Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Kitartunk!!!
K E V É S B É lett erkölcsi nulla. Lassan már egy kutya intelligensebb lesz mint "ti" a TV buzik.
Holl vannak a celebek?
???
??
?
Elõre! (találjatok 1 kis rizst-és babot).
Akkor lehet,hogy elhinném,hogy ott vannak és két ember fát gyüjt.
én tuti perelnék (mondjuk én el se mennék egy ilyenre)
- pszichológiai traumáknak teszik ki õket
- szabad ég alatt alszanak?
- egészségügyi veszélyek, vírusok, vizes ruha-megfázhatnak stb.
(kíváncsi vagyok ellátták-e normálisan a Benkõ lábát)
- éheztetik õket?????
Már korábban is volt egy két mûsor amin kiakadtam pl: pókot tetettek a szájukba stb.
Szerintem ez szemét dolog, bár igaz ami igaz, ha õk ezt vállalják, akkor meg is érdemlik
De lehet hogy a készítõk adtak nekik, de akkor is egy kicsit szvsz csalás. Ha a dzsungelbe vannak, akkor ne legyen már fogkrém, sõt még én WC papírt se adnék nekik, hanem a fáról kellene levelet tépni, és azzal kitörölni a popsit(a lányoknál pisilás után meg persze a khm...puncit).
Gonosz lennék<#eplus2>#eplus2>!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kamun kívül!!!
Megnézném,hogy hajnal 2-kor ott vannak e a celebek.!!!
Amúgy, én például vaddisznó ürülék közepébe tenném a napi élelmüket rejtõ doboz kulcsát... <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az is röhej, hogy majd' 100 méteres körzetben körbe vannak kerítve, elszeparálva a vadállatoktól...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- ettõl rettegtem gyerekkoromban
- a víztõl??? 😄
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.