Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
jó lenne szarni egyet😄DDD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Shep
Amúgy ez a cel ez milyen kutya fajta?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg mást sem.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Nem baj akkor sem eszem meg ezt a szart a TV-bõl.

FZoleee
van ilyen nézettségi adatot mérõ készülék a tv-den? nincs? akkor lényegtelen, mert nem számítasz bele a nézettségbe <#idiota>
roppii
ez a benkõ nem semmi ember

Csatlakozom az elõtem szólóhoz!

Kitartunk!!!
Hajrá Celebek! Hála a józan eszemnek még nem mertem megnézni egy adást sem. Nehogy már növeljem a nézettséget ezen a trágyadombon, ahova egyébkén sok birkát odavonzottak. Sajnálom azt akinek már kiszívták az agyát. Igazán sajnálom! Ezért gyûlölöm a TV-t. Mert egyre kevesebb olyan ember van az országban és a világban is aki csak KEVÉSBÉ ismétlem
K E V É S B É lett erkölcsi nulla. Lassan már egy kutya intelligensebb lesz mint "ti" a TV buzik.

Miért nincs online adás???
Holl vannak a celebek?
???
??
?
Túlélõk!!!
Elõre! (találjatok 1 kis rizst-és babot).
Nem nézhetünk,ugy mint a való-világ mûsorba?

Akkor lehet,hogy elhinném,hogy ott vannak és két ember fát gyüjt.
1ébként csodálkozom a mûsoron, mert komoly veszélyeknek teszik ki õket

én tuti perelnék (mondjuk én el se mennék egy ilyenre)

- pszichológiai traumáknak teszik ki õket
- szabad ég alatt alszanak?
- egészségügyi veszélyek, vírusok, vizes ruha-megfázhatnak stb.
(kíváncsi vagyok ellátták-e normálisan a Benkõ lábát)

- éheztetik õket?????

Már korábban is volt egy két mûsor amin kiakadtam pl: pókot tetettek a szájukba stb.

Szerintem ez szemét dolog, bár igaz ami igaz, ha õk ezt vállalják, akkor meg is érdemlik

mama 2
Igen, ez nekem is feltünt. Meg az is hogy tegnap Évi mosta a fogát, holott úgy tudom csak ruhát lehetett magukkal vinni.
De lehet hogy a készítõk adtak nekik, de akkor is egy kicsit szvsz csalás. Ha a dzsungelbe vannak, akkor ne legyen már fogkrém, sõt még én WC papírt se adnék nekik, hanem a fáról kellene levelet tépni, és azzal kitörölni a popsit(a lányoknál pisilás után meg persze a khm...puncit).
Gonosz lennék<#eplus2>!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

IMYke2.0.0.0
Argentína - elméletben. Pontos hely? Szerintem, nézz utána a honlapon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Holl vannak a celebek?

A kamun kívül!!!
Miért nincs online adás???
Megnézném,hogy hajnal 2-kor ott vannak e a celebek.!!!
Miért nem nézhetünk,ugy mint a való-világ kamerái közzé???
caseih9400
mer ott hidegvanmost meg nemmenõ a tvknek magyarországon való showforgatás 😮

khm...khm...

IMYke2.0.0.0
Másrészt: miért kell ahhoz Argentínába kiutazni, hogy megszivassák õket? Túlélõ tábort a Bakonyban, Börzsönyben és a Cserháton is létre lehet hozni. Csúszómászókat is simán be lehet vadászni.
Amúgy, én például vaddisznó ürülék közepébe tenném a napi élelmüket rejtõ doboz kulcsát... <#eplus2><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor hiszem,ha élõben betekinthetünk a celebek életébe.
IMYke2.0.0.0
Egyébiránt, nem tûnt fel senkinek, hogy mennyire tiszták? Értsd: azért a "dzsungelben" nem lehetnek ennyire sterilek a körülmények, hogy még egy hangya se másszon rájuk...
Az is röhej, hogy majd' 100 méteres körzetben körbe vannak kerítve, elszeparálva a vadállatoktól...

LES FORZA INTER
hiszem, ha lessz live cam a fán, amivel nézhetõk non-stop. (nem téged akarlak oltani, de ez TV)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

IMYke2.0.0.0
Mert az is.

Shep
Egyébként tényleg a dzsungelben vannak? Nekem valahogy olyan mûnek tûnik jópár dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Nincs fenn valahol a videó?😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gibson9
az hatalmas volt XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..szakadtam 😄

az súlyos volt 😊

- ettõl rettegtem gyerekkoromban
- a víztõl??? 😄

caseih9400
JÁÁÁJ EZ NAGYONKÍGYÓ!!!!! <#idiota>

khm...khm...

Narxis
Valaki kicsavarta a kobrát? XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

például te 😄
joeperry
Ezt komolyan nézi valaki?

http://joeperry.blog.hu/

Pharaoh
Nem szállodában laknak. Végig kint vannak az erdõben. (Legalábbis eddig)

LES FORZA INTER
basszus nár megy? pedig az elsõt meg akrtam nézni, hogy milyen is, mennyire látszik, hogy mû és megrendezett. a szállodát mutatták, vagy nem buktak le?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Tikal
na visszatért az ügyeletes valoságsó picsa lilu? nem szégyeli magát? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csodálkozok, meg sem említettétek, h a World of Warcraft zenéje szólt Gyõzike bátorságpróbája alatt XD Olyat néztem....XDXD

A Soma miért nem cigányozza le a Gyõzit ? Az lenne a hab a tortán...

"Celebnek hívják" lol! Ez a mûsor faszparasztoknak készült. És faszparasztból elég sok van Magyarországon.

gibson9
hozok benzint! De Benkõ Dánielt is gyújtsuk fel, mert kib*szott gusztustalan f@sz. Nem érdemli meg, hogy celebnek hívják, nemhogy egy mûsorban szerepeljen.

Sztetek annyira hujek h megmutassak??? Ez jo ok arra h holnap is megnezze az ember h vajon mit is csinalt telleg?? mar akit erdekel...de tuti nem azt amit mondtak....

Szolnokboy1
fosszar,szemét,undormány,mûsor! ez kell a magyarnak! ezek a magyar "celebek", akik ország világ elõtt verik ki, ez az igazi országimázs! komolyan mondom, felgyújtom a ertéelszékházat, ki segít?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

roppii
ez azért már nagyon durva

Szolnokboy1
nem mutattak semmit hála a jóistennek, csak azt, hogy a takaró mozog fel-le.

roppii
azt hiszem hogy ott a benkõ alszik

Szolnokboy1
sztem a "lantmûvész úr"

FZoleee
miért, mit mutattak? elkéstem róla ezekszerint <#idiota>
roppii
A benkõ már a második napon legyúrmázta magát.<#idiota>

Pharaoh
Melyik verte ki?

Szolnokboy1
BAZMEG! ki recskázott?? <#wow1><#wow1><#wow1> aztakurva, de szánalom szenny mûsor!

Szolnokboy1
de istenverte rusnya ez a patrícia "celeb" <#wilting><#wilting><#wilting>

Hat ez uber brutal XD<#idiota><#idiota>