Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nekem nagyon adja az a krom keretes elõlap, ha lehet valahol kapni akkor lecserélném mostanit tuti
Alkalmazások, fájlkezelõ. Kiválasztod a memóriakártyát, Opciók, kártya leválasztása. Nyafog, hogy pár program le fog állni, Nem baj. Szól, hogy na most vedd ki a kártyát. Vedd ki, kikapcs. Kártya vissza, bekapcs...
A továbbiakban, miután leválasztod a telefont a PC-rõl, de még kikapcsolás elõtt eljátszod az elõzõ bekezdésben leírtakat, akkor nem lesz ilyen gondod...
merazt próbáltam
másik 2 probléma:elsõre aksi ki-be,másodikra hard reset,aztán szervíz
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Eddig semmi gondom nemvt a telóval. Most fel rá 2 játékot (eddig is raktam rá cuccokat de semmi gond nem vt) utána is müködött aztán este kikapcsoltam reggel be. Bekapcsolásnál behozta a fehér hátteret meg a nokia feliratot de nemlépett tovább akármennyit vártam. Tudok vele vmit itthon kezdeni v szervíz?
Most vettem a telót pár órája , eléggé megvagyok vele elégedve , csak van 1-2 kérdésem 😊
Töltöttem le .sis kiterjesztésû témákat ( elvileg hozzávaló ) , de amikor tenném fel , mégis azt írja ki , hogy "nem támogatott formátum , biztos folytata ? " akkor inkább nem 😊
a másik , hogy akartam netezni rajta , de azt olvastam a kézikönyvébe , hogy konfigurálni kell elõször , egy Internetes hozzáférési pontot. ezt hogy ? mert a kézikönyv ezt már nem írta le . Most még nincs olyan ikon a telón , amivel netezni tudnék... gondolom csak ezután 😊
letölteni dolgokat tudok , Ovi storeba betudok lépni , tv-zni is megy , de simán netezni nem.
Elõre is köszönöm a segítséget ! 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
http://www.tenke.hu
Hol lehet ezt beállítani?
Köszi<#wave>#wave>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Alkalmazások->beállítások->telefon->telefon kezelés->eszközfrissítések.
Itt megnézed mi a telepített verzió és az opcióknál ellenõrizheted, van e újabb a készülékedre. Ha van, telepítheted is vele.
Kell egy internet kapcsolat hozzá, ami lehet wifi, gsm, 3g, szabadon választott...
(vagy formula one teams association😄)
Linket kérhetek? 😊
Eddig mindig csak FOTA-n (azaz wifivel) frissítettem...
31.0.101 az utolsó verzió.
Alkalmazások->beállítások->telefon->tlefon kezelés->eszközfrissítések.
Itt megnézed mi a telepített verzió és az opcióknál ellenõrizheted, van e újabb a készülékedre.
Függõekre nem biztos...
@ Hellomarci
All hail the double x!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
http://www.tenke.hu