldobni. kösz -
#7446 ennyire azért nem vagyok fanatikus. :D -
#7445 Tudom hogy nem feltétlenül tartozik ide, de úgy hiszem ,titeket is érdekelhet:
Innen letölthetők a háttérképek ,a start orbs és az Dock ikonok. -
#7444 Előbb megyek a tetőn, jött egy őr, leszúrtam.Lecsúszott és pont a bank mellé. A bank őrei elmentek én meg szépen kiraboltam :D -
szgeri83 #7443 az átalakítást a notepad al csináld, ezt kihagytam véletlen.
-
szgeri83 #7442 Xido! Nos félre a tréfával a lényeg a window7 system32 drivers etc hosts fileban van. ezt kell átalakítani. ugy hogy csak 1 sor maradjon benne. az oedig ez: # 127.0.0.1 localhost a többit mind töröld ki, ezután mentsd el. Innentől kezdve leszedi a patchet a játék fel is rakja ubiaccount kell még az inditáashoz, ahhoz tudod a keycode-ot hozzá rendelni. ha ez mind meg van indul a game. -
#7441 Muszáj* -
szgeri83 #7440 Hát ha nagyon muszály :) -
#7439 És nem írnád le neki?:D -
szgeri83 #7438 Xido elinditottam megvan a megoldás :D El se hiszem komolyan :D