903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • Atkamon
    Hát... engem hetero szülők neveltek és mégis meleg vagyok...
  • Atkamon
    "TI pusztán szexuális indíttatásból vagytok azok amik"

a heterokkal is ugyanez a helyzet, csak ők ha szexelnek, abból gyerek lesz... nálunk meg nem lesz gyerek, de szerintem nagyon sok meleg nagyon örülne neki, ha lehetne férfi-férfi kapcsolatból természetes úton gyerek...
  • qtab986
    De a társadalom más önző rétegétől eltérően nem szaporodnak el.
  • Cuchulainn
    Na már megint ez a téma...
    Egy kis biológia:
    1.: Az emberi fajnál a szexuális érintkezés már évmilliók óta nem kizárólag a fajfenntartást szolgálja, ennél sokkal kiterjedtebb szereppel bír. (Mellesleg ez nem egyedi dolog, néhány más állatfajnál is megjelenik)
    2.: A jelenlegi vizsgálatok azt mutatják, hogy nagyon sok állatfajnál (elsősorban madaraknál és emlősöknél) elterjedt a homoszexuális viselkedés. Ezek egy részénél nyilvánvaló okai vannak (pl. néhány gyíknál nincsenek hím egyedek) másoknál viszont nem tudjuk mi az oka.

Ezek fényében az, hogy a homoszexualitás természetellenes dolog vagy betegség lenne meglehetősen valószínűtlen. Az, hogy a mai társadalmi helyzet olyan amilyen (meg 200 évvel ezelőtt is olyan volt amilyen, meg mondjuk az ókorban is olyan volt amilyen) nem változtat ezen, és nem ad valódi érveket a diszkriminációra...
  • Hawk06
  • DJ RX7
    mondjuk ez a másik, hogy ha 2 homokos fogad örökbe gyereket akkor az is homi lesz, mert az fogja látni helyesnek amit a "szülők" tanítanak neki.
    így van ez a romáknál is. látja a gyerek, hogy az apja nem megy dolgozni egész nap ül a székben, nézi a tv-t szívja a cigijét és csak jön a segély akkor később ő is ugyan ezt fogja csinálni, mert volt kiről példát venni.
  • pyrohun #614
    "A MELEGEK ÖNZŐK is valahol."

Atyaég, te el is hiszed, amiket írsz? Haggyuk már a gyerekvállalást, a melegek 99,9%-ának eszébe sem jut gyereket vállalni szerintem. Miért lenne önző? Tudod ki az önző? Egy volt csajom szülei, akik gyerekkorában SZARTAK NAGY ÍVBEN a lányra és a nővérére. A szülők elmentek minden évben USA-ba meg ilyen szar helyekre nyaralni, a gyerekek meg maradtak otthon. Na EZ önzőség!
  • LaszloLedzenyi
    Panther fórumlakónál komoly problémák vannak.
    Kivánom hogy legyen haverod a hoolie,és jól járasson meg.
  • immovable
    az becsülendő, hogy felvállalod magad. na meg az, hogy nem toporzékolsz itt antiszemita jellemzőkkel. téged így tudlak tolerálni, de a felvonuló direkt provokáló köcsögöket nem.

sok sikert a továbbiakban. :)
  • Atkamon
    Nem tudom, biztos minden hetero férfi azért szereti a lányokat, mert egyfolytában csak arra tud gondolni, hogy neki gyerek kell, és mindenképpen utódot akar, nehogy kihaljon a faj.
  • gbc csabika
    Nem biztos, hogy aki meleg az egyből gyereket is szeretne. Lehet hogy tudja, hogy az nem tesz túl jót egy gyermek szellemi fejlődésének. Én dohányzom, mégis azt mondom, hogy ne szokjon rá senki. Ha érted mire gondolok.
  • pyrohun #609
    Ja értem, akkor ha így gondolkozol, akkor a mostanában oly divatossá vált főleg jobboldali politikai beállítottságú tüntetéseken részt vevők a jobb oldaliak? Mert akkor az MSZP megint nyerni fog kb. 90%-kal...

Ez amire célzol (arról ítélsz amit látsz) enyhén nem állja meg a helyét. És nem csak itt, ebben a témában, hanem sehol.
  • gordon 24
    Hát mindenképpen az utolsó.. Igaz lehet szar élete lesz, de legalább normális modón jött a világra. Minden az alapoknál kezdődik..

Az sokkal rosszab ha két homi örökbe fogad egy gyereket. Mert szerencsétlen tovább viszi ezt a nyavaját.. Aztán mégtöbb lesz:D
  • Benny04
    omg
    és ha ránézel egy merev faszra?
  • DJ RX7
    egyébként a szüleid elfogadnak így téged?
  • Tinman #605
    Ok, tegyük fel, te leszel a gyerek "apja" vagy "anyja" a kapcsolatban...

Mert ugye teljesen egyenlő partnerek hetero kapcsolatban is nagyon ritkák, mindig van egy alárendelt.

Nem kérdezem meg, te melyik szerepet szereted, mert a te dolgod semmi közöm hozzá, de szerintem -nem tudom!- ez a meleg kapcsolatoknál is így van. Van egy alárendelt, feltételezem az lesz a kapcsolatban az érzelmes, empatikus "anyuka", a domináns meg az "apuka".

Egyszerűen nevetségesen fest az a kép, ahogy elmentek ketten a meleg pároddal a suliba a gyerekért. Előkapod a pzs-t letörlöd a gyerek gatyájáról a sárfoltokat, előkapsz egy fésűt és ócsárlod, hogy már megint, hogy nézel ki te gyerek, miközben "apa" cinkosan kacsingat a rosszcsontra.

Szürreális!

És el is érkeztünk a lényeghez!
    A MELEGEK ÖNZŐK is valahol. Egy faj, társadalom lényege mindig a közös jövő építése, a fejlődés melynek legfontosabb alapja a gyermekek.

TI pusztán szexuális indíttatásból vagytok azok amik. A modelletek alkalmatlan a közös jövő szempontjából!

Hiszen eleve biológiai képtelenség teherbe ejteni egy férfit.

Önzők vagytok.
  • Benny04
    Hát de most nem??
  • Atkamon
    Leegyszerűsítve ez a helyzet... ha ránézek egy meztelen lányra, nem az jut eszembe, hogy ez mennyire izgató... érted. Ha ránézek egy meztelen lányra... semmi... oké... szép... ennyi, de semmi vágy.
  • pyrohun #602
    Szerinted mi a károsabb, két férfi, aki nem vállal gyereket mert szülni egyik sem fog és nem is vágynak rá, VAGY két meggondolatlan fiatal, akik mondjuk nem vigyáznak és nulla felelősséggel születik egy gyerekük, akire aztán valószínű rohadt szar élet vár.
  • Hawk06
    sry
  • DJ RX7
    :DDDDDDDddd
  • mrzed001
    Magam sem tudtam volna tökéletesebben megfogalmazni :)
  • Benny04
    Én ezt nem értem, hogy miért vagy puzy...
    Egyszerűen nem kívánod a puncyt?
  • gordon 24
    :D ez kész:D Tetszik:D
  • mrzed001
    Most ha jól értem a "kúróbogár" effektust magyarázod. Nos, van.
    Az is deviáns viselkedés, akárcsak a 20 év korkülönbségű párok, és igen, mindkettő káros evolúciótudatosan nézve.
    De jelentősen kevésbé, mint a homoszexualitás (hiszen lehet biológiai utódjuk, aki a kettejük féldéeneseinek variációja).
  • autoszimulator
    szép érvelés -.-
  • Sir Quno Jedi
    Nana. Sokan divatmelegek. EL kéne választani a csőbuzit a metrószexuális divatkecsegétől. Erre meg egyből fasisztákat sipákolnának, tehát nem teheted meg. Ergó mivel FINGJA sincs senkinek hányan vannak, kénytelen vagy abból kiindulni, amit látsz. És a média nagy úr. Ha pl. teszem azt a Heti Hetesből ítéled meg Magyarország vallási/etnikai összetételét, rábasznál, de csúnyán... Viszont ha nincs más alapod, el kell azt fogadnod, amid van.
  • Hawk06
    Hát az agyturkász:D
  • pyrohun #592
    ki mondta, hogy egy kategória??? csak azt mondtam, hogy ne essünk át a hetero családmodellel a ló másik oldalára, mert kb. 1000 hetero férfiből EGY ha ilyen...
  • pyrohun #591
    melyik orvos mondja ezt, hogy betegség? ne beszéljünk már baromságokat önképzett doktorkám :)
  • immovable
  • pinnacle
    ez már kicsit kultúráltabb megfogalmazás, de akkor is durva...
  • gbc csabika
    Egyébként szerintem ez az egész túl van beszélve:) A heteroszexuálisokat nem értem, miért pánikolnak, nem fogják a melegek lerohanni az országot, ha olyat látok ami nem tetszik, nem nézek oda. Ha bepróbál egy meleg akkor elhajtom. Ilyen egyszerű. De a homoszexuálisokat sem értem, hogy miért ugrálnak, éljék az életüket szép nyugodtan és ne legyen ebből közügy. Ennyi lenne az egész. Szerintem:)
  • gordon 24
    De baszus nehogymár ugyan az a kategória legyen ha megdugsz 20 nőt mielött elveszed a feleséged mintha Buzi vagy?D

Az eszem megáll:D
  • pyrohun #586
    Igen, akkor szerinted az egész országban van kb. 1000 meleg? A leszbikusokat is ide értve... -.-
  • pyrohun #585
    "Még jó, hogy végignézitek, mivel társadalomban éltek, sőt az EMBERI társadalomban. Már pedig a fajfenntartás ösztöne a férfi-nő kapcsolatról szól.

Az emberi társadalom egy alappillére a családmodell. Apa-anya-gyermek."

Ez igaz LENNE, ha minden egészséges hetero férfi így gondolkodna, de az esetek 99,9%-ában csak egy jót akarunk dugni (főleg fiatal korban) és szarunk a családmodellre. Tisztelet persze a kivételnek...

Ha családmodell lenne, akkor az első csajt elvennéd, szülne neked 3 gyereket és csá, nem pedig félrekefélnél (ne vedd magadra, általánosítok), vagy 20 barátnő után házasodnál meg :)
  • ollie
    Csakhogy a homoszexualitás betegség, a heteroszexualitás nem.
  • Hawk06
    Amelyik mutánsan születik...úgyértem.Különböző okok miatt.És nem képes megélni..
  • mrzed001
    "pár ember cselekedetéről megítélni egy egész kisebbséget..? "
    Mekkora az a kisebbség? Hány fő? Semmiféle számadat nincs róla (sacc is kevés), hogy ténylegesen hány meleg él Mo-on. Plusz ha felszorzod, hogy egy tüntetésen/megmozduláson 1 személy kb 8-at jelent (4-20-ig, helyzetfüggő), akkor kérdéses, hogy önmagukon belül melyik is a kisebbség, a pávások, vagy a normálisak?
  • SZilaJMaGGoT
    Nah jah ez már aztán több mint abszurd... :/