5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Laci82
    Tessék menni Shiftezni.
    Abba úgy tapadnak a kocsik mintha oda lennének technocolozva,még kanyarodni is alig akarnak.
  • ajem kisa
    Tehetségtelenek vagyunk, mégcsak a mekré2-től nyomjuk a "sorozatot"!
  • grebber
    Én nekem nem így rémlik de itt nagyon szembetűnő és idegesítő pláne unalmas!
  • Laci82
    Én sem értem,miért nem tudják a Buggyt meg a terepjárókat irányítani.
  • arty
    dehogy van elszurva! ez kicsit nehezebb játék, te pedig ügyetlen vagy :)
  • berczely
    Hát egy Colin 2-ben elindítasz egy Carriert azt sztem ugyan azt a pályát nem látod 2x csak ha egyénileg single race-t mész mert az jól kivan találva!
  • arty
    dirt1-ben se volt több pálya emlékeim szerint, de a rally szakaszok talán tényleg hosszabbak voltak
  • berczely
    1. rész szerintem is jobb volt azt vígan végig is vittem némelyik versenyt nehezebb fokozaton is!

A Buggynál meg mintha nem lenne súlya a kocsinak!Elrepülsz mindentől meg ha rosszul adod a gázt, rosszkor akkor meg forogsz össze vissza!Irányíthatatlanná válik a kocsi... el van szúrva!
  • Laci82
    Háááááááttt nekem 863634734 szer is bejön.
    De a legtöbb autós játékban sokszor elmész ugyanazon a pályán.
  • grebber
    Ja a Buggynál figyelni kell hogy kisebb bukkanókról is hogy érkezel le mert egyből kipördül a francba.De ha nem vagy jó ezért van Restart race.

Tehettek volna bele több pályát is.
    Kb ez is Assassins Creed 1 feeling.Első 1,5 óráig jó amíg mentél minden pályán.De azt utána ugyanazt csinálni még sok óráig pff.

Egyszer végigvihető azt megy a lecsóba!A Dirt 1 ilyen téren jobb volt!
  • Fehercsoki
    Buggyt énis utálom,nem túl nehéz játék,énis simán első vagyok,de buggyval egyenes szakaszon is simán kimegyek a pályáról.
  • potyi21
    Hi!Miert szaggat a játék a videoknál?olyan mintha 32mb-s kártyaval játszanam!a lakokocsiban is ugy szaggat,h alig lehet kivarni h milesz!Ftegyem a decemberi ati drivert?Amugy a gepem:e8400,ddr3/4gb,ati 4870 toxic/1gb!!
  • berczely
    Én még hozzátenném hogy a Buggy-t és az ilyen off-road kocsikat én személy szerint krvára nem tudom irányítani!
    Rally-s autóval vígan első helyeken végzem de ezekkel a gépszörnyekkel kínszenvedés végigmenni egy kört is!

De amúgy teljes mértékben egyet érek veled!Unalom az egész!
  • grebber
    Na így 20% környékén.

Pozitívum:

- Szép és nagyon jól optimalizált!!!!!! És ennyiben ki is merült ez a + dolog!

Negatívum:

- Nem igen erőltették meg magukat a készítők van kb 6 pálya és ugyanazon megyünk vagy 60000000x. Szóval baszott unalmas.
  • albertz
    MŰXIK!!! THANX!!!
  • Tormiee17
    Valaki elmagyarázhatná hogyan kell multizni hamachival :s
  • tomyka74
    örök hála! megpróbálom
  • Bartn73
    eddig kb 14 szer irták le visszaolvasnál látnád.. De leirom énis:A Játék bejön, közbe lenyomod Home bill.
    Feljön a Game Live...
    Create New account.
    Ott ir egy csomó mindent angolul, de ha lejjebb görditesz akkor van olyan hogy create local account. Arra katt. A többi logikus.
    Ezzel elveileg csinál egy Offline profilt, és engedi a mentést.
  • tomyka74
    no hát senki nem tudja miért nem ment a játék?
  • ajem kisa
    NAjo, azthiszem, hogy ez az irányitás vaze...azthittem szétbax az ideg, az uristennek nemlehet irányitani a verdákat, a terepjárokat nemtudom milelte, de egy kis domb itt, egy kis 180fok ott...
    A subaru szintén rallycrossban egy fosch, lekell menni 4-5 kört egy csapattárssal valahol valami körversenyben, de egyszerüen miaz, hogy beakad az orra a verdának a másikba, és egyik lassitja a másikat...az AI-tól csak a verdák reakcioja szarabb!
    Én a mekré 2-vel ps1-en kezdtem, de ott annyira jovolt, haverokkal meg minden, aztán volt a 3 ps2-re...4...5..dirt is fura volt...de ez nálam a látvány és a multi kivételével nagyon leszerepelt!
    Igy villog, ottegy stagepass...ilyen duda, olyan illatositó...fuudejo...
    Kárvolt ezért megvennem!:(
  • zsoló8
    hali!!! az a problémám, hogy amikor az első versenynek vége van, és kilépek a menübe lefagy a menü, hang van de a kép áll! tud valaki segíteni????
  • norbi2fraktal
    Szedd le innen
  • Szabi1991
    de nagyon jó érzés lesz majd hogy végre sikerül :DD
  • tesom
    Srácok. Nem tudom letölteni segitsetek. DiRT 2 NO INTRO FIX
  • PeeTeR
    ez igy igaz is de ha elakad az ember es nem a 2-3. probalkozas utan adja fel hanem a 10. utan es van konnyebb lehetoseg akkor megcsinalod ott aztan majd kesobb mehet a nehezebb szint :) egyszerubb mint egyhelyben tokolni
  • RiCSi1234
    Én előrendeltem, reméelm jövőhéten már jön.. :) Nekem nagyon bejön, Colin 2 órta nem szórakoztam vele ilyen jól.. :) 8000 meg nem píz érte, szerintem! :)
  • Szabi1991
    kíváncsiságból mentem egy könnyűt.. mintha egy helyben állna az összes ellenfél.. 7. ként indultam, féltávnál első voltam és majd 5mpel rosszabb időt mentem mint amivel hardcore-ban 3. vagyok XD

így elhiszem hogy nem nagy kihívás a játék.. de hardcore szinten már elég komoly kihívás és sokkal jobban élvezhető, sztem legalábbis..
  • HUN BECSEHELY
    Én is megfogom venni,Karácsonyra.Szerintem sem rossz,csak mindenkinek más az ízlése.
  • PeeTeR
    ezt nem mondod :D rally palyak a legjobbak, lehet menni mint a mergezett eger :D kuld el a save -et megcsinalom :P

amugy meg csinald easy -n vagy mi a legalacsonyabb azon akkor is nyersz ha tolatva mesz
  • zotya10002
    Asszem én ezt is megveszem!!Mert megéri!
  • Szabi1991
    én még mindig lvl3 vagyok, qva rallys pályát nemtom megcsinálni első helyre XD
  • ajem kisa
    A multi az nagyon hangulatos tud lenni, valahogy hozzátok össze egymásközt, mert az "igazi" rally!
  • PeeTeR
    teljesen igaz :) CMR 4/5 legjobbak :DD
    DiRT meg ugy hanyas ahogy van. azert en is tobbet vartam ettol a DiRT2 -tol. lv14 -nel keverek de olyan rohadtul unalmas hogy hihetetlen.

zzZ
  • Murder3
    Nem az a baj én laszarom h szimulátor vagy sem.
    Az a baj h arcade fogok 1 verseny nyerj 2000xp felold 4 versenyt stb.
    Ahelyett h lennének benne bajnokságok és azokon belül lennének a versenyek nem pedig így össze vissza.
    Arról nemis beszélve h lassan már jóhonynem streetracing rally kategóriák is lesznek ebbe.
    Nme tudom én régen tök élvezetes volt a colin h bajnokságba kellet menni versenyek után javítani stb.
    oylan jó rally szaga volt de már a dirt1-nek meg ennek is csak iylen töredék rally féle...
  • pajti

• grebber
    Aki hamachival multizik leírhatná hogyan!!!
  • Gabor_(HSF)
    pedig az csak egy egyszerű szóhasználat,ugyan az a jelentése,mint a rossz-nak,csak kevesebb betűből áll
  • Gabor_(HSF)
    Nálam az áll legközelebb az igazi pályaautózáshoz,ráadásul pro-ban igazi kihivás..
    De ez nem is lényeg,hogy ezzel egyetértsen bárki is..
  • robotnyk
    a szarozást én nem véleménynek tartom, hanem trollkodásnak.
  • robotnyk
    passz, offline profilt csináltam, és mindent autosavel, nem is néztem a savet.