3952
  • Ottomarci
    Sziasztok!Lenne egy kerdesem,remelem,valaki segit nekem:30.-as szoftver volt a telomon,es 4 emberke ikonjat kitehettem a kijelzore(gyorshivaskent).Most 31.-es van rajta,es ezek helyen a maps,musicstore,sms es radio lett,ill.alatta egy webes kereso es az email.
    Hogy lehetne ezeket megvaltoztatni,ill.kitenni legalabb egy emberke ikonjat?
    Bocsi,de nincs ekezetem.A telo menuje angol.
    Koszi!
  • bertino
    megpróbálom még azzal is.
  • Doomista
    én nálam, mikor v3***re vagy mennyire frissítettem a szoftvert, akkor nokia ovi suitevel csináltam, usb-n rákötve a teló, és nem vesztek el az alkalmazások.
  • bertino
    a router configjához inkább hozzá se érek, mert itt a virgin a franc tudja, hogy mit/hogyan állított be.
    még a végén eltűnne az isp-s login/pass is, oszt akkor net egyáltalán nem lenne.

wlan pass meg ugye ugrott, ezt az 1 napot már kibírom, holnap átugrok haverhoz és elintézem ott.
  • Firerock
    hát általában admi na felhasználónév és 12345 vagy valahgoy ez a sor szerepel
  • bertino
    holnap tudom csak a havernál ezt megpróbálni, mert a házban, ahol szobát bérelek az okos lakótársaim a saját számítógépükbe való wlan jelszo beírása után kidobták az isp-től kapott login/pass párost a routerhez.
    tudom mit gondolsz... gratuláltam is nekik.
  • kovacsgellert
    Nekem nincs ilyen telóm(csak álmodoztam róla:)) ) , de úgy nem lehet megoldani a szoftverfrissítést, hogy nem kötöd a géphez a telót, hanem startból WLAN-nal szeded le az új softot?
  • tenkenorman
    gyárilag nem igazán akarja beálítani a flash t háttérnek, és még úgy simán is akadós, pedig még a se w610im is tudta viszonylag jól
  • bertino
    így is leáll az update, mondjuk nem csodálom... angol net maga a nyomor.
    gondolom manuálisan nem lehet szoftverfrissítést leszedni csak ezzel a külön progival :|
  • Bmx01
    flash hátteret honnan szedtél ?
  • bertino
    lehet valahol manage-elni, hogyha lehet 20 perces várakozás után usb-n keresztül ne disconnectáljon a teló a gépről ?
    azaz igazság kissé lassú a net és ennyi idő alatt nem jön le az uj szoftver és disconnectál a telefon a gépről, a frissítő meg leáll... pff.
    vagy még esetleg megpróbálom fájlmásolgatással tartani a kapcsolatot és akkor nem valószínű, hogy bont.
  • SaGa
    De, miután a szoftverfrissítést érdemes egy hardresettel zárni, hogy a felesleg kitakarodjon a memóriából, megint csak lehet újra telepíteni, és érdemes is...
  • bertino
    értem, köcce.
  • 1ceman
    attól függ, hogy csinálod az sw frissítést.Ha a telón keresztül akkor az sw után maradnak az alkalmazások.
  • bertino
    jól sejtem, hogy telefonos szoftverfrissítés után pakolhatok fel ujra minden alkalmazást, ami alapból nincs a telón... ?
  • k roy96
    Nagyon jó telefon! meg vagyok vele elégedve, hamar hozzászoktam az érintőképernyőjéhez, pedig nincs kis ujjam, és már smst is ujjal írok.
    Sok program van rá az Ovi Store-n.
    Most mégjobb hogy a GPS-t ingyenessé tette a Nokia. Most firissítettem le a szoftverét, megkapta a kinetikus görgetést is.
    Hát én töltöttem le flash hátteret rá, de még nem jöttem rá hogykell beállítani háttérnek. Flash-t a böngészőbe viszont lejátszik.
  • Firerock
    flash-t tud lejátszani?
  • Firerock
    szerintem ezt már megbántad hogy ezt beírtad:D
  • CharrDen
    És van e rajta youtube meg sg meg ilyeneket lehet e nézegetni
  • Firerock
    én is megakrtam ezt kérdezni:D
    +még azt hogy za érintőképernyő milyen?miylen a válaszideje?masszív e maga a telefon?
  • CharrDen
    Helló! Most készülök ilyet venni, és megkérdezném, mi a véleményetek róla? Milyen a net? És lehet rá letölteni programokat, ha igen miket?
  • lokika28
    jah és valaki letudná írni hogy hogyan tudom az alkalmazások menüponton belül egy menüpontba rakni az összes játékom?? mert ugy átláthatóbb lenne:)
  • lokika28
    hali nemlehet vhol beállítani hogy a főképernyőn a zenelejátszó kiírása mikor kilépek belőle ne fehéren írja ki hogy mi megy mert találtam egy tökjó hátteret de fehér és így nemlátszik h mit hallgatok:S vagy csak témával lehet megváltoztatni más szinre?
  • SaGa
    Keresel egy WiFi-t a közeledben, rácsatlakozol.
    A telefonban: Beállítások - Telefon - Telefonkezelés - Eszközfrissítések - Opciók - Frissítések ellenőrzése...
  • petif12
    megnéztem V31-es szoftverem van. keresem a v40est de sehol nem találom:S
  • HTS s3rg1nh00
    v40-es szoftver kell és nokia maps 3.03,különben nem fog menni.
    (ráadásul azt hiszem,a maps 2-t előtte törölni is kell)
  • petif12
    viszont most felfedeztem hogyha rálépek arra hogy autóval és azon belül a térképekre akkor kiir valamit de olyan gyorsan eltünik hogy nemis tudom elolvasni:S
  • petif12
    áhh nekem ez nemmegy:S letöltöttem a maps 2.0-át de szoftverfrissítést azért nem csináltam mert ujabb a szoftverem mint amit ir. elindulni elindult de nem csatlakozott sehova sem
  • k roy96
    Jaja egy szoftverfrissítés kell v40-re és akk mehet rá az Ovi Maps, leszeded a térképet, és megy is. Énis így használom a GPSt a telómon.
  • HTS s3rg1nh00
    szedd le a nokia oldaláról a nokia maps legújabb verzióját,tök ingyenes lett vele a navi 2010-től.
  • petif12
    Szevasztok! az a problémám hogy letöltöttem a telora 1 garmin gps programot és valamiért nemakarja elfogadni:S a következőt irja ki:nem lehet megnyitni a fájltipus nem támogatott. nemtudjátok mi lehet vele a gond? mert ahogy nézem neten mindenkinek tökéletesen működik. válaszotok előre is köszönöm!
  • k roy96
    Értem
  • tenkenorman
    nnagyon settingsben belehet álítani jóra mert alapból mms minőségen van
  • SaGa
    Nem. Azt írták, hogy anélkül lehet betenni, hogy le kéne venni a hátlapot.
    Azt már nem nézték meg, hogy kivenni csak az aksi kivétele után és a stylus (pen) használatával lehet...
  • spy803
    Több előadást vettem már fel, nem kiváló, de megfelelő, érdemes hangszóró elé vagy közelébe ülni.
  • k roy96
    Csak mert nem 1-2 helyen írták hogy ki lehet venni így is...De azért köszi
  • RS
    Sehogy.
  • k roy96
    A telónál az akksi kivétele nélkül hogy lehet kivenni a SIM-et? Mert még nem jöttem rá...
  • k roy96
    Hangfelvételt még nem próbáltam, de videónál elég tiszta a hang...
  • northbright
    sziasztok!

Mennyire jo minosegu az 5800 hangfelvetele?
    Lehet nagyobb teremben felvenni eloadast pl?
    Visszahallgathato, felhasznalhato lesz az anyag?
    Pro-k / kontra-k ?
    Barmilyen tapasztalat erdekelne.

Nagyon koszonom