5222
-
Szabi1991 #1501 a race07 se egy hűdevalósághű szim.. :D -
Gabor_(HSF) #1500 Részemről egyátalán nem azaz elvárás..
TDU,GRID,Sega rally,CM04 és még sorolhatnám,egyik sem szim,még is élveztem,(élvezem) mindegyiket..
Ha szimet akarok,elinditom a Race 07-et,mert az legalább megizzaszt..
De nem is ott a probléma,hogy kinek mi tetszik,hanem az ahogy megközelitetted a véleményem...
Egyébbként ez volt az első olyan játék amit letörőltem,mielőtt végigjátszottam volna... -
tomyka74 #1499 ez így van, ez így van!!!!!!!!!!!!!!!
jó kis kikapcsolódás ennyi! ha szimulátor kell mást kell játszani! :)
csak mért nem tudok menteni? :( -
#1498 -
#1497 miért várjátok el, hogy minden játékban, amiben jármű van, szimulátor legyen? magyarázd már el.
és ha nem az, miért nem lehet csak otthagyni azzal, hogy ez nem nekem készült? muszáj lenézni azt, aki csak egy szórakoztató játékot akar? -
-
tomyka74 #1495 én sem tudok menteni!!!!!!!
orvosság???
inaktív savegame!
megoldás? -
Gabor_(HSF) #1494 szép gondolat -
#1493 ja, mert te aztán a szardobálásodra aztán fellengzős lehetsz, "barátom". -
Gabor_(HSF) #1492 Ha valakinek más véleménye van,az már szánalmas?
Hidd el "barátom"te vagy az,ha csak ennyivel tudod lereagálni -
#1491 Jóak! -
#1490 Hali!
Csapattam egy kicsit:D
Szerintetek milyenek a képek?
(a grafika még nincs beálitva)
-
#1489 Hát pont ez az hogy én egy vérbeli rally-s játékra vágyom nem ilyen off-road mókára! -
#1488 Sajnálom h ez már full árkád szar lett:S
A carriertől előre féltem de sajna ez még rosszab lettt mint az 1-ba aztán ez a hülye xp baromság...
Minek?Ma már minden sazrba kell xp-mrg ilyen felesleges fejéődési rendszer?
mert ennek így nem sok értelme van.
A játék jó és nagyon szép és pardásé az optimalizáltsága am
Az a baj tömeg nagyobb része már nem igen vágyik 1 jó kis rally-s jűátkra... -
#1487 Aki tolja Hamachin-n az elmondhatná hogyan kell működésre bírni a multit! -
krisz255 #1486 az hogy lehet hogy az első vereny után befagy állandóan és ha egy új kocsit veszek?
így sajnos nem tudok játszani de a demoban is ez volt
mit csináljak? -
The Fugitive #1485 Persze, írd át nyugodtan, én is jó sok futam után írtam át. -
#1484 Sziasztok!
Visszajátszás közben hallani néha valami hangot ami leginkább egy fényképezőgép exponálására hasonlít. Ilyenkor mit csinál? Valahova ment el fotókat vagy mi? Mert sehol sem találok a vinyómon ilyesfajta mappát... Help plíz! -
#1483 Ott, ahol létre kell hozni egy új profilt, legördíted a szöveget az aljára, ott pedig ráklikkelsz a local profilra ( kékkel ki van emelve ) -
#1482 Elvileg lehet vele.
Aki multizott már ezzel leirhatná hogy pontosan mit is kell csinálni! -
#1481 amugy off/warez topik... nem találtam iylet még. -
#1480 ize.
gondolom volt már ilyen kérdés.... de nem akarok annyit visszaolvasni hogy hátha volt...
lehet multizni?
vagy EZ micsoda? -
heringer #1479 Ja nekem se jó,nem tudok menteni,livos accom van de gta 4 hez.
Igy meg hiába jáccok.
Vki leirná pontosan m ia megoldás a mentésre. -
#1478 ÚJREGKECY!!! :D:D:D -
heringer #1477 Csak az hogy a live-ba be kell lépni ugy ment automata nem? -
#1476 Akkor várhatok patch-re. -
Szabi1991 #1475 krekkeld meg -
albertz #1474 Hogyan tudtok menteni OFFLINE módban? Options menü Profil részének SAVE PROFIL pontja nekem inaktív!!! -
#1473 #1446 -
#1472 Sziasztok!
Volna egy kis gondom. A játék az első pálya után megáll. Látom az asztalokat, szólnak a zörejek a háttérben, de semmit nem tudok csinálni, a ctrl+alt+del-en kívül. Tud erre valaki valamilyen megoldást. Ráadásul így nem is menti el, és mindig kezdhetem az első pályával, ráadásul azt a nyamvadt videót sem lehet elnyomni. Valaki segítsen pls!
u.i.: Nem! Nem warez!
u.i.2: Az irányítás sokkal könnyebb lesz, ha a controls/advanced-nél a kormány érzékenységét leveszitek 100%-ról 70-80%-ra. Billentyűzetes irányításra gondolok. Akkor nem fog kacsázni, mert nem csapja át rögtön a másik oldalra a kormányt. -
albertz #1471 Csak nekem inaktív a SAVE FROFIL? Manuálisan akarok menteni, de nem megy. 2-3 futam után is inaktív.
Megoldás? -
#1470 Szerintem fejezzétek be! -
carloelsa #1469 xD én nem vagyok hülye... xD ha meg nem cserélted le akkor trehány vagy xD -
#1468 hülyegyerek vagy már 6éves a logó
akkor még ilyen logok voltak itt az sg-n
nem volt kedvem lecserélni mert felesleges -
Laci82 #1467 Ne csináljátok,most akarom megvenni a játékot -
#1466 Ilyen hiba nálam csak eredeti játékkal fordul elő:((. -
#1465 Most rendeltem egy uj procit, azt azért még megvárom! ;) -
#1464 Hát ha ez csak nálad van, akkor nem a játékot kell szidni, hanem nálad van vmi gebasz. Win reinstall az örök megoldás. :) -
#1463 Eredeti a gémem, már nemegyszer kidobott a "dirt2.exe" miatt! LOL! -
#1462 Jah h ez a kevés FPS miatt lehet? Mert túl sok nekem sincs, 20-25 között változik. A processzorom órajelét ha megemelem, akkor ugyanennyi FPS-t jelez a Fraps, de sokkal folyamatosabbnak tűnik, a kocsi meg nagyon izgága lesz, már túlzottan is... (Ez a bizonyos túl érzékenység.) Akkor megpróbálom lejjebb adni a grafot, h legyen még +pár FPS, talán úgy jobb lesz.