Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A következõ a problémám. Ráraktam zenét a telómra és a zenelejátszóban a frissités nem frissít semmit. Úgy értem, hogy kiírja, de nem frissiti nagyon hosszú ideig, nem rakja be az új számokat. ez nem vcolt eddig. mi a baj? köszönöm a segítséget.
Én 2 évre veszek telefont és a kártyafüggetlenség kisebb szempont nálam mint a garancia érvényesítés, javítás, és az értékesítõ pont elérhetõsége. Tudnék én is 50-ért újat, függetlent, de nem mindegy hogy garanciális ügyben el kell utaznom pestre elbaszni ezzel 1 napot, majd még egyet amikor visszahozom, illetve egy olyan szuttyom maffiózó, szürkeimportos, morálisan ingoványos kereskedõhöz kell menni pofázni aki elküld a picsába, baszik segíteni, és még át is ver esetleg VAGY lemenni a sarokra a Vodához, húzni sorszámot és KÖTELESEK felvenni a garanciaigényemet, továbbá nem is nagyon kötekednek mert ugye az ügyfél "szent", illetve elõ van nekik írva 600 oldalas könyvben még az is hogy milyen szavakat használhatnak beszélgetés közben és milyen gyakran pisloghatnak...
Fw: szerintem a vodánál is 21-es. A minap bementem és megkérdeztem, csak lestek... hogy mi vaaan?
GPS nem igazán szempont nálam mert gyalog vagyok mint az állatok, de hamár van benne kipróbálnám, mert nem rossz az ha a városban el kell jutnom valami idegen utcába, stb..
Omnia más azért. Jól néz ki a menü (de kisebb a kijelzõ felbontása), minõségibb anyaghasználat és jó nagy készülék, masszív, tartós érzete van, mindazonáltal ha neked fontos a zenelejátszó használhatósága is akkor az Omnia nem a Te választásod lesz, mert azt bizony nagyon elkúrták benne...
Aksi jobban bírja a 5800-ban.
És becsúsztatható a stylus, míg az omniánál kivül lifeg, ha zsebbe rakod, összekarcolhatod vele a kijelzõt...
Egyik telefon sem tökéletes, azt kell megnézni hogy adott típus hibáival és elõnyeivel meg tudsz-e elégedni, végeredményben, melyik lesz a Te optimális alternatívád...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha 5800-t akarsz venni, szerintem nézd meg, hogy a Nokia boltba mennyi, mert amikor én vettem (augusztusba) akkor a T-nél volt 86e dominóba a Nokiába pedig 77e. És így, hogy független fel lehet rá rakni a legújabb fw-t a T-nél pedig még mindig csak a 21-es van (a vodánál nem tudom melyik a legfrissebb)
Ha ilyen árkategóriába gondolkodsz akkor szerintem 5800, mint írtam nekem egyedül a GPS a csalódás talán ebbe jobb az i900, de szerintem a Symbian sokkal személyre szabhatóbb mint a WinMo.
Én a Nokiától szeretném elvárni azt hogy tartsa az elmúlt 10 évben megszerzett pozícióját a piacon, mind részesedésben, mind presztizsben, és technológiai szintben, és ne az iPhone után loholásból álljon a technikai fejlesztés hanem igenis legyenek pionírok, elõl járjanak, ne csak görcsösen kapaszkodjanak a többiek nyomába...
Csalódás hogy a prémium szegmensben az iPhone 3GS -re / Samsung i8910 Omnia HD-ra egy olyan N97-el reagálnak ami alulmúlja mindkét vetélytárs csúcsmodelljét... szoftveresen és kialakításban, vasban, és akkumulátoridõben...
Youre doin it wrong way, Nokia...
De még reménykedünk...
Ami viszont tetszik az a Symbian rendszer. Ezért is döntöttem az 5800 mellett mert az Omnia WinMO rendszere számomra nagyon idegen volt, most mégis inkább azt mondom azt venném.
Remélem, tényleg lesz új Symbian rendszer amit fel rakhatunk majd az 5800-ra, valamint az új 40-es fw-t is várom, már ha tényleg lesz.
Egy ideig nem fogok telefont cserélni de a következõ telefonom szerintem Androidos lesz a HTC nagyon ért ehez a rendszerhez, kihoznak belõle mindent.
de én is mentem vele úgy pestre,hogy haver navigált vele,elmentette a címet,aztán az autópályán még azt is írta,hogy 117-el megyünk😊
persze gyorsan kidobott,hogy nincs vásárolva licensz,de kb 2 másodperc volt visszalépni...csak mondjuk ez vezetés közben gáz,ha van melletted valaki aki navigál,már mûködõképes😊
egyébként mp4-et meg viszonylag egyszerûen lehet rá konvertálni,de remélem már a támogatást belerakják a v40-es firmwarebe...nagyon ajánlom nekik😄
Szombaton muszáj voltam aktiválni autókázás közben , és kiírta , hogy elfogadom-e a 7 napos licenset... gondolom vagy megvásárolom az örököt , vagy hackel... de hackelni meg nem akarom , mert elveszti a gariját ugye.. 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
oks akkor megfogadom a tanácsod , de témáknál azért inkább nem merem 😊
szívesen csinálnék egy formázást beütve azt a billentyû kombinációt amit már láttam pár fórumon , csak nem tudom mik vesznének el a teló memóriájáról : \
Mindig akadnak kérdéseim... 😄
meglepõdve néztem , hogy AVI-t nem tud lejátszani ? 😮 azt hittem , hogy ez ennél e telefonnál alap lesz 😊 csak mp4-et , meg 3GP-t ? 😊
nah de sebaj , akkor is nagyon jó teló ! 😊
photo hall - függetlenül: 70ezer ft
vélemény?
Egyébként a Samsung is nagyon feljött az utóbbi pár évben, de nekem még nehezen veszi be a gyomrom ezeket a koreaiakat a mobil szegmensben... (monitorban persze g**ci jó) :-)
Igazából ugye nem pont zenetelefon, de azért erre figyelhettek volna...
Ezeket direkt basszák el egyébként, nem akarnak tökéletes telefont kiadni mert akkor utána mi lesz a következõ szériákkal? Nem lehet majd eladni, nem lesz hova fejlõdni, nincs új rókabõr...
Ez általános üzletpolitika (nem csak a HTC-nél), megint csak nem én találtam ki hanem makroökonómiai törvényszerûség...
Nokia is ezt csinálja...
N97.. megláttam, beszartam. EZ A TÖKÉLETES TELEFON VAZZ.
Hát a lófaszt.
Egy bányásztenyérnyi kijelzõhöz raktak egy átlagos aksit, +halom widgetet a képernyõre, nem csoda hogy 1 napig bírja... +borzasztóan szar beta szoftver.. csak mihamarabb menjen a piacra, hogy letegyünk valamit az asztalra, elõbb mint a konkurencia, aztán majd jövünk késõbb a javított szoftverrel... addig ez van, ezt kell szeretni...
Jó kis telefon, csak kellene nekem rá egy újabb szoftver, csak sehogy sem akarja frissíteni, majd beviszem a Vodához.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
van egy eladó htc touch diamond 45-ért, denem tetszik, kicsi, stb...
HTC touch HD, na ez király, de használtan 80-90, az meg már nekem necces ár egy mobilért...
HTC hero - szar a zenelejátszó, nincs mobilfény, rádió, 100ezer ft... 😞((
a végén elvesztem a fejem és vagy nem veszek semmit vagy veszek egy betonstabil E52-t... 😞(
Vajon a vodafonos készülékek milyen firmware-el vannak felszerelve?? v20?
Ha vodánál veszem meg akkor:
1. rábasszák-e a kurva voda feliratot a mobil aljára? mert a neten már ilyen képet is láttam, okádékul néz ki, nekem ilyen nem kell...
2.kártyafüggõként bevihetem-e a nokia hivatalos viszonteladóhoz garanciális kéréssel, illetve fw frissítés célzatából?
vagy elhajtanak a rákba??
ha nem találsz semmi szerintem jó lesz ez neked
http://www.tenke.hu
én is ilyet készülnék venni.
Visszaolvastam az egész topicot.
Félelmetes mennyi bajjal találkoztatok 5800-al kapcsolatban..
Ez teljesen átlagos hibamennyiség egy készüléktípusnál vagy ennyire sok itt a peches ember? Egy ismerõsöm februárban vett, az akkori firmware-el, semmilyen progit nem rakott rá, semmivel nem frissítette a firmware-t és tökéletesen megy a gép, nem fagy, nem lötyög, minden szép és jó... :-)
Nekem eddig Panasonic, Sony (NEM sony-ericcson!), Samsung és Nokia N70 mobiljaim voltak, kb 2 évente cserélek telefont. Durva és hihetetlen, de az elsõ 3-al semmi baj nem akadt soha, a Nokia n70 meg nagyon stabil, csak 2 hibája van: egy mechanikai hiba: ha lehúzom a kamera fedlapját, akkor 10-bõl egyszer nem indul el a kamera. A másik meg az hogy ha teljesen lemerítem akkor nem lehet bekapcsolni sehogy sem, csak aksi ki, aksi be és bekapcs. Ennyi. Ezeken kívül atomstabil az N70!!
Szeretnék egy nagyon stabil készüléket, nem akarom mindenféle aggályos származású progikkal szétberhelni, inkább csak témák, meg 2-3 hasznos program, elõvigyázatosan...
Ha nem terhelem szarásig akkor elég megbízható ez a 5800?
a jelenleg kinézett készülékek:
Nokia 5800 XM
Samsung i900 Omnia
Nokia E52
jelenleg ennyi maradt fent a rostán... és felel meg a pénzügyi lehetõségeknek.
Kinek mi a véleménye?
(csak kiváncsi vagyok..) :-)
Van már olyan program, ami AVI-t lejátszik? Vagy még mindig csak konvertálgatós módszer van?!
sõt,még csak nem is karcolódott meg a telefon,az egyetlen hibája,hogy picit könnyebben jár a stylus a helyérõl,bár el még nem hagytam...(de ez több mint valószínû,hogy a gyári tokba való ki-be tologatás következménye)
behalt a telefon...
a legkisebb ütéstõl is kikapcsol.. de nem az akksi mozog szerintem. going back to v3razr...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
A másik meg:beállitások-személyes-üzemmódok-kiválasztod mondjuk az általánost,opciók-testreszabás,csengetés hangereje...elsõre én sem találtam:-)
lenne ismét 1-2 új kérdésem
Miért van az , hogy max hangerõre van állítva a telefon , de a csengõhang mikor hívnak , eléggé halk ? valahogy be kéne állítani , hogy erõsödõ legyen a híváskor , vagy hogy ? 😊
a másik , hogy olvastam egy Flash lite nevezetû progiról , és hogy alapból fenn van a telefonon , nah nekem nincs , de viszont letöltöttem a 3.1-es verziót , tenném fel , és megint csak azt írja ki , hogy az alkalmazás nem kompatibilis , biztos folytatom-e ... : \
Meg az OVI Store-ról letöltöttem egy könyvet , elég jó e-book olvasó van benne , de nem sikerült rájönnöm , hogy milyen formátumot olvas... mert amit töltöttem az OVI store-ról , nem írja ki a formátumát 😊
töltöttem már le PDF formátumot , de azt sajnos nem ismerte fel.. : \
habár nem tom hogy lehet e de ha jó rá akkor tuti veszek ha látok v.hol
habár nem tom hogy lehet e már külön kapni ???