234
transporter - új Orosz autós/kamionos/buszos
-
duka10 #74 Bocs hogy megkérdezem de most találtam a fórumot!
Ez a játék már megjelent??? -
#73 ez transporter (ott van a címben is) -
#72 Transporter Game Videó....akkor most ez a Training vagy az új gamma videója?Mert a Training topikba ezt linkelte be ZDragon :) -
#71 A WOS nagyon nem szimulátor... -
Gaborkik #70 Fú öcsém te is jó sokat tudsz akkor ...( ott a wos sorozat is stb )
Kamaz-nak jó feelingje van főleg amikor szerelni kell- 2 hete volt hozzá szerencsém :D -
#69 Tyű,de vicces vótá... -
#68 A cím elárulja.
Transporter=szállító
Nyilván a taxival meg a busszal embereket,teherautókkal kamcsikkal cuccost,autóval meg nem tudom mit :D -
-
#66 na nekem ebből a kommentből az hiányzik hogy egyáltalán mit kell csinálni ebben a játékban? se a cím, se az alcím nem árul el túl sokat. -
#65 kéne nyitni egy topikot ahova aközlekedés szimulátorok egyben lehetnének. 3-at kapásbol tudok
siemax driving simulator training driving simulator meg ez -
#64 de láma vagy. -
#63 nemtom de én szeretem az ilyen orosz szimeket :) úgyhogy
+fav -
#62 oksa,ezt gondoltam is....de azért köszönm a felvilágositást.
#57: nem zavar,és úgyse ismerem.....én csak mondtam hogy remélem nem ők csinálják.... :) -
#61 Mit vársz?hiszen lada xD -
#60 Ok, nem figyeltem.
De tudjátok hogy én nem vagyok láma :D Csak most nem figyeltem. -
#59 Mondod te!:D -
#58 halljátok :D xD ez olyan fos lesz mint a többi orosz kaka xD -
#57 Amúgy a SoftLab NSK csinálja de ne zavarjon! -
#56 Nem álmodozik! felvetett egy lehetőséget!! :D:D -
#55 Közük sincs egymáshoz a két cégnek. -
#54 Ne álmodozz! -
#53 Jónak tűnik, de még jobb lenne, ha Nyugat-Európában, + Magyarországon játszódna. :D -
#52 itt csak a leendőbeli kocsi polgonszáma a nagyobb...de a háttér már randa :S :S -
#51 de már a Rig'N'Roll-t mióta csinálják :D
a végén egy oltári szar játékot csináljuk...melyik cég is csinálja?Mert úgy tudom az 1C a Ruszkiké...de ezt nem az 1C csinálja,reméelm :) -
-
#49 Az lehet,de nem a játékból van a kép,szimpla virtual tuning. -
#48 nézzétek meg a kocsin a spoilert! a függőleges részek mások a két oldalon -
#47 LOL -
#46 Ruszkiknál ez a Streetracing XD -
#45 Ne legyél már ennyire pesszimista.
A #18hsz-ben szereplő videóban is látszik h. már teljesen játszható a játék,majdnem kész.
Amúgy megjelenési időről valami infó?? Azon kívül h. 2009 -
#44 Turbó Samara taxi XD -
#43 ha nem kúrják el egész jó sülhet ki belőle :D -
#42 Hülye ez :D
Na szóval,borító,immár nagyban (remélem):-D :
-
#41 2004-be még hűűdeszép mostmeg már randa:D -
#40 Hát még várjunk ki fog az jönni szerintem viszont volt az a Headlight arról pár képet adtak azzal mi lett? -
#39 én már nem hiszek a Rig'N'Roll-ba....lehet hogy jó képek vannak meg úgy fincsi de már mióta várunk rá....meg az a grafika...hááát már nem a legszebb :) -
#38 Hopp... Nagyobba:
-
#37 őő ha jól emlékszel akkor a 2.0-s Training-nek jobb volt a grafikája....bár ott több votl az esős kép,szóval ha itt is lenne akkor tudnánk különböztetni.És azt hogy elöbb adnák ki hááát kételkednék,meg hogy ez lenne a folytatás,csekély....nagyon szeretnek a cégek beleflyni dolgokba,imádnak koppintani....szóval csak nyögés lesz a vége én érzem :S -
#36 Lehet ezt csinálják hamarabb nem?V ez lessz a 2.0 me lényegében annyiban különbözik h nagyobb a terület,több a jármű és még pár finomság nem?De grafika Engine ugyan annak néz ki és a fizika is.meg a hangok. -
#35 Borító: