5222
-
Laci82 #1541 Tessék menni Shiftezni.
Abba úgy tapadnak a kocsik mintha oda lennének technocolozva,még kanyarodni is alig akarnak. -
#1540 Tehetségtelenek vagyunk, mégcsak a mekré2-től nyomjuk a "sorozatot"! -
#1539 Én nekem nem így rémlik de itt nagyon szembetűnő és idegesítő pláne unalmas! -
Laci82 #1538 Én sem értem,miért nem tudják a Buggyt meg a terepjárókat irányítani. -
#1537 dehogy van elszurva! ez kicsit nehezebb játék, te pedig ügyetlen vagy :) -
#1536 Hát egy Colin 2-ben elindítasz egy Carriert azt sztem ugyan azt a pályát nem látod 2x csak ha egyénileg single race-t mész mert az jól kivan találva! -
#1535 dirt1-ben se volt több pálya emlékeim szerint, de a rally szakaszok talán tényleg hosszabbak voltak -
#1534 1. rész szerintem is jobb volt azt vígan végig is vittem némelyik versenyt nehezebb fokozaton is!
A Buggynál meg mintha nem lenne súlya a kocsinak!Elrepülsz mindentől meg ha rosszul adod a gázt, rosszkor akkor meg forogsz össze vissza!Irányíthatatlanná válik a kocsi... el van szúrva! -
Laci82 #1533 Háááááááttt nekem 863634734 szer is bejön.
De a legtöbb autós játékban sokszor elmész ugyanazon a pályán.
-
#1532 Ja a Buggynál figyelni kell hogy kisebb bukkanókról is hogy érkezel le mert egyből kipördül a francba.De ha nem vagy jó ezért van Restart race.
Tehettek volna bele több pályát is.
Kb ez is Assassins Creed 1 feeling.Első 1,5 óráig jó amíg mentél minden pályán.De azt utána ugyanazt csinálni még sok óráig pff.
Egyszer végigvihető azt megy a lecsóba!A Dirt 1 ilyen téren jobb volt! -
#1531 Buggyt énis utálom,nem túl nehéz játék,énis simán első vagyok,de buggyval egyenes szakaszon is simán kimegyek a pályáról. -
potyi21 #1530 Hi!Miert szaggat a játék a videoknál?olyan mintha 32mb-s kártyaval játszanam!a lakokocsiban is ugy szaggat,h alig lehet kivarni h milesz!Ftegyem a decemberi ati drivert?Amugy a gepem:e8400,ddr3/4gb,ati 4870 toxic/1gb!! -
#1529 Én még hozzátenném hogy a Buggy-t és az ilyen off-road kocsikat én személy szerint krvára nem tudom irányítani!
Rally-s autóval vígan első helyeken végzem de ezekkel a gépszörnyekkel kínszenvedés végigmenni egy kört is!
De amúgy teljes mértékben egyet érek veled!Unalom az egész! -
#1528 Na így 20% környékén.
Pozitívum:
- Szép és nagyon jól optimalizált!!!!!! És ennyiben ki is merült ez a + dolog!
Negatívum:
- Nem igen erőltették meg magukat a készítők van kb 6 pálya és ugyanazon megyünk vagy 60000000x. Szóval baszott unalmas.
-
albertz #1527 MŰXIK!!! THANX!!! -
#1526 Valaki elmagyarázhatná hogyan kell multizni hamachival :s -
tomyka74 #1525 örök hála! megpróbálom
-
#1524 eddig kb 14 szer irták le visszaolvasnál látnád.. De leirom énis:A Játék bejön, közbe lenyomod Home bill.
Feljön a Game Live...
Create New account.
Ott ir egy csomó mindent angolul, de ha lejjebb görditesz akkor van olyan hogy create local account. Arra katt. A többi logikus.
Ezzel elveileg csinál egy Offline profilt, és engedi a mentést.
-
tomyka74 #1523 no hát senki nem tudja miért nem ment a játék?
-
#1522 NAjo, azthiszem, hogy ez az irányitás vaze...azthittem szétbax az ideg, az uristennek nemlehet irányitani a verdákat, a terepjárokat nemtudom milelte, de egy kis domb itt, egy kis 180fok ott...
A subaru szintén rallycrossban egy fosch, lekell menni 4-5 kört egy csapattárssal valahol valami körversenyben, de egyszerüen miaz, hogy beakad az orra a verdának a másikba, és egyik lassitja a másikat...az AI-tól csak a verdák reakcioja szarabb!
Én a mekré 2-vel ps1-en kezdtem, de ott annyira jovolt, haverokkal meg minden, aztán volt a 3 ps2-re...4...5..dirt is fura volt...de ez nálam a látvány és a multi kivételével nagyon leszerepelt!
Igy villog, ottegy stagepass...ilyen duda, olyan illatositó...fuudejo...
Kárvolt ezért megvennem!:( -
zsoló8 #1521 hali!!! az a problémám, hogy amikor az első versenynek vége van, és kilépek a menübe lefagy a menü, hang van de a kép áll! tud valaki segíteni???? -
#1520 Szedd le innen -
Szabi1991 #1519 de nagyon jó érzés lesz majd hogy végre sikerül :DD -
#1518 Srácok. Nem tudom letölteni segitsetek. DiRT 2 NO INTRO FIX -
#1517 ez igy igaz is de ha elakad az ember es nem a 2-3. probalkozas utan adja fel hanem a 10. utan es van konnyebb lehetoseg akkor megcsinalod ott aztan majd kesobb mehet a nehezebb szint :) egyszerubb mint egyhelyben tokolni -
#1516 Én előrendeltem, reméelm jövőhéten már jön.. :) Nekem nagyon bejön, Colin 2 órta nem szórakoztam vele ilyen jól.. :) 8000 meg nem píz érte, szerintem! :) -
Szabi1991 #1515 kíváncsiságból mentem egy könnyűt.. mintha egy helyben állna az összes ellenfél.. 7. ként indultam, féltávnál első voltam és majd 5mpel rosszabb időt mentem mint amivel hardcore-ban 3. vagyok XD
így elhiszem hogy nem nagy kihívás a játék.. de hardcore szinten már elég komoly kihívás és sokkal jobban élvezhető, sztem legalábbis.. -
HUN BECSEHELY #1514 Én is megfogom venni,Karácsonyra.Szerintem sem rossz,csak mindenkinek más az ízlése. -
#1513 ezt nem mondod :D rally palyak a legjobbak, lehet menni mint a mergezett eger :D kuld el a save -et megcsinalom :P
amugy meg csinald easy -n vagy mi a legalacsonyabb azon akkor is nyersz ha tolatva mesz -
#1512 Asszem én ezt is megveszem!!Mert megéri! -
Szabi1991 #1511 én még mindig lvl3 vagyok, qva rallys pályát nemtom megcsinálni első helyre XD -
#1510 A multi az nagyon hangulatos tud lenni, valahogy hozzátok össze egymásközt, mert az "igazi" rally! -
#1509 teljesen igaz :) CMR 4/5 legjobbak :DD
DiRT meg ugy hanyas ahogy van. azert en is tobbet vartam ettol a DiRT2 -tol. lv14 -nel keverek de olyan rohadtul unalmas hogy hihetetlen.
zzZ -
#1508 Nem az a baj én laszarom h szimulátor vagy sem.
Az a baj h arcade fogok 1 verseny nyerj 2000xp felold 4 versenyt stb.
Ahelyett h lennének benne bajnokságok és azokon belül lennének a versenyek nem pedig így össze vissza.
Arról nemis beszélve h lassan már jóhonynem streetracing rally kategóriák is lesznek ebbe.
Nme tudom én régen tök élvezetes volt a colin h bajnokságba kellet menni versenyek után javítani stb.
oylan jó rally szaga volt de már a dirt1-nek meg ennek is csak iylen töredék rally féle... -
-
#1506 Aki hamachival multizik leírhatná hogyan!!! -
Gabor_(HSF) #1505 pedig az csak egy egyszerű szóhasználat,ugyan az a jelentése,mint a rossz-nak,csak kevesebb betűből áll -
Gabor_(HSF) #1504 Nálam az áll legközelebb az igazi pályaautózáshoz,ráadásul pro-ban igazi kihivás..
De ez nem is lényeg,hogy ezzel egyetértsen bárki is.. -
#1503 a szarozást én nem véleménynek tartom, hanem trollkodásnak. -
#1502 passz, offline profilt csináltam, és mindent autosavel, nem is néztem a savet.