903

A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • tugyiti
    most ebbe mi volt a bunkóság? kérdeztem hogy van e róla kép...
  • qtab986
    Ha nem vigyázol, elsodor egy nomád török horda,
    Aztán csak a nyelved marad finnugor, de nem ismersz magadra!
  • pyrohun #658
    na látod? inkább legyen 1000 belőle, mint egy ilyen kis viccesfiú mint te... nem tudom miért kell bunkóparasztnak lenni valakivel, aki spec. egyáltalán nem érdemli meg.
  • SZilaJMaGGoT
    Te ezt most komolyan kérdezted vagy ilyen fapofás irónia?? XD ikszdé+LOL kombó kötelező ilyeneknél... :D
  • tugyiti
    atkamon jó csaj vagy? van rólad kép?
  • SZilaJMaGGoT
    Én leszarom érted, h mivan, igazán csak magamra tudok gondolni... Van egyébként rengeteg sok más probléma is ami csökkenti a létszámot... Betegségek, háború, kábítószer, pia... Énis többet iszok mint kéne, azt kutyát nemérdekli... najó max a közvetlen környezetemet, meg a lányok is emiatt szoktak megunni... XD
  • Cuchulainn
    "Mellesleg ezért van, hogy a pestist túlélők leszármazottai extra védelmet élveznek egyes vírusokkal szemben"
    Erről tudnál valami konkrét forrást mondani mert elég nehezen hihetően hangzik. (Különösen, hogy a pestis bakteriális fertőzés, egészen más immunválasz kell a leküzdéséhez mint a virális fertőzésekhez)
  • Cuchulainn
    A sajátunkról ugye nincsenek emlékek, de ha más törzsi társadalmakat megnézel... Kiderülhetnek még kellemetlen dolgok az ősmagyarokról.
  • mrzed001
    Sztem ugyanarról beszélsz, mint én, azaz a minél nagyobb genetikai variációról ...
    Mellesleg ezért van, hogy a pestist túlélők leszármazottai extra védelmet élveznek egyes vírusokkal szemben, egy részükön pl még a HIV/AIDS sem fog.
  • mrzed001
    Túl sokan nem lehetünk, ha 9.5 millió, fogy, és a 8 év alattiak 50%-a norvég ...
  • gordon 24
    Hát kb 100% hogy le lennének nyilazva.. A magyarok különösen ilyenek voltak.. Náluk nem maradt életbe semmilyen torz ember.. Csak hát sajnos a cigok igen:D De akkor még nem volt velük sok baj:D
  • Hawk06
    Mitszólna ehez Hunor és Magyar?:D:D
  • Cat #648
    "Evolúció tudatosan azt kell mondanom, hogy a 0 szaporulat a legrosszabb."

Szerinted érdekli bármely párkapcsolatban élő embert az evolució? "Jaj, ki fogunk halni, csináljunk gyereket!" (ennek ellenkezője van most, tul sokan vagyunk.) A nemzethalál vizionálására meg ott vannak a politikusok.
  • Cuchulainn
    Evolúciótudatosság? Ez attól messze van...
    Ha igaz lenne amit mondanál, akkor nagyjából az összes utódnemzést megakadályozó mutáció már régen kiszelektálódott volna a populációból, de ez nem így van. A gének önmagukban is képesek evolúciós egységként viselkedni (Ajánlom olvasásra az "Önző gén" című könyvet, nagyon jó) emiatt azok a génváltozatok amik önmagukban nem eredményeznek életképes utódot fennmaradhatnak a populációban, ha más kombinációkban előnyhöz juttatják a hordozójukat.

Egy egyszerű példa:
    Afrikában sokszor gyakoribb a sarlósejtes vérszegénység mint Európában. Ez a betegség öröklődik, és aki vele születik az rendszerint meghal, de legalábbis gyerekei nem nagyon lesznek. DE azok akik csak hordozzák a gént (heterozigóták) nem lesznek betegek viszont ellenállóak a maláriával szemben!
  • gordon 24
    Ezt nem lehet nem komolyan venni.. Fogy a nép érted. Ezek meg... ÁÁ komolyan olyan ez mint az atom fizika, azt se értem:D
  • F1re
    Homofobiaforeva :D
  • SZilaJMaGGoT
    Izé tyúktojás kérdés... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Túl komolyan veszi mindenki ezt az egészet, aztán gondoltam megpróbálom oldani kicsit a hangulatot... Tök faszság ez az egész... XD
  • Atkamon
    Pontosan! és ez velünk is így van/így lenne. A melegek is megszeretik egymást, ők is járnak évekig. De náluk sajnos nincs rá lehetőség, hogy gyerekük legyen. De ez nem jelenti azt, hogy nem is akarnának, ha lehetne. Ezért téves ez az "önző" kifejezés.
  • gbc csabika
    Ne mondd nekem h Te még egy csajtól sem kérted el a géntérképét:)
  • mrzed001
    Evolúció tudatosan azt kell mondanom, hogy a 0 szaporulat a legrosszabb.
    Az ember képes szinte mindenhez alkalmazkodni, ezt a változatos genetikai állományának köszönheti.
    Van ugyebár pl az "isteni 4%" elmélet, ami szerint annyira variálódott az emberi génállomány, hogy bármely természetes úton létrejött vírust legalább a teljes emberiség 4%-a túléli. Na éppen ez a gond, hogy a megfelelő variáció nélkül ez szépen megy le és még lejjebb ... és az emberi faj szép lassan elkorcsosul
  • Hawk06
    ez szánalmas volt:D
  • pyrohun #638
    Egy normális hetero kapcsolatban minimum hónapok (de sokszor évek) telnek el addig, amíg a gyerek egyáltalán szóba kerül! És ha nem jó a szex, addigra már rég nincsenek együtt... Ez pedig tény, kár vitába szállni vele. Így tehát a hetero kapcsolatokban is igen komoly szerepet játszik a szex - és nem fajfenntartás, hanem élvezeti szempontból. Nem értem ezt miért kell letagadni, amikor mindenki tudja, hogy így van (és milyen jó :P)
  • SZilaJMaGGoT
    Az ember valójában önmagát akarja helyettesíteni a szemét rohadék kölykeivel... Én maradok a rohadt büdös kurváknál, és inkább megdöglök egyedül... :D
  • gordon 24
    Nem!
    Elöször az hogy huhh de meg....

Na de utánna megszereted, aztán jársz vele évekig. És ha minden jól alakul ő lesz a gyerekeid anyja. Ez igy természetes.
  • Cuchulainn
    Sosem értettem, hogy ezt hogyan gondolja valaki.
    Gondoljatok már bele: Európában több száz éven át a homoszexualitás bűn volt, amit börtönnel/kivégzéssel büntettek! A társalgásban felhozni is illetlen, ízléstelen dolognak számított. A gyerekek csakis az "egészséges" heteroszexuális családmodellt láthatták, semmi más nem létezett (jó persze árvák voltak). És mégis voltak homoszexuálisok. Akkor ezt most hogyan?
  • pyrohun #634
    A legősibb ösztönök? EMBER, Te melyik században élsz? Te amikor ránézel egy szép lányra és hogyismondjam alul megmozdul valami arra gondolsz, hogy jajj, de jó, most fajfenntartást végzek, legyen eme példány a gyermekeik anyja!!??!?!?? Mert ha így gondolod, akkor komoly baj van Veled - bocs, nem akartam személyeskedni, de ez a véleményem.
  • qtab986
    Képtelen voltam kihagyni.
  • qtab986
    Ők is használnak esőkabátot.Szóval nem áznak meg.
  • SLICK
    "Manapság már azért is kiközösítik néha a gyerekeket, mert elváltak a szüleik"

itt azzal van a baj, h rengeteg a tudatlan ember és a cső látása segítségével ugyanazt a szart hordja össze mint az atyaúristen (pl a topiknyitő rettentően ügyes barátunk). Van egy kialakult képe és neki az szent dolog, megcáfolhatatlan. Persze nem gondolja bele magát a gyerek helyébe.
    De manapság szarért-hugyért kifikázzák az embert mert az a menő és trendi..

Egyébként még eleinte mondtam, hogy nem nagyon akarom kifejteni az én álláspontomat a témával kapcsolatban, mert topiknyitó barátunk megszólna érte, mivel amit én gondolok szar és ássam el magam.

Szóval: a melegekkel tényleg nekem sincs semmi bajom, ha akarják farkalják egymást, nem érdekel. Engem hagyjanak ki a partyból minden esetre. Csak ez a nagy hepaj tényleg nem kell körülöttük. Sajnos egyre több emberről derül ki, hogy végtelenül hülye mindenhez, és csak azt csinálja amit a trend diktál. Ezt arra értem, hogy hiába a felvonulás, és hogy el akarják foagadtatni magukat, a többség nem fog megváltozni hiába a sok parádé, nekik csak az jut el az agyukig: "Jajj buzi akkor verjük meg meg izé, a buzi az rossz!"

Szóval itt ne várjon senki egyetértést, mert ezt vissza lehet a politikára is vezetni (amit nem nagyon akarok de egy példát felhoznék):a különböző pártok hívei soha nem fognak egyetérteni a másik párt híveivel. Hála ennek a sok egymásra uszításnak a társadalmunk jelentősen demoralizálódott, alig foglalkozunk a szeretteinkkel és más egyéb dolgokkal. Most úgy őszintén Pl húsvétkor ki megy el locsolgatni csak úgy ismerősöket meg rokonokat? Nem hiszem h nagy lesz a tolongás de azért várom a válaszokat.
  • Zerénd
    Melyik agyament beteg állat tette ezt a képet be bannernek?!
  • gordon 24
    Elég hivatalos serv:D Mondjuk kurva nagy rész volt:D
  • Tinman #628
    Mihelyst lesz szó nélkül elfogadom a meleg kapcsolatokat!
  • gbc csabika
    Nem feltétlenül, egyes óvónő ismerőseim szerint (nem szerintem, én nem értek ehhez:) a gyerekek sokkal több mindent tudnak normálisan kezelni, mint azt az emberek gondolnák. Szóval ha a gyereknek normálisan el van mondva a maga szintjén, hogy a lányok ismerettségét kell keresse majd, illetve az alapján amit lát "odakint" simán lehet hetero.
    Ezt mondják akik sokat vannak gyerekekkel, ettől függetlenül én sem hiszem hogy nem lesz abban a gyerekben benne egy komolyabb hajlam.
  • Hawk06
    Megaztán milyen nevelést kaphat..már bocs,egy normális neveléshez szükség van egy férfias férfira és egy nőre és a barátai is kiközösítenék már ha lesz..stb
  • gordon 24
    Az az!:D Azt csodálkozunk hogy olvadnak a jég sapkák:D
  • Tinman #624
    A legősibb ösztönökről beszélünk...

Az ember gondolatait, tetteit is képesek a hormonjai befolyásolni, a tudatalatti alapszintű ösztönökről nem is beszélve.
  • qtab986
    Szerintem a metroszexuális nem buzi.Láttam a South Parkban.
  • DJ RX7
    ez a globális felmelegedés.
  • LaszloLedzenyi
    és még hamarabb is viszi őket az aids bácsi.