Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
mert ekkora bal-FAKE polgármester nem létezik
Ahogy nézem 2 vagy több esik rá szóval az minimum 40kg.
Ha 40kg ráesik az ember lábára ott tuti nem maradnak épen a csontok.
Azt nem hiszem hogy levágja de hogy szilánkosra törik az biztos.
BattleTag: kabel15#2672
Mindenesetre FAIL!<#nyes>#nyes>
Tuti eltört a lába, honnét veszik ezek a barom ezt a sok hülyeséget.
Bár ha ekkora barom hogy nem gondolkozik mielõtt cselekszik akkor megérdemli.
BattleTag: kabel15#2672
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
<#idiota>#idiota>Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)