5222
-
#1581 ezen csak akkor agyalj ha megvetted a jatekot, ha nem akkor csinalj local profile -t -
zsoló8 #1580 ilyet tettem fel no intro fix, kicsomagoltam, azt a 4fájlt meg bemásoltam a játék mappájába, de semmi változás Nem volt -
Pingi23 #1579 valaki felvilágosítana hogy mi az a product key amit a win livehoz kell megadni? -
#1578 akkor hajra, egy probat meger... -
zsoló8 #1577 nem tettem fel -
#1576 ezt a hot fix szart felraktad? hatha segit. fogalmam sincs amugy, csak egy tipp :) -
zsoló8 #1575 elkezdem a bajnokságot, első verseny, amikor subaru-val vagyok, verseny lemegy és amikor kilép a menübe akkor befagy, de hang az meg van...Nem tom mi a baja... -
cumfu #1574 A játék leges legelején amikor elkezdted a bajnokságot, vagy mikor fagy le? Én már 13-as szintű vagyok, még nem volt fagyásom! -
#1573 Közben rájöttem,köszi -
xxxpaulxxx #1572 ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););)
Nem, hanem egy az egyben ugyan olyan a játékmenet
;);););););););););););););););););););););););););););););););););););) -
#1571 #1473 -
#1570 Hali!
Egy kérdés: Joystick-ra nem lehet bekalibrálni az irányítást? -
zsoló8 #1569 valaki tudna segíteni??? az első verseny után amikor kilép a menübe akkor lefagy, hang van de a kép lefagy!! valaki tud segíteni???? -
barmi #1568
-
#1567 Én sem csinálok szinte semmi mást csak rally pályákat! -
#1566 A replayt valahogy ki lehet menteni? (nem frapselni...) -
carloelsa #1565 nekem benn volt alapból, de sztem igen be kell kapcsolni, nézd meg a beállításoknál =) -
Laci82 #1564 Buggy -
Laci82 #1563 Egy kis Buggy videó azoknak akik nem tudják sehogy sem irányítani ezeket a gépeket.
Pedig nem nehéz.
-
#1562 Nem!
Hanem hogy a pálya mellet emberek áljanak!
Azt be kell kapcsolni vagy mi? -
#1561 milyen rendszerek? -
Nineteen #1560 Hali!
Evil, téged kérdeznélek, hogy nekem tvkábeles netem van,sima modem, azon jön a n asztali gépre, cross kábellel rá van kötve laptopra, amin tűzfal kilőve, megy a net.
Hamachi fent, 2.0.1.66, havernál ugyan az. Neki rutere van, ott megcsinálta amit kellett. Hamchin látjuk egymást, pingelés is megy meg minden. Játékban nem látjuk egymást. szted?
köszi! -
carloelsa #1559 nézőket? arra gondolsz, hogy másik kameraállásból hogyan csináltam a képet? mert az a REPLAY-ban visszanézve van egy ilyen kameraállás, nyomtam egy F4-t hogy a replay menü eltűnjön és frapsal lefotóztam =) -
#1558 Hogy lehet a nézöket bekapcsolni??? -
#1557 pár helyen már le is szaladt az ékszíj -
carloelsa #1556 Én meg Colin Mcrae Dirt 2 Rallycrossnak xD
Egy hirtelen "előbukkanó" szikla hibája...
-
#1555 :D:D:D amúgy én csak a rally mapokra koncentráltam az elején meg az Xgamékra. Pl baja versenyeket szinte nem is csináltam, aztán bejött a trailblazer ami nagyon tetszett, ott is vannak jó kis pályák pl utah és környéke és igaz ott is ismétlődnek, de az nagyon tetszett. -
#1554 mert olyan sok az aszfaltos pálya benne, mi?
ma mindenki csucson járatja az agyát, látom ;))) -
RYO21 #1553 Még nem. Lassú a netem. Még van kb 6 óra hátra. -
HUN BECSEHELY #1552 Sikerült letöltened? -
xxxpaulxxx #1551 én inkább Race Driver grid 2nek neveztem volna el:D -
#1550 ha már irányítás kezdjük ott a gép csal méghozzá nem is kis mértékbe szal.
1 példa pl belerohanok 200-al de az még ki sem csúszik megy tovább gond nélkül, de pesze ha akár hozzád ér egy ellenfél akkor mi bizony már a kocsink azt sem tudja melyik oldalra tegyen egy 180-as fok leállót. -
#1549 Aki lusta regelni:
http://www.megaupload.com/?d=G4N6KKN3 -
#1548 Ez már nem "Colin McRae Rally" ez "Colin McRae Dirt 2". Már a nevében sem rally, akkor miért várjátok el tőle, hogy rally legyen? -
#1547 Tedd már fel légyszíves megauploadra ezt a fájlt mert innen nem lehet tölteni csak regelés után ezért meg nem fogok regelni! -
RYO21 #1546 miez? Colin Mcrae rally pro street? -
#1545 az új driver nekem megoldotta... -
#1544 Hamachi multi:
(ja és sry a warez miatt, aki nemakarja ne olvassa)
1. Kell a játék, nekem reloded van. Sztem másal is mehet.
2. Leszeded a http://www.teknogods.com/?p=248 innen a rart.
3. Rar bol a Hamachis reg fájlt hozzáadod a reg adatbázishoz (2x kill rá majd ok)
4. DLLoad.exe t és a TeknoGods.dll t C meghajtóra simán bemásolod könyvtár minden nélkül.
Játék indítása:
1. Hamachi futtatod, tűzfal kinyomod port fowardot megcsinálod tudod pingelni a másikat a szobában stb...
2. DLLload.exe inditod, dos ablak előjön hagyod nempiszkálod
3. Inditod a crackolt Dirt2.exe vel.
4. Multiplayer/ local hostolsz vagy quick match el csatlakozol.
5. Belépsz a társadhoz választ mapot játszod, vagypedig elindítod ha te hostoltál a Start al :)
(ha vagyunk páran irtok ki hamachis szobát tőlem játszhatunk egyet páran :)
-
carloelsa #1543 Néhány kép, van egy szerkesztett, megnéztem hogy milyenek az expozíciós koordinátái és hasonlít a valós életéjéhez :D
-
LMNO #1542 Üdv,
Olyan problémám lenne (bocs ha már volt korábban), hogy ha a v-sync-et bekapcsolom, akkor elkezd akadozni a játék; anélkül jól megy, csak ugye van ez a vibrálás, vagyis így elcsúszik a kép.
Mit kellene tennem hogy V-Synccel is normálisan fusson?
ATi 5850-esem van legfrissebb driverrel tehát gondolom hogy ezen jól kéne futnia (+ Win7 x64-es oprendszer)