Assassin's Creed II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Ez is fasza xD

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Én offolom mert nem komálom a homályos izéket 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KollerN
Hali
Csak egy gyors kérdés, ti kikapcsoljátok a beállításokban a post effects-et? Mert én nem tudom eldönteni hogy hogy szebb és jobb 😊

Atkamon
heh, nekem egyszer egy ilyen jött össze xD Így esett le az archer a tetõrõl😄

KaszaN

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

sziasztok
bocsi a sok kérésért
de jó lenne egy sequence 10 mentés
mert megint nem enged tovább a 9. végén
ki viszem a küldetést meg ölöm az embert el menekülök be megyek a házba és le fagy mindig.Ha valakinek van ilyen mentése elöre is kösz
[email protected]
sziasztok
nem tudja valaki
hogy nem-e lehet valahogy el pörgetni a videókat
mert van egy pár ahol le fagy és nem enged tovább
elõre is köszönöm
nagyon szépen köszönöm
isten vagy
dave10000
Rendben megpróbálom kösz.

Atkamon
Írja, hogy high profile-ban kell a space, tehát nyomva kell tartani a jobb egérgombot, akkor leszel high profile-ban, és ahhoz kell a space-t nyomni.
Low profile-ban, tehát amikor nem nyomod a jobb egér gombot, akkor kevésbé feltûnõ dolgokat csinál a karakter, ugyebár csak sétál, beleolvad a tömegbe, illetve majd ha megtanultad, akkor tudsz lopni is másoktól.

dave10000
Üdv.

Lenne 1 problémám. Most kezdtem a játékot és amikor a templomtoronyhoz kéne felmenni akkor egyszerûen nem tudok elsõ lenni mivel nem mûködik a sprint. Állítólag a space-re van berakva ez a láb kezelése de hiába nyomkodom nem ugrik meg nem sprintel semmi. Ha valaki tudna segíteni, hogy milyen kombináció szükséges, hogy sprinteljen vagy ugorjon azt megköszönném.

Atkamon
Küldöm.

sziasztok
nem tudna nekem valaki egy mentést küldeni
sequence 9 körül
mert 8.végénél mindig lefagy a gép
[email protected]
Kösz.

Atkamon
canyourunit.com

Sziasztok.Menne ezzel a videókártyával közepesen vagy maxon????
ATi Mobil RadeOn HD3300 512 Mb

Atkamon
Nem, azok az egyes glypheket felnytió kódok...

úgy tudom, nem!

every damn day

Sziasztok a Glyph megoldások után amiket kiír kódok azokat lehet valamire használni?
KollerN
Köszi 😊 amúgy megoldódott és nem jársz messze, mert volt egy kis idegen kéz (tesóm) általi Videókártya állítgatás

CroftManor
tudsz képet mutatni róla? PCn van meg? Lehet VGa vagy driver hiba. cseréld le a drivert, vagy max ne jelöld ki a katonákat <#idiota>

Nothing is True, Everything is Permitted

KollerN
Helló (véletlenül Ac1-es fórumba is elküldtem)
Problémám merült fel a játékkal. Harc közben a kijelölt katonák teljesen vakító fehérek, kivehetetlen szinte az alakjuk. Eddig minden jó volt, most akartam másodszor kijátszani (Velencében tartok). Már amikor elindítottam a játékot furcsák voltak a fények alapból minden olyan vakítóan fényes volt,de hétvégén még nem volt baj. Nagyon remélm hogy tud valaki valamilyen megolást.

oké köszi😊

CroftManor
ha végképp nem megy, nézd meg you tubeon a walkthrough videóban

odamentem a felkiáltojelhez de semmit nem tudok csinálni.. és ugye az az aktiv küldetés.. de azért ujra átnézem a villát. köszi

CroftManor
két ládika is van a villában. van egy fent az emeleten, ahova majd a tollakat kell tenni, az alsó szinten lévõbõl meg felveheted majd a pénzt, amit fogsz kapni. Mindig a felkiáltójelhez menj.

hi.. kicsit elakadtam.. most vagyok elöször a villába ott a codex wall a másik szobában villog egy ládika,ha odamegyek kiir valamit , de semmit nem csinál a térképen is ott villog a felkiáltojel.. láma vagyok tom de segithetne valaki! thx

Hehe, mert nem kirabolni kell Leonárdót, hanem segíteni cipelni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hehe jaja rájöttem. Azért szoptam be mert egyrészt xar a billentyûm. Másrészt elõrtte már hosszan nyitottam pár ládát ja. Kösz azért!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Atkamon
Nem folyamatosan kell nyomni, csak elé állni, és egyszer megnyomni... De ezt írja amúgy a játék is.

Heló!

Valaki tudna küldeni egy olyan mentést, ami ott tart h megérkezünk Velencébe, mert már ott tartottam, mikor elszállt a gépem, szal nagy segítség lenne. Újrakezdni már nem sok kedvem van...

Elõre is köszi!

bigapó
mindig írja mit kell nyomni...

The Matrix has you...

CroftManor
azzal kell felvenni, amivel a piros ládikákat is ki kell nyitni.
Nem tom pc-n melyik az én boxon játszottam

Hát játszottam már pár játékkal de ilyen idegesítõ buggal még nem találkoztam. Ráadásul eredetibe vettem meg a játékot....

Elsõ találkozásnál Leonardonak a pakkját az istennek se veszi fel. Elvileg a shiftet kell nyomnom folyamatosan ugye?

Még szerencse, hogy 26 os moncsim van.

Kösz! De ez azért elég szépen visszavesz a játékélménybõl úgy gondolom. Na mind1...

Atkamon
Sajnos nem lehet, az 1el sem lehetett 16:10ben játszani.

Tehát 16:10 be szeretnék játszani nem 16:9- ben.

Hali! Megvettem a játékot és meglepve tapasztalom, hogy hiába lõtte be magának az 1920x1200 as felbontást ez a két feket csík alul meg fülül jelen van. Valaki segítene hogyan lehet, ezt kivenni? Vagy késõbb változik? Ez engem iszonyat zavar.

JethroHUN
Milyen a géped? Nekem van egy tippem, kevés hozzá, de el fut majd túlmelegszik és kikapcsol.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elitehun
több mint valószinû hogy igazad van. Mert ugyebár ha eredeti lenne mért ne patch-elné fel?
lehet hogy tévedek, de vedd meg, ha nem eredeti, az is baj lehet

every damn day

sziasztok...nem birom végigvinni a game-t, kikapcsol a gépem, miközben játszok..ez a patch hiány miatt?..vagy hogyan tudnám folytatni?..
Atkamon
Ja, párszázezer másik buggal együtt... De ezer százalék, hogy nem lesz több patch.

tommygear
pedig ez az egér akadozás még mindig jelen van
CroftManor
igen tudom! de ha belemész a DNA-ba akkor kiírja h secret locations.

MerlinW
Szerintem nem is nagyon lesz több, nincs szükség rá.

[merlinw.org]

tommygear
még mindig csak 1 patch van a játékhoz?
elitehun
És altair páncélját az Assassin Tombokért kapjuk meg ^^