Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Csak egy gyors kérdés, ti kikapcsoljátok a beállításokban a post effects-et? Mert én nem tudom eldönteni hogy hogy szebb és jobb 😊
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
bocsi a sok kérésért
de jó lenne egy sequence 10 mentés
mert megint nem enged tovább a 9. végén
ki viszem a küldetést meg ölöm az embert el menekülök be megyek a házba és le fagy mindig.Ha valakinek van ilyen mentése elöre is kösz
[email protected]
nem tudja valaki
hogy nem-e lehet valahogy el pörgetni a videókat
mert van egy pár ahol le fagy és nem enged tovább
elõre is köszönöm
isten vagy
Low profile-ban, tehát amikor nem nyomod a jobb egér gombot, akkor kevésbé feltûnõ dolgokat csinál a karakter, ugyebár csak sétál, beleolvad a tömegbe, illetve majd ha megtanultad, akkor tudsz lopni is másoktól.
Lenne 1 problémám. Most kezdtem a játékot és amikor a templomtoronyhoz kéne felmenni akkor egyszerûen nem tudok elsõ lenni mivel nem mûködik a sprint. Állítólag a space-re van berakva ez a láb kezelése de hiába nyomkodom nem ugrik meg nem sprintel semmi. Ha valaki tudna segíteni, hogy milyen kombináció szükséges, hogy sprinteljen vagy ugorjon azt megköszönném.
nem tudna nekem valaki egy mentést küldeni
sequence 9 körül
mert 8.végénél mindig lefagy a gép
[email protected]
ATi Mobil RadeOn HD3300 512 Mb
every damn day
Nothing is True, Everything is Permitted
Problémám merült fel a játékkal. Harc közben a kijelölt katonák teljesen vakító fehérek, kivehetetlen szinte az alakjuk. Eddig minden jó volt, most akartam másodszor kijátszani (Velencében tartok). Már amikor elindítottam a játékot furcsák voltak a fények alapból minden olyan vakítóan fényes volt,de hétvégén még nem volt baj. Nagyon remélm hogy tud valaki valamilyen megolást.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Valaki tudna küldeni egy olyan mentést, ami ott tart h megérkezünk Velencébe, mert már ott tartottam, mikor elszállt a gépem, szal nagy segítség lenne. Újrakezdni már nem sok kedvem van...
Elõre is köszi!
Nem tom pc-n melyik az én boxon játszottam
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
every damn day