234
transporter - új Orosz autós/kamionos/buszos
  • dragon11
    Hehe:D

Amúgy nem fura sztem a mozgás, jó lesz ez..P reméljük:P
  • Pepsi Twist
    má kurvarég :D
  • dragon11
    Mi van, lejárt a bünti?:D
  • Pepsi Twist
    jónak néz ki ez a gamma de az autó mozgása elég fura nekem
  • dragon11
    Jah.. :S Én is.. Pokoli Szomszédok 3.. :( a JooWood csinálná..
  • fery02
    Végül is bejövős így összvissz, de én már sok orosz csodában csalódtam. Reménykedjünk. :P
  • dragon11
    Jaja, de azért valljuk be, jó ha van :P bejövős .. ^^
  • fery02
    Ebből a TDU-ban csak a műszerfal világítás hiányzik, mivel ott nincs értelme az éjszaka hiánya miatt. Nem (csak)ettől lesz nagyszerű egy játék.
  • dragon11
    Ugyan, nézd meg jobban a videót.;-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudod, bekapcsolta a motort, VW jellegzetes kék fénye, 1000 fordulat.. aztán kitolat és dudál a teherautós.. ezeket is nézd, ilyen TDU-ba mióta van?:D:D

;-) nem bántás..
  • fery02
    Néztem, de nem csak ilyen apróságok számítanak egy jó játékhoz. Mondjuk a fizikát néhol érdekesnek tartottam. Nekem jelenleg semmivel se több maga a játék, mint egy TDU - ne így legyen.
  • gumikacsa
    Hát, ha már olyan lesz, mint a training, akkor jó lesz. És olyan azért biztos lesz. Csak el is készüljön.
  • dragon11
    Jah, de ez jobb lesz.;-)
  • RoR zsozso
    A Training-be is van Passat :P
  • dragon11
    Nézzd meg azt a videót amibe a Passat van.. ^^jó lesz.
  • fery02
    vagy nem...
  • dragon11
    Hidd el, ha kijön a játék keci jó lesz.^^
  • kifli
    mivel nm valami nagy játékfejlesztő csinálja és nem kapunk folyamatosan újj infókat nem tudunk miről beszélni :(
    De offolhatunk is
  • kemszi2
    majd kiadás előtt lesz élet nyugi
  • Contrecast
    Már megint kihalt ez a topik!! hát ennyire várjátok ezt a játékot!!.......:D:D:D
  • kifli
    háát kiadásig van még egy kis idő és mivel ez nem olyan hogy jönnek az ujjabnál ujabb hírek ezért ja
  • fery02
    Nem, mert te ébren tartod
  • DIESEL DOG #133
    Ebből a topikból elszállt az élet?
  • Pepsi Twist
    vádöfákk?
  • DIESEL DOG #131
    Hát igaz még a megjelenése odébb van de tényleg nagyon várjuk. :)
  • Contrecast
    nagy lelkesedéssel várjátok :D:D:D
  • Mitsurob
    Kössz!

jaj , de kár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FRANC EGYE MEG!
    xd
    De a triningbe csak olyan pálya van , ahol kötelező mindig úgy menini , ahogy kell?(mármint nem arra amerre akarsz!)
  • Máté94
    2009-ben jelenik meg!
  • Mitsurob
    Márha kész!
  • Mitsurob
    Honnan lehet letölteni?????????
    Mert a Training nem tetszik :-)
  • Vlala #125
    Igazad lehet. Lada rulez. :)
  • Contrecast
    ezt a gémet nem a king of the road hoz mega rignroll hoz kell hasonlítani!! ez transporter he! nem kotr megy ets meg ezek!
  • dragon11
    Majd ha lesz kedvem letölteni megint meg bajlódni vele..:D
  • RoR zsozso
    Azzal mehetsz a Training-be is...
  • dragon11
    Ez egy ISTEN GÉM lesz. Én már nagyon várom.. a 2004es Passattal szeretnék menni :)
  • DIESEL DOG #120
    Nekem SP3-as XP alatt is fut...
  • Daniel928
    nagyon is sokat játszottam vele egyik kedvenc játékom! (sajna XP nem szereti...) Ebben is csak azt nemszerettem h időre ment a versny maga nem is de hogy időre... amugy akkor ez is ilyen nemalvós teherautos lesz? mert a gép nemhiszem h alszik és addig lazán odaér... bár tényleg remélem aknák meg maffia nemlesz benne :D
  • DIESEL DOG #118
    Ha kilinccsel előre nem is de másképp igen. Nekem a King Of The Roadban sikerült egyszer egy kamiont pót nélkül fékezés közben az orrára állítani XD
  • Vlala #117
    Ne úgy értsd, hogy kilinccsel előre kell a kanyarokat bevenni... Egy kis fűszerezést ad a játéknak, hogy határidőre, pontosabban a többiek előtt kell beérned.
    Legutoljára a HT2-ben találkoztam ezzel, ott sem volt vészes. Abban inkább az utakra helyezett aknák és a "kelendő" rakományok jelentettek kihívást.
  • DIESEL DOG #116
    Hát hasonló a King Of The Roadhoz.nemtom hogy játszottál-e vele. Abban is versenyezni kell a fuvarral. Na a Rig 'n' Roll ugyanez lenne csak jóval fejlettebb grafikával meg fizikával meg stb...
  • Daniel928
    nekem a rig 'n roll akkor elfutott amikor aztirták ersenyezni kell a fuvarral...