1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#537 lol -
#536 Véleményem a műsorról,photoshop segítségével kifejezve
-
#535 mijaz a celeb? -
BIZ0906 #534 a kis doppingos lámer -
Laceeka82 #533 patricia fog hazahúzni elsőnek. Szerintem rá senki sem volt, és senki sem kiváncsi... :D -
#532 A malac addig fog élni, amíg nem küldik haza a fő malacvédőket. (Benkő, Soma, Dér Heni :D) Előbb utóbb többségben lesznek a malacra éhezők és majd a celebekasszonyok otthonról nézhetik végig Wili pusztulását -
#531 Jaaaaj, most mondjuk már hogy ez csak véletlen , egyébként ha én nyertem volna meg a lottót az biztos hogy mindig Győzikére voksoltam volna minden párbaj előtt -
#530 beszarok, balázs mindig utal rá szavazás előtt, hogy kinek vagy kiknek kéne menni/menniük :D -
piamania #529 igen Heni megy.És a Sanyit választotta segítségnek. -
#528 kit választottak? pont nem láttam, fogadjunk henit :D -
#527 Ha levágják és megeszik a malacot, utána mi jönn ha nam lesz csillag 3 napig? Kanibalizmus?
A Benkő a legkirályabb ő a dzsungel király és a királynő meg Évi, Ők az 10 csilagosak.
-
Dean Winchester #526 sanyit -
#525 kit hívott segítségnek a holnapi bátorság probához? -
Dean Winchester #524 pont nme néztem :( nem láttam,majd remélem vhol fent lessz az ismétlés vagy pont az a rész vagy a honlapon :D -
#523 lol benkő! :O -
#522 oké, innentől kezdve elásta magát a bárdosi, egy hülye köcsög és kész... -
#521 jah, betömném a száját XD -
cargame #520 Czene a legnormalisabb az egesz bandabol... -
cargame #519 Patricia kurvara irritalo szemelyiseg szamomraXD...ahogy beszel jon h falra masszak... -
#518 lol ez a büdös geci bárdosi, elrúgta a másik csapat dobozát -
Laceeka82 #517 nagy csicska szar volt..Benkő tuti bevágta volna mindet :D hát többet vártam a két sráctól -
cargame #516 Kocsog Bardosinak nagy a szaja de u fosik mint allat... -
kovi04 #515 Most egy kicsit túlzásba estek a készítők... -
Dean Winchester #514 mostantól minden bátorságpróbára ilyen ételes feladatot adnék :DDDD (kb addig amíg vki nem eszik belőle) -
#513 Remélem nem lesznek gyilkosok. :P -
#512 loooooooool a 2 hülye XDDDDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #511 malacot lefogják vágni sztem ,ha nem ma ha nem holnap akkor aztán,de tuti nem éli túl a 3 hetet a malac :D -
#510 én meg nem ettem volna, inkább éhen döglök -
Dean Winchester #509 kemény,de azért a gilisztát megehették volna sztem,az volt a legkevésbé veszélyes :D -
#508 hát ez gyors volt... -
#507 ebbe semmi gáz nem volt
ezt elbaszták a srácok,lehet hogy Éváék is megették volna -
#506 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj -
#505 Sziasztok!
Össze kéne vágni Balázs és a másik műsor vezető poénjait. Azok szerintem marha jók! Győzike király volt, mikor egy 20 centis gyíktól berezelt. :) -
technopeter #504 jaa most kell majd kimenteni őket a luxusból ééértem
:D -
technopeter #503 sztem a bárdosi egyik éjszaka elkezdi bontani:D -
PunkZoli #502 az egyiknek megkéne fogni és kinyírni a gyesznót.... szerintem akkor a kajáig lenne csak gonosz:D -
technopeter #501 Ha télleg annyira éhesek lennének, már rég levágták volna, de ők piperecuccon kívűl mindent megkapnak! cigi,pia, stb. Amugy télleg nem tudom minek kell ekkora problémát csinálni egy disznóvágásból. a disznó az haszonállat, nem háziállat. Arra van , hogy levágják. igaza volt vmelyiknek hogyha 2 mázsás lenne, akkor már nem lenne de cukiii kismalac. ja és az a patrícia vagy kicsoda, hát húú de undorító egy nő az:D, a cene attila az meg az elsőnap kivételével szinte semmit nem szerepelt:D ja és hallottam ma a rádióba, hogy elméletileg akit szeretsz azt kellett volna kimenteni a "kegyetlen" dzsungelből. hisz a címe celeb vagyok ments ki innen!. akkor mire utal a cím?:D vki válasz?:D -
#500 Nem szeretem az álszenteskedést, ami a "disznó párti" oldalról jön. Mindegyik imádja a finom husikát, de rinyál, ha disznótor kerül szóba.
Bezzeg, ha nem lenne kamer, és valóban a dzsungelben lennének...
Már a Biblia óta tudjuk, ha valaminek nevet adunk, akkor azt uraljuk - ezért nem nevezhették "nevén" ugye Istent -, és felelősséget is érzünk érte.
Az a malac nem érdemli meg hogy éljen, ha ők rinyálnak nekünk érte :) -
#499 Ha valóban az életük függne tőle, hiszem, hogy fél percet se gondolkodna az a dagadt soma [direkt kis s] a disznó leölését illetően... Falusi, Dér és Benkő dettó. -
#498 Hát Győzinek és Sanyinak se kottyanna meg a malac legyilkolása :D ők nagyon a disznó végét akarják, de még Márk se fagadna sírva, ha megölnék Wilit :D Csak a csajok sírnak a malac életéért (Dér Heni szószerint sírt érte, amikor megérkezett :D) Meg ugye Benkő se akarja a malac végét, mert talált magának egy barátot :)
Larvin #496:
Győzi elvileg "profi" :D Legalábbis állítása szerint hentesnek tanult, és "szépen" el is mondta, hogy miként és hogyan csinálná :D