Transporter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
jaaa vágom 😄

RS
Az van hogy most látod elõször az üzenetem. <#wilting>
De hát ennyit errõl..

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

fery02
Különbség csak annyi, hogy ennek a TDU-s videónak köze sincs a játék grafikai motorjához, hanem ez egy animációs film (az esõs részt meg csúnya volt beletenni a videóba). Ebben a Transporter-es videóban pedig az egész videó a játék grafikájával készült, tul. képp gameplay videónak is tekinthetõ, míg az a TDU-s videó nem gameplay. -.-

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

TDU nál is volt ilyen videó -.-

Contrecast
autóval csempészni kell !!!! 😄😄 <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

kifli
mert elötte én raktam be mert hogy ugyanazok a fejlesztõk csak én elbasztam ezért õ még 1x linkelte gondolom 😊
Attila889
igaz...de akkor miért a Training-es topikba szúrta be? 😄
Nah mind1...egyébként fain 😊

Atti12
várjuk, tetszik 😊

kifli
ha megnéznéd az elsõ postot ahova általában le szoktak írva lenni az ilyen dolgok látnád hogy Várható megjelenési dátum: 2009
még csak lapozni sem kell hozzá csak legörgetni az aljára
oké bocs most láttam a megjelenést sorry 😄
Bocs hogy megkérdezem de most találtam a fórumot!
Ez a játék már megjelent???
kifli
ez transporter (ott van a címben is)
RoR zsozso
A WOS nagyon nem szimulátor...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Fú öcsém te is jó sokat tudsz akkor ...( ott a wos sorozat is stb )
Kamaz-nak jó feelingje van fõleg amikor szerelni kell- 2 hete volt hozzá szerencsém 😄

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

RoR zsozso
Tyû,de vicces vótá...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
A cím elárulja.
Transporter=szállító

Nyilván a taxival meg a busszal embereket,teherautókkal kamcsikkal cuccost,autóval meg nem tudom mit 😄

SigS

<#miaz><#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Kicsikiraly
na nekem ebbõl a kommentbõl az hiányzik hogy egyáltalán mit kell csinálni ebben a játékban? se a cím, se az alcím nem árul el túl sokat.

DFTBA &#3232;_&#3232;

kifli
kéne nyitni egy topikot ahova aközlekedés szimulátorok egyben lehetnének. 3-at kapásbol tudok
siemax driving simulator training driving simulator meg ez
autoszimulator
de láma vagy.

.: mobilize.hu :.

kifli
nemtom de én szeretem az ilyen orosz szimeket 😊 úgyhogy
+fav
Attila889
oksa,ezt gondoltam is....de azért köszönm a felvilágositást.
#57: nem zavar,és úgyse ismerem.....én csak mondtam hogy remélem nem õk csinálják.... 😊

norbi56
Mit vársz?hiszen lada xD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RS
Ok, nem figyeltem.
De tudjátok hogy én nem vagyok láma 😄 Csak most nem figyeltem.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Máté94
Mondod te!😄
Pepsi Twist
halljátok 😄 xD ez olyan fos lesz mint a többi orosz kaka xD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Contrecast
Amúgy a SoftLab NSK csinálja de ne zavarjon!

Contrecast
Nem álmodozik! felvetett egy lehetõséget!! 😄😄

RoR zsozso
Közük sincs egymáshoz a két cégnek.

Máté94
Ne álmodozz!
LTomi
Jónak tûnik, de még jobb lenne, ha Nyugat-Európában, + Magyarországon játszódna. 😄

Los Angeles, California

Attila889
itt csak a leendõbeli kocsi polgonszáma a nagyobb...de a háttér már randa :S :S

Attila889
de már a Rig'N'Roll-t mióta csinálják 😄
a végén egy oltári szar játékot csináljuk...melyik cég is csinálja?Mert úgy tudom az 1C a Ruszkiké...de ezt nem az 1C csinálja,reméelm 😊

MrXL

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

RoR zsozso
Az lehet,de nem a játékból van a kép,szimpla virtual tuning.

utgyuru
nézzétek meg a kocsin a spoilert! a függõleges részek mások a két oldalon <#idiota>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

norbi56
LOL

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RoR zsozso
Ruszkiknál ez a Streetracing XD

RoR zsozso
Ne legyél már ennyire pesszimista.
A #18hsz-ben szereplõ videóban is látszik h. már teljesen játszható a játék,majdnem kész.
Amúgy megjelenési idõrõl valami infó?? Azon kívül h. 2009

Willi Betz
Turbó Samara taxi XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Pepsi Twist
ha nem kúrják el egész jó sülhet ki belõle 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

RoR zsozso
Hülye ez 😄

Na szóval,borító,immár nagyban (remélem):-D :

norbi56
2004-be még hûûdeszép mostmeg már randa😄

norbi56
Hát még várjunk ki fog az jönni szerintem viszont volt az a Headlight arról pár képet adtak azzal mi lett?

Attila889
én már nem hiszek a Rig'N'Roll-ba....lehet hogy jó képek vannak meg úgy fincsi de már mióta várunk rá....meg az a grafika...hááát már nem a legszebb 😊

RoR zsozso
Hopp... Nagyobba:

Attila889
õõ ha jól emlékszel akkor a 2.0-s Training-nek jobb volt a grafikája....bár ott több votl az esõs kép,szóval ha itt is lenne akkor tudnánk különböztetni.És azt hogy elöbb adnák ki hááát kételkednék,meg hogy ez lenne a folytatás,csekély....nagyon szeretnek a cégek beleflyni dolgokba,imádnak koppintani....szóval csak nyögés lesz a vége én érzem :S

norbi56
Lehet ezt csinálják hamarabb nem?V ez lessz a 2.0 me lényegében annyiban különbözik h nagyobb a terület,több a jármû és még pár finomság nem?De grafika Engine ugyan annak néz ki és a fizika is.meg a hangok.

RoR zsozso
Borító: