234
transporter - új Orosz autós/kamionos/buszos
-
DIESEL DOG #114 Hát akkor 2009-ben megjelenik a Headlight a Transporter a Truck Simulator és lehet hogy a Rig 'n' Roll mert az idén sem hiszem hogy kiadják. Bár a hivatalos oldalon az van feltüntetve hogy 2008 Q4, vagyis 2008 4-ik negyed év. Majd lesz ebből valami...vagy nem... -
#113 nemaz :) -
#112 kíváncsi vagyok,próbálkoznak pár játékkal mostanában az oroszok -
#111 az 1 másik játék :D -
#110 Én 3D Driving Instructor néven találtam meg. -
#109 igen a Training Simulator :D
Jó kis játék ;) -
#108 igen ez az :) -
Daniel928 #107 Ez az lenne? Amúgy mi a neve az elődjének, mert érdekelne? -
#106 Van nekik már egy kész autós játékuk, ami ennek a játéknak az elődje. Én tegnap próbáltam ki annak a demóját. Nekem nagyon tetszett, G25 minden egyes funkcióját kihasználja. -
#105 Értem.:) remélem Januárba jön, akkor már 2009 van.
(vicc) -
#104 December 29 xD -
#103 még nemtudni -
#102 +fav ez 2009ben jön ki, láttam a videót képeket nagyon jó kis orosz gém lesz ez! de 2009 melyik táján várható? -
#101 Van pár játékuk,de a legtöbb ilyen 2D-s kis vacak.
Amúgy nem játék készítők,hanem legfőképpen valamilyen programokat készítenek. -
#100 lehet hogy nincs több játékuk nemtudom,de nekem akkor is annyira ismerős ez a játék cég...de nemtudom miért :S -
DIESEL DOG #99 Hát erről nem tudok semmit... Én a MultiSoft nevet nemrég hallottam először. -
#98 MultiSoft...miért olyan ismerős ez nekem? :P
Mintha már jópár játékot csináltak volna,ami Europában elterjedt...vagy nem? :S -
DIESEL DOG #97 Ezt a játékot a MultiSoft készíti. Kiadója egyelőre nincs. Kiadási dátum pedig 2009-ben valamikor... -
#96 Jaj tényleg...
Bocs kicsit eltunyultam xD -
#95 Netán ha elolvasnád az első hsz-t...
Megjelenés:2009 -
#94 Le lehet tölteni valahonnan? Vagy még meg se jelent? :D -
#93 Adhatnál egy linket :D -
#92 Miről írjak ha meg sem jelent?? :) -
#91 k -
#90 Győr felé ment biciglivel :D:D -
#89 Akkor,hol a WAREZ?:D -
#88 azt mégis miről? -
#87 Majd ha megjelenik lesz nyüzsi:)
-
#86 má mindenki letöltötte :D -
#85 Ejj.... de jól kihalt a topik! ma már nem érdekel senkit a gém?? na majd holnap azért írjatok máá hee!! -
#84 jaaa vágom :D -
#83 Az van hogy most látod először az üzenetem.
De hát ennyit erről.. -
#82 Különbség csak annyi, hogy ennek a TDU-s videónak köze sincs a játék grafikai motorjához, hanem ez egy animációs film (az esős részt meg csúnya volt beletenni a videóba). Ebben a Transporter-es videóban pedig az egész videó a játék grafikájával készült, tul. képp gameplay videónak is tekinthető, míg az a TDU-s videó nem gameplay. -.- -
Szabi1991 #81 TDU nál is volt ilyen videó -.- -
#80 autóval csempészni kell !!!! :D:D -
#79 mert elötte én raktam be mert hogy ugyanazok a fejlesztők csak én elbasztam ezért ő még 1x linkelte gondolom :) -
#78 igaz...de akkor miért a Training-es topikba szúrta be? :D
Nah mind1...egyébként fain :) -
#77 várjuk, tetszik :) -
#76 ha megnéznéd az első postot ahova általában le szoktak írva lenni az ilyen dolgok látnád hogy Várható megjelenési dátum: 2009
még csak lapozni sem kell hozzá csak legörgetni az aljára -
duka10 #75 oké bocs most láttam a megjelenést sorry :D