Homofóbia vs. Homofilia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg aztán mijaza "roma"?..én ennek a aszónak egy jelentését ismerem azt meg hosszú ó-val és nagybetüvel írják helyesen<#pardon1>#pardon1>
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Vagy nem tudom, de baszus tényleg egy ilyen topiknak kell vezetnie a top 10-et??
Embertelen komolyan.. Nem értelek..
Downhill!!
Nem teszem át a gumiba, a sajátba meg fõleg nem, mivel akkor a topic-nyitó lenne a házigazda (az pedig nagyon nem hiányzik). Ha nagyon elfajul a vita megint, akkor maximum tényleg zárjuk, de egyelõre látok itt értelmes gondolatokat és lám egy homoszexuálisunk máris felbukkant, így tudtok tõle kérdezni a témában!
A szín egy ideig marad, hogy mindenki idetaláljon akit érdekel a téma.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem lesz értelemes moderator aki számûzi az sg-rõl..
Sziasztok!
Ahogy Bill kapitány mondta a ZP ben:
"halál a Buzikra"
Downhill!!
Ameddig nem próbálkoznak be nálam és nem nyomják az utcán, addig leszarom, de azé' ha a felvonulással nem azt érik el amit akarnak, akkor hagyják a picsába.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Bizony, jobb ha megszokod, hogy igen komoly (aktív és agresszív) fehér gyûlölet van a világ nem kis részén.
A spanyolok mellesleg tényleg jó fejek, nyugodtan lehet este sétálni (amit itt már RÉG NEM !)
De nagyon eltértünk a topic témától ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
megyek este az utcán valenciába kiabálnak ámigo amigo hát mondom mán csak megfordulok, integet a csávó jön oda aszonja van e egy cigim há mondom persze😄 megköszönte meg minden elhuzok a dolgomra boltba eltelik egy hét (mindennap odajártam boltba) megint kiabálnak😄D meg fordulok látom ugyanaz a csávó nah mondom magamba biztos megint cigi kel neki😄D erre hozza a cigit és vissza adta😄D és emlékezett rám 1 hét után is, rá egy hétre már sörözni jártunk meg focizni a spanyolokkal két hétután már palla-t (eza nemzeti ételük) csináltak nekünk
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
[merlinw.org]
Rozsomák: igaz nem LA hanem San francisco a melegek "fövárosa"
Nem egy politikus volt aki kiállt a nagyközönség elé és kitálalt...és ennek nincs értelme, mert csak ellenszenvet vált ki másokban(nem melegekben).
Nekem semmi bajom velük addig míg nem b*szogatnak...
1) osztrák, nem mész át az út túloldalára,
2) spanyolok esetén szintén nem, ...
3) node ha a fekete sereg jön veled szembe, már tudod, hogy véged.
Igen, az általánosítás alkalmával mindig tudni kell, hogy hány %-ban igaz (felvázolt esetben 0.1% alatt van az esélye az elsõ két esetben hogy meglopnak-megkéselnek, 80% felett a harmadik esetben ... mert a számok nem hazudnak)
És ami "elõítélet" egy népcsoport >50%-ára igaz (>80%!), azt ugyebár már NEM ELÕÍTÉLET, el lehet fogadni mint általánosan bizonyított tényállás (a feketék nagy része bizony ... fekete. Tény? Ennyi)
A (normális!) melegekkel szembeni elõítélet lényegében minimális Magyarországon. A magamutogató divatb.zikkal szemben pedig azért van, mert ha nem vak akkor látja a magyar, hogy mit mûvelnek és mi a céljuk (és hogy még csak nem is szégyellik magukat és deviáns aberrációikat, sõt reklámozzák).
Kérem szépen, kövér tüntetés miért nincs? Pedig a kövérek legalább annyira elõítéletekkel néznek szembe (nem kap munkát, mert kövér és 10 éven belül úgyis infarktust kap) ... hogy is van az amikor a fagyi visszanyal ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De ha mégis máshogy gondoltad, akkor kissé elírtad, mert nem egy ember "értette félre".
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ugyhogy zárjuk a topikot (léci SQJ) mert elég durva az hogy egy ilyen látogatottságú forumon egy buzi topik vezeti a top 10-et..
Katasztrófa. Sõt azt nem értem hogy juthattunk el idáig, hogy egyátalán bekövetkezzen ez??
Minden szir szarét töröltök topikokat, ezt meg meghagyátok? Érdekes.
Downhill!!
[merlinw.org]
A másik a rasszizmus téma.
Utálom a cigányokat, mert többségük bünözö, és a cigány társadalomban elfogadott dolog söt norma a bünözés tisztelet a kivétlnek. (vidéki rokonaimnak versenyt kell futniuk a helyi cigányokkal ha ök akarják a saját krumplijukat kiásni, mert ezek a tetvek felássák az egész krumpliföldet rendörség nem tesz semmit, pedig a piacon másnap a más által megtermelt krumplit, paprikát árulják és közbe segélyeket kapnak, meg cigányösztöndijat, meg anyámkinját. Növérem fehér két gyerekes, egyedülállo albérletbe lakik gürizik egész nap nem kap semmi támogatást fizetnie kell az étkeztetést iskolában, ha családom nem segitené akkor már utcán volna mert a tetves önkormányzat csak a purdékon segitt)
Ha magyarországon másság miatt, vagy faj miatt van diszkriminácio az csak pozitív és a pozitiv diszkrimináci az negativ diszkrimináciot jelent a többségi társadalommal szemben ez pedig nem egyenlöség.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Üdv WeeD 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
csak annyi tszólnék hozzá, hogy tényleg nem kéne reklámozni a melegeket, maradjanak csak meg maguknak a saját környezetükben.. Ne vonulgassanak föl meg ne hirdessék hogy ez is normális, mert nem az.
Már lassan a csapból is az folyik, hogy merjük fölvállalni, lassan a normális emberbe is belebeszélik hogy köcsög... Ott már régen el van kúrva valami, ahol a melegek ennyire a színen akarnak lenni!!
majd még benézek...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
pl holnap kihirdetem, hogy minden zairei kígyókkal hál és szõrös a talpa ... max körberöhögnek, mert nincs ilyen tapasztalatuk (sose láttak ilyet, vagy csak az ellentettjét látták)
Egy elõítélet magyarán csak akkor életképes, ha VAN MIRE ALAPOZNI.