5222
dirt2_newbanner.jpg
  • PeeTeR
    ezen csak akkor agyalj ha megvetted a jatekot, ha nem akkor csinalj local profile -t
  • zsoló8
    ilyet tettem fel no intro fix, kicsomagoltam, azt a 4fájlt meg bemásoltam a játék mappájába, de semmi változás Nem volt
  • Pingi23
    valaki felvilágosítana hogy mi az a product key amit a win livehoz kell megadni?
  • PeeTeR
    akkor hajra, egy probat meger...
  • zsoló8
    nem tettem fel
  • PeeTeR
    ezt a hot fix szart felraktad? hatha segit. fogalmam sincs amugy, csak egy tipp :)
  • zsoló8
    elkezdem a bajnokságot, első verseny, amikor subaru-val vagyok, verseny lemegy és amikor kilép a menübe akkor befagy, de hang az meg van...Nem tom mi a baja...
  • cumfu
    A játék leges legelején amikor elkezdted a bajnokságot, vagy mikor fagy le? Én már 13-as szintű vagyok, még nem volt fagyásom!
  • greg benz
    Közben rájöttem,köszi
  • xxxpaulxxx
    ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););)
    Nem, hanem egy az egyben ugyan olyan a játékmenet
    ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););)
  • Smicy2
  • greg benz
    Hali!

Egy kérdés: Joystick-ra nem lehet bekalibrálni az irányítást?
  • zsoló8
    valaki tudna segíteni??? az első verseny után amikor kilép a menübe akkor lefagy, hang van de a kép lefagy!! valaki tud segíteni????
  • barmi

• berczely
    Én sem csinálok szinte semmi mást csak rally pályákat!
  • Palesz2
    A replayt valahogy ki lehet menteni? (nem frapselni...)
  • carloelsa
    nekem benn volt alapból, de sztem igen be kell kapcsolni, nézd meg a beállításoknál =)
  • Laci82
    Buggy
  • Laci82
    Egy kis Buggy videó azoknak akik nem tudják sehogy sem irányítani ezeket a gépeket.
    Pedig nem nehéz.

• Tomika boy
    Nem!
    Hanem hogy a pálya mellet emberek áljanak!
    Azt be kell kapcsolni vagy mi?
  • robotnyk
    milyen rendszerek?
  • Nineteen
    Hali!
    Evil, téged kérdeznélek, hogy nekem tvkábeles netem van,sima modem, azon jön a n asztali gépre, cross kábellel rá van kötve laptopra, amin tűzfal kilőve, megy a net.
    Hamachi fent, 2.0.1.66, havernál ugyan az. Neki rutere van, ott megcsinálta amit kellett. Hamchin látjuk egymást, pingelés is megy meg minden. Játékban nem látjuk egymást. szted?

köszi!
  • carloelsa
    nézőket? arra gondolsz, hogy másik kameraállásból hogyan csináltam a képet? mert az a REPLAY-ban visszanézve van egy ilyen kameraállás, nyomtam egy F4-t hogy a replay menü eltűnjön és frapsal lefotóztam =)
  • Tomika boy
    Hogy lehet a nézöket bekapcsolni???
  • robotnyk
    pár helyen már le is szaladt az ékszíj
  • carloelsa
    Én meg Colin Mcrae Dirt 2 Rallycrossnak xD

Egy hirtelen "előbukkanó" szikla hibája...

• Totti5
    :D:D:D amúgy én csak a rally mapokra koncentráltam az elején meg az Xgamékra. Pl baja versenyeket szinte nem is csináltam, aztán bejött a trailblazer ami nagyon tetszett, ott is vannak jó kis pályák pl utah és környéke és igaz ott is ismétlődnek, de az nagyon tetszett.
  • arty
    mert olyan sok az aszfaltos pálya benne, mi?

ma mindenki csucson járatja az agyát, látom ;)))
  • RYO21
    Még nem. Lassú a netem. Még van kb 6 óra hátra.
  • HUN BECSEHELY
    Sikerült letöltened?
  • xxxpaulxxx
    én inkább Race Driver grid 2nek neveztem volna el:D
  • Murder3
    ha már irányítás kezdjük ott a gép csal méghozzá nem is kis mértékbe szal.
    1 példa pl belerohanok 200-al de az még ki sem csúszik megy tovább gond nélkül, de pesze ha akár hozzád ér egy ellenfél akkor mi bizony már a kocsink azt sem tudja melyik oldalra tegyen egy 180-as fok leállót.
  •  Evil
    Aki lusta regelni:
    http://www.megaupload.com/?d=G4N6KKN3
  • Rapid81
    Ez már nem "Colin McRae Rally" ez "Colin McRae Dirt 2". Már a nevében sem rally, akkor miért várjátok el tőle, hogy rally legyen?
  • grebber
    Tedd már fel légyszíves megauploadra ezt a fájlt mert innen nem lehet tölteni csak regelés után ezért meg nem fogok regelni!
  • RYO21
    miez? Colin Mcrae rally pro street?
  • JuanG
    az új driver nekem megoldotta...
  •  Evil
    Hamachi multi:
    (ja és sry a warez miatt, aki nemakarja ne olvassa)

1. Kell a játék, nekem reloded van. Sztem másal is mehet.
    2. Leszeded a http://www.teknogods.com/?p=248 innen a rart.
    3. Rar bol a Hamachis reg fájlt hozzáadod a reg adatbázishoz (2x kill rá majd ok)
    4. DLLoad.exe t és a TeknoGods.dll t C meghajtóra simán bemásolod könyvtár minden nélkül.

Játék indítása:
    1. Hamachi futtatod, tűzfal kinyomod port fowardot megcsinálod tudod pingelni a másikat a szobában stb...
    2. DLLload.exe inditod, dos ablak előjön hagyod nempiszkálod
    3. Inditod a crackolt Dirt2.exe vel.
    4. Multiplayer/ local hostolsz vagy quick match el csatlakozol.
    5. Belépsz a társadhoz választ mapot játszod, vagypedig elindítod ha te hostoltál a Start al :)

(ha vagyunk páran irtok ki hamachis szobát tőlem játszhatunk egyet páran :)

• carloelsa
    Néhány kép, van egy szerkesztett, megnéztem hogy milyenek az expozíciós koordinátái és hasonlít a valós életéjéhez :D

• LMNO
    Üdv,

Olyan problémám lenne (bocs ha már volt korábban), hogy ha a v-sync-et bekapcsolom, akkor elkezd akadozni a játék; anélkül jól megy, csak ugye van ez a vibrálás, vagyis így elcsúszik a kép.
    Mit kellene tennem hogy V-Synccel is normálisan fusson?
    ATi 5850-esem van legfrissebb driverrel tehát gondolom hogy ezen jól kéne futnia (+ Win7 x64-es oprendszer)