Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
linkt
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez asszem volt a hírekben is nemrég
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
és van olyan aki még ezen is kitud nézni<#idiota>#idiota>
Saor Alba
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de akkor is vicces<#idiota>#idiota>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
😄FA:F:AS:F:ASF:<#vigyor1>#vigyor1>