3952
-
Ottomarci #1990 Sziasztok!Lenne egy kerdesem,remelem,valaki segit nekem:30.-as szoftver volt a telomon,es 4 emberke ikonjat kitehettem a kijelzore(gyorshivaskent).Most 31.-es van rajta,es ezek helyen a maps,musicstore,sms es radio lett,ill.alatta egy webes kereso es az email.
Hogy lehetne ezeket megvaltoztatni,ill.kitenni legalabb egy emberke ikonjat?
Bocsi,de nincs ekezetem.A telo menuje angol.
Koszi! -
#1989 megpróbálom még azzal is. -
#1988 én nálam, mikor v3***re vagy mennyire frissítettem a szoftvert, akkor nokia ovi suitevel csináltam, usb-n rákötve a teló, és nem vesztek el az alkalmazások. -
#1987 a router configjához inkább hozzá se érek, mert itt a virgin a franc tudja, hogy mit/hogyan állított be.
még a végén eltűnne az isp-s login/pass is, oszt akkor net egyáltalán nem lenne.
wlan pass meg ugye ugrott, ezt az 1 napot már kibírom, holnap átugrok haverhoz és elintézem ott. -
#1986 hát általában admi na felhasználónév és 12345 vagy valahgoy ez a sor szerepel -
#1985 holnap tudom csak a havernál ezt megpróbálni, mert a házban, ahol szobát bérelek az okos lakótársaim a saját számítógépükbe való wlan jelszo beírása után kidobták az isp-től kapott login/pass párost a routerhez.
tudom mit gondolsz... gratuláltam is nekik. -
#1984 Nekem nincs ilyen telóm(csak álmodoztam róla:)) ) , de úgy nem lehet megoldani a szoftverfrissítést, hogy nem kötöd a géphez a telót, hanem startból WLAN-nal szeded le az új softot? -
#1983 gyárilag nem igazán akarja beálítani a flash t háttérnek, és még úgy simán is akadós, pedig még a se w610im is tudta viszonylag jól -
#1982 így is leáll az update, mondjuk nem csodálom... angol net maga a nyomor.
gondolom manuálisan nem lehet szoftverfrissítést leszedni csak ezzel a külön progival :| -
Bmx01 #1981 flash hátteret honnan szedtél ? -
#1980 lehet valahol manage-elni, hogyha lehet 20 perces várakozás után usb-n keresztül ne disconnectáljon a teló a gépről ?
azaz igazság kissé lassú a net és ennyi idő alatt nem jön le az uj szoftver és disconnectál a telefon a gépről, a frissítő meg leáll... pff.
vagy még esetleg megpróbálom fájlmásolgatással tartani a kapcsolatot és akkor nem valószínű, hogy bont. -
SaGa #1979 De, miután a szoftverfrissítést érdemes egy hardresettel zárni, hogy a felesleg kitakarodjon a memóriából, megint csak lehet újra telepíteni, és érdemes is... -
#1978 értem, köcce. -
1ceman #1977 attól függ, hogy csinálod az sw frissítést.Ha a telón keresztül akkor az sw után maradnak az alkalmazások. -
#1976 jól sejtem, hogy telefonos szoftverfrissítés után pakolhatok fel ujra minden alkalmazást, ami alapból nincs a telón... ? -
k roy96 #1975 Nagyon jó telefon! meg vagyok vele elégedve, hamar hozzászoktam az érintőképernyőjéhez, pedig nincs kis ujjam, és már smst is ujjal írok.
Sok program van rá az Ovi Store-n.
Most mégjobb hogy a GPS-t ingyenessé tette a Nokia. Most firissítettem le a szoftverét, megkapta a kinetikus görgetést is.
Hát én töltöttem le flash hátteret rá, de még nem jöttem rá hogykell beállítani háttérnek. Flash-t a böngészőbe viszont lejátszik. -
#1974 flash-t tud lejátszani? -
#1973 szerintem ezt már megbántad hogy ezt beírtad:D -
#1972 És van e rajta youtube meg sg meg ilyeneket lehet e nézegetni -
#1971 én is megakrtam ezt kérdezni:D
+még azt hogy za érintőképernyő milyen?miylen a válaszideje?masszív e maga a telefon? -
#1970 Helló! Most készülök ilyet venni, és megkérdezném, mi a véleményetek róla? Milyen a net? És lehet rá letölteni programokat, ha igen miket? -
#1969 jah és valaki letudná írni hogy hogyan tudom az alkalmazások menüponton belül egy menüpontba rakni az összes játékom?? mert ugy átláthatóbb lenne:) -
#1968 hali nemlehet vhol beállítani hogy a főképernyőn a zenelejátszó kiírása mikor kilépek belőle ne fehéren írja ki hogy mi megy mert találtam egy tökjó hátteret de fehér és így nemlátszik h mit hallgatok:S vagy csak témával lehet megváltoztatni más szinre? -
SaGa #1967 Keresel egy WiFi-t a közeledben, rácsatlakozol.
A telefonban: Beállítások - Telefon - Telefonkezelés - Eszközfrissítések - Opciók - Frissítések ellenőrzése... -
petif12 #1966 megnéztem V31-es szoftverem van. keresem a v40est de sehol nem találom:S -
#1965 v40-es szoftver kell és nokia maps 3.03,különben nem fog menni.
(ráadásul azt hiszem,a maps 2-t előtte törölni is kell) -
petif12 #1964 viszont most felfedeztem hogyha rálépek arra hogy autóval és azon belül a térképekre akkor kiir valamit de olyan gyorsan eltünik hogy nemis tudom elolvasni:S
-
petif12 #1963 áhh nekem ez nemmegy:S letöltöttem a maps 2.0-át de szoftverfrissítést azért nem csináltam mert ujabb a szoftverem mint amit ir. elindulni elindult de nem csatlakozott sehova sem -
k roy96 #1962 Jaja egy szoftverfrissítés kell v40-re és akk mehet rá az Ovi Maps, leszeded a térképet, és megy is. Énis így használom a GPSt a telómon. -
#1961 szedd le a nokia oldaláról a nokia maps legújabb verzióját,tök ingyenes lett vele a navi 2010-től. -
petif12 #1960 Szevasztok! az a problémám hogy letöltöttem a telora 1 garmin gps programot és valamiért nemakarja elfogadni:S a következőt irja ki:nem lehet megnyitni a fájltipus nem támogatott. nemtudjátok mi lehet vele a gond? mert ahogy nézem neten mindenkinek tökéletesen működik. válaszotok előre is köszönöm! -
k roy96 #1959 Értem -
#1958 nnagyon settingsben belehet álítani jóra mert alapból mms minőségen van -
SaGa #1957 Nem. Azt írták, hogy anélkül lehet betenni, hogy le kéne venni a hátlapot.
Azt már nem nézték meg, hogy kivenni csak az aksi kivétele után és a stylus (pen) használatával lehet... -
spy803 #1956 Több előadást vettem már fel, nem kiváló, de megfelelő, érdemes hangszóró elé vagy közelébe ülni. -
k roy96 #1955 Csak mert nem 1-2 helyen írták hogy ki lehet venni így is...De azért köszi -
#1954 Sehogy. -
k roy96 #1953 A telónál az akksi kivétele nélkül hogy lehet kivenni a SIM-et? Mert még nem jöttem rá... -
k roy96 #1952 Hangfelvételt még nem próbáltam, de videónál elég tiszta a hang... -
northbright #1951 sziasztok!
Mennyire jo minosegu az 5800 hangfelvetele?
Lehet nagyobb teremben felvenni eloadast pl?
Visszahallgathato, felhasznalhato lesz az anyag?
Pro-k / kontra-k ?
Barmilyen tapasztalat erdekelne.
Nagyon koszonom