7877
  • virusvirusvirus
    valaki segitsen pl s minden codex meg van már csak beszélni kellene marioval de nem találom.merre keresem??????
  • lolSL
    Akinek a Steamen van sima AC2-je, 5 euróért tudja upgradelni a deluxe változatra a 3 bonus mappal.
  • Atkamon
    Igen, van a családi kripta, meg a 3 bonus map, ami a limitált verziókhoz járt.
  • kkn
    OK, ezzel már sikerült mindet megszerezni. Most a statisztikáknál az van, hogy szinkronizáció 97.18%.
    A PC-n nem elérhető dolgok hiányoznak? Mert a Secret Locationban csak öt van nyitva, és még öt hiányzik. Meg ugye otthon nem aktív a családi kripta. Gondolom, az is az egyik lenne.
  • kkn
    OK, ilyet szerettem volna, de mindig elfelejtettem megkérdezni, köszi!
  • szgeri83
    Sziasztok! Jan.6-án Xido írt egy hozzászolást amit én is tapasztalok. idézem: Kíváncsian kérdezem,mi is a teendő,ha a frissen felrakott játék első indítására nem éri el a szervert update szempontjából,amit leszedek és felrakok a netről..majd forog a kis bigyusz és röhög a képembe,hogy nincs internet kapcsolatom és nem is indít ezáltal..Nagyon szeretnék eredeti játékot nem a Ubi szerver emulátorral futtatni... Na most aki erre tud adni választ azt megköszönném! a rendszerem Win 7 64bit
  • CroftManor
    használd ezt
  • kkn
    [IMG][/IMG]
  • kkn
    Kínomban 4 csoport talajmenti verőlegényt küldök az őrökre, és olyan szépen elszöszmötöl a végén a megmaradt 14 ember, amikor megpróbál hozzáférni az utolsó harcoló őrhöz, hehehe...
  • kkn
    Ilyen köcsög fórummotort, leírok itt egy csomó sort, utána a képet nem engedi beszúrni, és kidobja a kukába az egészet, ahelyett, hogy visszaállna a beszúrás előtti fázisba.

Mindegy, már minden bajom van, van még 4 toll Velencében, de már keresztbe-kasul körbekutyagoltam, ugráltam, úsztam a várost, nem tudom, merre menjek. Forliban 1 van hátra, ott is kívül-belül körbejártam. a maradék helyen még ennyire nem kutattam, ott a fele hátravan, összesen 73-nál járok. A város 98%, a játék 97,valamennyi. De ez idegölő, a röntgenbe váltásoktól meg már lassan émelyegn kezdek, megzavarja a szememet.
  • tommygear
    semmit, néha jó néha nem :S
  • szgeri83
    Én csak is a játék mappájából inditottam el de nem müxik. error2 es hiba üzenetet ír ki. Ubisoft lunchernél amit linkeltél nem müködik. Kicsomagoltam de valamihiba üzit ír ki ha az ubisoft gameluncher.exe-t akarom elinditani. Hogy kell müködésre bírni az ubisoft gameluncher telepítőt?
  • Jim Morrison
    beleöntötted a kávét.
    Am ha nyomogatot akkor se váltoik? vagy nem állítottál el valamit optionsben?
  • tommygear
    mostanában úgy érzékeli a játék mintha be lenne nyomva állandóan a shift, ez mitől lehet??
  • Atkamon
    Próbáltad a játékot a játék mappájából indítani?
    Ha az nem megy, itt egy link, ez asszem a launcher, próbáld meg.
  • szgeri83
    Én nem azt mondtam hogy ne ott legyenmármint az ubisoft mappába, hanem azt hogy ha a játék a d: on van akkor nekem miért nem teszi fel a gamelunchert a c:-ra.Még akkor sem teszi fel oda ha manuálisan a dvd-ről akarom telepíteni, sőt elindul a telepítő de a telepítési csíknál egyből meg is áll mintha 1 mp alatt feltenné,de nem. Erre aki ad nekem egy épkézláb választ az dicséretes lenne.
  • xido
    muszáj neki az ubisoft mappájában lenni,szerintem nem tudod ketté választani...inkább meg kéne keresni,mi mutat rá a játék indításakor és átirni az elérési utat..
  • szgeri83
    Már csak azt kéne valakinek elmondania hogy hogyan kell csak az ubisoft gamelunchert ujra feltenni, illetve egyáltalán feltenni.Win7 64bit op rendszer esetén. Ugy feltenni hogy a játék pl d:\ meghajtón van a gamelunchert meg a c:\ ra kéne tenni.
  • xido
    Nálam még mindig semmi,pedig már tucatszor le meg fel tettem..az update-t is úgy,hogy leszedtem és manuálisan,de nem érzi az internet kapcsolatot..
  • Atkamon
    Ööh, a Ubi launchert mondjuk nekem a C-re tette úgy is, hogy a játékot D-re... Én nem tettem semmi különöset, nekem ment elsőre... De valakinek volt itt nemrég ugyailyen gondja, és ő azt írta, hogy "egy szimpla launcher reinstall kellett", de nem tudom, hogy hogyan kell csak a launchert újratenni.
  • szgeri83
    Az a fura az egészben hogy az ubisoft gameluncher-t nem teszi fel az x86 os program files könyvtárba. igy nem is tud elindulni. Amugy te mit tettél hogy elindult írd le légyszives.
  • Atkamon
    Nem tom, nekem is fennt volt a tört amikor megvettem, de én azt simán uninstalláltam, feltettem az eredetit, és ment. De mondjuk nem is muszáj feltenni, mert ebben az "eredeti" dolog a kód, nem maga a program...
  • szgeri83
    Sziasztok!
    Hétfőn vettem meg az AC2-öt. Annak idején végig vittem én a tört verziót. Mielött feltettem az eredetit, kitöröltem az ubisoft könyvtárat,de ezek után az ubisoft gameluncher-t nem telepíti fel valamiért a gépre a dvd-ről. Nem tudom igy elinditani a játékot. A rendszerem win 7 64bit. Aki tud nekem segíteni, hogy a játékot elinditsam azt megköszönném.
  • CroftManor
    mért vette el a kedved? Én megnéztem, eddig 368 meccsen vagyok túl xD
  • Atkamon
    Nekem 30 óra volt a 2 is elsőre.
  • robotnyk
    de, 6-8 órát játszottam, de a legutolsó meccs elvette a kedvemet, karácsony óta nem játszottam vele.
  • CroftManor
    multit nem próbáltad ki? Naon klasz
  • robotnyk
    a brotherhood a kettő teljes értékű folytatása. a trilógiának csak egy mellékága, de nem kiegészítő. a 2 sem volt hosszabb nekem, pedig hasonló %ra teljesítettem. (megvoltak a tollak is)
  • CroftManor
    Már a kettőhöz képest értem a rövidet.
    egyébként itt írja egy cikk... "és pontosan milyen élményre is számíthatunk a mellékágnak, kiegészítő ágnak tekinthető, novemberben megjelenő új részben."
  • robotnyk
    nem kiegészítő, teljes értékű rész. hogy lenne már a single rövid? ha siet az ember is van szerintem vagy 15 óra, én majd 30at beletettem.
  • CroftManor
    Valóban csak egy kiegészítő. A single rész szerintem nagyon rövid lett. A multin van a hangsúly. Amit 2 hónap alatt el lehet unni...
  • CroftManor
    Illetve ha már nekiállsz AC-zni, talán nem ártott volna az elsővel kezdeni.
  • Bhalage
    tanuljatok az angolt! ha nem is pont ebbol, de legalabb mas jatekokbol mindenkepp!
  • kkn
    Lényegében én is 0 angollal állok neki a játékoknak. Sajnos így a sztori nagyvonalakban jön le, amit a cselekményből leszűrök. De a játék világa nagyon jó. A játék elsődleges lényege a látvány, meg amit csinálunk benne.
    Így játszottam pl. a mafia II-t is. A végigjátszási leírásokban azért benne van, mit miért is kell csinálni.

Macerás így játszani, de ez van, szegényes lenne, ha csak a magyarosított játékoknak kezdenék neki.
  • pisztácia
    Thx
  • Atkamon
    Hát, mivel ez egy totál sztori orientált játék, ezért nem igazán értem, hogy 0 angollal miért álltál neki... A sztori nagyon röviden annyi, hogy egy olyan gépbe fekszel bele, amivel újra tudod élni az őseid emlékeit. Ebben a részben a reneszánsz itáliában élt ősöd bőrébe bújsz.
  • pisztácia
    Üdv!
    Megvettem steamen a játékot, és hat meglepődtem. A játék a 15-ik században játszódik, erre a játék, a jelenbe, vagy a jövőben kezdődik:D
    Fura volt. Valaki leírná röviden mi a story? És hogy játszunk a múltba? Angolom sajnos 0, ezért kéne a help. Másik ami fura számomra az az irányítás.... nem értem miért nem a gombokat írja ki, amiket nyomjak, helyette csak valami ikonok jelennek meg. Valaki segítene mit hogy kellene? mert amúgy tetszik a game.
    Köszi
  • Seth
    de nem is nevezném teljes értékű résznek
  • lolSL
    nem kiegészítő..
  • Sponnyabob
    Még a végén érdemes lesz megvenni a játékot. Egyébként így előre láthatólag a Brotherhood ára fog esni mert a 2. rész is nagyon tetszik és szeretném majd megvenni, de az előrendelési ára valami horror főleg hogy nem is új rész "csak" kiegészítő (bár ha tényleg 15 óra lesz a játékidő pár játék készítő stúdió példát vehetne erről a játékról)