3952
  • bertino
    nincs néma üzzemmódban. megprobálom azt is, thx.
    elég problémás lenne, ha reggelig fent kéne lennem azért, mert nem megy az ébresztő.
    5 órakor indulás itthonról, ehh.
  • HTS s3rg1nh00
    ne legyen néma üzemmódban.asszem a személyhívó kb ugyanaz,de akkor csörög(mondjuk egyszerű kipróbálgatni,beállítod 1 módra,és 1 perccel később csörgésre-ha csörög jó,ha nem mész a következőre).
  • bertino
    akadt valakinek gondja 31es szoftverrel ébresztőórával kapcsolatban ?

bazze beállítok neki mindent frankón és simán elsétál az idő mellett csörgés nélkül.
  • k roy96
    Ja am valaki benézne az N73 topicba is pls? Mert azzal a telóval is akadt gondom! Nagyon megköszönném!!!!
  • k roy96
    Idézni fogok azzal kapcsolatban, h mire jó(amit linkeltél a nokiaprogramokról):
    " (Szignózás: egyes programokat ún. aláírással kell ellátni, mert Nokia szerint nem biztonságos a telefonra telepíteni (mert ugye nem vettük meg"
    Általában kiírják a progi mellé hogy "SZIGNÓZNI KELL!", onnan látod hogy szignózni kell(pl.).
    N52-t nem ismerem, de biztos kell 1-2 proginál annál a telónál is.
  • Firerock
    megnyugtattatok picit:D
    #2023-ra azért még kíváncsi lennék:D
  • k roy96
    Igazad van. Énis nem egy progit használok a telón, és mégse kellett még szignóznom.
  • Firerock
    N52-esnél is van?
    #2022:és azt hol látom hogy kell-e? és nehéz folyamat amúgy?mire jó?
  • HTS s3rg1nh00
    igazából ha nagyon sok külön progit nem akarsz felrakni,akkor a szignózást kihúzhatod a listáról,de van jó pár ami anélkül is működik.
  • k roy96
    Nemcsak ennél a telónál van szignózás!!!
  • Firerock
    hát azért itt sok rosszat és bonyolult beállításokat írnak a telóról:(
    kicsit elment a kedvem tőle
    ez a szignózás meg ilyenek...váááá
  • k roy96
    #2016 és #2017(de inkább csak #2017)!
    Nem tudom miért Garmin-t használtok, amikor az Ovi Maps ingyen van.
    A v40.0.005 szoftver hozta magával nálam(Az Ovi Maps-et).
  • k roy96
    Hát azt nemtudom régen honnan szedtem, de most találtamegy linket.
  • petif12
    nekem garminnal valamiért nem működik... lehet én vagyok béna,sőt sztem biztos de akármilyen garmint tettem fel nokiaprogramokrol törölhettem is le mert vagy nem fogadta el vagy egyszerüen nem indult el...
  • bertino
    ja, most töltök united kingdom mapot, holnap meloba menet ki is próbálom.
    remélem nem lesz vele gond, a garminnal is csak addig van, míg műholdat talál, néha sajna tul sokáig tart.
  • Doomista
    Ilyen árban jobb telefon nincs, de én azt írtam, hogy van jobb telefon ennél :D Persze nekem ez a legjobb
  • Doomista
    nm
    Én is szeretlek ám teee....
  • bertino
    legközelebb :)
  • kovacsgellert
    áááááá, szinte sikerült, de te hamarabb írtál..
  • kovacsgellert
    Ilyen árban jobb telefon? Példát is mondhatnál, vagyishogy írhatnál. :)

Amúgy meg pont ez a 2010. hozzászólás.
  • bertino
    nem, mivel nincs meg hozzá a jelszo.

#1988 vált be. :)
  • kovacsgellert
    Akkor ez most mit jelent? HOgy amit én mondtam bevált? :P
  • petif12
    szevasztok! köszönöm szépen eddigi segítségetek is,de a probléma még mindig fennáll:S megpróbáltam gépen és wifin keresztül is a szoftverfrissítést de nem talált v31-nél ujjabbat.azonban mostmár elindul a gps de olyan mintha csak műholdas nézet lenne,nincs térkép de azonban a szélességi és hosszusági köröket felül kiirja,és ha megyek a kocsival változik is... az lenne a kérdésem nem e tudjátok mitöl lehet az a probléma hogy nincs rajta térkép?
  • bertino
    nokia ovi suite-al végre nem bontotta le a telót a gépről, 130ból 121 megánál tart.

thx.
  • Doomista
    Már most van jobb telefon ennél xD
    Mond nekik, hogy világgá mész, ha nem kapod meg a telót. De úgy, hogy kezd el a színészkedést is! Azaz fogsz egy bőröndöt, és elkezded pakolni ruhákkal!
  • kovacsgellert
    ÓÓÓÓÓ, na most minek kellett még ez is bejöjjön? :((
    Mostmár mégjobban kell ez a telefon, csak anyumék szörnyülködve hallgatják, már az t is, hogy érintőképernyő, hát még az árát...

S mire az én pénzem összegyűlik, az már jövő karácsony,addig már lehet, hogy lesz jobb telefon ilyen áron, de nekem ez kell és MOST... :)) :P
  • kovacsgellert
    Nem szerintem próbálja fuvolának használni....

Amúgy ah jól tudom, van a telóra zongorázós meg gitározós java alkalmazás, nem?
  • bertino
    ok, nincs agyonhasználva, de mit csinál ő, hogy minden második nap töltőre kell dugnia ? zongorázik a telón ?
  • Doomista
    szerintem nincs min csodálkoznod. ha bertinonak és nekem is sikerül elérni ezt a szintet, akkor nem hiszem hogy bennünk a hiba ;D
    az biztos hogy naponta nem 5 percet szánok a mobilomra ;D
    v31 szoft van rajta, várom a v4es szoftot, de ugye t-online ftw.
  • kovacsgellert
    Nem tom, lehet, hogy csak sajnáltatni akarta magát az illető vagy mittomén. :))
  • kovacsgellert
    5-6 nap???? Wow. :)) Akkor tényleg ennyit javult az akkufelhasnzálás a szoftverfrissítésekkel, vagy egyáltalán nem használod a telefont? :)
  • kovacsgellert
    A használást azon értem, hogy zenét hallgatsz, fotózol és telefonálgatsz. :)
  • Doomista
    én nem fóliázok, hanem takarítom naponta a képernyőt, és reggelre szép tiszta mobillal indulok a dolgaimra ;) szintén 5-6 naponta kell nekem töltőre dugnom...ha videót nézek sokat, vagy játszok sokat, akkor 1-2 napig bírja. zenehallgatás-sms írás-telefonál meg 5-6 nap nálam mire töltőre kell raknom...
  • bertino
    rosszat fogott ki... 2 nap ?
    ehh, csere.

én 5-6 naponta töltöm.
  • GhostR1der
    meg kell szokni, minden éjjel töltőre dugni a telefont és kész.
  • kovacsgellert
    JA és még valami, ami szeritenm nagy hátrány, de ezt nem személyes tapasztalatból mondom, hanem a haverom, akinek ilyen van: NAgyon ahamr lemerül, még ha nem is piszkálod sokat, kb. 2 nap után beadja a kulcsot, ha meg használod,a kkor minden nap tölteni kell.
  • kovacsgellert
    Nekem egyszer járt a kezemben,de máris találtam benne hibát. A burkolat anyaga és főleg a képernyő nagyon gyűjti a ujjlenyomatokat és a piszkot(amúgy gondolom már olvastad ugyanezt a MobilAréna tesztjében), de ez a probléma megoldható egy kb. 1,5K-ba kerülő fóliával, vagy mi a csudával különben nekem ez volt az álmom, hogy ilyenem legyen, szerintem nem sok negatívuma van. A mostani áráért tökéletes. :))

• Firerock
    skacok
    akinek ilyen telefonja van mondana nekem negatívumokat és gyengeségeket?
    mert mostmár ez a telefon a legnagyobb esélyes:)
  • Ottomarci
    Koszonom Serginhoo!tenyleg,tok egyszeru volt:):)
  • HTS s3rg1nh00
    settings-(gondolom)personal-az első-main(főképernyő magyarul,uccsó)-ott pedig akár a főképernyő/főképernyő téma alatt a "parancsikonsáv"/"hivatkozások" helyett "névjegysáv" legyen...nekem ugyan magyar,de remélem megtalálod.